Title of Page


If I had a daughter who did this, I'd KILL her!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Don´t forget links:

And you thought YOUR shoes were uncomfortable? Click here!


En ud af ti tatoveringsfarver indeholder ifølge ny forskning bakterier, der potentielt kan være meget farlige.

En af Danmarks førende eksperter inden for tatoveringer mener, at det er et kæmpe problem, at der findes så mange farlige bakterier i tatoveringsfarver.

- Tatoveringer er en fantastisk måde at sprede smitte på. Det er en tikkende bombe, for der kan komme nogle meget agressive bakterier, og det kan ske når som helst, siger Jørgen Serup overlæge og professor ved Bispebjerg Hospital, der selv har været med til at lave undersøgelsen.

- Det er meget usandsynlig, at vi ikke ser det på et eller andet tidspunkt. Derfor er 10 pct. et alt for højt tal. Det er helt uacceptabelt, uddyber han.


Den her fyr syntes at hans tatoo var rigtig fed…

….

Lige indtil han kom i fængsel …

Nu er han den populæreste fyr i fængslet


Isobel Varley, 73, from Britain. The world’s most tattooed grandmother.
She got her first tattoo when she was 20. Today, only her face is free of tattoos.

DF sikrer autorisation af tatovører
og kontrol med tatoveringsfarver


Marlene Harpsøe, som er Dansk Folkepartis ordfører i forhold til kropsdekorationer og piercinger, udtrykker stor begejstring over, at det er lykkedes at samle et enigt Folketing, minus Liberal Alliance, bag en Folketingsvedtagelse, der pålægger regeringen at oprette en autorisationsordning for tatovører samt godkendelse og kontrol med tatoveringsfarver, der ofte har vist sig at indeholde sundhedsskadelige stoffer.
- Det er lykkedes os at samle et bredt flertal bag at etablere en autorisationsordning af tatovører, hvor den enkelte gennemgår et grundkursus i basal viden om hygiejne, sårpleje og brugen af farvestoffer samt lærer at tatovere. Det er min ambition, at det bliver tatovørernes brancheorganisation, der går sammen om at udbyde et sådan kursus, så vi kan få fjernet de brodne kar fra branchen, siger Marlene Harpsøe.
- Det har også været bydende nødvendigt at sikre, at stofferne i tatoveringsfarverne bliver godkendt og kontrolleret, fordi farverne i dag ikke undergår kontrol og i flere tilfælde har vist sig fyldt med autolakeringslak og printerblæk. Man behøver ikke være ekspert for at kunne regne ud, at det er helt hen i vejret, og derfor ser vi i Dansk Folkeparti frem til, at justitsministeren inden udgangen af 2010 fremsætter et lovforslag i Folketinget, som sikrer, at de sundhedsskadelige stoffer ikke er at finde i tatoveringsfarverne, siger Marlene Harpsøe.
- Det er en stor dag for folkesundheden, at vi nu sikrer, at der stilles krav til tatovørerhvervet. Vi kan jo ikke være tjent med, at man risikerer alvorlige følgevirkninger af at blive tatoveret, slutter Marlene Harpsøe.


DF: Stop kvaksalverne i tatovørmiljøet!

- Kan en tatovør ikke finde ud af at overholde lovgivningen, så skal man endelig ikke holde sig tilbage med at politianmelde ham eller hende, fastslår Dansk Folkepartis medlem af retsudvalget, Marlene Harpsøe.

Hun er på ingen måde imponeret over dagens historie om den 15-årig dreng, som fik lavet en stor tatovering på underarmen, uden at tatovøren spurgte til den unge mands alder.

- Historien beviser jo lige netop, at det er alt for mange kvaksalvere og plattenslagere, som kalder sig tatovør, og slet ikke har forstand på det risikable arbejde de udfører. Hvis en tatovør ikke kan finde ud af, at holde sig indenfor lovgivningen, og for eksempel lade være med at tatovere personer under 18 år, så skal han ikke længere have mulighed for at virke som tatovør, siger Marlene Harpsøe.

DF har allerede sikret, at der er ny lovgivning på vej på området. Loven skal bl.a. have til formål at stramme op omkring uddannelse af de folk, som udfører tatoveringer.

- Den nye lovgivning vil helt sikkert få luget ud i antallet af de mange uautoriserede tatovører der praktiserer i dag. Det er tragisk, når de bryder loven. En tatovering er altså ikke noget, man kan afbestille igen, hvis den først er blevet printet ind i ens hud. Jo flere af disse kvaksalvere, som vi får politianmeldt og stoppet, jo bedre, siger Marlene Harpsøe.

Please, send this page to your Friends

Click here to send this page to a friend!

eXTReMe Tracker

 free stat counter


More than 300 other American page´s Click here!

500  pages in English languages Click here!

Other Countries/Languages Click a Flag down this page

 free counters

Copyright © 2015 - Bent Bay