Guides

Ergonomiske hovedpuder er det rette valg, når der skal vælges hovedpude

Vores søvn og sovestilling er vigtig for vores velbefindende. For at ligge godt er en stor del af søvnen. Netop med henblik på at få den gode søvn, som gør at vi føler os oplagte og udhvilede.

Valg af sengemiljø er væsentligt for en god nattesøvn

En god madras betyder meget for at kroppen finder hvile. Men det er nu ikke nok, da kroppen også behøver at finde støtte andre steder under søvnen. Især knæ, hofte, ryg og nakke kan behøve ekstra støtte i form af ekstra puder afhængigt af ens krops størrelse men også vores generelle svagere kropsdele. Netop for at man ligger godt og føler sig udstrakt. Og kroppen heraf får den optimale hvile, uden at man føler sig radbrækket eller skæv under ens søvn. Derfor er Ergonomiske hovedpuder væsentligt for valget af rette hovedpude for optimal søvn. Idet nakken understøttes korrekt fra hovedet til øverste del af ryggen. Men bidrager også til den generelle afslappethed af hovedet. Derfor er det væsentligt, at sengemiljøet holdes rent og er støttende for hele kroppen. Dertil været omgivet af miljø- og kropsvenlige dyner og lagner, så kroppen gives optimal mulighed for hvile, så en god nattesøvn kan indfinde sig. Det være sig både, når det er varmt og koldt udenfor.

Undgå nakkesmerter

Det er nok de færreste mennesker som ikke har prøvet at vågne op med nakkesmerter og heraf hovedpine. Netop fordi man har ligget dårligt og nakken og resten af kroppen ikke har fået den optimale støtte under ens søvn. Heraf bliver begyndelsen på ens dag en dårlig start. Idet man også kan føle sig helt mørbanket i kroppen. Oveni uoplagt og ikke i særligt godt humør. Derfor er generel støtte af forskellige kropsdele væsentligt for at undgå og vågne med smerter. Det er blot at prøve sig frem med ekstra puder også af ergonomisk form, så du får oplevelsen, at du ligger godt. Dertil mærker, at du slapper helt af.

Optimalt sovemiljø

Søvn er ikke kun et godt og rent sengemiljø. Et køligt soveværelse omkring 18 grader er tilrådeligt. Gerne også et åbentstående vindue og daglig udluftning fordrer ligeledes en god og udhvilet nattesøvn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *