Hvem bestemmer hvilken slags tøj de unge piger skal have på i skole? Er det pigerne selv, forældrene eller skolen? Skal det virkelig være nødvendigt med en dialog om dette. Er det efterhånden ikke børnene der bestemmer?

Forældrene har vel ikke tid til at se efter deres børn, og er også ligeglade.Læreren er nok den som bedst kan tollerere dette, men vil ikke være ærlig.

Alle kommentarer modtages med tak, og kommer på denne side. Så lad mig høre din mening

Dressed for School?


Som det sikkert er Dem bekendt, så arbejder folketinget med en forældreansvarslov og det er i den forbindelse at jeg skriver til Dem.
I USA har man haft forældreansvarslove i mange år og her har man som svar på den næsten umulige opgave at holde ungerne væk fra fare når begge forældre er udearbejdende lavet specielle efterskoler, hvor at børnene kan blive holdt væk fra samfundets farer indtil at de er myndige og dermed risikofrie i forhold til familiens økonomi og de eventuelle øvrige søskendes fremtid.

I en del år har WWADS, som jeg arbejder for drevet både kort-varige overlevelseskurser og forskellige efterskoler rettet imod bestemte målgrupper.

Vores største konkurrenter, som nok er mere kendt internationalt er WWASP, Aspen Education Group og UHSINC.

UHSINC ejer idag Provo Canyon School, som regnes for at være pioneeren indenfor industrien. På trods af utallige slagsmål med myndighederne som flere gange har lukket den, drives den dag i dag og har bla. haft Paris Hilton som elev.

Aspen Education Group ligner dog os mest med en række blandede kurser. Overlevelseskurser hvor at vi dog kan prale af at have langt færre dødsfald under kurserne, samt skoler fra almindelige efterskoler til lukkede psykiatriske afdelinger med intern skole.

Sidst og ikke mindst har man WWASP, som driver en række lukkede kostskoler og boot camps rundt omkring i USA, Costa Rica og Jamaica.

Kendetegnet for os alle er at vi tager os af opbevaringen, når forældrene enten ikke gider eller kan. I branchen stiller vi ikke spørgsmål. Vi tager imod penge, men selvfølgelig behandler vi børnene pænt. I forhold til alle tre konkurrenter har vi dog til dato ikke haft selvmord eller uheldige dødsfald.

Der er ca. 100.000 børn på sådanne efterskoler eller kurser, men på grund af den økonomiske situation har vi valgt at se på det europædiske marked, som dog har været præget af man har underskrevet konventionen om børns rettigheder imodsætning til USA som er en af 2 nationer på kloden som ikke har skrevet under.

Men det er ved at ændre sig. 60'er pædagogikken er ved at fortage sig og forældrene opfodres til at holde ungerne væk fra både alkohol og tobak, hvilket er svært når forældrene selvfølgelig ikke skal gå på kompromis med den måde at de nyder disse to ting.

Nu hvor folketinget er på banen, så er det på tide at danske familier også skal have muligheden for at beskytte dem selv økonomisk imod deres børns handlinger.

Vi er derfor i fuld gang med at oprette "Sortehavsakademiet" som kommer til at ligge i Bulgarien. Lokationen er velvalgt af flere årsager. For det første så gælder reglerne om magtanvendelse ikke i Bulgarien. Vi kan anvende vores transport division til at hente børnene på hotellet som vi gør det dagligt i USA.

Sortehavsakademiet vil fuldt udbygget tilbyde 3 produkter:

1) 18 dages boot camp efter en modificeret udgave af det program som Thayer Learning Center i Missouri bruger.

2) Efterskole i et beskyttet miljø. Vi har en stor grund omgivet af ambassadehegn

3) En HF-linie i samme miljø.

Eleverne vil blive skolet efter det svenske system som er udviklet af kæden Konskapskolan, hvor at hver elev har en personlig udviklingsplan. Derved kan dygtige elever nå pensum hurtigere end normale elever, da ingen elev vil have samme skema. Læs mere her:
http://www.kunskapsskolan.se/arbetssatt.4.93df2cfe0f354dd57fff1217.html

Grund til at jeg skriver til Dem er at jeg ser at De har en side om skoleuniformer. Derfor vil jeg gerne fortælle lidt om vores uniformer.

Hos os starter eleverne i en orange kedeldragt i første fase som alle skal gå igennem - boot campen. Deres øvrige beklædningsdele vil være undertøj og sokker og regntøj. Sko og regntøj vil være låst væk om natten.

Eleverne på Efterskolen og HF linien vil have røde T-shirts indtil at de har optjent et antal opførelses og pligt-points. Derefter vil deres T-shirts være gul indtil næste niveau, hvorefter at de vil have hvide T-shirts indtil et vis niveau, hvorefter at de kan få retten til individuel beklædning indenfor visse grænser.

Vi vil fremsende billeder, når vi er kommet længere i projektet. Vi mangler nogle godkendelser fra undervisningsministeriet, men vigtigst af alt skal forældreansvarlovgivningen åbne for ansvarsfraskrivelse i form af anbringelse på efterskoler som tilsvarende lovgivninger åbner for i andre lande for at skolen kan blive til noget.

Med venlig hilsen
Sortehavsakademiet
Rick Norman
konstitueret rektor
 
Gengivet med tilladelse af: Rick Norman

Nice trick

Slut med hængerøvsbukser !

Bukser, der ikke dækker der, hvor ryggen bliver fræk, hører ikke hjemme blandt kemiformler og tyske bøjninger.

Det er ikke noget smukt syn. Mange af "børnene" har brune striber i underbukserne. FØJ!
Det tænker de ikke på, før de viser røven frem? Har deres mor ikke lært dem at tørre sig?

Bare maver og nedringede trøjer, har tidligere ført til debat om folkeskoleelevers tøjstil, og nu risikerer også de såkaldte hængerøvsbukser at blive bortdømt.
I skolebestyrelsen er hængerøvsbukserne på dagsordenen, men hængerøven skal spændes fast med en livrem.
 

Læs om OFIR & ARTO Tryk her.


12-årige er på hårde stoffer

 

Alderen på unge, der prøver hårde stoffer for første gang, er blevet langt lavere i løbet af de seneste år. Ifølge misbrugskonsulenter og opsøgende medarbejdere møder de i dag jævnligt unge helt ned til 12 år, der stærkt påvirkede flakker rundt i natten. Det skriver metroXpress.

- I de otte år, vi har været på gaden, kan man roligt sige, at der er sket et skred. I starten mødte vi flest 16-18-årige, men i dag er de 12-14 år og påvirkede på alle mulige ledder og kanter. Ecstacy, amfetamin og hash er meget mere udbredt i den aldergruppe, end man skulle tro, siger Erik Thorsted, der er sekretariatschef i Natteravnene, som har frivillige gademedarbejdere i nattelivet 185 steder i Danmark.

Ifølge Erik Thorsted er der oftest tale om helt almindelige unge, der går i skole og ikke har øvrige sociale problemer. Derfor ved forældrene tit heller ikke, hvad der foregår. Den udlægning genkender man hos Århus Amts Misbrugscenter, der siden 2003 har haft et særligt hold, der bekæmper misbrug blandt unge.

- De er ikke misbrugere i traditionel forstand. De eksperimenterer bare i stor stil, og det skyldes simpelthen, at stofferne er blevet så let tilgængelige. Typisk er der en i omgangskredsen, som har en kontakt, og så sælger han til de andre for at tjene penge. Tilgængelighed og forbrug hænger sammen, siger psykolog Morten Clausen, der er leder af centrets unge-team.

På Århus Amts Misbrugscenter oplever man selv konsekvensen af de unges misbrug, når forældre fra tid til anden sender 14-årige til afvænning. Hos politiet har man svært ved at bekæmpe de helt unges stigende forbrug af stoffer. De yngste misbrugere kommer nemlig slet ikke i de miljøer, hvor politiet normalt koncentrerer sin indsats.

- Vi er typisk til stede på diskoteker og barer og i de områder, der ligger lige deromkring. Vi kan jo ikke bare uden videre gå ind i private hjem, så det, der foregår der, er i vid udstrækning et mørkeområde for os, siger chefpolitiinspektør Bent Preben Nielsen, Århus Politi, til metroXpress.

Hver tiende mellem 12 og 16 år har sniffet lightergas

Hver tiende barn mellem 12 og 16 år har prøvet at sniffe lightergas. En ny hjemmeside skal oplyse de unge om konsekvenserne.

Skrumpehjerne, uudslettelige ar efter brandsår og det, der er værre. Det risikerer børn og unge, når de sætter næsen til lighteren.

En undersøgelse fra Sundhedsstyrelsen viser, at næsten hver tiende barn mellem 12 og 16 år har prøvet at sniffe lightergas.

Desuden er de unge uvidende om farerne ved misbruget.

Er disse 12-14 årige forældreløse?
Det må være flovt at være far og mor til den slags børn !

Det er ikke for at være ond, men kan de unge forstå "udenlandsk"?

A Teenager Is...

...someone who can't remember to walk the dog each day but
never forgets a phone number he heard once.

...a weight watcher who goes on a diet by giving up candy
bars before breakfast.

...someone who receives her allowance on Monday, spends it
on Tuesday, and borrows it from her best friend on
Wednesday.

...someone who can pick out the voice of a friend from three
blocks away, but can't hear his mother calling from the next
room.

...a computer whiz who can operate any new gadget within
seconds but can't make the bed.

...a connoisseur of two types of fine music: loud and very
loud.

...a person who can bike for miles but is usually too tired
to help with the dishes.

...a romantic who never falls in love more than twice a
week.

...your own reality show but with fewer commercials.

...painfully funny at many times. At other times a teenager
is just painful.

...someone who will pitch in and help clean every room in
the house, as long as it's the neighbor's house.


Idioter rejser sig !
"Hvis der er nogle idioter i dette rum, så vær venlig at rejse jer op" siger den sarkastiske lærer.
Efter et stykke tid stiller en af de nye elver sig op.
"Javel ja," siger læreren "og hvorfor vil du så betegne dig selv som en idiot?"
"Rent faktisk betegner jeg ikke mig selv som en sådan," siger den studerende, "jeg brød mig ikke om, at du skulle stå op helt alene."

 
Sønnen kom hjem fra hans første dag i skolen. Moren: "Hvad har du så lært i skolen i dag?" Sønnen: "Ikke nok, jeg skal komme igen i morgen!"
 
 
Send denne side til dine venner
Click here to send this page to a friend!

ReadSign 

More than 5.800 have signed my Guestbook since 1997


Visitors online:  

  Free counter and web stats

 
eXTReMe Tracker

 web counter html code
web counter html code

Copyright © 1997-1998-1999-2000-2001-2002-2003-2004-2005-2006-2007-2008 - 2009 - 2010 - 2011 - 2012 - 2013 - Bent Bay