Lovløsheden blomstrer i Tarm !

 
 
  Lørdag eftermiddag  er jeg på tur med min hund. Jeg ville tage et foto af noget hærværk ved Åparken. Pludselig kommer en bil, med 2 mænd, kørende direkte imod mig. De stopper op og chauføren ruller vinduet ned og siger: "Hvor ligger markedspladsen?" Jeg svarer med et modspørgsmål: "Hvordan fanden er du kommet ind på stierne?" "Hvad helvede  rager det dig, svar for helvede på det jeg spørger om!", svarer  bilisten.  Jeg siger at det ved jeg ikke noget om.  Nu har de  i mellemtiden fået øje på Ditte, 42 kilo Labrador, som nok ville hjælpe mig, hvis det blev nødvendigt. Så bakker de med stor fart ned af stien. Jeg tager da mit camera og snupper et billede af bilen. I det samme speeder han op og kommer med meget stor fart og hylende bremser tilbage til mig. Jeg holder på stien med min cykel, og flytter mig ikke. Så åbnes vinduet i bilen og han råber, eller nærmest skriger: "Nu kan du fandeme tro at du har et problem!" og bakker så væk, ned af stien. Han havde nok det største problem. Jeg var ikke fuld og dum !  
 
Dette var hvad jeg ville fotografere. Da jeg kom her om formiddagen var skiltet knækket løs, men hang dog fast. Over middag var det revet helt af, og kastet til siden.  4-5 unge lømler, den ene fra Stakmeden, morer sig med at lave en masse dumheder her i området. Narkomanen slæber den ene stjålne cykel efter den anden hjem fra byen, og kaster dem alle steder i området. Samt en del tomme flasker der ligger knuste på stien.  Ofte ser man 3 af de unge bøller kørende på een og samme knallert og uden styrthjelm. En ung, mørk pige drøner også rundt her på stierne med en 45-knallert, og som regel med 2 mindreårige børn på bagsædet. Hvor er Politiet?

 

Denne cykel har stået ved Stakmeden i over 14 dage. Stjålet i Tarm. Siden blev den flyttet lidt nærmere byen. Nu ligger den så på den store plæne og er efterhånden helt ødelagt.

Denne cykel er obseveret på Tarm Banegård. Nu hænger den i et træ ved Stakmeden.

PS: Nu er kommunen tydeligvis meget fattigt, for lysene slukkes hver nat klokken 00.00. Vi som gerne ville kunne se,  har det modsatte problem af dem som helst arbejder i mørke.

Hvorfor skal dette svineri blive ved på Vesterkvartersvej?

2 gange på 14 dage har Du afleveret dine tomme øldåser og køkkenaffald her.

Kender du dit affald?  Jeg kender dit bilnummer og navn! Næste gang du læsser af her,
kommer dit navn og bilnummer på denne side!  Tror du mig ikke? Prøv endelig!
 
Stor maskine på Cykel/Gangsti.
 Bare fordi een af de omkringboende her i området, skulle bruge en stor maskine, måtte det gå ud over stien. Nu var det ellers ved at blive pænt. På et ca. 100 meter langt stykke er asfalten kørt i stykker og et krater på 5-10cm i hele længden er opstået. Det var da godt at svinet kørte uden om lygtepælene. Hvorfor benyttede han ikke den asfalterede vej, direkte til  byggeriet?
 

    

Se også: 

Lokummet på Vester Kvartersvej

 LokumsDigte

 

 

 

 Back to Index     Tilbage til Index  


Send this page to your friends

Click here to send this page to a friend!

 susnet.se tjänster - statistik och besöksräknare utan reklam

eXTReMe Tracker

 free stat counter

free countersCopyright © 1997- 2015 - Bent Bay