Your Page Title Here
 
Tarm Jylland    Det lille hus på Heden Vester Kvatersvej

Den 8. Juli 2005 var en glædens dag. Nu kan de stakkels turister igen bruge Lokummet.

Dette er nu gået over i Historien !

 På Kvartersvej kom jeg i min bil

og trængte så grusomt til et hvil.

Min mave var fuld, og så glad jeg blev

Der ved vejen lå dette tryk-lette sted.

Min  trang til at skide bliver større og større

Jeg vidste næsten ikke hvad jeg skulle gøre.

Jeg ønskede virkelig at blive lettet

Men hvor  i alverden var skide-brædtet?

Hvordan skal  man få tømt sin fyldte tarm?

Bare spørg hos kommunen i Egvad - Tarm!

Sådan har det nu set ud  i  lange  tider,

Står alle Tarmboer op, når de skider?

Men det lokum jeg fandt i Tarm
var ikke beregnet for min endetarm.
På et sted som dette kan man ikke skide,
kun i andre folks lort risikere at glide.
 

Hvorfor fjerner man ikke bare lokummet - Når nu der ikke er tid eller råd til at istandsætte det? Brandstanderen kommer jo til at stå alene hvis man fjerner lokummet som står over  200 meter fra nærmeste bebyggelse.  Hvad er der at slukke her. Er der mon vand i standeren? 

14.Maj 2005 Efter en telefonsamtale med den rette øvrighed, fik jeg at vide at de ville se på sagen. Jeg har nu set på "sagen" siden medio Januar 2005, og rent "lokumsmæssigt"sker der intet!

Er dette mon  Teknisk Forvaltning Tarm !

30. Maj 2005. Mon lokummet bliver tømt, når det er fuldt? Det er nu ikke sjovt at være turist i dette område. Man kan jo skære sin røv i laser!

28. Juni 2005. Det hober sig op - både ude og inde.

Jeg kommer forbi Parkeringspladsen flere gange om dagen, på tur med min hund. Ofte møder jeg folk, ikke bare danskere, men også udlændinge. Jeg er glad for at  kunne tale Tysk. Det er ikke meget godt de har at sige om dette svineri. Men hvor skal man henvende sig for at få gjort et eller andet? Er der virkelig ingen som kan gøre noget? Min sidste mulighed bliver nok JyllandsPosten eller Extra Bladet. 

30. Juni 2005. Jeg hører nu, fra pålidelige kilder at, omtalte lokum er opstillet fordi, vognmanden som ejer lastbilen, der står pakeret på pladsen, ikke ville have turister til at sidde og skide rundt om bilen! Det er nok noget af det mest fornuftige jeg har hørt om dette. Skidesmart ! !

23. Juni 2005.  Ny telefonsamtale med øvrigheden,  denne gang "Bossen Himself". Han lovede at se på lokummet og det var sa det!  

I området findes nogle grønne arealer på omkring 4-5 fodboldbaners størrelse, som til ingen nytte bliver klippet/slået mindst een gang om ugen! Det er stort set kun undertegnede og min hund som kommer der. Hvad koster ikke det i timeløn, brændstof og maskiner? Men et skide-brædt kan der ikke blive råd til!

Kommentar sendes til:  bentbay@gmail.com

Se også:  "LokumsDigte"

 Read/Læs My Guestbook! | Sign/Skriv i My Guestbook!  

English Info:

For over 6 months, the Toilet has been like you have seen above. I have been in contact with the office, wich has the respondsibility for that area. This place is only 50 meters from the highway, and with a sign "P" and the toilet is visible from there. Everyday I am passing there with my dog, and meet a lot of frustrated people. Danish and all other nationality´s. They ask me where they can go, because they have to!!! I can´t tell them! Why do they not remove the whole toilet, when they can´t afford to make it in order? (Webmaster Bent Bay)

Skjern  Mølle

Send denne side til en ven

Click here to send this page to a friend!

Visitors online:   
 Free counter and web stats

 web counter html code
web counter html code

 free counters

        

Copyright © 2011 Bent Bay