Annonce

Camping i Europa – her 7 gode steder

I denne guide ser vi nærmere på, hvor det er bedst at tage på camping i Europa.

Camping er ikke kun forbeholdt Danmark, Tyskland og Sverige – campingpladser findes i alle lande i Europa, og hvert land har sine egne unikke campingsteder at byde på.

Nogle af de bedste campingsteder i Europa er:

1) Camping La Sardina i Spanien – en af de mest populære campingpladser i Spanien, beliggende ved Costa Brava. Her kan man nyde solen og stranden samtidig med, at der er masser af aktiviteter for børnene.

2) Campingpladsen Le Puy du Fou i Frankrig – en af de bedst bevarede campingpladser i Europa, beliggende i det centrale Frankrig. Her er der masser af aktiviteter for børn og voksne samt en unik atmosfære.

3) Camping Seecamping Weissensee i Østrig – en campingplads der ligger direkte ved søen Weissensee, hvilket giver mulighed for mange forskellige vandsportsaktiviteter. Derudover findes der også masser af andre aktiviteter på campingpladsen.

4) Camping Zaton Holiday Resort i Kroatien – en campingplads der ligger direkte ved Adriaterhavskysten. Her kan man nyde solen og havet, og der er også mulighed for at deltage i forskellige aktiviteter såsom windsurfing, dykning og kajakroning.

5) Camping Lago di Garda i Italien – en campingplads beliggende ved denne smukke sø i det nordlige Italien. Her kan man nyde de smukke omgivelser og de mange aktiviteter, der tilbydes på campingpladsen.

6) Camping Finnsnes i Norge – en campingplads beliggende på øen Finnsnes i det nordlige Norge. Her er der masser af aktiviteter for børn og voksne samt en unik natur at opleve.

7) Råbjerg Mile i Skagen –  vores egen danske Råbjerg Mile er en unik naturperle, der er et must-see på enhver campingferie i Europa. Du kan finde mere information om camping i Danmark på Firstcamp.dk.

Camping er for alle, og der findes campingpladser i alle lande i Europa. Uanset om man er til strand camping eller camping ved en sø, vil man kunne finde den perfekte campingplads for sig selv og sin familie.

Mere end traditionel camping

Mange campingpladser er her i 2022 også begyndt at tilbyde alternative former for overnatning. Eksempelvis har glamping vundet stort indpas de sidste år. Glamping står for glamour-camping, så her er altså tale om camping i mere luksuriøse omgivelser end man lige er vant til.

Måske det er noget for dig?

Uanset hvad så findes der steder at campere (eller glampere) i hele Europa og vi ønsker dig en rigtig god ferie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *