Sønnen spørger sin far:  Hvad er politik, far?Far:Tja.. I politik findes der 5 folkegrupper:

1. Befolkningen
2. Regeringen
3. Den økonomiske magt
4. Arbejderklassen
5. Landets fremtid
Sønnen: Det forstår jeg ikke, far – vil du forklare det for mig?

Far: Godt, - jeg vil bruge vores hjem som eksempel!
- jeg tjener penge til den fælles husholdning, - altså er jeg den økonomiske magt
- din mor administrerer og bruger pengene, - altså er Hun regeringen
- vi tager os af dine behov, - altså er du befolkningen
- din lillebror ER landets fremtid
- og Hans barnepige ER arbejderklassen

Om natten vågner drengen ved, at lillebror græder. Han står op for at se, hvad der Er galt og opdager, at lillebror har skidt I bleen.

Han går ind I forældrenes soveværelse, hvor moren sover tungt. Så går han hen til barnepigens værelse, men døren Er låst og gennem nøglehullet ser han faren I gang med at ”ordne” barnepigen.

Eftersom de ikke reagerer på Hans banken på døren, går han tilbage til sit værelse og sover videre.

Næste morgen siger sønnen til sin far: Nu forstår jeg, hvad politik er!

Glimrende, min søn! – prøv at forklare mig det med dine egne ord.

Jo, siger drengen, mens den økonomiske magt udnytter arbejderklassen, snorksover regeringen. Befolkningen bliver fuldstændigt ignoreret, og landets fremtid står I lort til halsen!!

Ovenstående er vel nok den bedste forklaring om Dansk Politik. Har du været vidne til valgprogrammerne i TV? Den slags LORT, LØGN og MANIPULATION forekommer kun mellem politikere. Tror de virkelig at den
danske befolkning er så dumme? Man skulle ikke tro at det var voksne mennesker. De bruger alle kneb for at komme ind i Danmarks dyreste børnehave, nemlig Christiansborg.

Se mere om Folketinget HER

FOKUS Nyhedsbrev August 2011

Kære Medlem

I disse dage er mine tanker gået til de sårede og dræbte i Oslo og det var en meget bevægende oplevelse at deltage i mindegudstjenesten i Københavns Domkirke onsdag d. 27. juli, som blev afholdt for ofrene for den grufulde terrorhandling i Norge. Mine tanker går også til den danske familie som har mistet. Jeg kommer aldrig til at forstå sådan en grusom handling. Angrebet i Oslo er ikke alene et afskyeligt angreb på Norge, men også på selve demokratiet og et eksempel på at vi ikke kan vide os sikre på noget som helst. Hverken på hvornår det sker eller i hvilket land det sker.

Det er derfor vigtigt at vi alle bliver ved med at stå sammen og ikke opgiver vores principper om et åbent samfund. Det er netop vores åbne samfund og demokrati der skal være svaret på ekstremistiske holdninger. I disse dage bruges der meget tid på at diskutere om det kan skyldes for lidt åben debat om samfundsproblemer eller det skyldes for meget debat. De mange lederskribenter der deltager i debatten har hver deres mening, og vi kan vælge at lytte på den ene eller den anden. Dog ændrer det ikke på min opfattelse af, at vi i vores demokratiske samfund skal have mulighed for at ytre os om det vi ønsker at ytre os om. Jeg tror dermed også det er vigtigt at vi siger fra, når den såkaldte værdidebat kammer over og nogen udtaler sig direkte imod bestemte befolkningsgrupper - så er det også i orden, at vi siger fra og giver udtryk for at vi har en anden holdning.

Herhjemme er vi i øjeblikket vidne til den hovedløse nedfældning af træer i Østerild Plantage. Partiet Fokus har været modstander af fældningen og placeringen af vindmølletestcentret fra starten af, og udsendte i den forbindelse en pressemeddelelse med opfordring til miljøminister Karen Ellemann, om at være åben over for andre placeringer, såsom Stauning Lufthavn i Vestjylland, som vi i Fokus foreslog. Jeg argumenterede ligeledes i debatterne i folketingssalen for, at Fokus’ forslag kunne gavne og skaffe turistkroner til både Ringkøbing-Skjern, Holstebro og Herning kommuner. Jeg skal ikke lægge skjul på, at jeg er meget uforstående over for regeringens beslutning angående Østerild Plantage, og jeg kan garantere, at Fokus aldrig vil tilslutte sig forslag der har så betydelige konsekvenser for vores sparsomme natur og biodiversitet.

Selvom folketinget officielt holder sommerferie, er der stadig gang i det politiske arbejde. Som bekendt fik Fokus ikke flertal for forslaget om et forbud mod sodomi (dyresex) som blev fremsat i folketinget tidligere i år, men det lykkedes os at få en høring igennem, hvilket har stor betydning for sagen, da debatten på den måde ikke dør ud, men giver mulighed for at få nye aspekter frem i sagen og nye vurderinger fra eksperter på området. Høringen er sat til d. 18. August 2011, og jeg ser med stor forventning frem til at tale for et forbud endnu engang.

Som tidligere nævnt i en medlemsmail, kan vi i partiet Fokus se frem til lørdag d. 24. September kl. 13.00, hvor dette års partikongres vil blive afholdt i København. Der kommer senere yderligere info om årskongressen, men I kan allerede nu reservere denne dag.

Vi har stadig stor gang i vores underskriftsindsamling, og jeg vil gerne i den anledning rette en stor tak til alle dem der har gjort en ekstra indsats igennem sommeren. Som mange sikkert ved, har vi blandt andet haft stade på Hjallerup Marked og andre steder i landet. Senest var vejret dog ikke med os på Ballerup kræmmerfestival, hvor det stod ned i stænger i fire dage, men vi var på stedet alle fire dage og fik vist Fokus-flaget. Jeg ser frem til kommende kampagner, eksempelvis i Kolding lørdag d. 6. August 2011 og Vestegnens Kræmmermarked d. 19-21. August 2011, og vil på forhånd gerne sige tak til jeres opbakning om disse, vi har brug for alle hjælpende hænder. Vores sommerudflugt til rundvisning på Flyvestation Karup er også på trapperne, lørdag d. 13. August 2011, og du bedes tilmelde dig senest d. 5. August 2011.

Hen over sommeren har vi også arbejdet på at få lavet en video, som er baseret på vores partiprogram. Videoen er nu færdig og den kan ses på YouTube på dette link:

 http://www.youtube.com/watch?v=ulTQzxNsaGs 

Jeg håber at du vil synes om videoen, og du er naturligvis meget velkommen til at videresende linket eller dele videoen via Facebook. Netop denne form for reklame er afgørende for et nyt parti som Fokus, da Internettet og de sociale medier kan nå ud til mange mennesker og dette ville ellers koste mange penge i reklameudgifter.

Jeg vil derfor gerne opfordre dig til at tage del i debatterne på Internettet og fortælle om partiet Fokus. Hvis du har en profil på Facebook, er det også en rigtig god idé at dele et link til vores hjemmeside, eller dele opfordringer til at til at melde sig ind i partiet, og selvfølgelig til at støtte Fokus med en underskrift. Du kan ligeledes skrive Fokus som din politiske holdning i din profil, og evt. sætte et link ind til vores hjemmeside på samme sted. Så kan du også den vej være med til at udbrede kendskabet til partiets grønne og humanistiske mærkesager, samt være med til at gøre andre opmærksomme på at udfylde en vælgererklæring for Fokus.

Du og din familie ønskes en fortsat god sommer, ( nu er solen vist kommet )

Mange venlige hilsner
Christian H Hansen, MF
Formand for partiet Fokus

www.partietfokus.dk

Send denne side til dine venner

Click here to send this page to a friend!

Lidt fakta om Lene Espersen

Lene Espersen scorer 60.000 kr på at bruge af statens penge
Erhvervsminister Lene Espersen brugte i november 2008 30 mia. kr af statens til opkøb af obligationer for at sænke renten. Derved sparede hun 60.000 kr årligt på sit flexlån på 4,56 mio. kr.


Justitsminister kører ung mor ned
30. september 2006 kørte Lene Espersen sin ministerbil ind i en 31 årig mor ved en højresvingsulykke. Den daværende justitsminister fik frakendt kørekortet, trak et halvt år senere et nyt, mens offeret ½ år senere fortsat var sygemeldt


Ministeriet tager sig af lovene. Lene Espersen tager sig af ugebladene
VKO regeringen havde som et hovedpunkterne i sit regeringsgrundlag, at straffene for vold og voldtægt skulle strammes. Det er også sket. Straffene er øget drastisk, men samtidig er volden steget. Værst er det gået den grove vold, der er steget 28% under VKO regeringen. Samtidig er ministeren en let minister i et tungt ministerium. Hun tager sig af ugebladene, mens embedsmændene tager sig af lovene.


Sociale bedragere
Henriette Kjær og Lene Espersen blev i 1998 afsløret i socialt bedrageri med tilskud fra Folketinget. Siden de i 1994 var blevet valgt ind i Folketinget havde de opgivet, at de boede i Jylland, mens realiteten var, at de boede i København. Konsekvensen var, at de hver kunne stikke 225.000 kr. ekstra lommen - skattefrit.

Mandag den 21. juni 2010, 22:26
Venstres EU-parlamentsmedlem Jens Rohde retter nu en skarp kritik mod udenrigsminister Lene Espersen (K), som i sidste uge bedyrede, at en afskaffelse af landbrugsstøtten vil være højt på dagsordenen, når Danmark overtager EU-formandskabet i 2012, skriver Information.

EXTRA
Overskrift i dagens avis:
Naser Khader truer med at forlade forhandlinger.
Skulle der ikke have stået forlade Danmark?

Lidt om strategier

Lektion 1:
En mand går ind i badet netop som hans hustru forlader det - dørklokken ringer. Hustruen slynger et håndklæde omkring sig og løber nedenunder.
Da hun åbner døren, står naboen Bob udenfor. Før hun når at sige noget, siger Bob "jeg giver dig 800 kroner hvis du smider håndklædet".
Hun tænker over det et øjeblik og smider håndklædet og står nøgen foran Bob. Efter få sekunder giver Bob hende 800 kroner og går.
Kvinden tager håndklædet på igen og går ovenpå. Da hun kommer ind på badeværelset, spørger hendes mand "Hvem var det?"
"Det var Bob" svarer hun
"Perfekt", siger manden, "sagde han noget om de 800 kroner han skylder mig?"
Moralen: Hvis du deler vigtige informationer omkring udestående og risici med aktionærerne, er du muligvis i stand til at undgå unødvendig afsløring.

Lektion 2:
En præst tilbyder en nonne et lift. Hun sætter sig ind, krydser benene så hun kommer til at vise noget af benet. Præsten er ved at køre galt. Efter at have fået kontrol over bilen igen, lader han en hånd glide op af hendes ben.
Nonnen siger "Fader, husk salme 129"
Præsten fjerner sin hånd, men da han skifter gear lader han igen hånden glide op af hendes ben.
Igen siger nonnen "Fader, husk salme 129"
Præsten undskylder " Undskyld Søster, men kødet er svagt"
Da de kommer til klosteret, går nonnen sin vej. Da præsten kommer til kirken, skynder han sig at slå salme 129 op. Der står "Gå fremad og søg højere oppe - og du vil opleve himlen"
Moralen: Hvis du ikke holder dig vel informeret i dit job, risikerer du at gå glip af store muligheder.

Lektion 3:
En sælger, en kontorassistent og chefen er på vej til frokost, da de finder en antik olielampe. De gnider på den og en ånd kommer ud. Ånden siger "Jeg giver jer hver ét ønske"
"Mig først, mig først" siger kontorassistenten "Jeg vil til Bahamas, sejle rundt i en speedbåd og slet ikke skulle tænke over livets problemer" - POOF - væk er hun
"Mig nu, mig nu" siger sælgeren. "Jeg vil til Hawaii - slappe af på stranden med egen personlig massøse og uendeligt mange Pina Colada - og mit livs kærlighed" - POOF - han er væk
"OK, så er det dig" siger ånden til chefen.
Chefen siger "Jeg vil have de to tilbage på kontoret efter frokost"
Moralen: Lad altid chefen tale først !!

Lektion 4:
En krage sidder i et træ og dovner den hele dagen. En kanin spørger ham "Kan jeg også sidde som dig og lave ingenting hele dagen?"
Kragen svarer "Tja, hvorfor ikke ?"
Kaninen satte sig på jorden under kragen og slappede af. En ræv sprang på kaninen og åd den.
Moralen: For at sidde og lave ingenting, skal man sidde temmelig højt oppe.

Lektion 5:
En kalkun stod og sludrede med en tyr. "Jeg ville virkelig ønske at jeg kunne komme op i toppen af det træ" sukkede kalkunen "men jeg har ikke energien til det"
"Hvorfor spiser du ikke lidt af mine kasser" svarede tyren. "De er fyldt med energi". Kalkunen spiste lidt af en klump kokasse og opdagede at han fik styrken til at nå den laveste gren i træet.
Den efterfølgende dag spiste han lidt mere af kokassen og nåede den anden gren. Endelig - efter 14 dage - sad han stolt i toppen af træet.
Der gik ikke længe før han blev opdaget af bonden, som skød kalkunen ned fra træet
Moralen: "Bullshit" får dig måske til tops, men det holder dig ikke deroppe.
 

Nedenstående indlæg er på Svensk, som ikke mange Politikere forstår, men jeg kan sende en oversættelse for specielt handikappede:
 

Please, send this page to your Friends

Click here to send this page to a friend!


Visitors online:  

Free counter and web stats

Copyright © 2010 Bent Bay