Ulovlige hundehvalpe

 Onsdag d. 12. april 2006.  Under en ransagning på en ulovlig hundekennel i går, beslaglagde Holbæk politi to ulovligt improterede hundehvalpe - i dag erkender hundehandleren, at der er tale om et langt større antal ulovligt importerede hundehvalpe

Indehaveren at den ulovlige hundekennel Likita Import i Hørve erkender i dag, at det ikke bare er to hundehvalpe han har importeret ulovligt.

- Jeg har ulovligt importeret omkring 50 til 75 hundehvalpe. Og årsagen er, at Holbæk politi har været meget længe om at udstede den nødvendige tilladelse til at handle med húnde, siger ejeren af Likita Import Poul Nellemann i dag til TV2ØST.

Ifølge Holbæk politi er der ikke kun tale om ulovlig import af hundehvalpe. Nogle af dem har formentlig været syge og nogle af hvalpene er for unge til import.
Poul Nellemann erkender, at han har importeret for unge hvalpe.

Allerede i sidste uge sigtede Holbæk Politi Poul Nellemann for at have overtrådt hundeloven og dyreværnsloven, ved ulovlig import og handel med hundehvalpe.

- Han står foreløbig til en bøde, men hvad det udvikler sig til kan jeg først sige når vi har styr på resultatet af ransagningen igår, siger politiinspektør Henrik Mikkelsen.

Indehaveren af Likita Import modtager den nødvendige tilladelse til handel med hunde inden så længe, oplyser Holbæk Politi.

 Jeg gør opmærksom på at dette ikke er en aprilsnar! Men mon ikke de 2 sidste linier er en kæmpefejl ?

 Det vil sikkert tage mange måneder at få styr på "resultatet af ransagningen"

Det er med stor beklagelse, at vi i sagen om at få stoppet Likita import må se, at Likitas modtræk er, at anmelde vores medlem til politiet for følgende. Penge afpresning - Injuriende udtalelser.
Foreningen kan ikke se, at erstatning af dyrlæge regning på en hund, købt ved Likita import.
Vi kan så heller ikke se hvorfor Likita import, som fik beslaglagt 2 hunde på deres adresse, får bedre behandling, end den som egentlig er blevet forurettet.
Det er for os også et kæmpe spørgsmål, hvorfor politiet ikke begynder at undersøge sagen lidt bedre, da de så vil opdage, at Likita import faktisk har importeret og solgt hunde i mere end 1 år, som de har oplyst til Holbæk politi og pressen.
For os er det mærkeligt, at den som står og lyver har mere tillid hos myndighederne end dem som taler sandt.
For os er det mærkeligt, at bare fordi man skifter adresse, så gider myndighederne ikke følge op på sager.  Vi finder anmeldelsen forkastelig og usmagelig.
Vi gør lige pt. alt for at opbygge beviser mod Likita import, netop for at støtte Anja A.
Mvh.
Foreningen hundes trivsel

Send this Homepage to a friend:


 

Visitors online:  

Free counter and web stats