100 medspiller-opfordringer i døgnet. Stop dette svineri !

  ***> Indstil venligst dine forskellige spil, så du ikke sender opfordringer til mig om dine åndsvage spil hver eneste dag. Læs her hvordan du indstiller dine spil:
 ***> Please set your different games so you do not send invitations to me about your stupid games every day. Read here how to set your game:

1) Efter åbningen at et spil er den første side denne. Som du kan se er alle ens fb-venner på forhånd markeret, og i den lille firkandt nederst til højre, hvor der står “vælg alle” er der også på forhånd sat en vinge. Det vil sige at man skal huske at fjerne den lille vinge hvis man vil undgå at sende anmodninger til alle sine venner.

2) Her kan du se spillet er i gang. Efter 10/15 baner kan man ikke komme længere, med mindre man sender en anmodning til en fb-ven, og så er det jo bare med at huske HVEM der allerede spiller det spil, eller hvem man tror er en spiller og som vil installere spilappen.

3) Nyt spil – Samme metode som billede et.

4) Hvis ikke man vil spørge sine venner, kan man købe sig til hjælp. Og det kunne jeg ikke drømme om. Det sker man får 100 fb-mønter af appen, men for at få dem skal man så lige -

5) skrive sig på en betalings side så spilappen kan bruge den konto, hvis man skulle få lyst til at KØBE mønter. Hvis du spørger mig så vil jeg sige bondefangeri.
 

6) Spillet er i gang. I venstre side ser du øverst tre navne. Det er de tre navne man kan spørge om fb-mønter eller i dette spil er det bobler til at skyde med.
Under de tre første navne er der tre af mine venner som ikke spiller det spil eller overhovedet ikke spiller. Dem kan man så inviter til at prøve spillet og hvis en af dem siger ja og installerer appen, inkasserer jeg en gave. Det kan være en bompe der ryder nogle indgange eller en sæk fb-mønter – meget fristende og jeg kan godt forstå nogle falder for fristelsen.

7) Find det lille mærke man skal huske at fjerne, hvis man ikke vil genere sine fb-venner.
 

8) Her er en reel side: Det er kun de fb-venner der spiller det spil i forvejen, som man generer.
 

9) Dette spil er fra starten af meget reelt, eller ihvertfald skal man ikke passe så meget på. Det er kun de fb-venner der i forvejen spiller man sender “Gaver” til.
 

10) På denne side havde jeg nær slugt en flue: Se hvad der står ude til ventre. Min pc er inficeret og selvfølgelig skal min pc renses af et mega meget tvivlsomt program, som kan efterlade alverden på min HD. Du får sikkert fjernet 5-10 inficerede filer og så hænger du på den. For at få fjernet resten, skal du have gang i betalingskortet igen! Simpelt Tyveri!

Her til sidst et godt råd, til dem der spiller. Opret en interesse side. Tilføj alle de fb-venner, som du ved spiller spil på fb. Den første gang du installerer en spil-app, spørges du hvem der skal kunne se de opslag som den spil-app slår op på dine vejne. Der er en pil. Ret indstillingerne til det interesseliste du lige har oprettet og dine ikke-spil venner bliver ikke generet af alle de opslag der handler om spil. Måske nogle få, men ikke så mange.
 

 PS: Man behøver ikke at være Hjernedød for at spille, men det hjælper! Dog nok ikke meget på økonomien. Du får sikkert en hel del ud af livet!


GRATIS: Spillemaskine.


 

Ludomani

Dansk Misbrugs Behandling er en selvstændig behandlings- institution, der tilbyder behandling af ludomani, og anden afhængighed.

Behandling af ludomani foregår på vores centre i Aarhus og Aalborg..

Har du problemer med spil, så kontakt os på 78 79 22 97 for råd og vejledning – vi svarer alle dage

 

Alle Ludomaners Sang

 


GRATIS: Spillemaskine.


Tænk om jeg så på Porno og Ludere på Nettet og sendte dig en besked hver gang!  Ville du ikke blive forbandet over at få hundredevis av beskeder?

 

   

  Får jeg spilleanmodning fra samme person 3 gange bliver vedkommende slettet fra min FB. Det er en kedelig måde at miste sine venner på!
      If I get request from the same person 3 times, they will be deleted from my FB. It is a sad way to lose friends by that problem!


Når jeg beder mine Venner om ikke at sende mig opfordringer, får jeg at vide, at jeg jo bare kan "slette dem" ! Var det ikke mere smart at sender sørgede for ikke at sende lortet til alle sine "Venner" ?? Ja, det er selvfølgelig mig der er DUM!


Send this page to your friends

Click here to send this page to a friend!

 

  Forskellige landes Indeks for The Beat Post International. Klik på et flag ovenfor.
Verschillende landen 'Index voor The Beat Post International. Klik op een vlag boven.
Different country´s  Index  for The Beat Post International. Click a Flag above.

FUP - SVINDEL - LØGN - PENGEAFPRESNING

Ovenstående besked er det nyeste trick for at bondefange Facebook-brugere.

Her bliver du inviteret til at bruge dit Dankort, igen!


Hvad helvede er meningen. Jeg er ikke Ludoman og har de penge jeg skal bruge. Kender ikke firmaet!

Ejeren af DINCHANCE.COM sender uopfordret mails. De er sikkert hjernedøde!

 susnet.se tjänster - statistik och besöksräknare utan reklam

eXTReMe Tracker

 free stat counter

 free counters
This ´FLAG´ Counter is activated / Denne ´FLAG´ Tæller er  aktiveret  - 28. March 2011

 Copyright © 1997- 2015 - Bent Bay