Om at stjæle andres Hjemmesider & Awards!

Gang på gang bliver hjemmesider stjålet og misbrugt. Kan man forhindre dette? NEJ !

Den moderne komputerteknik har nogle fejl, som tyvene flittigt bruger. Man kan blokere sin grafik og billeder på sine sider, men det virker kun for de uvidende. Både Microsoft FrontPage og Internet explorer,  brugt på den "rigtige" måde, er et godt værktøj for tyvene. Det eneste man må håbe på, er at en eller anden finder ud af det og fortæller  om dette til webmaster .

Det er jo kedeligt at se sine hjemmesider stjålet og brugt til at skaffe tyven flotte Awards for sit falske arbejde. Jeg har mange gange fået tyvene til at lukke sine sider, eller fjerne det stjålne materiale. Der findes mange gode værktøjer til at holde øje med tyvene, som hvis man kombinerer dem, har et udmærket våben. Jeg er ikke agent for nogle af programmerne, og vil ikke kommentere det nærmere her.  Er du derimod sikker på at du er blevet bestjålet, og kan bevise det, vil jeg gerne hjælpe dig.

Det må være pinligt, når det bliver opdaget, at visse personer høster Awards og påskønnelse på andres beskostning! Hvor må det være flovt  når det bliver opdaget! Og det bliver det. Mange af dem  som  tager andres ting, især hjemmesider og baggrunde, er ikke klar over at sidernes html sladrer! De som stjæler andres ting, skal slette deres hjemmesider og aldrig mere vise sig på nettet! Når man i tyvenes Gæstebøger  læser de rosende omtaler, er man ved at brække sig! Lad os stå sammen og melde den slags. Jeg har indtil dato, ikke haft problemer med at få disse tyve væk fra internet!

Et program som registrerer alle besøgende på din hjemmeside er også et godt våben. Der findes flere ret gode programmer til denne  opgave. Se for eksempel Webstats4U  som jeg bruger alene på min index-side. Når du kommer ind på siden, tryk da på: Statistics og derefter på: How. Der findes flere af slagsen, som kan meget mere, men som ikke er Freeware.

Programmet "Spy for Me" er et program, som gemmer  IP og adresser på alle besøgende.

Her kan man se hvornår ens  venner, familiemedlemmer, fjender og andet godtfolk har været på besøg.

Hvad er en webtyv?

Danske Webtyve

En af mine bedste awards skiftede pludselig ejermand. Tyven er fundet.

bomles.dk  og  spokie.dk eksisterer ikke mere.

 

Jeg blev specielt sur over måden den var ødelagt på!

  

This award is a copy of my award - and given by:

http://www.banner-buttonservice.nl/index.html

Hollandsk Webtyv

 

Januar 07. Igen en webtyv.  Theo, alias Falena. Hollandsk mand som giver udtryk for at være kvinde, stjæler med arme og ben. Det skulle ikke være nødvendig, når man ser hans  hjemmeside, men det hele er måske stjålne ting !

Her er hans hjemmeside URL:

http://members.home.nl/falena/  and his e-mail: falena@home.nl

Kinesisk Webtyv

Liang Wang fra China.

Hun har stjålet mange Norske Hjemmesider og reklamerer nu med Gratis Baggrunde og Grafik.

Tryk på linket   http://wrxpt.xinwen365.com/wanyesucai/index.htm

 

Giv aldrig op! Jeg hjælper gerne med at fange tyvene.

English version

Du er velkommen til at sende denne side til venner

Click here to send this page to a friend!

Visitors online:  
  Free counter and web stats

 hidden hit counter
hit counter dreamweaver

 free counters

Copyright © 2010 Bent Bay