Politiet lader Mobil-snakkere køre!


Mobiltelefonen er ved at etablere sig som fast udstyr på cyklen, sammen med ringeklokke, cykelkurv og ingen lygte. Men når man under kørslen skal snakke og sende SMS forsvinder koncentration og fokus på vejen. Mange cyklister er slet ikke klar over, at det er ulovligt at bruge mobilen på cykel. De føler sig som verdensmestre på to hjul, men glemmer at koncentrere sig, og så bliver det farligt.
Færdselspolitiet strammede i 1998 reglerne for brug af mobiltelefon i trafikken, så det koster 500 kroner i bøde. Siden er antallet af mobiltelefoner eksploderet, men politiet tøver stadig med at gøre noget ved det nye trafikproblem.
"Vi har ikke ressourser nok. Det sker da at vi gør noget, hvis en patruljevogn lige kommer forbi, men ofte vil der blot blive givet en løftet pegefinger", siger Henrik Hauberg, politiassistent i Rigspolitiets Færdselsafdeling.

Endnu en lov med samme resultat, som så mange andre:
Vi Danskere har mange love, men ingen til at håndhæve dem!
 

Tager du også din smartphone med i seng?


Folk bruger internettet på deres smartphones 24 timer i døgnet,
selv når de ligger i sengen, viser en undersøgelse. Det kan gøre os mere uhøflige og dumme mener en professor.
People use the Internet on their smartphones 24 hours a day,
even when they are lying in bed, according to a study. It can make us more rude and stupid.

Dette kan udmærket blive løsning på det største problem for forkælede unger! Så har man to hænder fri, til også at ikke gøre noget fornuftigt!

This may well be solution to the biggest problem of spoiled brats!
So you have two hands free to also not make any sense!

Mobilen som Sovedyr!
20% af danskerne kan ikke læse!


Børn og unge i alderen fra 7 til 18 år, skal efter min mening fratages mobilen. Mange af dem kan hverken regne, læse eller stave rigtigt. Man kan ikke føre en samtale med de unge mennesker, for hvis mobilen gir et pip, er de totalt fraværende. Bed dem om en tjeneste, så sidder alle deres tommeltotter midt i hånden, men skal der skrives en SMS skal jeg love for at de kan bruge alle fingrene.

At gå på toilet uden at medbringe mobilen er aldeles uhørt. Sove med den om natten er nødvendigt. Her var nok en kugleramme og matematikbog et bedre valg. Hvorfor griber forældrene ikke ind? Er de lige så hjernedøde som
deres møgforkælede unger? Nogle voksne ser også mobilen som mere nødvendig end tandbørsten. Det går rent ud sagt ad helvede til!!!

  Mobile as cuddly toys!
20% of Danes can not read!

  Children and adolescents aged 7 to 18 years, in my opinion deprived phone. Many of them can not count, read or spell correctly. You can not have a conversation with the young people, because if the mobile gives a peep, they are totally absent. Ask them a favor, then sit all their thumb tufts in the middle of your hand, but must write a text I promise that they can use all your fingers.
Going to the toilet without carrying a phone is absolutely unheard of. Sleeping with the night necessary. Here was probably a abacus and math a better choice. Why engages parents in? Are they just as brainless as
their møgforkælede kids? Some adults also sees mobile as more necessary than the toothbrush. It goes frankly to hell !!!

Mange kommer til at dø sammen med sin mobil !

Mobil-skriveri var skyld i uheld
Om mobiltelefonen kom noget til, melder historien ikke noget om, men både en 14-årig pige og en bil i Rørkjærsgade fik begge knubs, da pigen kørte ind i bilen på cykel i går ved 16-tiden.

Pigen var så opslugt af at skrive sms-beskeder på sin mobiltelefon, mens hun cyklede, at hun ikke så bilen, men brasede lige ind i den. Heldigvis kom hun ikke noget videre til skade.
Og hvad var så bøden? En løftet pegefinger som sædvanlig!


 Børn ringede 112 over 100 gange på to timer.
Selv uden simkort er en gammel Nokia ikke legetøj for børnene. Den kan nemlig stadig ringe 112, så længe der er strøm på batteriet, og det belaster alarmcentralen og kan forhindre livsvigtige opkald i at nå igennem. Det siger politiinspektør Niels Jørgen Ravn, Esbjerg Politi. Søndag modtog alarmcentralen i Esbjerg inden for to timer over 100 opkald fra den samme mobiltelefon. Alarmoperatøren kunne høre børnestemmer, men netop fordi der ikke er noget sim-kort i telefonen kunne politiet ikke komme nærmere på telefonens placering, end at den var et sted i Vejle.
Det må jo have været forældreløse børn, eller måske bare DUMME forældre!
 

Forleden dag da jeg kørte på motorvejen til Aalborg var jeg nødt til at gå på potten. Jeg stoppede ved en tankstation og skyndte mig til toilettet.

Jeg havde dårlig nok sat mig før jeg hørte en stemme fra nabotoilettet der sagde:
"Hej, hvordan går det?"
Nu er jeg ikke den type der snakker med hvem som helst på et toilet, og jeg ved ikke hvorfor, men jeg svarede, lidt pinlig berørt:
"Jo tak, godtnok!"
Og den anden sagde så:
"Hvad laver du?"
Sikke et spørgsmål at stille!!!
Jeg syntes at det var en totalt bizar situation, så jeg svarede:
"Tja, Ligesom dig - på vej hjem fra Aalborg!"??
På dette tidspunkt havde jeg bare travlt med at blive færdig, og komme ud så hurtigt som muligt, og så kom det næste spørgsmål:
"Må jeg komme over til dig?"
Ok, Det spørgsmål var bare for meget, men jeg troede jeg kunne afslutte samtalen ved at være høflig afvisende, så jeg sagde:
"Neej..jeg er lidt optaget lige nu!!!"
Og så svarede den anden person med en lidt dæmpet stemme...
"Du, jeg bliver nødt til at ringe af nu. Jeg ringer igen om lidt. Der sidder en idiot i nabotoilettet som svarer på alle mine spørgsmål til dig!!!!!!

Lad  ALDRIG  dine børn  lege  med foldebare mobiltelefoner!
En ny undersøgelse har afsløret , at foldebare mobiltelefoner kan have skadelig effekt på evnen til forplantning. Som fotoet viser , kan det også føre til akut smerte og ubehag.Videresend dette for børnenes skyld…!

Hørt i herrernes omklædningsrum sidste tirsdag:

En mobiltelefon ringer, og en af mændene tager den "hands-free", med højttaler på, imens han snører sine sko.

Alle andre i rummet lytter med.

Manden: HALLO!

Kvinde: Skat - det er mig. Er du i klubben?

Manden: Ja

Kvinden: Jeg står på Strandvejen og har fundet en skøøøn læderjakke. Den koster kun 7.500,- kr. Er det OK, hvis jeg køber den?

Manden: Ja da, naturligvis, hvis du synes så godt om den.

Kvinden: Nu hvor jeg har dig, så var jeg også lige forbi Mercedes, for at få monteret en ny stjerne. De havde lige fået 2007 modellen, og de havde en super rap sort SL500. Det var lige sådan en, jeg altid har ønsket mig.

Manden: Hvad kostede den?

Kvinden: 2,2 mill. kr. i standard versionen.

Manden: OK, så køb den da, men for den pris skal der også være vinterdæk med i handlen.

Kvinden: Tak, Skat! Hvor er du dog dejlig. Så var der kun én ting til. Det sommerhus, vi så på sidste år, er til salg igen til 10.500.000 kr.

Manden: OK, tilbyd dem bare 10 mio. kr. Det vil de sikkert acceptere. Hvis ikke, så gi' dem de sidste 500.000,- Det er sku en OK pris.

Kvinden: OK. Vi ses senere. Jeg elsker dig, skat!

Manden; Farvel - Jeg elsker også dig.

Telefon samtalen slutter, og de andre mænd i omklædningsrummet stirrer på ham - måbende - indtil manden med et stort smil siger: Er der nogen der ved, hvis telefon det her er?
 

Hanging Out With Friends

Thank God we belong to another generation.

Send this page to your friends

Click here to send this page to a friend!

 susnet.se tjänster - statistik och besöksräknare utan reklam

eXTReMe Tracker

 free stat counter

 free counters

Copyright © 1997 -  2015 Bent Bay