Velkommen i klubben for evnesvage Ratholdere!

(For at se videoen skal du have "Java" instaleret på din computer)

Denne lille kortfilm viser hvordan en Dansk lastvognschauffør får fornyet sit førerkort! (Til Lastvogn) ? ? ? ?
Dette gælder især chauffører der transporterer levende dyr!
Loven giver ellers politiet mulighed for at sende chaufførerne til køreprøve i lastbil, hvis den forseelse, de har begået, rejser tvivl om deres evne til at køre lastbil ???  (der må gerne grines !!! - Webmaster) ha ha ha!

   Belive me - It is true!    

In Denmark, when a truckdriver loose his driving-licence in an accident -
he can get it back just to drive half a hour in a Van !

Lastbil dræber kvinde og barnebarn 20. Juni 2012

Kvinden bremsede, men hendes bil kom i klemme og brød i brand, da en bagvedkørende lastbil tørnede ind i den.

(Hvis man ikke holder afstand og bruger Mobil, Walkie Talkie, og skal pisse i en flaske, er det nok holde øje med!)

Chauffør sigtet for trafikdrab på kvinde og barn 21. Juni 2012

En 26-årig lastbilchauffør er blevet sigtet for uagtsomt manddrab, efter at en 71-årig kvinde og hendes 4-årige barnebarn blev dræbt i en trafikulykke på Helsingørmotorvejen.

Christiansborg, torsdag den 24. februar 2011

DF: Nu skal ulovlighederne på landevejene stoppes

Dansk Folkepartis trafikordfører, Kim Christiansen, er rystet over de afsløringer, som DR-programmet ”Bag Facaden” bragte torsdag aften. I programmet vises det, hvordan lastbilchauffører bruger elektroniske magneter til at omgå det digitale kontrolsystem, der blandt andet registrerer, hvor langt chaufføren kører og om han holder de nødvendige hvil. Kim Christiansen vil derfor indføre en særlig kontrolenhed, der udelukkende skal beskæftige sig med kontrol af de mange lastbiler på landets veje.

- Det er simpelthen dybt uansvarligt, at man på denne måde ser stort på trafiksikkerheden. De pågældende sætter jo andre menneskers liv og førlighed i fare. Det skal standses, ingen tvivl om det, siger Kim Christiansen.

Kim Christiansen foreslår derfor, at der oprettes en særlig kontrolenhed, der kun har fokus på netop lastbiler.

- Jeg har ikke grund til at tro andet, end at de fleste lastbilschauffører overholder loven. Men dem, der ikke gør det, skal afsløres, og så skal de have en straf, der kan mærkes. Det kan være meget høje bøder, men det kan også være et decideret kørselsforbud for særligt grove lovovertrædelser, siger Kim Christiansen.

Kim Christiansen tilføjer, at den form for snyderi, også er konkurrenceforvridende i forhold til de virksomheder, der overholder loven.

Flere forbud mod elefantoverhalinger
Der er godt nyt for de mange trafikanter, der oplever at måtte stå på bremsen eller sidde fast i en kø, fordi en lastbil i sneglefart er ved at overhale en anden lastbil på motorvejen, med begge ben oppe i vinduet !

I was so depressed last night thinking about the economy, the wars, lost jobs,
Savings, Social Security, retirement funds, etc......

I called Lifeline.
Got a freakin' Call Center in Pakistan !
I told them I was suicidal.
They got all excited and asked if I could drive a truck.....!!!!!!

Prøv denne alkotest - Klik på nøglehullet

Oktober 2010 - I to uger har danskerne hørt på radiospot, der minder os om at lette foden fra speederen, når vi kører på de danske landeveje.

Og når vi sidder bag rattet, minder plakater langs vejkanten os gang på gang om, at for høj fart går ud over de mennesker, der har adresse på vejen.

Men på trods af den massive hastighedskampagne "Din fart mit hjem", som Rådet for Sikker Trafik står bag, kunne politiet alligevel skrive 8368 fartbøder til bilister i forbindelse med en fem dage lang landsdækkende fartkontrol.

Ja, dobbeltmord koster ikke meget!

Fire måneders fængsel for dødsulykke

7. marts 2007 - En lastvognschauffør er blevet idømt fængsel i fire måneder, fordi han i august var skyld i en voldsom trafikulykke, som resulterede i to menneskers død ved Løgumkloster. Dommen faldt ved retten i Sønderborg.

I et sving kom lastbilen over i den forkerte vejbane og kolliderede med en modkørende bus med 16 passagerer. En kvinde på 22 år blev dræbt, og den 46-årige chauffør blev så hårdt kvæstet, at han efter få dage døde.

Ud over fængselsstraffen blev chaufføren, der er midt i 50'erne, frakendt retten til at køre bil i to år.

Denne ulykke var ikke "ukendte årsager" som de fleste af slagsen!

Så stor er forskellen på mennesker og dyr !
 
 
21. februar 2007. Grisetransport vælter ved Vester Hassing. Ingen fjernsynsdækning???
En Skolebus med over 40 passagere vælter - ingen døde - kæmpe pressedækning på TV2?
 

 

Lastbilchaufførers køreprøver skal undersøges.

Lastbilchauffører, som har kørt cyklister ned i højresving eller begået andre alvorlige overtrædelser i trafikken, skal ikke have lov til at gå op til kontrollerende køreprøve i helt almindelige personbiler. Det mener justitsminister Lene Espersen (K), som nu undersøger de omdiskuterede køreprøver. Eksempelvis skal en lastbilchauffør - som er blevet dømt for uagtsomt manddrab efter at have kørt en cyklist ihjel - op til køreprøve i en ganske ordinær personbil i denne uge.

Justitsministeren vil vide præcist, hvordan politiet håndterer reglerne, og hvor mange lastbilchauffører det giver lov til at tage prøven i en personbil.
– De gældende regler giver mulighed for, at lastbilchauffører, der frakendes deres kørekort, skal gå op til kontrollerende køreprøve i lastbil, hvis den færdselsforseelse, de har begået, på nogen måde rejser tvivl om deres evne til at køre lastbil. Jeg finder det vigtigt, at denne ordning bliver udnyttet af politiet, siger Lene Espersen.

– For at få klarhed over, hvordan ordningen fungerer, har jeg nu bedt mine embedsmænd om at undersøge, hvordan reglerne bliver administreret i praksis. I lyset heraf vil jeg tage stilling til, om der er behov for initiativer på området, fortsætter hun. Det mener både politikere, kørelærere og Rådet for Større Færdselssikkerhed, at der er.
Dansk Folkepartis medlem af Færdselssikkerhedskommissionen, Kim G. Christiansen, har eksempelvis sammenlignet praksissen med, at bilister kan gå op til køreprøve på en knallert.
Igen et af det danske retssystems dumheder!

Man kunne måske sende dem en tur på den Russiske Highway.
Der tror jeg ikke man behøver Kørekort!
Nå ikke alle kan udenlandsk, men se nu de her 2 billeder.
 
I tørvejr kan de nok klare sig.
 
Men her mangler man nok en håndfuld øl !

Klippekort for Dyremishandlere.
 
Jeg ser i aviserne 8. Januar 07 - at Justitsministeren vil fremsætte lovforslag om klippekortordning for dyretransporter, som ikke overholder gældende regler for transport af dyr.
Grove overtrædelser af plads, manglende foder, vand og strøelse i lastvognene skal give klip.
Ved 3 klip får vognmanden eller chaufføren frakendt retten til at transportere dyr.
Efter ydeligere 3 klip bliver det ubetinget frakendelse af retten til at transportere dyr.
 
(altså hele 6 klip, før svineriet bliver stoppet –
Hvad helvede er meningen? spørger Webmaster)

Hvad betyder "ukendte årsager"?

Af ukendte årsager var lastbilen kommet over i den modsatte vejbane.

Tekniske undersøgelser på ulykkesstedet viste, at det var lastbilen der af ukendte årsager i et sving var kommet over i den modsatte vejbane, og derved forårsagede den voldsomme ulykke

Ulykken fandt sted ca. fem kilometer vest for Stöllet nær grænsen til Dalarna, da bussen af ukendte årsager kørte ud over vejkanten. Uheldet skete med forholdsvis lav fart, men alligevel trillede bussen om på siden

I GOT STOPPED FOR SPEEDING YESTERDAY.
I THOUGHT I COULD TALK
MY WAY OUT OF IT UNTIL THE OFFICER LOOKED AT
MY DOG IN THE BACK SEAT
  

This one is destined to become a classic!
 
Man kunne også bare køre en tur til Tyrkiet !
Visitors online:  - right now

 susnet.se tjänster - statistik och besöksräknare utan reklam

eXTReMe Tracker

  Free counter and web stats

 free stat counter

 
Copyright © 1997 - 2014 - Bent Bay