Your Page Title Here
 

CYKLISTER´s LYGTEFØRING!

I lygtetændingstiden skal cykler være forsynet med såvel forlygte som baglygte, hvad enhver må være klar over ! På dette punkt er det ikke af uvidenhed, men DUMHED at man overtræder færdelsloven. Forlygten skal afgive hvidt eller gulligt lys, der tydeligt er synligt forfra i en afstand af mindst 300 meter, og som også er synlig fra siderne. Baglygten skal afgive et rødt lys bagud, som er synligt i en afstand af mindst 300 meter og som også er synlig fra siderne. For begge lygter gælder, at de ikke må virke blændende på andre trafikanter. Bemærk at det er lovligt at have blinkende baglygte, hvis blinkfrekvensen er mindst 200 pr. minut. Det er ulovligt med blinkende forlygte! Der behøver ikke at være lygter på en cykel i dagslys. Biler, Knallerter og lignende skal altid være forsynet med virksomme lygter. Mange bilister har sikkert misforstået dette med 2 forlygter! Hvordan kan man få råd til at køre bil, når man ikke engang kan få penge fra til en ny pære? Hver tiende bil, har kun een virksom forlygte! Det er med livet som indsats at færdes på en kombineret cykel & gangsti.
Næsten igen har lygteføringen i orden. På en spadseretur med hunden, ved 23-tiden - er det jo ikke ulydige børn, som kører uden lys, men voksne. To mørke cyklister viger bestemt ikke for en skide fodgænger med en dum hund!


De voksne skulle gerne være børnene et godt eksempel - men er de det ?
NEJ! I langt de fleste tilfælde aner de voksne slet ikke at deres børn har en cykel! Man ser det ikke fra sofaen.


Politiet i Tarm = 0

Vores lokale betjent vil ikke kontrollere lys på cyklerne ved vores skole. Han tør ikke!
Altså må vi kontakte Ringkjøbing politi. Jeg har personlig ringet til Ringkøbing politistation, og bedt om at få en patruljevogn til området. Vagthavende siger da til mig:
"Hvorfor ringer du ikke til jeres lokale betjent" Jeg svarer: "Det nytter sgu da ikke noget, han tør jo ikke komme ud hvis der er mørkt" Vagthavende svarer: "Vi sender en vogn - Vi har hørt om jeres vatpik"! 

Var det ikke her man skulle stå ud af bilen, og gi den idiot et par på kassen? Det viser med al tydelighed den respekt folk viser i dagligdagen


Har man musik i ørerne, taler i mobiltelefon eller sms'er, er risikoen mindst 1,4 gange større for at komme galt af sted i forhold til cyklister, der ikke hører musik eller bruger mobiltelefonen.


Christiansborg, tirsdag den 24. april 2012/kalo
PRESSEMEDDELELSE
DF: Forbyd øretelefoner hos cyklister
Dansk Folkeparti vil fremsætte forslag om et forbud mod øretelefoner hos cyklister, da de hæmmer sanserne, sløver koncentrationen og dermed er til fare for trafiksikkerheden. Det siger Dansk Folkepartis trafikordfører, Kim Christiansen.
”Som cyklist er det også afgørende at kunne reagere på lyde – både fra bilister og andre cyklister samt fodgængere. Dette umuliggøres, hvis cyklisten samtidig lytter til høj musik i øretelefoner. Programmet Station 2 kunne i går berette, at det farligt, når cyklister kører rundt i en osteklokke uden kontakt til deres medtrafikanter. I forsøget reagerede cyklisterne hverken på dyttende biler eller udrykningskøretøjer”, siger Kim Christiansen.
Han understreger, at cyklister nøjagtigt som alle andre trafikanter må deltage i kampen for større trafiksikkerhed.
”Bilister må ikke tale i håndholdt mobiltelefon eller sms’ e under kørslen. Det er vi alle enige om. Nu er turen kommet til cyklisterne, som også må bidrage til en øget sikkerhed på gader og veje. Det er de ude af stand til, hvis de ikke kan reagere rettidigt på farlige situationer i trafikken. Derfor vil Dansk Folkeparti arbejde for et forbud mod øretelefoner i trafikken, Vigtigst af alt handler det om cyklisternes egen sikkerhed”, siger Kim Christiansen.


Ekstra! German Biker  Girls
 You think you know how to ride a bike? Watch these bikers, great show!
   
   How good are your bicycling skills?  Check out these two young ladies.

Click on photo.

 

Superb - Have a look on  this movie with all those cars! - Click Here!


 

Send this page to your friends

Click here to send this page to a friend!

 susnet.se tjänster - statistik och besöksräknare utan reklam

eXTReMe Tracker

 free stat counter

 free counters

Copyright © 2013 Bent Bay