Eksempel på Kommunale Surfere / Hvad er "Kommunedata" & "Skattehuset"? 

Skru op for lyden - Der er musik til "arbejdet"!
"Det er hammer fedt"
 
Kommunaldirektøren besøger  Kommune Kontoret!
 
Mange Danske Kommuner har købt et program, der kan overvåge ansattes færden på internettet i arbejdstiden.Danske kommunalt ansatte skal i fremtiden tænke sig godt om, inden de smutter en tur på Facebook. I takt med at flere og flere bruger deres tid på nettet har en række kommuner købt overvågningsprogrammer, som installeres på kommunens computere.

Kommunalt ansatte snød sig til dobbelt løn ! 

Ansatte i Københavns Kommune var sygemeldt fra det ene job, men passede et andet.

En række medarbejdere i Københavns Kommune har på samme tid været ansat i job flere steder i kommunen. Nogle er mødt ind på det ene arbejde, mens de stadig var vagtsat i det andet kommunale job. Andre har været sygemeldt i det ene job, selv om de var raske nok til at passe det andet. Fælles for sagerne er, at der uretmæssigt er blevet hævet dobbelt timeløn.

Det er en intern revision i Københavns Kommune, som har afsløret i alt 1.518 dobbeltansættelser. Da kommunen udtog en stikprøve og kulegravede 316 af ansættelserne, var hver fjerde sag »uhensigtsmæssig«. Problemerne blev opdaget i 2010, men kommunen kan ikke afvise, at sagerne går længere tilbage. Var der mulighed for "Free Surfing" begge steder ?
Se hvor mange der er
Ansatte i  de Danske Kommuner Tryk Her

PRESSEMEDDELELSE

Morten Messerschmidts tale i EU-Parlamentet - onsdag den 18. januar 2012

"Brug så meget tid som muligt her i EU"

"Her er vi vidne til en ægte "love story". Helle Thorning Schmidt er præcis sådan en statsminister, som alle her i EU vil elske: Uddannet på bureaukratakademiet i Brügge,

 oplært her i Europa-parlamentets glaspalads og helt i tråd med EU´s historie valgt som statsminister på en lang række af løgne. 100 løgne blev det til, på kun 100 dage.  For alvor en råd sformand, der er EU værdig.

Og jeg kan love, at I vil blive knuselsket af Helle Thorning Schmidt. I er selve virkeliggørelsen af tanken om at regere uden befolkning.

Uden at så meget som en eneste vælger har sat sit kryds ved jer. I en tid, hvor stadig flere danskere fortryder nogensinde at have sat kryds ved Fru Thorning Schmidt, vil I udgøre et perfekt match.

Hvor I, i Grækenland og Italien måtte indsætte marionet-regeringer for at få jeres vilje, vil den danske regering levere helt uden modstand. Ingen protester. Ingen provokationer eller egne idéer. For der er ingen idéer. Og hvis der var, var de sikkert allerede glemt. Som de mange andre løfter, I har udstukket.
Jeg har derfor bare én opfordring til Helle Thorning Schmidt. Brug så meget tid som muligt her i EU. Det kan måske begrænse den skade, som din regering vil forvolde på vort land. Til gengæld vil skaden her i EU være begrænset. Skuden er nemlig allerede ved at synke.
Forleden nedgraderedes selve EFSFs kreditværdighed. Den supertanker, som skulle redde de enkelte eurolande, tager for alvor vand ind nu. Og hvad hører vi fra her fra EU´s ledere? Violinspil som på Titanic, mens skibet fyldes med vand.
Så kære Helle Thorning Schmidt. Velkommen til EU. Her kan du gøre, hvad du vil med dine venner, Rompuy, Schultz og Barroso. Her kan I forme den stat, som I drømmer om, men som ingen udenfor huset her ønsker. For her bestemmer I. Ikke vælgerne.
Hvad du i Danmark måtte lyve dig til, får du her forærende. Jeg håber, du bruger alle seks måneder i Bruxelles. Og tag hele din regering med. Der er ingen tvivl om, at dette vil være en "love story to remember."

Prøve / Bevis

1 ud af 78 besøgende fra offentlige på 4 timer. Tryk på flaget!

Århus Kommune er een ud af ca. 100 kommuner som dagligt surfer på The Beat Post International i arbejdstiden!


Der findes også Kommunale svinepelse i andre lande.
Set i Norsk Tidning !

Avsløringer og lys til hjelp mot onde krefter

For å vekke befolkningen i flere land har jeg overbrakt en av mine venner i Danmark en del materiale hvor ondskapen har vært på ferde, og Bent Bay har laget Skandinavias største hjemmeside hvor han også har gitt plass til diverse norske forhold og en link til oss her på Nyhetsspeilet. The Beat Post International er virkelig verdt et besøk, men helst ikke av offentlig ansatte i arbeidstiden for folkets regning. På denne siden kan man finne sterke bevis på at det er ufattelig mye ondskap her i verden, hvor fabrikkproduksjon på kyr viser oss at de store som grabber til seg er kyniske aktører hinsides en hver fornuft. Bent Bay har en samling videoer på denne siden som viser tortur av dyr, man vil ikke tro det er mulig før man ser det hva ondskapen er i stand til mot våre firbeinte venner. Man må være mye naiv hvis man tror at de som står bak ondskap som dette og dette mot dyr vil sine medmennesker noe godt. Profitt og kynisme tilhører ondskapen og fører til lidelse hos både mennesker og dyr som her og her. Scroll ned til Mishandling af Dyr – Ikke bare i Skandinavien på denne siden så ser man også hvorfor det for ondskapens utøvere er en lykke at mennesker ikke tenker.

Det er på høy tid folkens, at vi som ses på som sauer i deres øyne, nå oppdager hvem ulvene i fåreklær egentlig er sånn at vi slutter å flykte fra hverandre og ukjente farer. Man må heller stoppe opp for å se nøyere etter hvem som skjuler seg bak mennesker med et pent ytre og store ord, den som ikke gjør det framstår som en av sauene i flokken og skjønner ikke hvorfor vedkommende er blant dem som fortsatt lever.

Mange takk til Nyhetsspeilet i Norge, for det fine indlegget, som finnes på informationssiden her:

Kolding fyrer åbenmundet direktør.
Kolding siger farvel til kommunens mangeårige kommunaldirektør, Ingemann Olsen, efter grove beskyldninger mod kommunalt ansatte for dårlig arbejdsmoral
Kolding Kommune valgte på et økonomiudvalgsmøde 2. påskedag at sige farvel til kommunens mangeårige kommunaldirektør, Ingemann Olsen. Afskedigelsen kommer efter grove beskyldninger fra Ingemann Olsen mod kommunalt ansatte for dårlig arbejdsmoral.
Kilde: http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/article1324511.ece#ixzz0r6GUixks

Morale: Hvis man holder sin kæft kan man være alle steder og især ved det offentlige. Ingemann Olsen var trods alt ærlig!

Svineriet foregår, selv om de ikke ses  her. Jeg er jo nødt til at forlade min PC i perioder. Det er fortsat en gåde at dette forbannede tids & pengespild kan fortsætte. Det offentlige har på 10 måneder brugt 8.000 timer på MIN hjemmeside. Det er simpelthen det største svineri jeg og mange andre har set. Webmaster Bent Bay.

Mindst 29 kommuner har brudt reglerne ved at give it-giganten KMD millionordrer.  Blandt andre Århus, Nyborg, Roskilde, Køge og Randers Kommuner granskes af styrelsen.
Kan man så ikke samtiddig undersøge den tiltagende "Padling" på private hjemmesider, i arbejdstiden?

Kommunalt ansatte må ikke modtage gaver. Det er klar bestikkelse og overtrædelse af straffelovens §144, når man tager imod dem, fordi man er offentligt ansat.

Kan flere timers daglig surfing fra offentlige Computere ikke kaldes gaver?

Det ser virkelig ud til at rygterne taler sandt - Først og fremmest surfing, siden arbejde i Hønsegården.

Eksempler / Stikprøver fra 2012 / 2013 / 2014

Ja hvad laver de på deres arbejde i det offentlige?
Så er det faktisk rigtig for jeg kender en der har siddet på kontor i kommunen.
Han var ikke en af dem men blev fyret fordi han faktisk arbejdede effektivt og gik op i at arbejde og ikke alt det andet.
Jeg tilslutter mig alt det du skriver af hele mit hjerte. Der er fyldt med snyd, piveri, dovenskab og pjat og pjank på alle de kontorer.
Derfor må vi andre lide under dette for at vi ikke får svar på ting vi søger om indenfor den lovmæssige tid.
Søgte om revalidering i min kommune engang. Ventede et halvt år på en afgørelse. Søgte en gang mere da jeg fik nej og ventede et halvt år mere. Jeg får heller ikke altid min løn til tiden fordi det er en sagsbehandler der skal godkende mine lønsedler. Indsender kendt af Webmaster. Se Ordet Frit
Genkender du dig selv på nedenstående liste? Hvorfor passer du ikke dit arbejde?
Nogle kontorer har da vidst døgnåbent, eller er det Seven Eleven kiosker.
 
3 April 20:15 Greve Kommune, Greve, Roskilde, Denmark

6 April 08:37 Kommunedata I/S, Nykøbing, Storstrom, Denmark
6 April 09:00 Aarhus Kommune IT og organisations afdelingen, Aarhus, Arhus, Denmark
6 April 09:08 Bornholms Regionskommune, Rønne, Bornholm, Denmark
6 April 10:58 Kommunedata I/S, Aars, Nordjylland, Denmark
6 April 11:10 Kommunedata I/S, Odder, Arhus, Denmark
6 April 11:53 Ringkoebing-Skjern Kommune, Videbæk, Ringkobing, Denmark
6 April 11:56 Gladsaxe Kommune, Lyngby, Kobenhavn, Denmark
6 April 12:19 Told Skattestyrelsen, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
6 April 12:19 Fredericia Kommune, Fredericia, Vejle, Denmark
6 April 13:03 Raadhuset, Svendborg, Fyn, Denmark
6 April 13:20 NORDJYLLANDS AMT, Ålborg, Nordjylland, Denmark
6 April 13:36 Fredericia Kommune, Fredericia, Vejle, Denmark
6 April 14:50 Rigspolitichefen Afd D, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
6 April 14:51 Told Skattestyrelsen, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
Svineriet foregår, selv om de ikke ses  her. Jeg er jo nødt til at forlade min PC i perioder. Det er fortsat en gåde at dette forbannede tids & pengespild kan fortsætte. Det er simpelthen det største svineri jeg og mange andre har set. Webmaster Bent Bay.
14 April 08:59 Skattehuset, Odense, Fyn, Denmark
14 April 09:10 Vejen kommune, Lintrup, Sonderjylland, Denmark
14 April 10:09 Middelfart Kommune, Middelfart, Fyn, Denmark
14 April 10:21 Kommunedata I/S, Faaborg, Fyn, Denmark
14 April 10:30 Morsoe Kommune, Nykøbing, Viborg, Denmark
14 April 10:37 Hilleroed Kommune, Hillerød, Frederiksborg, Denmark
14 April 10:44 Skattehuset, Odense, Fyn, Denmark
14 April 10:45 Hilleroed Kommune, Hillerød, Frederiksborg, Denmark
14 April 10:59 Randers Kommune, Randers, Arhus, Denmark
14 April 11:04 Horsens Kommune, Horsens, Vejle, Denmark
14 April 15:18 Torshavnar Kommuna, Tórshavn, Faroe Islands
 
15 April 07:15 Vejle Amt, Vejle, Denmark
15 April 08:11 Greve Kommune, Greve, Roskilde, Denmark
15 April 08:21 Told Skattestyrelsen, Frederiksberg, Vestsjalland, Denmark
15 April 08:48 Randers Kommune Skole-it, Randers, Arhus, Denmark
15 April 08:49 Hilleroed Kommune, Hillerød, Frederiksborg, Denmark
15 April 08:57 Birkeroed Kommune, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
15 April 08:59 Ringkoebing-Skjern Kommune, Tim, Ringkobing, Denmark
15 April 09:00 Ringsted Kommnue, Ringsted, Vestsjalland, Denmark
15 April 09:00 Kommunedata I/S, Hvidovre, Kobenhavn, Denmark
15 April 09:09 Kommunedata I/S, Taastrup, Kobenhavn, Denmark
15 April 09:10 Aarhus Kommune IT og organisations afdelingen, Aarhus, Arhus, Denmark
15 April 09:20 Ringsted Kommnue, Ringsted, Vestsjalland, Denmark
15 April 09:33 Horsens Kommune, Horsens, Vejle, Denmark
15 April 11:10 Kolding Kommune, Kolding, Vejle, Denmark
 
16 April 07:59 Grindsted Kommune, Grindsted, Ribe, Denmark
16 April 09:04 Horsens Kommune, Horsens, Vejle, Denmark
16 April 09:17 Kommunedata I/S, Vojens, Sonderjylland, Denmark
16 April 09:19 Kommunedata I/S, Taastrup, Kobenhavn, Denmark
16 April 09:26 Aarhus Kommune IT og organisations afdelingen, Aarhus, Arhus, Denmark
16 April 09:38 Aarhus Kommune IT og organisations afdelingen, Aarhus, Arhus, Denmark
16 April 09:40 Kommunedata I/S, Vordingborg, Storstrom, Denmark
16 April 09:55 Aarhus Kommune IT og organisations afdelingen, Aarhus, Arhus, Denmark
16 April 09:59 Kommunedata I/S, Taastrup, Kobenhavn, Denmark
 
19 April 08:45 Aarhus Kommune IT og organisations afdelingen, Aarhus, Arhus, Denmark
19 April 08:48 Vejle Kommune, Vejle, Denmark
19 April 08:58 Aarhus Kommune IT og organisations afdelingen, Aarhus, Arhus, Denmark
19 April 09:19 Kommunedata I/S, Hjørring, Nordjylland, Denmark
19 April 09:23 Skattehuset, Odense, Fyn, Denmark

20 April 09:06 Silkeborg Kommune, Silkeborg, Arhus, Denmark
20 April 09:16 Greve Kommune, Greve, Roskilde, Denmark
20 April 09:23 Haslev Kommune, Fakse, Storstrom, Denmark
20 April 09:40 Kulturministeriet, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
20 April 09:56 Vallensbaek Kommune, Hvidovre, Kobenhavn, Denmark
20 April 10:04 Skattehuset, Odense, Fyn, Denmark
20 April 10:09 Koege kommune, Køge, Roskilde, Denmark
20 April 10:11 Rosenborg Slot, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
20 April 10:12 Randers Kommune Skole-it, Randers, Arhus, Denmark
20 April 10:15 Skattehuset, Odense, Fyn, Denmark
20 April 10:15 Roskilde Kommune, Roskilde, Denmark
20 April 10:15 Kommunedata I/S, Vojens, Sonderjylland, Denmark
20 April 10:16 Morsoe Kommune, Nykøbing, Viborg, Denmark
 
21 April 07:53 Helsinge Kommune, Helsinge, Frederiksborg, Denmark
21 April 08:13 Ringkoebing-Skjern Kommune, Tim, Ringkobing, Denmark
21 April 08:15 Hilleroed Kommune, Hillerød, Frederiksborg, Denmark
21 April 08:43 Helsinge Kommune, Helsinge, Frederiksborg, Denmark
21 April 08:27 Roskilde Kommune, Roskilde, Denmark
21 April 08:49 Koebenhavns Kommune Faf, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
21 April 08:52 Ringsted Kommnue, Ringsted, Vestsjalland, Denmark
21 April 08:53 Kommunedata I/S, Faaborg, Fyn, Denmark
21 April 09:00 Skattehuset, Odense, Fyn, Denmark
21 April 09:01 Aarhus Kommune IT og organisations afdelingen, Aarhus, Arhus, Denmark
21 April 09:17 Randers Kommune, Randers, Arhus, Denmark
21 April 09:28 Aarhus Kommune IT og organisations afdelingen, Aarhus, Arhus, Denmark
21 April 09:29 Kommunedata I/S, Hjørring, Nordjylland, Denmark
21 April 09:34 Horsens Kommune, Horsens, Vejle, Denmark
21 April 09:40 Kommunedata I/S, Faaborg, Fyn, Denmark
21 April 09:49 Kommunedata I/S, Vordingborg, Storstrom, Denmark
21 April 09:49 Kommunedata I/S, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
21 April 09:49 Kolding Kommune, Kolding, Vejle, Denmark
21 April 10:03 Kommunedata I/S, Ryomgård, Arhus, Denmark
21 April 10:14 Aalborg Kommune, Ålborg, Nordjylland, Denmark
21 April 10:26 Slagelse Kommune, Slagelse, Vestsjalland, Denmark
21 April 10:27 Kommunedata I/S, Taastrup, Kobenhavn, Denmark
21 April 10:37 Slagelse Kommune, Slagelse, Vestsjalland, Denmark
21 April 10:38 Alleroed Kommune, Allerød, Frederiksborg, Denmark
21 April 10:39 Aarhus Kommune IT og organisations afdelingen, Aarhus, Arhus, Denmark
21 April 10:41 Kommunedata I/S, Faaborg, Fyn, Denmark
21 April 10:43 Ringkoebing-Skjern Kommune, Tim, Ringkobing, Denmark
21 April 11:06 Rudkoebing Kommune, Tranekær, Fyn, Denmark
21 April 11:07 Silkeborg Kommune, Silkeborg, Arhus, Denmark
21 April 11:08 Vejle Kommune, Vejle, Denmark
21 April 11:11 Vejle Kommune, Vejle, Denmark
21 April 11:12 Vallensbaek Kommune, Hvidovre, Kobenhavn, Denmark
21 April 11:28 Vejle Kommune, Vejle, Denmark
21 April 12:26 Hilleroed Kommune, Hillerød, Frederiksborg, Denmark
21 April 12:34 Vallensbaek Kommune, Hvidovre, Kobenhavn, Denmark
21 April 12:36 Kommune Kredit, Tune, Roskilde, Denmark
21 April 12:41 Kommunedata I/S, Faaborg, Fyn, Denmark
21 April 12:45 Kommunedata I/S, Roskilde, Denmark
21 April 16:23 Torshavnar Kommuna, Tórshavn, Faroe Islands
Svineriet foregår, selv om de ikke ses  her. Jeg er jo nødt til at forlade min PC i perioder. Det er fortsat en gåde at dette forbannede tids & pengespild kan fortsætte. Det er simpelthen det største svineri jeg og mange andre har set. Webmaster Bent Bay.
22 April 07:57 Esbjerg Kommune, Esbjerg, Ribe, Denmark
22 April 08:20 Direktoratet for Kriminalforsorgen, Lyngby, Kobenhavn, Denmark
22 April 14:44 Kommunedata I/S, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
22 April 15:08 Told Skattestyrelsen, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
22 April 15:09 Aarhus Kommune IT og organisations afdelingen, Aarhus, Arhus, Denmark
 
23 April 08:27 Kommunedata I/S, Rønde, Arhus, Denmark
23 April 08:30 Greve Kommune, Greve, Roskilde, Denmark
23 April 08:32 Aarhus Kommune IT og organisations afdelingen, Aarhus, Arhus, Denmark
23 April 08:36 Skattehuset, Odense, Fyn, Denmark
23 April 09:02 Ringsted Kommnue, Ringsted, Vestsjalland, Denmark
23 April 09:03 Vejen kommune, Lintrup, Sonderjylland, Denmark
23 April 09:28 Horsens Kommune, Horsens, Vejle, Denmark
23 April 10:30 Vallensbaek Kommune, Hvidovre, Kobenhavn, Denmark
23 April 10:37 Kommunedata I/S, Faaborg, Fyn, Denmark
23 April 11:06 Birkeroed Kommune, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
23 April 13:39 Ry Kommne, Skanderborg, Arhus, Denmark
23 April 13:46 Ry Kommne, Skanderborg, Arhus, Denmark
23 April 13:52 Ry Kommne, Skanderborg, Arhus, Denmark
23 April 13:57 Slagelse Kommune, Slagelse, Vestsjalland, Denmark
Er det på overtidsbetaling ? (Slagelse og Faaborg)
26 April 05:53 Slagelse Kommune, Slagelse, Vestsjalland, Denmark
26 April 06:48 Kommunedata I/S, Faaborg, Fyn, Denmark
26 April 08:01 Kommunedata I/S, Vordingborg, Storstrom, Denmark
26 April 08:15 Kommunedata I/S, Hvidovre, Kobenhavn, Denmark
26 April 08:33 Naestved Raadhus, Næstved, Storstrom, Denmark
26 April 08:35 Haslev Kommune, Fakse, Storstrom, Denmark
26 April 08:40 Herning Kommune, Herning, Ringkobing, Denmark
26 April 08:44 Broendby Kommune, Frederiksberg, Vestsjalland, Denmark
26 April 08:46 Greve Kommune, Greve, Roskilde, Denmark
26 April 08:59 Ringsted Kommnue, Ringsted, Vestsjalland, Denmark
26 April 09:03 Struer Kommune, Struer, Ringkobing, Denmark
26 April 09:08 Udenrigsministeriet, Lyngby, Kobenhavn, Denmark
26 April 09:08 Aarhus Kommune IT og organisations afdelingen, Aarhus, Arhus, Denmark
26 April 09:09 Kommunedata I/S, Taastrup, Kobenhavn, Denmark
26 April 09:10 Kommunedata I/S, Faaborg, Fyn, Denmark
 
50% af mine besøgende kommer fra offentlige kontorer. 
 
26 April 10:06 Kommunedata I/S, Hjørring, Nordjylland, Denmark
26 April 10:16 Silkeborg Kommune, Silkeborg, Arhus, Denmark
26 April 10:23 Slagelse Kommune, Slagelse, Vestsjalland, Denmark
26 April 10:24 Morsoe Kommune, Nykøbing, Viborg, Denmark
26 April 10:25 Silkeborg Kommune, Silkeborg, Arhus, Denmark
26 April 10:27 Bornholms Regionskommune, Rønne, Bornholm, Denmark
26 April 10:40 NORDJYLLANDS AMT, Ålborg, Nordjylland, Denmark
26 April 10:47 Kommunedata I/S, Faaborg, Fyn, Denmark
26 April 10:49 Rigspolitichefen Afd D, Frederiksberg, Vestsjalland, Denmark
26 April 10:55 Koege kommune, Køge, Roskilde, Denmark
26 April 11:42 Koebenhavns Kommune Faf, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
26 April 12:10 Told Skattestyrelsen, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
26 April 12:22 Herning Kommune, Herning, Ringkobing, Denmark
26 April 12:23 Aarhus Kommune IT og organisations afdelingen, Aarhus, Arhus, Denmark
26 April 12:24 Skattehuset, Odense, Fyn, Denmark
26 April 12:32 Herning Kommune, Herning, Ringkobing, Denmark
26 April 12:34 Ry Kommne, Skanderborg, Arhus, Denmark
26 April 12:34 Ringkoebing-Skjern Kommune, Tim, Ringkobing, Denmark
26 April 12:35 Randers Kommune, Randers, Arhus, Denmark
26 April 12:36 Herning Kommune, Herning, Ringkobing, Denmark
26 April 12:41 Struer Kommune, Struer, Ringkobing, Denmark
26 April 12:42 Herning Kommune, Herning, Ringkobing, Denmark
26 April 12:44 Ry Kommne, Skanderborg, Arhus, Denmark
26 April 12:58 Aarhus Kommune IT og organisations afdelingen, Aarhus, Arhus, Denmark
26 April 13:02 Told Skattestyrelsen, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
26 April 13:04 Skattehuset, Odense, Fyn, Denmark
26 April 13:06 Ballerup Kommune, Ballerup, Kobenhavn, Denmark 35.
26 April 13:19 Ballerup Kommune, Ballerup, Kobenhavn, Denmark
26 April 13:20 Skattehuset, Odense, Fyn, Denmark
26 April 13:22 Hilleroed Kommune, Hillerød, Frederiksborg, Denmark
26 April 13:26 Aarhus Kommune IT og organisations afdelingen, Aarhus, Arhus, Denmark
26 April 13:34 Skattehuset, Odense, Fyn, Denmark
26 April 13:36 Gladsaxe Kommune, Lyngby, Kobenhavn, Denmark
26 April 13:41 Kommunedata I/S, Hjørring, Nordjylland, Denmark
26 April 13:43 Told Skattestyrelsen, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
26 April 13:51 MFK Hadsund Raadhus, Hobro, Nordjylland, Denmark
26 April 13:56 Soroe Kommune, Raadhuset, Sorø, Vestsjalland, Denmark

27 April 05:20 Slagelse Kommune, Slagelse, Vestsjalland, Denmark
27 April 07:38 Rigspolitichefen Afd D, Frederiksberg, Vestsjalland, Denmark
27 April 07:45 Helsinge Kommune, Helsinge, Frederiksborg, Denmark
27 April 07:53 Vejle Amt, Vejle, Denmark
27 April 08:05 Ry Kommne, Skanderborg, Arhus, Denmark
27 April 08:08 Koebenhavns Kommune Faf, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
27 April 08:15 Glostrup Raadhus, Glostrup, Kobenhavn, Denmark
27 April 08:26 MFK Hadsund Raadhus, Hobro, Nordjylland, Denmark
27 April 08:52 Herning Kommune, Herning, Ringkobing, Denmark
27 April 09:11 Slangerup Raadhus, Jægerspris, Frederiksborg, Denmark
27 April 09:14 Soenderborg Kommune, Sønderborg, Sonderjylland, Denmark
27 April 09:22 Kommunedata I/S, Taastrup, Kobenhavn, Denmark
27 April 09:28 Kommunedata I/S, Holbæk, Vestsjalland, Denmark
27 April 09:28 Kommunedata I/S, Taastrup, Kobenhavn, Denmark
27 April 09:30 Aarhus Kommune IT og organisations afdelingen, Aarhus, Arhus, Denmark
27 April 09:42 Kommunedata I/S, Odder, Arhus, Denmark
27 April 09:54 Herning Kommune, Herning, Ringkobing, Denmark
27 April 10:09 Told Skattestyrelsen, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
27 April 10:10 Ballerup Kommune, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
27 April 10:15 Flyvevaabnets Foerings og Operationsstoetteskole, Sunds, Denmark
27 April 10:16 Aarhus Kommune IT og organisations afdelingen, Aarhus, Arhus, Denmark
27 April 10:34 Esbjerg Kommune, Esbjerg, Ribe, Denmark
27 April 10:41 Bornholms Regionskommune, Rønne, Bornholm, Denmark
27 April 10:47 Esbjerg Kommune, Esbjerg, Ribe, Denmark
27 April 10:56 Herning Kommune, Herning, Ringkobing, Denmark
27 April 10:44 Esbjerg Kommune, Esbjerg, Ribe, Denmark
27 April 10:45 Bornholms Regionskommune, Rønne, Bornholm, Denmark
27 April 10:47 Esbjerg Kommune, Esbjerg, Ribe, Denmark
27 April 10:56 Herning Kommune, Herning, Ringkobing, Denmark
27 April 11:01 Gentofte Kommune, Charlottenlund, Kobenhavn, Denmark
27 April 11:01 Aarhus Kommune IT og organisations afdelingen, Aarhus, Arhus, Denmark
27 April 11:22 Kommunedata I/S, Ølstykke, Frederiksborg, Denmark
27 April 11:25 Raadhuset, Svendborg, Fyn, Denmark
27 April 11:26 Esbjerg Kommune, Esbjerg, Ribe, Denmark
27 April 11:33 Kommunedata I/S, Rødovre, Kobenhavn, Denmark
27 April 11:38 Kommunedata I/S, Faaborg, Fyn, Denmark
27 April 11:50 Thisted Kommune Raadhuset, Thisted, Viborg, Denmark
27 April 12:03 Kommunedata I/S, Rønde, Arhus, Denmark
27 April 12:04 Kommunedata I/S, Taastrup, Kobenhavn, Denmark
27 April 12:08 Kommunedata I/S, Taastrup, Kobenhavn, Denmark
27 April 12:09 Kommunedata I/S, Rønde, Arhus, Denmark
27 April 12:25 Bornholms Regionskommune, Rønne, Bornholm, Denmark
27 April 12:26 Kommunedata I/S, Hvidovre, Kobenhavn, Denmark
27 April 12:28 Kommunedata I/S, Rødovre, Kobenhavn, Denmark
27 April 12:35 Kommunedata I/S, Rødovre, Kobenhavn, Denmark
27 April 12:49 Kommunedata I/S, Struer, Ringkobing, Denmark

27 April 12:55 Haslev Kommune, Fakse, Storstrom, Denmark
27 April 13:01 Kommunedata I/S, Taastrup, Kobenhavn, Denmark
27 April 13:48 Kommunedata I/S, Hvidovre, Kobenhavn, Denmark
27 April 14:07 Grindsted Kommune, Grindsted, Ribe, Denmark
27 April 14:47 Maniitsup Kommunea, Maniitsoq, Vestgronland, Greenland
27 April 14:49 Morsoe Kommune, Nykøbing, Viborg, Denmark
27 April 14:51 Viborg Kommune, Viborg, Denmark
27 April 15:21 Aarhus Kommune IT og organisations afdelingen, Aarhus, Arhus, Denmark
 
28 April 07:54 Ishoej Kommune, Ishøj, Kobenhavn, Denmark
28 April 08:13 Vejen kommune, Lintrup, Sonderjylland, Denmark
28 April 08:25 Soenderborg Kommune, Sønderborg, Sonderjylland, Denmark
28 April 08:28 Kommunedata I/S, Lemvig, Ringkobing, Denmark
28 April 08:29 Hilleroed Kommune, Hillerød, Frederiksborg, Denmark
28 April 08:38 Kommunedata I/S, Vordingborg, Storstrom, Denmark
28 April 08:44 Kommunedata I/S, Ølstykke, Frederiksborg, Denmark

28 April 08:45 Vallensbaek Kommune, Hvidovre, Kobenhavn, Denmark
28 April 08:49 Silkeborg Kommune, Silkeborg, Arhus, Denmark
28 April 08:58 Aarhus Kommune IT og organisations afdelingen, Aarhus, Arhus, Denmark
28 April 09:03 Vejle Kommune, Vejle, Denmark
28 April 09:04 Skattehuset, Odense, Fyn, Denmark
28 April 09:09 Vallensbaek Kommune, Hvidovre, Kobenhavn, Denmark
28 April 09:19 Kommunedata I/S, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
28 April 09:34 Slangerup Raadhus, Jægerspris, Frederiksborg, Denmark
28 April 09:42 Aarhus Kommune IT og organisations afdelingen, Aarhus, Arhus, Denmark
28 April 10:21 Ballerup Kommune, Ballerup, Kobenhavn, Denmark
28 April 10:24 Slangerup Raadhus, Jægerspris, Frederiksborg, Denmark
28 April 10:29 Slangerup Raadhus, Jægerspris, Frederiksborg, Denmark
28 April 10:39 Groenlands Hjemmestyre,Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
28 April 10:40 Rosenborg Slot, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
28 April 10:44 Ballerup Kommune, Ballerup, Kobenhavn, Denmark
28 April 10:52 Gentofte Kommune, Hillerød, Frederiksborg, Denmark
28 April 10:54 Soenderborg Kommune, Sønderborg, Sonderjylland, Denmark
28 April 10:58 Slangerup Raadhus, Jægerspris, Frederiksborg, Denmark
28 April 11:00 Kommunedata I/S, Veflinge, Fyn, Denmark
28 April 11:04 Kommunedata I/S, Ølstykke, Frederiksborg, Denmark

28 April 11:04 Ringkoebing-Skjern Kommune, Ringkøbing, Ringkobing, Denmark
28 April 11:06 Greve Kommune, Greve, Roskilde, Denmark
28 April 11:10 Randers Kommune Skole-it, Randers, Arhus, Denmark
28 April 11:08 Grenaa Kommune, Aarhus, Arhus, Denmark
28 April 11:28 Skattehuset, Odense, Fyn, Denmark
28 April 11:57 Soenderborg Kommune, Sønderborg, Sonderjylland, Denmark
28 April 12:38 Herning Raadhus, Herning, Ringkobing, Denmark
28 April 12:39 Kommunedata I/S, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
28 April 12:49 Kommunedata I/S, Taastrup, Kobenhavn, Denmark
28 April 12:51 Kommunedata I/S, Brønderslev, Nordjylland, Denmark

28 April 12:52 Groenlands Hjemmestyre Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
28 April 12:56 Bornholms Regionskommune, Rønne, Bornholm, Denmark
28 April 12:57 Aarhus Kommune IT og organisations afdelingen, Aarhus, Arhus, Denmark
28 April 12:57 Hedensted Kommune, Hedensted, Vejle, Denmark
28 April 13:12 Kommunedata I/S, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
28 April 13:13 Ballerup Kommune, Ballerup, Kobenhavn, Denmark
28 April 13:13 Herning Kommune, Herning, Ringkobing, Denmark
 
29 April 07:05 Roskilde Kommune, Roskilde, Denmark
29 April 07:07 Told Skattestyrelsen, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
29 April 08:46 Ringkoebing-Skjern Kommune, Tim, Ringkobing, Denmark
29 April 10:51 Koege kommune, Køge, Roskilde, Denmark
29 April 10:53 Herning Kommune, Herning, Ringkobing, Denmark
29 April 10:55 Roskilde Kommune, Roskilde, Denmark
29 April 12:05 Vejen kommune, Lintrup, Sonderjylland, Denmark
29 April 12:07 Ringkoebing-Skjern Kommune, Tim, Ringkobing, Denmark
29 April 12:07 Greve Kommune, Greve, Roskilde, Denmark
29 April 12:28 Ringkoebing-Skjern Kommune, Tim, Ringkobing, Denmark
29 April 12:30 Skattehuset, Odense, Fyn, Denmark
 
30 April 23:29 Vejle Kommune, Vejle, Denmark
 
Endelig Mandag og gratis surfing
3 May 08:12 Vallensbaek Kommune, Hvidovre, Kobenhavn, Denmark
3 May 08:42 Kommunedata I/S, Aars, Nordjylland, Denmark
3 May 08:44 Grindsted Kommune, Grindsted, Ribe, Denmark
3 May 08:49 Aarhus Amt (Amtsnettet), Aarhus, Arhus, Denmark
3 May 08:53 Aarhus Kommune IT og organisations afdelingen, Aarhus, Arhus, Denmark
3 May 08:59 Grindsted Kommune, Grindsted, Ribe, Denmark
3 May 09:08 Kolding Kommune, Kolding, Vejle, Denmark
3 May 09:10 Aarhus Kommune IT og organisations afdelingen, Aarhus, Arhus, Denmark
3 May 10:32 Esbjerg Kommune, Esbjerg, Ribe, Denmark
3 May 09:33 Beskaeftigelsesministeriets IT, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
3 May 09:35 Kommunedata I/S, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
3 May 10:39 Kulturministeriet, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
3 May 10:50 Esbjerg Kommune, Esbjerg, Ribe, Denmark
3 May 11:00 Vejle Kommune, Vejle, Denmark
3 May 11:27 Kommunedata I/S, Ølstykke, Frederiksborg, Denmark
3 May 11:28 Kolding Kommune, Kolding, Vejle, Denmark
3 May 11:30 Koege kommune, Køge, Roskilde, Denmark
3 May 12:34 Silkeborg Kommune, Silkeborg, Arhus, Denmark
 
4 May 07:35 Told Skattestyrelsen, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
4 May 07:48 Ringkoebing-Skjern Kommune, Ringkøbing, Ringkobing, Denmark
4 May 07:50 Aalborg Kommune, Ålborg, Nordjylland, Denmark
4 May 07:51 Naestved Raadhus, Næstved, Storstrom, Denmark
4 May 08:10 Aarhus Kommune IT og organisations afdelingen, Aarhus, Arhus, Denmark
4 May 08:14 Kommunedata I/S, Holbæk, Vestsjalland, Denmark
4 May 08:19 Kommunedata I/S, Vordingborg, Storstrom, Denmark

4 May 08:23 Ballerup Kommune, Ballerup, Kobenhavn, Denmark
4 May 08:25 Kommunedata I/S, Ølstykke, Frederiksborg, Denmark
4 May 08:36 Kommunedata I/S, Vordingborg, Storstrom, Denmark
4 May 08:42 Kommunedata I/S, Vordingborg, Storstrom, Denmark
4 May 08:47 Ringsted Kommnue, Ringsted, Vestsjalland, Denmark
4 May 08:47 Herning Kommune, Herning, Ringkobing, Denmark

4 May 08:54 Ballerup Kommune, Ballerup, Kobenhavn, Denmark
4 May 09:00 Ballerup Kommune, Ballerup, Kobenhavn, Denmark
4 May 09:01 Ballerup Kommune, Ballerup, Kobenhavn, Denmark
4 May 09:06 Roskilde Kommune, Roskilde, Denmark
4 May 09:18 Vallensbaek Kommune, Hvidovre, Kobenhavn, Denmark
4 May 09:18 Vallensbaek Kommune, Hvidovre, Kobenhavn, Denmark
4 May 09:21 Esbjerg Kommune, Esbjerg, Ribe, Denmark
4 May 09:21 Struer Kommune, Struer, Ringkobing, Denmark
4 May 09:26 Kommunedata I/S, Hvidovre, Kobenhavn, Denmark
4 May 09:42 Ballerup Kommune, Ballerup, Kobenhavn, Denmark
4 May 10:01 Ballerup Kommune, Ballerup, Kobenhavn, Denmark
4 May 10:20 Aarhus Kommune IT og organisations afdelingen, Aarhus, Arhus, Denmark
4 May 10:20 Told Skattestyrelsen, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
4 May 10:25 Aarhus Kommune IT og organisations afdelingen, Aarhus, Arhus, Denmark
4 May 10:32 Ringkoebing-Skjern Kommune, Tim, Ringkobing, Denmark
4 May 10:32 Skattehuset, Odense, Fyn, Denmark
4 May 10:32 Soenderborg Kommune, Sønderborg, Sonderjylland, Denmark
4 May 10:32 Kommunedata I/S, Lemvig, Ringkobing, Denmark
4 May 10:37 Bornholms Regionskommune, Rønne, Bornholm, Denmark
4 May 10:43 Gentofte Kommune, Brønshøj, Staden Kobenhavn, Denmark
4 May 10:46 Struer Kommune, Struer, Ringkobing, Denmark
4 May 10:48 Ballerup Kommune, Ballerup, Kobenhavn, Denmark
4 May 10:56 Kommunedata I/S, Veflinge, Fyn, Denmark
4 May 11:15 Gladsaxe Kommune, Lyngby, Kobenhavn, Denmark
4 May 11:15 Kommunedata I/S, Hvidovre, Kobenhavn, Denmark
4 May 11:21 Skattehuset, Odense, Fyn, Denmark
4 May 11:26 Skattehuset, Odense, Fyn, Denmark
4 May 11:27 Rosenborg Slot, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
4 May 11:28 Svendborg Kommune, Svendborg, Fyn, Denmark
4 May 11:46 Herning Kommune, Herning, Ringkobing, Denmark
4 May 11:52 Kommunedata I/S, Hvidovre, Kobenhavn, Denmark
4 May 12:28 Slagelse Kommune, Slagelse, Vestsjalland, Denmark
4 May 12:38 Ry Kommne, Skanderborg, Arhus, Denmark
4 May 12:38 Vejle Kommune, Vejle, Denmark
4 May 12:57 Grindsted Kommune, Grindsted, Ribe, Denmark
4 May 17:43 Infrastructure Favrskov kommune, Hammel, Arhus, Denmark
 
5 May 05:41 Koege kommune, Køge, Roskilde, Denmark
5 May 07:17 Gladsaxe Kommune, Søborg, Kobenhavn, Denmark
5 May 07:57 Greve Kommune, Greve, Roskilde, Denmark
5 May 08:05 Horsens Kommune, Horsens, Vejle, Denmark
5 May 08:51 Ballerup Kommune, Ballerup, Kobenhavn, Denmark
5 May 09:00 Aarhus Kommune IT og organisations afdelingen, Aarhus, Arhus, Denmark
5 May 09:03 Grindsted Kommune, Grindsted, Ribe, Denmark
5 May 09:23 Kommunedata I/S, Veflinge, Fyn, Denmark
5 May 09:27 Ballerup Kommune, Ballerup, Kobenhavn, Denmark
5 May 09:28 Hilleroed Kommune, Hillerød, Frederiksborg, Denmark
5 May 09:38 Ballerup Kommune, Ballerup, Kobenhavn, Denmark
5 May 09:53 Kommunedata I/S, Hvidovre, Kobenhavn, Denmark
5 May 09:54 Randers Kommune, Randers, Arhus, Denmark
5 May 09:55 Naestved Raadhus, Næstved, Storstrom, Denmark
5 May 10:07 Kommunedata I/S, Faaborg, Fyn, Denmark
5 May 10:37 Grindsted Kommune, Grindsted, Ribe, Denmark
5 May 10:46 Kommunedata I/S, Hobro, Nordjylland, Denmark
5 May 11:22 Kommunedata I/S, Faaborg, Fyn, Denmark
5 May 11:53 Kommunedata I/S, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
5 May 12:13 Kommunedata I/S, Holbæk, Vestsjalland, Denmark

5 May 12:25 Aarhus Kommune IT og organisations afdelingen, Aarhus, Arhus, Denmark
 
6 May 08:36 Aarhus Kommune IT og organisations afdelingen, Aarhus, Arhus, Denmark
6 May 09:04 Haslev Kommune, Fakse, Storstrom, Denmark
6 May 09:08 Slangerup Raadhus, Frederikssund, Frederiksborg, Denmark
6 May 09:15 Told Skattestyrelsen, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
6 May 10:20 Herning Kommune, Herning, Ringkobing, Denmark
6 May 10:22 Silkeborg Kommune, Silkeborg, Arhus, Denmark
6 May 10:24 Kommunedata I/S, Rødovre, Kobenhavn, Denmark
6 May 10:28 Grindsted Kommune, Grindsted, Ribe, Denmark
6 May 10:31 Aarhus Kommune IT og organisations afdelingen, Aarhus, Arhus, Denmark
6 May 10:39 Ballerup Kommune, Ballerup, Kobenhavn, Denmark
6 May 10:39 Told Skattestyrelsen, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
6 May 10:40 Kommunedata I/S, Vordingborg, Storstrom, Denmark
6 May 10:52 Silkeborg Kommune, Silkeborg, Arhus, Denmark
6 May 12:21 Thisted Kommune Raadhuset, Thisted, Viborg, Denmark
6 May 12:27 Vallensbaek Kommune, Hvidovre, Kobenhavn, Denmark
6 May 12:30 Aarhus Kommune IT og organisations afdelingen, Aarhus, Arhus, Denmark
6 May 13:26 Kommunedata I/S, Faaborg, Fyn, Denmark
6 May 14:30 Ry Kommne, Skanderborg, Arhus, Denmark
6 May 15:07 Kommunedata I/S, Stenløse, Frederiksborg, Denmark
6 May 15:13 Kommunedata I/S, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark

6 May 15:29 Ry Kommne, Skanderborg, Arhus, Denmark
 
7 May 08:45 Gladsaxe Kommune, Lyngby, Kobenhavn, Denmark
7 May 08:49 Gladsaxe Kommune, Lyngby, Kobenhavn, Denmark
7 May 08:55 Aarhus Kommune IT og organisations afdelingen, Aarhus, Arhus, Denmark
7 May 09:36 Viborg Kommune, Viborg, Denmark
7 May 09:52 Kommunedata I/S, Faaborg, Fyn, Denmark
7 May 08:25 Roskilde Kommune, Roskilde, Denmark
7 May 09:23 Kommunedata I/S, Struer, Ringkobing, Denmark
7 May 09:41 Kommunedata I/S, Højby, Vestsjalland, Denmark
7 May 10:24 Aarhus Kommune IT og organisations afdelingen, Aarhus, Arhus, Denmark
7 May 10:30 Vejen kommune, Lintrup, Sonderjylland, Denmark
7 May 10:35 Struer Kommune, Struer, Ringkobing, Denmark
7 May 10:43 Kommunedata I/S, Ølstykke, Frederiksborg, Denmark
7 May 10:44 Esbjerg Kommune, Esbjerg, Ribe, Denmark
7 May 10:46 Ringkoebing-Skjern Kommune, Tim, Ringkobing, Denmark
7 May 10:48 Kommunedata I/S, Aars, Nordjylland, Denmark
7 May 10:35 Struer Kommune, Struer, Ringkobing, Denmark
7 May 10:46 Ringkoebing-Skjern Kommune, Tim, Ringkobing, Denmark
7 May 11:14 Svendborg Kommune, Svendborg, Fyn, Denmark
7 May 11:55 Vejle Kommune, Vejle, Denmark
7 May 11:56 Kommunedata I/S, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
7 May 12:36 Kommunedata I/S, Hvidovre, Kobenhavn, Denmark
7 May 13:03 Thisted Kommune Raadhuset, Thisted, Viborg, Denmark
7 May 13:16 Kommunedata I/S, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
7 May 13:43 Thisted Kommune Raadhuset, Thisted, Viborg, Denmark
7 May 13:56 Kommunedata I/S, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
7 May 17:41 Slagelse Kommune, Slagelse, Vestsjalland, Denmark  
7 May 21:34 Kommunedata I/S, Aars, Nordjylland, Denmark  

Hvad er nu dette? Er det ved at være gået op for de Offentlige Surfere at, de skal Padle på deres egen komputer og i deres fritid!

10 May 10:49 Kommunedata I/S, Frederiksberg, Vestsjalland, Denmark
10 May 12:15 Grindsted Kommune, Grindsted, Ribe, Denmark

PÅ grund af udenlandsrejse holder jeg ikke øje med svineriet i en uge. Webmaster.

18 May 08:44 Kolding Kommune, Kolding, Vejle, Denmark
18 May 09:25 Aarhus Kommune IT og organisations afdelingen, Aarhus, Arhus, Denmark
18 May 09:38 Hilleroed Kommune, Hillerød, Frederiksborg, Denmark
18 May 10:04 Ry Kommne, Hørning, Arhus, Denmark
18 May 10:04 Vejle Kommune, Vejle, Denmark
18 May 10:11 Kommunedata I/S, Taastrup, Kobenhavn, Denmark
18 May 10:15 Gentofte Kommune, Charlottenlund, Kobenhavn, Denmark

19 May 07:44 Horsens Kommune, Horsens, Vejle, Denmark
19 May 07:57 Beskaeftigelsesministeriets IT, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
19 May 08:17 Skattehuset, Odense, Fyn, Denmark
19 May 08:32 Kolding Kommune, Kolding, Vejle, Denmark
19 May 08:34 Kommunedata I/S, Faaborg, Fyn, Denmark
19 May 08:37 Groenlands Hjemmestyre (Namminersornerullutik O.)Kobenhavn,
19 May 12:22 Kommunedata I/S, Hjørring, Nordjylland, Denmark
19 May 12:26 Aarhus Kommune IT og organisations afdelingen, Aarhus, Arhus, Denmark
19 May 12:26 Roedovre Kommune, Odense, Fyn, Denmark
19 May 12:39 Alleroed Kommune, Allerød, Frederiksborg, Denmark
19 May 12:41 Aarhus Kommune IT og organisations afdelingen, Aarhus, Arhus, Denmark
19 May 13:55 Kommunedata I/S, Taastrup, Kobenhavn, Denmark
19 May 14:01 Kommunedata I/S, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
19 May 14:09 Kommunedata I/S, Vordingborg, Storstrom, Denmark
19 May 14:09 Ry Kommne, Skanderborg, Arhus, Denmark
19 May 14:11 Vejle Amt, Vejle, Denmark
19 May 14:11 Kommunedata I/S, Otterup, Fyn, Denmark
 
20 May 00:37 Kommunedata I/S, Aars, Nordjylland, Denmark
20 May 06:28 Esbjerg Kommune, Esbjerg, Ribe, Denmark
20 May 07:10 Vejle Amt, Vejle, Denmark
20 May 09:19 Aarhus Kommune IT og organisations afdelingen, Aarhus, Denmark
20 May 11:13 Kommunedata I/S, Vordingborg, Storstrom, Denmark
20 May 11:21 Kolding Kommune, Kolding, Vejle, Denmark
20 May 11:25 Kommunedata I/S, Faaborg, Fyn, Denmark
20 May 11:32 Aalborg Kommune, Ålborg, Nordjylland, Denmark
20 May 11:48 Koebenhavns Kommune Faf, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
20 May 12:00 Naestved Raadhus, Næstved, Storstrom, Denmark
20 May 12:22 Aarhus Kommune IT og organisations afdelingen, Aarhus,  Denmark
20 May 12:39 Morsoe Kommune, Nykøbing, Viborg, Denmark
20 May 13:06 Told Skattestyrelsen, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
20 May 13:08 Roedovre Kommune, Odense, Fyn, Denmark
20 May 13:14 Kommunedata I/S, Haderslev, Sonderjylland, Denmark
20 May 13:18 Glostrup Raadhus, Glostrup, Kobenhavn, Denmark
20 May 13:22 Groenlands Hjemmestyre (Namminersornerullutik O.), Denmark
20 May 13:23 Bornholms Regionskommune, Rønne, Bornholm, Denmark
20 May 13:24 Silkeborg Kommune, Silkeborg, Arhus, Denmark
20 May 13:34 Silkeborg Kommune, Silkeborg, Arhus, Denmark
20 May 13:40 Koebenhavns Kommune Faf, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
20 May 13:43 Kommunedata I/S, Holbæk, Vestsjalland, Denmark
20 May 14:11 Birkeroed Kommune, Birkerød, Frederiksborg, Denmark
20 May 14:39 Glostrup Raadhus, Glostrup, Kobenhavn, Denmark
20 May 14:41 Kommunedata I/S, Aars, Nordjylland, Denmark
 
25 May 07:23 Told Skattestyrelsen, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
25 May 07:35 Told Skattestyrelsen, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
25 May 07:55 Glostrup Raadhus, Glostrup, Kobenhavn, Denmark
25 May 08:07 Bornholms Regionskommune, Rønne, Bornholm, Denmark
25 May 08:12 Kommunedata I/S, Nykøbing, Storstrom, Denmark
25 May 08:54 Skattehuset, Odense, Fyn, Denmark
25 May 08:57 Birkeroed Kommune, Birkerød, Frederiksborg, Denmark
25 May 09:00 Kommunedata I/S, Vordingborg, Storstrom, Denmark
25 May 09:03 Statens Seruminstitut, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
25 May 09:03 Koebenhavns Kommune Faf, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
25 May 09:05 Bornholms Regionskommune, Østermarie, Bornholm, Denmark
25 May 09:28 Soenderborg Kommune, Sønderborg, Sonderjylland, Denmark
25 May 10:24 Ringkoebing-Skjern Kommune, Tim, Ringkobing, Denmark
25 May 11:08 Hilleroed Kommune, Hillerød, Frederiksborg, Denmark
25 May 11:21 Gladsaxe Kommune, Lyngby, Kobenhavn, Denmark
25 May 11:25 Birkeroed Kommune, Birkerød, Frederiksborg, Denmark
25 May 11:27 Kommunedata I/S, Taastrup, Kobenhavn, Denmark
25 May 11:33 Kommunedata I/S, Faaborg, Fyn, Denmark
25 May 11:33 Kulturministeriet, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
25 May 11:34 Broendby Kommune, Valby, Staden Kobenhavn, Denmark
25 May 11:42 Kommunedata I/S, Nykøbing, Storstrom, Denmark
25 May 11:42 NORDJYLLANDS AMT, Ålborg, Nordjylland, Denmark
25 May 11:49 Kommunedata I/S, Vordingborg, Storstrom, Denmark
25 May 11:50 Haslev Kommune, Haslev, Vestsjalland, Denmark
 
26 May 08:08 Region Sjaelland, Karlslunde, Roskilde, Denmark
26 May 08:21 Kommunedata I/S, Nykøbing, Storstrom, Denmark
26 May 08:40 Told Skattestyrelsen, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
26 May 08:47 Kommunedata I/S, Taastrup, Kobenhavn, Denmark
26 May 08:49 Kommunedata I/S, Nykøbing, Storstrom, Denmark
26 May 09:09 Ballerup Kommune, Ballerup, Kobenhavn, Denmark
26 May 09:25 Skattehuset, Odense, Fyn, Denmark
26 May 09:37 Groenlands Hjemmestyre (Namminersornerullutik O.), Copenhagen,
26 May 09:42 Kommunedata I/S, Nakskov, Storstrom, Denmark
26 May 09:56 Kommunedata I/S, Rødovre, Kobenhavn, Denmark
26 May 10:01 Told Skattestyrelsen, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
26 May 10:03 Morsoe Kommune, Nykøbing, Viborg, Denmark
26 May 10:03 Kommunedata I/S, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
26 May 10:05 Kommunedata I/S, Faaborg, Fyn, Denmark
26 May 10:09 Udenrigsministeriet, Lyngby, Kobenhavn, Denmark
26 May 10:14 Beskaeftigelsesministeriets IT, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
26 May 10:23 Hilleroed Kommune, Hillerød, Frederiksborg, Denmark
26 May 10:35 Ministeriet for Foedevarer Landbrug og Fiskeri, Aarhus, Denmark
26 May 12:10 Viborg Kommune, Auning, Arhus, Denmark
26 May 12:11 Kommunedata I/S, Sorø, Vestsjalland, Denmark
26 May 12:24 Kommunedata I/S, Nykøbing, Storstrom, Denmark
26 May 12:25 Skattehuset, Odense, Fyn, Denmark
26 May 12:31 Kommunedata I/S, Sorø, Vestsjalland, Denmark
26 May 12:39 Morsoe Kommune, Nykøbing, Viborg, Denmark
26 May 12:42 Soenderborg Kommune, Sønderborg, Sonderjylland, Denmark
26 May 12:43 Bornholms Regionskommune, Rønne, Bornholm, Denmark
26 May 12:51 Kommunedata I/S, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
26 May 12:54 Kommunedata I/S, Nykøbing, Storstrom, Denmark
26 May 12:56 Soenderborg Kommune, Sønderborg, Sonderjylland, Denmark
26 May 14:01 Kommunedata I/S, Otterup, Fyn, Denmark
26 May 14:03 Hilleroed Kommune, Hillerød, Frederiksborg, Denmark
26 May 14:04 Kommunedata I/S, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
26 May 14:06 Rudkoebing Kommune, Tranekær, Fyn, Denmark
26 May 14:09 Silkeborg Kommune, Silkeborg, Arhus, Denmark
26 May 14:10 Greve Kommune, Greve, Roskilde, Denmark
26 May 14:20 Groenlands Hjemmestyre (Namminersornerullutik O.), Copenhagen, Denmark
26 May 14:47 Thisted Kommune Raadhuset, Thisted, Viborg, Denmark
26 May 14:55 Ministeriet for Foedevarer Landbrug og Fiskeri, Aarhus, Arhus, Denmark
26 May 14:56 Greve Kommune, Valby, Staden Kobenhavn, Denmark
26 May 15:05 Silkeborg Kommune, Silkeborg, Arhus, Denmark
 
27 May 08:36 Hilleroed Kommune, Hillerød, Frederiksborg, Denmark
27 May 08:40 Plantedirektoratet, Nærum, Kobenhavn, Denmark
27 May 09:21 Kommunedata I/S, Støvring, Nordjylland, Denmark
27 May 09:22 Hilleroed Kommune, Hillerød, Frederiksborg, Denmark
27 May 09:23 Kommunedata I/S, Nykøbing, Storstrom, Denmark
27 May 09:28 Vejen kommune, Lintrup, Sonderjylland, Denmark
27 May 09:33 Skoerping Kommune, Terndrup, Nordjylland, Denmark
27 May 10:31 Haslev Kommune, Haslev, Vestsjalland, Denmark
27 May 10:42 Hilleroed Kommune, Hillerød, Frederiksborg, Denmark
27 May 10:58 Roskilde Kommune, Roskilde, Denmark
27 May 10:59 Kommunedata I/S, Vordingborg, Storstrom, Denmark
27 May 11:09 Vejle Kommune, Vejle, Denmark
27 May 11:13 Broendby Kommune, Valby, Staden Kobenhavn, Denmark
27 May 11:14 Kommunedata I/S, Lemvig, Ringkobing, Denmark
27 May 11:14 Horsens Kommune, Horsens, Vejle, Denmark
27 May 11:21 Kommunedata I/S, Ryomgård, Arhus, Denmark
27 May 11:21 Kolding Kommune, Kolding, Vejle, Denmark
27 May 11:25 Alleroed Kommune, Allerød, Frederiksborg, Denmark
27 May 11:27 Soenderborg Kommune, Sønderborg, Sonderjylland, Denmark
27 May 11:30 Herning Kommune, Herning, Ringkobing, Denmark
27 May 11:30 Vejen kommune, Lintrup, Sonderjylland, Denmark
27 May 11:30 Vejdirektoratet, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
27 May 11:30 Soenderborg Kommune, Sønderborg, Sonderjylland, Denmark
 
28 May 09:09 Skattehuset, Odense, Fyn, Denmark
28 May 09:50 Naestved Raadhus, Næstved, Storstrom, Denmark
28 May 09:53 Herning Kommune, Herning, Ringkobing, Denmark
28 May 09:57 Told Skattestyrelsen, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
28 May 09:59 Skattehuset, Odense, Fyn, Denmark
28 May 09:59 Roskilde Kommune, Roskilde, Denmark
28 May 10:09 Kommunedata I/S, Ålborg, Nordjylland, Denmark
28 May 10:14 Roskilde Kommune, Roskilde, Denmark
28 May 10:25 Kolding Kommune, Kolding, Vejle, Denmark
28 May 10:29 Birkeroed Kommune, Holte, Kobenhavn, Denmark
28 May 10:41 Soenderborg Kommune, Sønderborg, Sonderjylland, Denmark
28 May 10:44 Kommunedata I/S, Kerteminde, Fyn, Denmark
28 May 11:03 Ballerup Kommune, Ballerup, Kobenhavn, Denmark
28 May 11:08 Aalborg Kommune, Ålborg, Nordjylland, Denmark
28 May 11:08 Kommunedata I/S, Aars, Nordjylland, Denmark
28 May 11:14 Kommunedata I/S, Hvidovre, Kobenhavn, Denmark
28 May 11:19 Kommunedata I/S, Højby, Vestsjalland, Denmark
 
31 May 03:32 Ringkoebing-Skjern Kommune, Ringkøbing, Denmark (Overarbejde?)
31 May 08:21 Skattehuset, Odense, Fyn, Denmark - (Ikke noget arbejde i dag?)
31 May 08:22 Kommunedata I/S, Holbæk, Vestsjalland, Denmark
31 May 08:28 Birkeroed Kommune, Holte, Kobenhavn, Denmark
31 May 08:48 Birkeroed Kommune, Holte, Kobenhavn, Denmark
31 May 08:52 Birkeroed Kommune, Holte, Kobenhavn, Denmark
31 May 08:53 Helsinge Kommune, Helsinge, Frederiksborg, Denmark
31 May 09:25 Greve Kommune, Greve, Roskilde, Denmark
31 May 09:31 Kommunedata I/S, Bagsværd, Kobenhavn, Denmark
31 May 09:32 Ballerup Kommune, Ballerup, Kobenhavn, Denmark
31 May 09:38 Told Skattestyrelsen, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
31 May 09:44 Silkeborg Kommune, Silkeborg, Arhus, Denmark
31 May 09:52 Ringkoebing-Skjern Kommune, Ringkøbing, Denmark
31 May 10:14 Told Skattestyrelsen, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
31 May 10:14 Birkeroed Kommune, Holte, Kobenhavn, Denmark
31 May 10:16 Ballerup Kommune, Ballerup, Kobenhavn, Denmark
31 May 10:20 Udenrigsministeriet, Lyngby, Kobenhavn, Denmark
31 May 10:26 Rigspolitichefen Afd D, Frederiksberg, Vestsjalland, Denmark
31 May 10:28 Kulturministeriet, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
31 May 10:29 Roskilde Kommune, Roskilde, Denmark
31 May 11:04 Morsoe Kommune, Nykøbing, Viborg, Denmark
31 May 11:05 Statens Seruminstitut, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
31 May 11:13 Skattehuset, Odense, Fyn, Denmark
31 May 11:14 Kommunedata I/S, Farum, Frederiksborg, Denmark
31 May 11:14 Told Skattestyrelsen, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
31 May 11:15 Kommunedata I/S, Vordingborg, Storstrom, Denmark
31 May 11:17 Aarhus Kommune IT og organisations afdelingen, Aarhus, Arhus, Denmark
31 May 11:20 Kommunedata I/S, Farum, Frederiksborg, Denmark
31 May 11:28 Roskilde Kommune, Roskilde, Denmark
31 May 11:30 Kommunedata I/S, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
 
1 June 06:58 Ringsted Kommnue, Ringsted, Vestsjalland, Denmark (Først Surfe, siden arbejde)
1 June 07:01 Herning Raadhus, Herning, Ringkobing, Denmark
1 June 07:20 Told Skattestyrelsen, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
1 June 07:38 Fredericia Kommune, Fredericia, Vejle, Denmark
1 June 08:25 Gladsaxe Kommune, Lyngby, Kobenhavn, Denmark
1 June 08:30 Aarhus Kommune IT og organisations afdelingen, Aarhus, Denmark
1 June 08:45 Hoersholm Kommune, Hørsholm, Frederiksborg, Denmark
1 June 08:46 Kommunedata I/S, Taastrup, Kobenhavn, Denmark
1 June 08:48 Birkeroed Kommune, Holte, Kobenhavn, Denmark
1 June 08:50 Herning Kommune, Herning, Ringkobing, Denmark
1 June 08:59 Kommunedata I/S, Brønderslev, Nordjylland, Denmark
1 June 09:00 Kommunedata I/S, Ryomgård, Arhus, Denmark
1 June 09:05 NORDJYLLANDS AMT, Ålborg, Nordjylland, Denmark
1 June 09:07 Silkeborg Kommune, Silkeborg, Arhus, Denmark
1 June 09:09 Vejle Amt, Vejle, Denmark
1 June 10:32 Vejen kommune, Lintrup, Sonderjylland, Denmark
1 June 09:36 Aarhus Kommune IT og organisations afdelingen, Aarhus, Denmark
1 June 09:38 Fredericia Kommune, Fredericia, Vejle, Denmark
1 June 09:45 Udenrigsministeriet, Lyngby, Kobenhavn, Denmark
1 June 09:50 Roskilde Kommune, Roskilde, Denmark
1 June 10:30 Vejle Kommune, Vejle, Denmark
1 June 10:35 Kommunedata I/S, Taastrup, Kobenhavn, Denmark
1 June 10:39 Kommunedata I/S, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
1 June 10:40 Aarhus Kommune IT og organisations afdelingen, Aarhus, Arhus, Denmark
1 June 10:41 Raadhuset, Svendborg, Fyn, Denmark
1 June 10:48 Randers Kommune Skole-it, Randers, Arhus, Denmark
1 June 10:57 Skattehuset, Odense, Fyn, Denmark
1 June 11:04 Roskilde Kommune, Roskilde, Denmark
1 June 11:05 Kommunedata I/S, Støvring, Nordjylland, Denmark
1 June 11:12 Kommunedata I/S, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
1 June 11:12 Roskilde Kommune, Roskilde, Denmark
1 June 11:13 Herning Kommune, Herning, Ringkobing, Denmark
1 June 11:23 NORDJYLLANDS AMT, Ålborg, Nordjylland, Denmark
1 June 11:24 Kommunedata I/S, Brønderslev, Nordjylland, Denmark
1 June 11:26 Herning Kommune, Herning, Ringkobing, Denmark
1 June 11:41 Soelleroed Kommune, Frederiksberg, Vestsjalland, Denmark
1 June 11:44 Kommunedata I/S, Nykøbing, Storstrom, Denmark
1 June 11:49 Herning Kommune, Herning, Ringkobing, Denmark
1 June 11:52 Silkeborg Kommune, Silkeborg, Arhus, Denmark
1 June 12:07 Kommunedata I/S, Taastrup, Kobenhavn, Denmark
1 June 12:12 Kommunedata I/S, Hjørring, Nordjylland, Denmark
1 June 12:12 Kommunedata I/S, Ryomgård, Arhus, Denmark
 
2 June 08:28 Bornholms Regionskommune, Rønne, Bornholm, Denmark
2 June 08:31 Slagelse Kommune, Slagelse, Vestsjalland, Denmark
2 June 08:33 Skattehuset, Odense, Fyn, Denmark
2 June 08:36 Grindsted Kommune, Grindsted, Ribe, Denmark
2 June 09:08 Kommunedata I/S, Brønderslev, Nordjylland, Denmark
2 June 09:13 Aarhus Kommune IT og organisations afdelingen, Aarhus, Arhus, Denmark
2 June 09:38 Skattehuset, Odense, Fyn, Denmark
2 June 09:46 Grindsted Kommune, Grindsted, Ribe, Denmark
2 June 10:01 Aarhus Amt (Amtsnettet), Aarhus, Arhus, Denmark
2 June 10:03 Told Skattestyrelsen, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
2 June 10:03 Skattehuset, Odense, Fyn, Denmark
2 June 10:05 Told Skattestyrelsen, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
2 June 10:13 Vejle Kommune, Vejle, Denmark
2 June 10:15 Vejle Amt, Vejle, Denmark
2 June 10:16 Kommunedata I/S, Taastrup, Kobenhavn, Denmark
2 June 10:18 Skattehuset, Odense, Fyn, Denmark
2 June 10:30 Bornholms Regionskommune, Rønne, Bornholm, Denmark
2 June 10:57 NORDJYLLANDS AMT, Ålborg, Nordjylland, Denmark
2 June 10:58 Told Skattestyrelsen, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
2 June 11:01 Kommunedata I/S, Ryomgård, Arhus, Denmark
2 June 11:03 Kommunedata I/S, Ryomgård, Arhus, Denmark
2 June 10:08 Roskilde Kommune, Roskilde, Denmark
2 June 11:10 Kommunedata I/S, Ryomgård, Arhus, Denmark
2 June 11:15 Vejle Amt, Vejle, Denmark
2 June 11:17 Kommunedata I/S, Ryomgård, Arhus, Denmark
2 June 11:24 Herning Kommune, Herning, Ringkobing, Denmark
2 June 12:45 Glostrup Raadhus, Glostrup, Kobenhavn, Denmark
2 June 12:47 Soroe Kommune, Raadhuset, Sorø, Vestsjalland, Denmark
2 June 12:51 Aarhus Kommune IT og organisations afdelingen, Aarhus, Denmark
2 June 13:43 Kommunedata I/S, Kalundborg, Vestsjalland, Denmark
2 June 13:49 Birkeroed Kommune, Holte, Kobenhavn, Denmark
2 June 13:50 Grindsted Kommune, Grindsted, Ribe, Denmark
2 June 14:37 Aarhus Kommune IT og organisations afdelingen, Aarhus, Denmark
2 June 14:20 Vejle Amt, Vejle, Denmark
2 June 14:34 Koege kommune, Køge, Roskilde, Denmark
2 June 14:43 Vejdirektoratet, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
2 June 14:50 Kommunedata I/S, Hjørring, Nordjylland, Denmark
2 June 15:00 Grindsted Kommune, Grindsted, Ribe, Denmark
2 June 15:05 Told Skattestyrelsen, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
2 June 15:12 Haslev Kommune, Haslev, Vestsjalland, Denmark
Da jeg i dag den  3. juni, fejrer min 71 års fødselsdag, bliver det bare til en timestid!
3 June 08:15 Gladsaxe Kommune, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
3 June 08:21 Bornholms Regionskommune, Rønne, Bornholm, Denmark
3 June 08:23 Struer Kommune, Struer, Ringkobing, Denmark
3 June 08:26 Roskilde Kommune, Roskilde, Denmark
3 June 08:30 Silkeborg Kommune, Silkeborg, Arhus, Denmark
3 June 08:32 Bornholms Regionskommune, Rønne, Bornholm, Denmark
3 June 08:36 Ballerup Kommune, Ballerup, Kobenhavn, Denmark
3 June 08:42 varde-kommune - Varde, Varde, Ribe, Denmark
3 June 08:44 Silkeborg Kommune, Silkeborg, Arhus, Denmark
3 June 08:45 varde-kommune - Varde, Varde, Ribe, Denmark
3 June 08:47 Kommunedata I/S, Taastrup, Kobenhavn, Denmark
3 June 08:48 Gladsaxe Kommune, Lyngby, Kobenhavn, Denmark
3 June 08:53 Soroe Kommune, Raadhuset, Sorø, Vestsjalland, Denmark
3 June 09:08 Skattehuset, Odense, Fyn, Denmark
3 June 09:10 Aarhus Kommune IT og organisations afdelingen, Aarhus, Denmark
3 June 09:17 Kommunedata I/S, Vordingborg, Storstrom, Denmark
3 June 09:20 Silkeborg Kommune, Silkeborg, Arhus, Denmark
 
4 June 05:11 Esbjerg Kommune, Esbjerg, Ribe, Denmark
4 June 07:55 Kommunedata I/S, Odense, Fyn, Denmark
4 June 07:57 Kommunedata I/S, Ålborg, Nordjylland, Denmark
4 June 08:05 Gladsaxe Kommune, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
4 June 08:08 Kommunedata I/S, Hjørring, Nordjylland, Denmark
4 June 08:13 Told Skattestyrelsen, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
4 June 08:18 Hilleroed Kommune, Hillerød, Frederiksborg, Denmark
4 June 08:25 Soroe Kommune, Raadhuset, Sorø, Vestsjalland, Denmark
4 June 08:26 Ringkoebing-Skjern Kommune, Tim, Ringkobing, Denmark
4 June 08:29 Kommunedata I/S, Brønderslev, Nordjylland, Denmark
4 June 08:30 Hilleroed Kommune, Hillerød, Frederiksborg, Denmark
4 June 08:34 Roskilde Kommune, Roskilde, Denmark
4 June 08:35 Helsinge Kommune, Helsinge, Frederiksborg, Denmark
4 June 08:35 Hilleroed Kommune, Hillerød, Frederiksborg, Denmark
4 June 08:39 Hilleroed Kommune, Hillerød, Frederiksborg, Denmark
4 June 08:42 Bornholms Regionskommune, Rønne, Bornholm, Denmark
4 June 08:47 NORDJYLLANDS AMT, Ålborg, Nordjylland, Denmark
4 June 08:50 Kommunedata I/S, Vordingborg, Storstrom, Denmark
4 June 08:54 Gladsaxe Kommune, Lyngby, Kobenhavn, Denmark
4 June 08:55 Ry Kommne, Hørning, Arhus, Denmark
4 June 09:10 varde-kommune - Varde, Varde, Ribe, Denmark
4 June 09:25 Kommunedata I/S, Vordingborg, Storstrom, Denmark
4 June 10:02 Groenlands Hjemmestyre (Namminersornerullutik O.), Copenhagen, Denmark
4 June 10:10 Soelleroed Kommune, Frederiksberg, Vestsjalland, Denmark
4 June 10:18 Kommunedata I/S, Taastrup, Kobenhavn, Denmark 7.
4 June 10:18 Ry Kommne, Hørning, Arhus, Denmark 8.
4 June 10:19 Soelleroed Kommune, Frederiksberg, Vestsjalland, Denmark
4 June 10:21 Ry Kommne, Hørning, Arhus, Denmark
4 June 10:22 Soroe Kommune, Raadhuset, Sorø, Vestsjalland, Denmark
4 June 10:22 Gentofte Kommune, Brønshøj, Staden Kobenhavn, Denmark
4 June 10:25 Herning Kommune, Herning, Ringkobing, Denmark
4 June 10:28 Kommunedata I/S, Taastrup, Kobenhavn, Denmark 48.
4 June 10:30 Ry Kommne, Hørning, Arhus, Denmark 49.
4 June 10:35 Ry Kommne, Hørning, Arhus, Denmark
4 June 10:99 Roskilde Kommune, Roskilde, Denmark
4 June 10:39 Herning Kommune, Herning, Ringkobing, Denmark
4 June 10:43 Herning Kommune, Herning, Ringkobing, Denmark
4 June 10:44 Roskilde Kommune, Roskilde, Denmark
4 June 10:47 Kommunedata I/S, Brønderslev, Nordjylland, Denmark
4 June 10:53 Ballerup Kommune, Ballerup, Kobenhavn, Denmark
4 June 11:03 Koege kommune, Køge, Roskilde, Denmark
Endelig mandag og gratis opkobling til private hjemmesider og spil.
7 June 07:18 Randers Kommune, Randers, Arhus, Denmark
7 June 07:23 Esbjerg Kommune, Esbjerg, Ribe, Denmark
7 June 07:28 Randers Kommune, Randers, Arhus, Denmark
7 June 07:38 Skattehuset, Odense, Fyn, Denmark
7 June 08:14 Statens Seruminstitut, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
7 June 08:19 Herning Kommune, Herning, Ringkobing, Denmark
7 June 08:19 Kommunedata I/S, Rødovre, Kobenhavn, Denmark
7 June 08:28 Vejen kommune, Lintrup, Sonderjylland, Denmark
7 June 08:32 Viborg Kommune, Viborg, Denmark
7 June 08:33 Gladsaxe Kommune, Lyngby, Kobenhavn, Denmark
7 June 08:33 Kommunedata I/S, Vordingborg, Storstrom, Denmark
7 June 08:34 Told Skattestyrelsen, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
7 June 08:37 Soenderborg Kommune, Sønderborg, Sonderjylland, Denmark
7 June 08:37 Kommunedata I/S, Vordingborg, Storstrom, Denmark
7 June 08:38 Skattehuset, Odense, Fyn, Denmark
7 June 08:43 Skattehuset, Odense, Fyn, Denmark
7 June 09:22 Kommunedata I/S, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
7 June 10:00 Kommunedata I/S, Odense, Fyn, Denmark
7 June 10:05 Koege kommune, Køge, Roskilde, Denmark
7 June 10:12 Skattehuset, Odense, Fyn, Denmark
7 June 10:25 Ministeriet for Foedevarer Landbrug og Fiskeri, Aarhus, Denmark
7 June 10:23 Birkeroed Kommune, Holte, Kobenhavn, Denmark
7 June 10:33 Hilleroed Kommune, Hillerød, Frederiksborg, Denmark
7 June 10:37 Kommunedata I/S, Odense, Fyn, Denmark
7 June 10:42 Skattehuset, Odense, Fyn, Denmark
7 June 10:46 Herning Kommune, Herning, Ringkobing, Denmark
7 June 10:47 Kommunedata I/S, Odense, Fyn, Denmark 38.
7 June 10:55 Kommunedata I/S, Odense, Fyn, Denmark
7 June 11:04 Aarhus Kommune IT og organisations afdelingen, Aarhus, Denmark
7 June 11:09 Silkeborg Kommune, Silkeborg, Arhus, Denmark
7 June 11:21 Told Skattestyrelsen, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
7 June 11:26 Vejle Kommune, Vejle, Denmark
7 June 11:41 Rigspolitichefen Afd D, Frederiksberg, Vestsjalland, Denmark
7 June 11:49 Kommunedata I/S, Aars, Nordjylland, Denmark
7 June 11:51 Told Skattestyrelsen, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
7 June 11:57 Kommunedata I/S, Holbæk, Vestsjalland, Denmark
 
8 June 07:20 Skov og Naturstyrelsen, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
8 June 07:50 Kommunedata I/S, Kalundborg, Vestsjalland, Denmark
8 June 08:03 Kommunedata I/S, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
8 June 08:27 Herning Kommune, Herning, Ringkobing, Denmark
8 June 08:30 Skattehuset, Odense, Fyn, Denmark
8 June 08:33 Esbjerg Kommune, Esbjerg, Ribe, Denmark
8 June 08:38 Herning Kommune, Herning, Ringkobing, Denmark
8 June 09:18 Bornholms Regionskommune, Rønne, Bornholm, Denmark
8 June 09:19 Herning Kommune, Herning, Ringkobing, Denmark
8 June 09:20 Vejle Kommune, Vejle, Denmark
8 June 09:42 Kommunedata I/S, Hjørring, Nordjylland, Denmark
8 June 09:46 Skov og Naturstyrelsen, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
 
Hej Grønlands Hjemmestyre. Passer du virkeligt dit arbejde nu? Tak for besøget.

 

Overnatter man på kommunekontorene? Er det nattevagten der har PC-adgang?
9 June 01:25 Horsens Kommune, Horsens, Vejle, Denmark
9 June 04:30 NORDJYLLANDS AMT, Ålborg, Nordjylland, Denmark
9 June 05:09 Slagelse Kommune, Slagelse, Vestsjalland, Denmark
9 June 06:59 Vejle Amt, Vejle, Denmark
9 June 07:38 Ringsted Kommnue, Ringsted, Vestsjalland, Denmark
9 June 07:47 Herning Kommune, Herning, Ringkobing, Denmark
9 June 08:11 Horsens Kommune, Horsens, Vejle, Denmark
9 June 08:27 Silkeborg Kommune, Silkeborg, Arhus, Denmark
9 June 08:29 Kommunedata I/S, Kalundborg, Vestsjalland, Denmark
9 June 08:36 Hedensted Kommune, Hedensted, Vejle, Denmark
9 June 08:37 Roskilde Kommune, Roskilde, Denmark
9 June 08:37 Herning Kommune, Herning, Ringkobing, Denmark
9 June 08:40 Esbjerg Kommune, Esbjerg, Ribe, Denmark
9 June 08:43 varde-kommune - Varde, Varde, Ribe, Denmark
9 June 08:55 varde-kommune - Varde, Varde, Ribe, Denmark
9 June 09:12 Esbjerg Kommune, Esbjerg, Ribe, Denmark
9 June 09:16 Kommunedata I/S, Faaborg, Fyn, Denmark
9 June 09:18 Told Skattestyrelsen, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
9 June 09:21 Horsens Kommune, Horsens, Vejle, Denmark
9 June 10:12 Gladsaxe Kommune, Lyngby, Kobenhavn, Denmark
9 June 10:14 Gladsaxe Kommune, Lyngby, Kobenhavn, Denmark
9 June 10:17 Gladsaxe Kommune, Lyngby, Kobenhavn, Denmark
9 June 10:19 Slangerup Raadhus, Frederikssund, Frederiksborg, Denmark
9 June 10:26 Kommunedata I/S, Stenløse, Frederiksborg, Denmark
9 June 10:32 Aarhus Kommune IT og organisations afdelingen, Aarhus, Denmark
9 June 10:32 Ringsted Kommnue, Ringsted, Vestsjalland, Denmark
9 June 10:53 Kommunedata I/S, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
9 June 10:55 Bornholms Regionskommune, Rønne, Bornholm, Denmark
9 June 10:58 Kolding Kommune, Kolding, Vejle, Denmark
9 June 11:01 Randers Kommune, Randers, Arhus, Denmark
9 June 11:02 Bornholms Regionskommune, Rønne, Bornholm, Denmark
9 June 11:06 Kommunedata I/S, Stenløse, Frederiksborg, Denmark
9 June 11:06 Ringkoebing-Skjern Kommune, Tim, Ringkobing, Denmark
9 June 11:09 Kommunedata I/S, Hvidovre, Kobenhavn, Denmark
9 June 11:10 Kommunedata I/S, Brønderslev, Nordjylland, Denmark
9 June 11:12 Ringsted Kommnue, Ringsted, Vestsjalland, Denmark
9 June 11:06 Ringkoebing-Skjern Kommune, Tim, Ringkobing, Denmark
9 June 11:09 Ringkoebing-Skjern Kommune, Tim, Ringkobing, Denmark
9 June 11:14 Ringkoebing-Skjern Kommune, Tim, Ringkobing, Denmark
9 June 11:15 Groenlands Hjemmestyre (Namminersornerullutik O.), Copenhagen, Denmark
9 June 11:32 Aalborg Kommune, Ålborg, Nordjylland, Denmark
9 June 11:34 Kommunedata I/S, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
9 June 11:37 Kommunedata I/S, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
9 June 11:37 Kommunedata I/S, Brønderslev, Nordjylland, Denmark
9 June 11:37 Rigspolitichefen Afd D, Frederiksberg, Vestsjalland, Denmark
9 June 11:38 Kommunedata I/S, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
9 June 11:44 Amtsgaarden, Aabenraa, Sonderjylland, Denmark
9 June 11:45 Roskilde Kommune, Roskilde, Denmark
9 June 11:48 Roskilde Kommune, Roskilde, Denmark
9 June 11:31 Infrastructure Favrskov kommune, Hammel, Arhus, Denmark
9 June 11:58 NORDJYLLANDS AMT, Ålborg, Nordjylland, Denmark
9 June 11:58 Kommunedata I/S, Kalundborg, Vestsjalland, Denmark
9 June 11:59 Soenderborg Kommune, Sønderborg, Sonderjylland, Denmark
9 June 12:10 Herning Kommune, Herning, Ringkobing, Denmark
9 June 12:15 Herning Raadhus, Herning, Ringkobing, Denmark
9 June 12:15 Esbjerg Kommune, Esbjerg, Ribe, Denmark
9 June 12:16 Aarhus Kommune IT og organisations afdelingen, Aarhus, Denmark

 

10 June 04:25 Aarhus Kommune IT og organisations afdelingen, Aarhus, Denmark
10 June 04:34 NORDJYLLANDS AMT, Ålborg, Nordjylland, Denmark
10 June 05:38 Kommunedata I/S, Rødovre, Kobenhavn, Denmark
10 June 06:01 Slagelse Kommune, Slagelse, Vestsjalland, Denmark
10 June 06:55 tonder-kommune - main site, Skærbæk, Sonderjylland, Denmark
10 June 07:00 Told Skattestyrelsen, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
10 June 07:47 NORDJYLLANDS AMT, Ålborg, Nordjylland, Denmark
10 June 08:32 Kommunedata I/S, Stenløse, Frederiksborg, Denmark
10 June 08:32 Aarhus Kommune IT og organisations afdelingen, Aarhus, Denmark
10 June 08:16 Laesoe Kommune, Byrum, Nordjylland, Denmark
10 June 08:32 Aarhus Kommune IT og organisations afdelingen, Aarhus, Denmark
10 June 08:57 Silkeborg Kommune, Silkeborg, Arhus, Denmark
10 June 09:03 Ringsted Kommnue, Ringsted, Vestsjalland, Denmark
10 June 09:08 Herning Kommune, Herning, Ringkobing, Denmark
10 June 09:22 Rudkoebing Kommune, Tranekær, Fyn, Denmark
10 June 09:26 Kommunedata I/S, Farum, Frederiksborg, Denmark
10 June 09:28 Aarhus Kommune IT og organisations afdelingen, Aarhus, Denmark
10 June 09:46 Gladsaxe Kommune, Lyngby, Kobenhavn, Denmark
10 June 09:47 Vejle Kommune, Vejle, Denmark
10 June 09:48 Skattehuset, Odense, Fyn, Denmark
10 June 09:56 Horsens Kommune, Horsens, Vejle, Denmark
10 June 10:08 Ishoej Kommune, Ishøj, Kobenhavn, Denmark
10 June 10:29 Kommunedata I/S, Taastrup, Kobenhavn, Denmark
10 June 10:59 Skattehuset, Odense, Fyn, Denmark
10 June 11:05 Vejle Amt, Vejle, Denmark
10 June 11:07 Naestved Raadhus, Næstved, Storstrom, Denmark
10 June 11:11 Herning Kommune, Herning, Ringkobing, Denmark
10 June 11:16 Horsens Kommune, Horsens, Vejle, Denmark
10 June 11:19 Kommunedata I/S, Hjørring, Nordjylland, Denmark
10 June 11:20 Ringkoebing-Skjern Kommune, Tim, Ringkobing, Denmark
10 June 11:22 Herning Kommune, Herning, Ringkobing, Denmark
10 June 11:24 Helsinge Kommune, Helsinge, Frederiksborg, Denmark
10 June 11:27 Kommunedata I/S, Hårlev, Roskilde, Denmark
10 June 11:43 Kommunedata I/S, Odder, Arhus, Denmark
10 June 11:54 Helsinge Kommune, Helsinge, Frederiksborg, Denmark
10 June 12:29 Paamiut Kommune, Paamiut, Vestgronland, Greenland
10 June 12:30 Direktoratet for Kriminalforsorgen, Copenhagen, Denmark
10 June 12:32 Randers Kommune, Randers, Arhus, Denmark
10 June 12:35 Horsens Kommune, Horsens, Vejle, Denmark
10 June 12:36 Birkeroed Kommune, Holte, Kobenhavn, Denmark
10 June 12:40 Kommunedata I/S, Nykøbing, Storstrom, Denmark
10 June 12:44 Birkeroed Kommune, Holte, Kobenhavn, Denmark
10 June 12:52 Randers Kommune, Randers, Arhus, Denmark
10 June 12:55 Horsens Kommune, Horsens, Vejle, Denmark
10 June 12:57 Statens Seruminstitut, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
10 June 12:59 Skattehuset, Odense, Fyn, Denmark
10 June 13:09 MFK Hadsund Raadhus, Hobro, Nordjylland, Denmark
10 June 13:10 Udenrigsministeriet, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
10 June 13:15 Kommunedata I/S, Hjørring, Nordjylland, Denmark
10 June 13:16 Horsens Kommune, Horsens, Vejle, Denmark
10 June 13:16 Kommunedata I/S, Lemvig, Ringkobing, Denmark
10 June 13:17 Broendby Kommune, Brøndby Strand, Kobenhavn, Denmark
10 June 13:19 Udenrigsministeriet, Lyngby, Kobenhavn, Denmark
10 June 13:31 Kommunedata I/S, Taastrup, Kobenhavn, Denmark
10 June 13:33 Grindsted Kommune, Grindsted, Ribe, Denmark
10 June 13:33 Ballerup Kommune, Skovlunde, Kobenhavn, Denmark
10 June 13:41 Broendby Kommune, Brøndby Strand, Kobenhavn, Denmark
10 June 13:45 Grindsted Kommune, Grindsted, Ribe, Denmark
10 June 13:58 Grindsted Kommune, Grindsted, Ribe, Denmark
10 June 14:08 Kommunedata I/S, Vordingborg, Storstrom, Denmark

 

11 June 07:54 Vejle Kommune, Vejle, Denmark
11 June 07:56 Soelleroed Kommune, Holte, Kobenhavn, Denmark
11 June 07:59 Birkeroed Kommune, Holte, Kobenhavn, Denmark
11 June 08:22 Aarhus Kommune IT og organisations afdelingen, Aarhus, Denmark
11 June 08:28 Grindsted Kommune, Grindsted, Ribe, Denmark
11 June 08:29 Kommunedata I/S, Ålborg, Nordjylland, Denmark
11 June 08:38 varde-kommune - Varde, Varde, Ribe, Denmark
11 June 08:40 Birkeroed Kommune, Holte, Kobenhavn, Denmark
11 June 08:54 Kommunedata I/S, Vordingborg, Storstrom, Denmark
11 June 08:57 Soroe Kommune, Raadhuset, Sorø, Vestsjalland, Denmark
11 June 09:09 Ry Kommne, Hørning, Arhus, Denmark
11 June 09:10 Kommunedata I/S, Støvring, Nordjylland, Denmark
11 June 10:00 Grindsted Kommune, Grindsted, Ribe, Denmark
11 June 10:02 Viborg Amt, Viborg, Denmark
11 June 10:04 Grindsted Kommune, Grindsted, Ribe, Denmark
11 June 10:08 Grindsted Kommune, Grindsted, Ribe, Denmark
11 June 10:09 Aalborg Kommune, Ålborg, Nordjylland, Denmark
11 June 10:28 Herning Kommune, Herning, Ringkobing, Denmark
11 June 10:30 Horsens Kommune, Horsens, Vejle, Denmark
11 June 10:32 Stoevring Kommune, Ishøj, Kobenhavn, Denmark
11 June 10:37 Vejen kommune, Lintrup, Sonderjylland, Denmark
11 June 11:27 Kommunedata I/S, Brønderslev, Nordjylland, Denmark
11 June 13:17 Kommunedata I/S, Faaborg, Fyn, Denmark
11 June 14:02 Aalborg Kommune, Ålborg, Nordjylland, Denmark
11 June 14:08 Kommunedata I/S, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
11 June 14:08 Landbrugsraadet, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark

I som ikke "arbejder" til hverdag - hvad laver i på "arbejde" en lørdag?
12 June 11:24 Kommunedata I/S, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
12 June 11:33 NORDJYLLANDS AMT, Ålborg, Nordjylland, Denmark
 
Hvem har nøgler til Vejle Amt?
13 June 11:54 Vejle Amt, Vejle, Denmark

14 June 05:43 Slagelse Kommune, Slagelse, Vestsjalland, Denmark
14 June 07:17 Herning Kommune, Herning, Ringkobing, Denmark
14 June 08:10 Slagelse Kommune, Slagelse, Vestsjalland, Denmark
14 June 08:15 Kommunedata I/S, Stenløse, Frederiksborg, Denmark
14 June 08:18 Vallensbaek Kommune, Hvidovre, Kobenhavn, Denmark
14 June 08:33 Haslev Kommune, Haslev, Vestsjalland, Denmark
14 June 08:59 Ballerup Kommune, Ballerup, Kobenhavn, Denmark
14 June 09:05 Soelleroed Kommune, Holte, Kobenhavn, Denmark
14 June 09:08 Kommunedata I/S, Højby, Vestsjalland, Denmark
14 June 09:13 Soenderborg Kommune, Sønderborg, Sonderjylland, Denmark
14 June 09:19 Rudkoebing Kommune, Tranekær, Fyn, Denmark
14 June 09:22 Kommunedata I/S, Kalundborg, Vestsjalland, Denmark
14 June 10:24 Alleroed Kommune, Allerød, Frederiksborg, Denmark
14 June 10:24 Told Skattestyrelsen, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
14 June 10:25 Skattehuset, Odense, Fyn, Denmark
14 June 10:28 Ringsted Kommnue, Ringsted, Vestsjalland, Denmark
14 June 10:28 Alleroed Kommune, Allerød, Frederiksborg, Denmark
14 June 10:37 Told Skattestyrelsen, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
14 June 10:39 Kommunedata I/S, Faaborg, Fyn, Denmark
14 June 10:51 Herning Kommune, Herning, Ringkobing, Denmark
14 June 11:03 Kommunedata I/S, Højby, Vestsjalland, Denmark

14 June 12:10 Kommunernes Landsforening, Staden Kobenhavn, Denmark
14 June 12:10 Skattehuset, Odense, Fyn, Denmark
 
15 June 06:04 Told Skattestyrelsen, Staden Kobenhavn, Denmark
15 June 08:38 Kommunedata I/S, Vordingborg, Storstrom, Denmark
15 June 08:26 Kommunedata I/S, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
15 June 08:37 Herning Kommune, Herning, Ringkobing, Denmark
15 June 08:53 Aarhus Kommune IT og organisations afdelingen, Aarhus, Denmark
15 June 09:02 Grindsted Kommune, Grindsted, Ribe, Denmark
15 June 09:04 Infrastructure Favrskov kommune, Hammel, Arhus, Denmark
15 June 09:07 Aarhus Kommune IT og organisations afdelingen, Aarhus, Denmark
15 June 09:28 Horsens Kommune, Horsens, Vejle, Denmark
15 June 09:35 Kommunedata I/S, Rødovre, Kobenhavn, Denmark
15 June 09:37 Soenderborg Kommune, Sønderborg, Sonderjylland, Denmark
15 June 09:40 Fredericia Kommune, Fredericia, Vejle, Denmark
15 June 09:40 Struer Kommune, Struer, Ringkobing, Denmark
15 June 09:42 Beskaeftigelsesministeriets IT, Valby, Staden Kobenhavn, Denmark
15 June 10:14 Skattehuset, Odense, Fyn, Denmark
15 June 10:18 Vejen kommune, Lintrup, Sonderjylland, Denmark
15 June 10:44 Herning Raadhus, Herning, Ringkobing, Denmark
15 June 10:58 Aarhus Kommune IT og organisations afdelingen, Aarhus, Denmark
15 June 11:08 Kommunedata I/S, Stenløse, Frederiksborg, Denmark
15 June 11:09 Koege kommune, Køge, Roskilde, Denmark
15 June 11:10 Horsens Kommune, Horsens, Vejle, Denmark
15 June 11:13 Rosenborg Slot, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
15 June 11:14 Kommunedata I/S, Stenløse, Frederiksborg, Denmark
15 June 11:18 Kommunedata I/S, Ryomgård, Arhus, Denmark

 

16 June 05:17 Slagelse Kommune, Slagelse, Vestsjalland, Denmark ???
16 June 06:08 Kommunedata I/S, Farum, Frederiksborg, Denmark
16 June 06:35 Gentofte Kommune, Frederiksberg, Vestsjalland, Denmark
16 June 06:42 Groenlands Hjemmestyre (Namminersornerullutik O.), Denmark
16 June 08:20 Naestved Raadhus, Næstved, Storstrom, Denmark
16 June 12:54 Thisted Kommune Raadhuset, Thisted, Viborg, Denmark
16 June 12:55 Groenlands Hjemmestyre (Namminersornerullutik O.),  Denmark
16 June 13:09 Kommunedata I/S, Odder, Arhus, Denmark
16 June 13:10 Naestved Raadhus, Næstved, Storstrom, Denmark
16 June 13:58 Roskilde Kommune, Roskilde, Denmark
16 June 14:12 Groenlands Hjemmestyre (Namminersornerullutik O.),  Denmark
16 June 15:17 Randers Kommune, Randers, Arhus, Denmark
16 June 16:27 Alleroed Kommune, Allerød, Frederiksborg, Denmark
16 June 16:32 Groenlands Hjemmestyre (Namminersornerullutik O.),  Denmark
16 June 16:38 Kommunedata I/S, Stenløse, Frederiksborg, Denmark
16 June 17:07 Amtsgaarden, Aabenraa, Sonderjylland, Denmark ???

 

Man er tidligt på arbejde i Nordjylland, Sent i Fredericia

17 June 04:50 NORDJYLLANDS AMT, Ålborg, Nordjylland, Denmark
17 June 07:55 Svendborg Kommune, Svendborg, Fyn, Denmark
17 June 08:38 Kommunedata I/S, Hjørring, Nordjylland, Denmark
17 June 08:43 Horsens Kommune, Horsens, Vejle, Denmark
17 June 09:05 Hilleroed Kommune, Hillerød, Frederiksborg, Denmark
17 June 09:19 Birkeroed Kommune, Holte, Kobenhavn, Denmark
17 June 10:16 Ry Kommne, Hørning, Arhus, Denmark
17 June 10:32 Raadhuset, Svendborg, Fyn, Denmark
17 June 10:38 Kommunedata I/S, Brønderslev, Nordjylland, Denmark
17 June 10:40 Vejen kommune, Lintrup, Sonderjylland, Denmark
17 June 10:44 Randers Kommune, Randers, Arhus, Denmark
17 June 10:50 Skov og Naturstyrelsen, Rødovre, Kobenhavn, Denmark
17 June 12:09 Kolding Kommune, Kolding, Vejle, Denmark
17 June 12:38 Horsens Kommune, Horsens, Vejle, Denmark
17 June 12:35 Kommunernes Landsforening, Copenhagen, Kobenhavn, Denmark
17 June 12:39 Birkeroed Kommune, Holte, Kobenhavn, Denmark
17 June 13:09 Kolding Kommune, Kolding, Vejle, Denmark
17 June 15:02 NORDJYLLANDS AMT, Ålborg, Nordjylland, Denmark
17 June 15:50 Kommunedata I/S, Farum, Frederiksborg, Denmark
17 June 16:00 Ringkoebing-Skjern Kommune, Ringkøbing, Ringkobing, Denmark
17 June 16:15 Statens Seruminstitut, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
17 June 16:19 Soenderborg Kommune, Sønderborg, Sonderjylland, Denmark
17 June 16:38 Fredericia Kommune, Fredericia, Vejle, Denmark

 

18 June 05:22 Slagelse Kommune, Slagelse, Vestsjalland, Denmark
18 June 05:53 Silkeborg Kommune, Silkeborg, Arhus, Denmark
18 June 06:02 Slagelse Kommune, Slagelse, Vestsjalland, Denmark
18 June 06:13 Silkeborg Kommune, Silkeborg, Arhus, Denmark
18 June 07:19 Beskaeftigelsesministeriets IT, Valby, Staden Kobenhavn, Denmark
18 June 07:42 Told Skattestyrelsen, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
18 June 08:00 Kolding Kommune, Kolding, Vejle, Denmark
18 June 08:40 Ry Kommne, Hørning, Arhus, Denmark
18 June 08:44 Thisted Kommune Raadhuset, Thisted, Viborg, Denmark
18 June 08:46 Bornholms Regionskommune, Allinge, Bornholm, Denmark
18 June 08:49 Skattehuset, Odense, Fyn, Denmark
18 June 08:56 Ringkoebing-Skjern Kommune, Ringkøbing, Ringkobing, Denmark
18 June 09:05 Roskilde Kommune, Roskilde, Denmark
18 June 09:16 Skattehuset, Odense, Fyn, Denmark
18 June 09:21 Silkeborg Kommune, Silkeborg, Arhus, Denmark
18 June 09:23 Randers Kommune, Randers, Arhus, Denmark
18 June 09:26 Kommunedata I/S, Rødovre, Kobenhavn, Denmark
18 June 09:29 Broendby Kommune, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
18 June 09:30 Kommunedata I/S, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
18 June 09:32 Ringkoebing-Skjern Kommune, Tim, Ringkobing, Denmark
18 June 09:43 Kommunedata I/S, Rødovre, Kobenhavn, Denmark
18 June 10:04 Kommunedata I/S, Faaborg, Fyn, Denmark
18 June 10:10 Bornholms Regionskommune, Rønne, Bornholm, Denmark
18 June 10:11 Soroe Kommune, Raadhuset, Sorø, Vestsjalland, Denmark
18 June 10:33 Silkeborg Kommune, Silkeborg, Arhus, Denmark
18 June 10:48 Herning Kommune, Herning, Ringkobing, Denmark
18 June 10:52 Kommunedata I/S, Holbæk, Vestsjalland, Denmark
18 June 10:56 Kolding Kommune, Kolding, Vejle, Denmark
18 June 11:22 Morsoe Kommune, Nykøbing, Viborg, Denmark
18 June 11:27 Ballerup Kommune, Ballerup, Kobenhavn, Denmark
18 June 11:29 Ringsted Kommnue, Ringsted, Vestsjalland, Denmark
18 June 11:33 Esbjerg Kommune, Esbjerg, Ribe, Denmark
18 June 11:42 Raadhuset, Svendborg, Fyn, Denmark
18 June 11:52 Hilleroed Kommune, Hillerød, Frederiksborg, Denmark
18 June 11:54 Kommunedata I/S, Holbæk, Vestsjalland, Denmark
18 June 11:56 Soenderborg Kommune, Sønderborg, Sonderjylland, Denmark
18 June 12:11 Aarhus Kommune IT og organisations afdelingen, Aarhus, Denmark
18 June 12:14 Kommunedata I/S, Farum, Frederiksborg, Denmark
18 June 12:14 Hilleroed Kommune, Hillerød, Frederiksborg, Denmark
18 June 12:44 Told Skattestyrelsen, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
18 June 12:50 Statens og Kommunernes, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
18 June 13:39 Ry Kommne, Hørning, Arhus, Denmark
18 June 13:43 Kommunedata I/S, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
18 June 13:53 Gentofte Kommune, Brønshøj, Staden Kobenhavn, Denmark
18 June 13:55 Aarhus Kommune IT og organisations afdelingen, Aarhus, Denmark
18 June 14:02 Raadhuset, Svendborg, Fyn, Denmark
18 June 14:10 Kommunedata I/S, Rødovre, Kobenhavn, Denmark
18 June 14:23 Raadhuset, Svendborg, Fyn, Denmark
18 June 19:20 Kommunedata I/S, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
 
Dette ved jeg om alle besøgende. Eksempel fra Tele og Teknik i Århus.

 

21 June 01:03 Kommunedata I/S, Odense, Fyn, Denmark
21 June 02:06 Told Skattestyrelsen, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
21 June 05:28 Slagelse Kommune, Slagelse, Vestsjalland, Denmark
21 June 07:38 Aarhus Kommune IT og organisations afdelingen, Aarhus, Denmark
21 June 07:59 Hilleroed Kommune, Hillerød, Frederiksborg, Denmark
21 June 08:21 Vejle Amt, Vejle, Denmark
21 June 08:33 Ringkoebing-Skjern Kommune, Videbæk, Ringkobing, Denmark
21 June 08:39 Skoerping Kommune, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
21 June 08:42 Randers Kommune, Randers, Arhus, Denmark
21 June 08:59 Hilleroed Kommune, Hillerød, Frederiksborg, Denmark
21 June 09:04 Ringsted Kommnue, Ringsted, Vestsjalland, Denmark
21 June 09:32 Kommunedata I/S, Nakskov, Storstrom, Denmark
21 June 09:34 Ringsted Kommnue, Ringsted, Vestsjalland, Denmark
21 June 09:39 Naestved Raadhus, Næstved, Storstrom, Denmark
21 June 10:35 Kommunedata I/S, Rønde, Arhus, Denmark
21 June 09:54 Ringkoebing-Skjern Kommune, Videbæk, Ringkobing, Denmark
21 June 09:58 Udenrigsministeriet, Lyngby, Kobenhavn, Denmark
21 June 10:13 Kommunedata I/S, Holbæk, Vestsjalland, Denmark
21 June 10:16 Kommunedata I/S, Stenløse, Frederiksborg, Denmark
21 June 10:21 Skattehuset, Odense, Fyn, Denmark
21 June 10:38 Helsinge Kommune, Helsinge, Frederiksborg, Denmark
21 June 10:56 Kommunedata I/S, Lemvig, Ringkobing, Denmark
21 June 12:05 NORDJYLLANDS AMT, Ålborg, Nordjylland, Denmark
21 June 12:06 Svendborg Kommune, Svendborg, Fyn, Denmark
21 June 12:08 Esbjerg Kommune, Esbjerg, Ribe, Denmark
21 June 12:11 Vejle Kommune, Vejle, Denmark
21 June 12:22 Aarhus Kommune IT og organisations afdelingen, Aarhus, Denmark
21 June 12:26 Herning Kommune, Herning, Ringkobing, Denmark
21 June 12:26 Haslev Kommune, Haslev, Vestsjalland, Denmark
21 June 12:34 Kommunedata I/S, Rødovre, Kobenhavn, Denmark
21 June 12:34 Kommunedata I/S, Faaborg, Fyn, Denmark
21 June 12:50 Told Skattestyrelsen, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
21 June 13:00 Kommunedata I/S, Holbæk, Vestsjalland, Denmark
21 June 13:52 Kommunedata I/S, Rødovre, Kobenhavn, Denmark
21 June 14:23 Roskilde Kommune, Roskilde, Denmark
21 June 16:43 NORDJYLLANDS AMT, Ålborg, Nordjylland, Denmark

 

22 June 05:14 Slagelse Kommune, Slagelse, Vestsjalland, Denmark
22 June 06:20 Ringkoebing-Skjern Kommune, Ringkøbing, Ringkobing, Denmark
22 June 08:02 Kommunedata I/S, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
22 June 08:03 Roskilde Kommune, Roskilde, Denmark
22 June 08:26 Naestved Raadhus, Næstved, Storstrom, Denmark
22 June 08:45 Gladsaxe Kommune, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
22 June 08:56 Ry Kommne, Hørning, Arhus, Denmark
22 June 08:57 Kommunedata I/S, Rødovre, Kobenhavn, Denmark
22 June 08:58 Roskilde Kommune, Roskilde, Denmark
22 June 08:59 Helsinge Kommune, Helsinge, Frederiksborg, Denmark
22 June 09:29 Gladsaxe Kommune, Lyngby, Kobenhavn, Denmark
22 June 09:44 Randers Kommune, Randers, Arhus, Denmark
22 June 09:46 Kommunedata I/S, Farum, Frederiksborg, Denmark
22 June 10:02 Roskilde Kommune, Roskilde, Denmark
22 June 10:10 Vejle Kommune, Vejle, Denmark
22 June 10:30 Skattehuset, Odense, Fyn, Denmark
22 June 10:40 Kolding Kommune, Kolding, Vejle, Denmark
22 June 10:54 Vejen kommune, Lintrup, Sonderjylland, Denmark
22 June 10:55 Svendborg Kommune, Svendborg, Fyn, Denmark
22 June 11:05 Gladsaxe Kommune, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
22 June 11:15 Gladsaxe Kommune, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
22 June 11:20 Ry Kommne, Hørning, Arhus, Denmark
22 June 11:29 Vejle Kommune, Vejle, Denmark
22 June 11:31 Kommunedata I/S, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
22 June 11:33 Told Skattestyrelsen, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
22 June 11:36 Kommunedata I/S, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
22 June 11:47 Udenrigsministeriet, Lyngby, Kobenhavn, Denmark
22 June 12:24 Kommunedata I/S, Lemvig, Ringkobing, Denmark
22 June 12:55 NORDJYLLANDS AMT, Ålborg, Nordjylland, Denmark
22 June 13:08 Gladsaxe Kommune, Søborg, Kobenhavn, Denmark

23 June 04:33 Vejle Amt, Vejle, Denmark
23 June 07:53 Kommunedata I/S, Hobro, Nordjylland, Denmark
23 June 08:01 Kommunedata I/S, Hobro, Nordjylland, Denmark
23 June 08:02 Roskilde Kommune, Roskilde, Denmark
23 June 09:00 Roskilde Kommune, Roskilde, Denmark
23 June 09:05 Kommunedata I/S, Brønderslev, Nordjylland, Denmark
23 June 09:09 Gladsaxe Kommune, Lyngby, Kobenhavn, Denmark
23 June 09:15 Kommunedata I/S, Brønderslev, Nordjylland, Denmark
23 June 09:17 NORDJYLLANDS AMT, Ålborg, Nordjylland, Denmark
23 June 09:20 Aarhus Kommune IT og organisations afdelingen, Aarhus, Denmark
23 June 10:00 NORDJYLLANDS AMT, Ålborg, Nordjylland, Denmark
23 June 10:43 Skattehuset, Odense, Fyn, Denmark
23 June 11:01 Kommunedata I/S, Odder, Arhus, Denmark
23 June 11:02 Kommunedata I/S, Rønde, Arhus, Denmark
23 June 11:02 Kommunedata I/S, Faaborg, Fyn, Denmark
23 June 11:03 Kommunedata I/S, Rønde, Arhus, Denmark
23 June 11:06 Kommunedata I/S, Lemvig, Ringkobing, Denmark
23 June 11:20 Told Skattestyrelsen, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
23 June 11:47 Raadhuset, Svendborg, Fyn, Denmark
23 June 11:48 Told Skattestyrelsen, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
23 June 11:56 Told Skattestyrelsen, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
23 June 11:57 Raadhuset, Svendborg, Fyn, Denmark
23 June 12:36 Horsens Kommune, Horsens, Vejle, Denmark
23 June 12:47 Raadhuset, Svendborg, Fyn, Denmark
23 June 12:49 Ry Kommne, Hørning, Arhus, Denmark
23 June 13:05 Bornholms Regionskommune, Rønne, Bornholm, Denmark
23 June 13:08 Roskilde Kommune, Roskilde, Denmark
23 June 13:09 Aalborg Kommune, Ålborg, Nordjylland, Denmark
23 June 13:21 Kolding Kommune, Kolding, Vejle, Denmark
23 June 13:54 Vejle Amt, Vejle, Denmark
23 June 13:57 Randers Kommune, Randers, Arhus, Denmark
23 June 14:01 varde-kommune - Varde, Varde, Ribe, Denmark
23 June 14:05 Roskilde Kommune, Roskilde, Denmark
23 June 14:09 Aalborg Kommune, Ålborg, Nordjylland, Denmark

 

24 June 03:23 Viborg Amt, Viborg, Denmark
24 June 08:25 Herning Raadhus, Herning, Ringkobing, Denmark
24 June 08:36 Kommunedata I/S, Odense, Fyn, Denmark
24 June 08:40 Raadhuset, Svendborg, Fyn, Denmark
24 June 08:42 Kommunedata I/S, Nykøbing, Storstrom, Denmark
24 June 08:45 NORDJYLLANDS AMT, Ålborg, Nordjylland, Denmark
24 June 08:50 Vejle Amt, Vejle, Denmark
24 June 08:50 Kommunedata I/S, Odense, Fyn, Denmark
24 June 08:52 Kommunedata I/S, Højby, Vestsjalland, Denmark
24 June 08:55 Kommunedata I/S, Odense, Fyn, Denmark
24 June 08:56 Soelleroed Kommune, Frederiksberg, Vestsjalland, Denmark
24 June 09:31 Kommunedata I/S, Rødovre, Kobenhavn, Denmark
24 June 09:47 Kommunedata I/S, Odense, Fyn, Denmark
24 June 09:49 Naestved Raadhus, Næstved, Storstrom, Denmark
24 June 10:09 NORDJYLLANDS AMT, Ålborg, Nordjylland, Denmark
24 June 10:17 Told Skattestyrelsen, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
24 June 10:19 Slangerup Raadhus, Frederikssund, Frederiksborg, Denmark
24 June 10:26 Told Skattestyrelsen, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
24 June 10:33 Gladsaxe Kommune, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
24 June 10:42 Hedensted Kommune, Løsning, Vejle, Denmark
24 June 11:15 Kommunedata I/S, Holbæk, Vestsjalland, Denmark
24 June 11:17 Silkeborg Kommune, Silkeborg, Arhus, Denmark
24 June 11:27 Beskaeftigelsesministeriets IT, Valby, Staden Kobenhavn, Denmark
24 June 11:41 Kommunedata I/S, Hvidovre, Kobenhavn, Denmark
24 June 11:42 NORDJYLLANDS AMT, Ålborg, Nordjylland, Denmark
24 June 11:58 Ringsted Kommnue, Ringsted, Vestsjalland, Denmark
24 June 12:36 Ry Kommne, Hørning, Arhus, Denmark
24 June 12:36 Kommunedata I/S, Lemvig, Ringkobing, Denmark
24 June 12:43 Aalborg Kommune, Ålborg, Nordjylland, Denmark
24 June 12:45 Kommunedata I/S, Holbæk, Vestsjalland, Denmark
24 June 12:54 Naestved Raadhus, Næstved, Storstrom, Denmark
24 June 12:56 Kommunedata I/S, Lemvig, Ringkobing, Denmark
24 June 12:57 Kommunedata I/S, Rødovre, Kobenhavn, Denmark
24 June 13:09 Slagelse Kommune, Slagelse, Vestsjalland, Denmar
24 June 13:20 Horsens Kommune, Horsens, Vejle, Denmark
24 June 13:22 Hilleroed Kommune, Hillerød, Frederiksborg, Denmark
24 June 13:44 Aalborg Kommune, Ålborg, Nordjylland, Denmark
24 June 13:47 Gladsaxe Kommune, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
24 June 13:54 Ministeriet for Foedevarer Landbrug og Fiskeri, Aarhus, Denmark
24 June 13:57 Kommunedata I/S, Rødovre, Kobenhavn, Denmark
24 June 13:58 Naestved Raadhus, Næstved, Storstrom, Denmark

 

25 June 05:09 Slagelse Kommune, Slagelse, Vestsjalland, Denmark
25 June 08:03 Randers Kommune, Randers, Arhus, Denmark
25 June 08:38 Roedovre Kommune, Odense, Fyn, Denmark
25 June 08:44 Ballerup Kommune, Ballerup, Kobenhavn, Denmark
25 June 08:56 Greve Kommune, Greve, Roskilde, Denmark
25 June 08:57 Slagelse Kommune, Slagelse, Vestsjalland, Denmark
25 June 09:10 Ballerup Kommune, Ballerup, Kobenhavn, Denmark
25 June 09:25 Told Skattestyrelsen, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
25 June 09:27 Kommunedata I/S, Ishøj, Kobenhavn, Denmark
25 June 09:37 Kommunedata I/S, Haderslev, Sonderjylland, Denmark
25 June 09:43 Naestved Raadhus, Næstved, Storstrom, Denmark
25 June 09:45 Ballerup Kommune, Ballerup, Kobenhavn, Denmark
25 June 09:47 Ballerup Kommune, Ballerup, Kobenhavn, Denmark
25 June 09:56 Kommunedata I/S, Brønderslev, Nordjylland, Denmark
25 June 10:21 Kommunedata I/S, Hjørring, Nordjylland, Denmark
25 June 10:38 Aarhus Kommune IT og organisations afdelingen, Aarhus, Denmark
25 June 10:44 Naestved Raadhus, Næstved, Storstrom, Denmark
25 June 10:57 Naestved Raadhus, Næstved, Storstrom, Denmark
25 June 11:27 Kommunedata I/S, Hjørring, Nordjylland, Denmark
25 June 11:31 Ballerup Kommune, Ballerup, Kobenhavn, Denmark
25 June 11:37 Koebenhavns Kommune Faf, Staden Kobenhavn, Denmark
25 June 12:20 Kommunedata I/S, Ishøj, Kobenhavn, Denmark
25 June 12:21 Told Skattestyrelsen, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
25 June 12:30 Told Skattestyrelsen, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
25 June 13:05 Aarhus Kommune IT og organisations afdelingen, Aarhus, Denmark

 

26 June 04:37 NORDJYLLANDS AMT, Ålborg, Nordjylland, Denmark

 

28 June 03:44 NORDJYLLANDS AMT, Ålborg, Nordjylland, Denmark
28 June 08:07 Kommunedata I/S, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
28 June 08:16 Gladsaxe Kommune, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
28 June 08:49 Gladsaxe Kommune, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
28 June 08:51 Kommunedata I/S, Stenløse, Frederiksborg, Denmark
28 June 08:53 Kommunedata I/S, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
28 June 08:55 Kommunedata I/S, Odder, Arhus, Denmark
28 June 09:20 Udenrigsministeriet, Lyngby, Kobenhavn, Denmark
28 June 09:25 Rebild Kommune, Odense, Fyn, Denmark
28 June 09:31 Kommunedata I/S, Odder, Arhus, Denmark
28 June 11:05 Frederiksberg Kommune, Frederiksberg, Vestsjalland, Denmark
28 June 11:07 Slagelse Kommune, Slagelse, Vestsjalland, Denmark
28 June 11:18 Aalborg Kommune, Ålborg, Nordjylland, Denmark
28 June 11:18 Koege kommune, Køge, Roskilde, Denmark
28 June 11:23 Thisted Kommune Raadhuset, Thisted, Viborg, Denmark
28 June 11:33 Beskaeftigelsesministeriets IT, Valby, Staden Kobenhavn, Denmark
28 June 11:43 Kommunedata I/S, Rødovre, Kobenhavn, Denmark
28 June 11:45 Kommunedata I/S, Farum, Frederiksborg, Denmark
28 June 11:47 Soenderborg Kommune, Sønderborg, Sonderjylland, Denmark

 

29 June 07:38 Kommunedata I/S, Rødovre, Kobenhavn, Denmark
29 June 08:08 Aarhus Kommune IT og organisations afdelingen, Aarhus, Denmark
29 June 08:26 Vejle Kommune, Vejle, Denmark
29 June 08:29 Kommunedata I/S, Rødovre, Kobenhavn, Denmark
 
Eksempel på kontrolleret IP:
IP - 80.63.33.34 - DK - Viborg Kommune 1 Jul 14:14 Danish http://www.bentbay.dk/jokes.htm

 

Nu holder jeg 8 dages ferie - men vender tilbage til svineriet ! FØJ

 

9 July 07:47 Kommunedata I/S, Stenløse, Frederiksborg, Denmark
9 July 08:21 Kommunedata I/S, Lemvig, Ringkobing, Denmark
9 July 09:15 Kulturministeriet, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
9 July 09:16 Kommunedata I/S, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
9 July 09:22 Kommunedata I/S, Holbæk, Vestsjalland, Denmark
9 July 09:34 Vallensbaek Kommune, Hvidovre, Kobenhavn, Denmark
9 July 09:45 Skoerping Kommune, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
9 July 09:49 Kommunedata I/S, Rødovre, Kobenhavn, Denmark
9 July 09:56 Kommunedata I/S, Herlev, Kobenhavn, Denmark
9 July 10:16 Aarhus Kommune IT og organisations afdelingen, Aarhus, Denmark
9 July 10:28 Ballerup Kommune, Ballerup, Kobenhavn, Denmark
9 July 10:29 Koege kommune, Køge, Roskilde, Denmark
9 July 10:29 Kommunedata I/S, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
9 July 10:33 Kommunedata I/S, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
9 July 10:37 Kommunedata I/S, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark

9 July 12:45 Stoevring Kommune, Ishøj, Kobenhavn, Denmark
9 July 12:54 Kommunedata I/S, Stenløse, Frederiksborg, Denmark
9 July 13:00 Roskilde Kommune, Roskilde, Denmark
9 July 13:03 Gladsaxe Kommune, Gladsaxe, Kobenhavn, Denmark
9 July 13:07 Morsoe Kommune, Nykøbing, Viborg, Denmark
9 July 13:23 Gladsaxe Kommune, Søborg, Kobenhavn, Denmark
9 July 13:25 Koege kommune, Køge, Roskilde, Denmark

 

12 July 06:13 Slagelse Kommune, Slagelse, Vestsjalland, Denmark
12 July 06:52 Randers Kommune, Randers, Arhus, Denmark
12 July 08:19 Kommunedata I/S, Odder, Arhus, Denmark
12 July 08:47 Kommunedata I/S, Sorø, Vestsjalland, Denmark
12 July 09:14 Viborg Amt, Viborg, Denmark
12 July 09:58 Horsens Kommune, Horsens, Vejle, Denmark
12 July 11:35 Gladsaxe Kommune, Gladsaxe, Kobenhavn, Denmark
12 July 12:46 Kommunedata I/S, Stege, Storstrom, Denmark
12 July 12:49 Aasiaat Kommune, Aasiaat, Vestgronland, Greenland
12 July 12:54 Svendborg Kommune, Svendborg, Fyn, Denmark
12 July 12:56 Herning Raadhus, Herning, Ringkobing, Denmark
12 July 13:01 Svendborg Kommune, Svendborg, Fyn, Denmark
12 July 13:01 Slangerup Raadhus, Frederikssund, Frederiksborg, Denmark

 

13 July 03:11 Vejle Amt, Vejle, Denmark
13 July 05:12 Kommunedata I/S, Sorø, Vestsjalland, Denmark
13 July 06:21 Told Skattestyrelsen, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
13 July 07:47 Aarhus Kommune IT og organisations afdelingen, Aarhus, Denmark
13 July 08:16 Told Skattestyrelsen, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
13 July 08:24 tonder-kommune - main site, Tønder, Sonderjylland, Denmark
13 July 08:38 Gentofte Kommune, Søborg, Kobenhavn, Denmark
13 July 09:17 Ministeriet for Foedevarer Landbrug og Fiskeri, Copenhagen, Denmark
13 July 09:28 Ry Kommne, Hørning, Arhus, Denmark
13 July 09:42 Ry Kommne, Hørning, Arhus, Denmark
13 July 09:44 Esbjerg Kommune, Esbjerg, Ribe, Denmark
13 July 09:49 Slagelse Kommune, Slagelse, Vestsjalland, Denmark
13 July 09:53 Soelleroed Kommune, Frederiksberg, Vestsjalland, Denmark
13 July 10:05 Aarhus Kommune IT og organisations afdelingen, Aarhus, Denmark
13 July 10:07 Kommunedata I/S, Faaborg, Fyn, Denmark
13 July 10:24 Kommunedata I/S, Struer, Ringkobing, Denmark
13 July 10:27 Naestved Raadhus, Næstved, Storstrom, Denmark
13 July 10:38 Naestved Raadhus, Næstved, Storstrom, Denmark
13 July 10:53 Vejle Amt, Vejle, Denmark
13 July 10:55 Svendborg Kommune, Svendborg, Fyn, Denmark
13 July 11:00 Kommunedata I/S, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
13 July 11:02 Ballerup Kommune, Ballerup, Kobenhavn, Denmark
13 July 11:05 Viborg Kommune, Viborg, Denmark
13 July 11:05 Rigspolitichefen Afd D, Frederiksberg, Vestsjalland, Denmark
13 July 11:13 Aalborg Kommune, Ålborg, Nordjylland, Denmark
13 July 11:14 Middelfart Kommune, Vejle, Denmark
13 July 11:16 Middelfart Kommune, Vejle, Denmark
13 July 11:26 Middelfart Kommune, Vejle, Denmark
13 July 11:35 Kommunedata I/S, Aars, Nordjylland, Denmark
13 July 11:43 Kulturministeriet, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark 48.
13 July 11:47 Middelfart Kommune, Vejle, Denmark
13 July 11:55 Kommunedata I/S, Aars, Nordjylland, Denmark
13 July 12:01 Vejle Amt, Vejle, Denmark
13 July 12:23 Kommunedata I/S, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
13 July 12:41 Svendborg Kommune, Svendborg, Fyn, Denmark
13 July 15:06 Kommunedata I/S, Hårlev, Roskilde, Denmark

 

14 July 02:34 Kommunedata I/S, Aars, Nordjylland, Denmark
14 July 05:33 Slagelse Kommune, Slagelse, Vestsjalland, Denmark
14 July 07:01 Skattehuset, Odense, Fyn, Denmark
14 July 07:08 Gentofte Kommune, Søborg, Kobenhavn, Denmark
14 July 07:58 Kolding Kommune, Kolding, Vejle, Denmark
14 July 08:33 Kommunedata I/S, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
14 July 09:01 Bornholms Regionskommune, Rønne, Bornholm, Denmark
14 July 09:03 Told Skattestyrelsen, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
14 July 09:08 Herning Raadhus, Herning, Ringkobing, Denmark
14 July 09:27 Kolding Kommune, Kolding, Vejle, Denmark
14 July 09:31 Ry Kommne, Hørning, Arhus, Denmark
14 July 09:59 Slangerup Raadhus, Frederikssund, Frederiksborg, Denmark
14 July 10:00 Randers Kommune, Randers, Arhus, Denmark
14 July 10:08 Ry Kommne, Hørning, Arhus, Denmark
14 July 10:23 Roskilde Kommune, Roskilde, Denmark
14 July 10:27 Frederiksborg Amt, Hillerød, Frederiksborg, Denmark
14 July 10:51 Kommunedata I/S, Faaborg, Fyn, Denmark
14 July 10:56 Told Skattestyrelsen, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
14 July 10:57 Kommunedata I/S, Faaborg, Fyn, Denmark
14 July 10:59 Kommunedata I/S, Faaborg, Fyn, Denmark
14 July 11:06 Esbjerg Kommune, Esbjerg, Ribe, Denmark
14 July 11:07 Aarhus Kommune IT og organisations afdelingen, Aarhus, Denmark
14 July 11:08 Kommunedata I/S, Odense, Fyn, Denmark
14 July 11:15 Svendborg Kommune, Svendborg, Fyn, Denmark
14 July 11:25 Aarhus Kommune IT og organisations afdelingen, Aarhus, Denmark
14 July 11:40 Told Skattestyrelsen, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
14 July 11:45 Svendborg Kommune, Svendborg, Fyn, Denmark
14 July 11:46 Kommunedata I/S, Hjørring, Nordjylland, Denmark
14 July 11:59 Roskilde Kommune, Roskilde, Denmark
14 July 12:46 Koege kommune, Køge, Roskilde, Denmark
14 July 13:30 Haslev Kommune, Haslev, Vestsjalland, Denmark
14 July 14:19 NORDJYLLANDS AMT, Ålborg, Nordjylland, Denmark
14 July 14:16 Herning Raadhus, Herning, Ringkobing, Denmark
14 July 14:22 Slagelse Kommune, Slagelse, Vestsjalland, Denmark
14 July 14:35 Randers Kommune, Randers, Arhus, Denmark
14 July 14:43 Gladsaxe Kommune, Gladsaxe, Kobenhavn, Denmark
14 July 14:45 Gentofte Kommune, Søborg, Kobenhavn, Denmark
15 July 05:54 Slagelse Kommune, Slagelse, Vestsjalland, Denmark
15 July 07:15 Kommunedata I/S, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
15 July 07:36 Kommunedata I/S, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
15 July 08:17 Kommunedata I/S, Albertslund, Kobenhavn, Denmark
15 July 08:28 Kommunedata I/S, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
15 July 08:34 Slagelse Kommune, Slagelse, Vestsjalland, Denmark
15 July 08:36 Kommunedata I/S, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
15 July 09:03 Slangerup Raadhus, Frederikssund, Frederiksborg, Denmark
15 July 09:09 Randers Kommune, Randers, Arhus, Denmark
15 July 09:15 Herning Raadhus, Herning, Ringkobing, Denmark
15 July 15:02 Horsens Kommune, Horsens, Vejle, Denmark
15 July 15:49 Roskilde Kommune, Roskilde, Denmark
 
16 July 05:56 Slagelse Kommune, Slagelse, Vestsjalland, Denmark
16 July 07:17 Kommunedata I/S, Bagsværd, Kobenhavn, Denmark
16 July 07:44 Kulturministeriet, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
16 July 07:47 Kommunedata I/S, Bagsværd, Kobenhavn, Denmark
16 July 08:18 Gentofte Kommune, Gentofte, Kobenhavn, Denmark
16 July 08:26 Kommunedata I/S, Hjørring, Nordjylland, Denmark
16 July 09:28 Kommunedata I/S, Odense, Fyn, Denmark
16 July 09:43 Middelfart Kommune, Middelfart, Fyn, Denmark
16 July 09:53 Told Skattestyrelsen, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
16 July 09:58 Slangerup Raadhus, Frederikssund, Frederiksborg, Denmark
16 July 10:02 Kommunedata I/S, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
16 July 11:06 Gladsaxe Kommune, Gladsaxe, Kobenhavn, Denmark
16 July 11:10 Kommunedata I/S, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
16 July 11:10 Kommunedata I/S, Maribo, Storstrom, Denmark
16 July 11:13 Randers Kommune, Randers, Arhus, Denmark
16 July 11:24 Kommunedata I/S, Kalundborg, Vestsjalland, Denmark
 
18 July 22:10 Kommunedata I/S, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark

19 July 06:58 Kommunedata I/S, Herlev, Kobenhavn, Denmark
19 July 07:39 Told Skattestyrelsen, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
19 July 07:58 Aarhus Kommune IT og organisations afdelingen, Aarhus, Denmark
19 July 08:06 Svendborg Kommune, Svendborg, Fyn, Denmark
19 July 08:27 Aarhus Kommune IT og organisations afdelingen, Aarhus, Denmark
19 July 08:31 Told Skattestyrelsen, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
19 July 09:46 Gladsaxe Kommune, Gladsaxe, Kobenhavn, Denmark
19 July 10:09 Koege kommune, Køge, Roskilde, Denmark
19 July 10:27 Slagelse Kommune, Slagelse, Vestsjalland, Denmark
19 July 10:48 Broendby Kommune, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
19 July 11:26 Fredericia Kommune, Fredericia, Vejle, Denmark
19 July 11:30 Told Skattestyrelsen, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
19 July 11:53 Esbjerg Kommune, Esbjerg, Ribe, Denmark
19 July 11:53 Greve Kommune, Greve, Roskilde, Denmark
19 July 11:54 Aarhus Kommune IT og organisations afdelingen, Aarhus, Denmark
19 July 12:20 NORDJYLLANDS AMT, Ålborg, Nordjylland, Denmark

20 July 07:49 Soenderborg Kommune, Sønderborg, Sonderjylland, Denmark
20 July 07:59 Roskilde Kommune, Roskilde, Denmark
20 July 08:21 Slagelse Kommune, Slagelse, Vestsjalland, Denmark

22 July 07:26 Roskilde Kommune, Roskilde, Denmark
22 July 07:35 Roskilde Kommune, Roskilde, Denmark
22 July 08:13 Kommunedata I/S, Nykøbing, Storstrom, Denmark
22 July 08:50 Kommunedata I/S, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
22 July 08:58 Kommunedata I/S, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
22 July 08:59 Roskilde Kommune, Roskilde, Denmark
22 July 09:06 Roskilde Kommune, Roskilde, Denmark


23 July 08:31 Morsoe Kommune, Nykøbing, Viborg, Denmark
23 July 08:45 Roskilde Kommune, Roskilde, Denmark
23 July 09:00 Kommunedata I/S, Copenhagen, Staden Kobenhavn, Denmark
23 July 10:50 Ringkoebing-Skjern Kommune, Ringkøbing, Ringkobing, Denmark
 
27 July 14:27 Silkeborg Kommune, Silkeborg, Arhus, Denmark
 
Er alle de kommunale "surfere" gået på ferie? De som ellers padler løs på min hjemmeside hver eneste dag. Det er sgu ganske uhyggeligt at tænke på.
 
Min formodning holder altså stik. Det er virkelig de kommunale "arbejdere" der plejer at surfe rundt på min side, som nu er på ferie!

28 July 10:35 Gladsaxe Kommune, Gladsaxe, Kobenhavn, Denmark

 

29 July 04:18 Kommunedata I/S, Kalundborg, Denmark
29 July 04:21 NORDJYLLANDS AMT, Ålborg, Denmark
29 July 06:26 Kommunedata I/S, Copenhagen, Denmark
29 July 07:47 Slangerup Raadhus, Frederikssund, Denmark
29 July 07:54 Aarhus Kommune IT og organisations afdelingen, Denmark
29 July 08:16 Ballerup Kommune, Ballerup, Denmark

30 July 07:48 Vejle Amt, Vejle, Denmark
30 July 08:13 Grindsted Kommune, Grindsted, Denmark
30 July 08:16 Kommunedata I/S, Copenhagen, Denmark
30 July 08:20 Svendborg Kommune, Svendborg, Denmark
30 July 08:25 Albertslund kommune, Albertslund, Kobenhavn, Denmark

2 August 03:16 Kommunedata I/S, Aars, Denmark
2 August 05:52 Plantedirektoratet, Nærum, Denmark
2 August 06:06 NORDJYLLANDS AMT, Ålborg, Denmark
2 August 08:00 Skoerping Kommune, Copenhagen, Denmark

5 August 07:28 Esbjerg Kommune, Esbjerg, Denmark
5 August 07:35 Ringkoebing-Skjern Kommune, Tim, Denmark
5 August 08:07 Herning Raadhus, Herning, Denmark
5 August 08:43 Herning Raadhus, Herning, Denmark
5 August 09:03 Ringsted Kommune, Ringsted, Denmark
5 August 09:04 Skattehuset, Odense, Denmark
5 August 09:44 Kommunedata I/S, Sorø, Denmark
5 August 09:45 Ringkoebing-Skjern Kommune, Tim, Denmark
5 August 09:47 Slangerup Raadhus, Frederikssund, Denmark
5 August 10:42 Slagelse Kommune, Slagelse, Denmark

5 August 13:48 Viborg Kommune, Viborg, Denmark
5 August 13:59 Ringkoebing-Skjern Kommune, Tim, Denmark
5 August 14:02 Told Skattestyrelsen, Copenhagen, Denmark
5 August 14:09 Vejle Kommune, Vejle, Denmark
5 August 14:21 Haslev Kommune, Haslev, Denmark

9 August 05:12 Slagelse Kommune, Slagelse, Denmark
9 August 06:36 Ringkoebing-Skjern Kommune, Ringkøbing, Denmark
9 August 07:50 Gladsaxe Kommune, Søborg, Denmark
9 August 08:07 NORDJYLLANDS AMT, Ålborg, Denmark

10 August 08:01 Randers Kommune, Randers, Denmark
10 August 08:04 Kommunedata I/S, Copenhagen, Denmark
10 August 08:18 Socialministeriet, Hellerup, Denmark
10 August 08:27 Kommunedata I/S, Bagsværd, Denmark
10 August 08:31 Koebenhavns Kommune Faf, Copenhagen, Denmark
10 August 08:38 Told Skattestyrelsen, Copenhagen, Denmark
10 August 08:48 Randers Kommune, Randers, Denmark
10 August 08:58 Told Skattestyrelsen, Copenhagen, Denmark
10 August 09:01 Slagelse Kommune, Slagelse, Denmark
10 August 09:52 Rigspolitichefen Afd D, Frederiksberg, Denmark
10 August 10:18 Skattehuset, Odense, Denmark
10 August 10:35 Soelleroed Kommune, Copenhagen, Denmark
10 August 10:48 Randers Kommune, Randers, Denmark
10 August 11:22 Silkeborg Kommune, Silkeborg, Denmark
10 August 11:24 Roskilde Kommune, Roskilde, Denmark
10 August 11:24 Aarhus Kommune IT og organisations afdelingen, Denmark
10 August 11:31 Told Skattestyrelsen, Copenhagen, Denmark
10 August 11:33 Kulturministeriet, Copenhagen, Denmark
10 August 11:35 Told Skattestyrelsen, Copenhagen, Denmark
10 August 13:42 Kommunedata I/S, Kalundborg, Denmark
10 August 14:14 Kommunedata I/S, Copenhagen, Denmark
10 August 14:16 Kommunedata I/S, Holbæk, Denmark
10 August 14:17 Grindsted Kommune, Grindsted, Denmark
10 August 14:22 Kommunedata I/S, Nykøbing, Denmark

11 August 11:43 Morsoe Kommune, Nykøbing, Denmark
11 August 11:49 Vejle Kommune, Vejle, Denmark
11 August 11:50 Aarhus Kommune, Aarhus, Denmark
11 August 11:57 Kommunedata I/S, Copenhagen, Denmark
11 August 11:57 Vejle Kommune, Vejle, Denmark
11 August 13:20 Vejle Kommune, Vejle, Denmark
11 August 13:44 Vejen kommune, Lintrup, Denmark
11 August 13:45 Vejle Kommune, Vejle, Denmark
11 August 13:54 Koege kommune, Køge, Denmark
11 August 14:00 Gladsaxe Kommune, Søborg, Denmark

12 August 05:12 Slagelse Kommune, Slagelse, Denmark
12 August 08:18 Roskilde Kommune, Roskilde, Denmark
12 August 08:51 Kommunedata I/S, Copenhagen, Denmark
12 August 08:58 Middelfart Kommune, Rødovre, Denmark
12 August 09:00 Kommunedata I/S, Holbæk, Denmark
12 August 09:13 Kommunedata I/S, Holbæk, Denmark
12 August 09:30 Kolding Kommune, Nørre Bramdrup, Denmark
12 August 09:52 Kolding Kommune, Nørre Bramdrup, Denmark
12 August 10:07 Gladsaxe Kommune, Søborg, Denmark
12 August 10:12 Vejle Amt, Vejle, Denmark
12 August 10:16 Randers Kommune, Randers, Denmark
12 August 10:22 Ringkoebing-Skjern Kommune, Tim, Denmark
12 August 11:30 Kolding Kommune, Nørre Bramdrup, Denmark
12 August 12:05 Aarhus Kommune, Aarhus, Denmark
12 August 12:10 Viborg Amt, Viborg, Denmark
12 August 15:41 Sundhedsstyrelsen, Copenhagen, Denmark
12 August 15:55 Kommunedata I/S, Rødovre, Denmark
12 August 16:41 Kommunedata I/S, Kerteminde, Denmark
12 August 16:47 Aalborg Kommune, Ålborg, Denmark

13 August 07:11 Vejle Amt, Vejle, Denmark 
13 August 07:14 Kommunedata I/S, Brønderslev, Denmark 
13 August 07:17 Kommunedata I/S, Rønde, Denmark
13 August 07:24 NORDJYLLANDS AMT, Ålborg, Denmark
13 August 07:33 Viborg Kommune, Viborg, Denmark
13 August 08:13 Kommunedata I/S, Tranebjerg, Denmark
13 August 08:27 Silkeborg Kommune, Silkeborg, Denmark
13 August 08:34 Middelfart Kommune, Rødovre, Denmark
13 August 08:51 Alleroed Kommune, Allerød, Denmark
13 August 09:16 Kommunedata I/S, Kalundborg, Denmark
13 August 09:17 Aalborg Kommune, Ålborg, Denmark
13 August 09:27 Herning Raadhus, Herning, Denmark
13 August 09:30 Kommunedata I/S, Brønderslev, Denmark
13 August 10:27 Soroe Kommune, Raadhuset, Sorø, Denmark
13 August 10:29 Aalborg Kommune, Ålborg, Denmark
13 August 10:42 Kommunedata I/S, Hjørring, Denmark
13 August 10:46 Middelfart Kommune, Rødovre, Denmark
13 August 10:48 Hilleroed Kommune, Hillerød, Denmark
13 August 10:51 Horsens Kommune, Horsens, Denmark
13 August 10:59 Frederiksberg Kommune, Copenhagen, Denmark
13 August 11:17 Kommunedata I/S, Hjørring, Denmark
13 August 11:19 Aarhus Kommune IT og organisations afdelingen,  Denmark
13 August 11:31 Vejle Amt, Vejle, Denmark
13 August 11:32 Svendborg Kommune, Svendborg, Denmark
13 August 11:39 NORDJYLLANDS AMT, Ålborg, Denmark
13 August 11:47 Kommunedata I/S, Hjørring, Denmark
13 August 11:49 Roskilde Kommune, Roskilde, Denmark
13 August 12:01 Roskilde Kommune, Roskilde, Denmark
13 August 12:15 Roskilde Kommune, Roskilde, Denmark
13 August 12:22 Beskaeftigelsesministeriets IT, Copenhagen, Denmark
13 August 12:22 Soenderborg Kommune, Sønderborg, Denmark
13 August 12:26 Infrastructure Favrskov kommune, Hammel, Denmark

16 August 07:18 Svendborg Kommune, Svendborg, Denmark
16 August 08:20 Kommunedata I/S, Hårlev, Denmark
16 August 08:39 Aarhus Kommune IT og organisations afdelingen, Denmark
16 August 08:39 Kommunedata I/S, Rønde, Denmark
16 August 09:19 Fredericia Kommune, Fredericia, Denmark
16 August 09:31 Kommunedata I/S, Struer, Denmark
16 August 09:38 Kolding Kommune, Nørre Bramdrup, Denmark
16 August 09:59 Kommunedata I/S, Kalundborg, Denmark
16 August 10:12 Birkeroed Kommune, Birkerød, Denmark
16 August 10:16 Helsinge Kommune, Helsinge, Denmark
16 August 10:21 Udenrigsministeriet, Lyngby, Denmark
16 August 10:25 Soenderborg Kommune, Sønderborg, Denmark
16 August 10:26 Ry Kommne, Skanderborg, Denmark
16 August 10:55 Herning Raadhus, Herning, Denmark
16 August 11:42 Beskaeftigelsesministeriets IT, Copenhagen, Denmark
16 August 11:46 Broendby Kommune, Copenhagen, Denmark
16 August 11:46 Vejle Kommune, Vejle, Denmark
16 August 11:53 Helsinge Kommune, Helsinge, Denmark
16 August 11:55 Haslev Kommune, Haslev, Denmark

17 August 06:02 Slagelse Kommune, Slagelse, Denmark
17 August 08:02 Vejle Amt, Vejle, Denmark
17 August 08:30 Kulturministeriet, Copenhagen, Denmark
17 August 08:38 Kommunedata I/S, Holbæk, Denmark
17 August 08:41 Kommunedata I/S, Copenhagen, Denmark
17 August 08:45 Hoersholm Kommune, Copenhagen, Denmark
17 August 10:25 tonder-kommune - main site, Tønder, Denmark
17 August 11:40 Kommunedata I/S, Copenhagen, Denmark

18 August 05:36 Slagelse Kommune, Slagelse, Denmark
18 August 07:48 Kommunedata I/S, Vojens, Denmark
18 August 08:23 Kommunedata I/S, Brønderslev, Denmark
18 August 08:30 Kommunedata I/S, Copenhagen, Denmark
18 August 08:31 varde-kommune - Varde, Varde, Denmark
18 August 08:36 Roedovre Kommune, Odense, Denmark
18 August 08:37 Roedovre Kommune, Odense, Denmark
18 August 08:40 varde-kommune - Varde, Varde, Denmark
18 August 08:40 Struer Kommune, Struer, Denmark
18 August 08:43 Told Skattestyrelsen, Copenhagen, Denmark
18 August 08:44 Ringkoebing-Skjern Kommune, Tim, Denmark
18 August 08:47 Struer Kommune, Struer, Denmark
18 August 08:54 varde-kommune - Varde, Varde, Denmark
18 August 08:57 Roskilde Kommune, Roskilde, Denmark
18 August 09:20 Kommunedata I/S, Holbæk, Denmark
18 August 09:32 Kommunedata I/S, Kalundborg, Denmark
18 August 09:34 Svendborg Kommune, Svendborg, Denmark
18 August 09:11 Kommunedata I/S, Faaborg, Denmark
18 August 10:41 Kommunedata I/S, Faaborg, Denmark
18 August 10:52 Kommunedata I/S, Faaborg, Denmark
18 August 10:54 Svendborg Kommune, Svendborg, Denmark
18 August 11:08 Told Skattestyrelsen, Copenhagen, Denmark
18 August 11:18 Kommunedata I/S, Hjørring, Denmark
18 August 12:23 Kommunedata I/S, Holbæk, Denmark
18 August 11:23 Esbjerg Kommune, Esbjerg, Denmark
18 August 12:32 Kommunekemi A/S, Nyborg, Denmark
18 August 12:48 Aarhus Kommune IT og organisations afdelingen, Denmark
18 August 12:42 Randers Kommune, Randers, Denmark
18 August 13:20 Kommunedata I/S, Faaborg, Denmark
18 August 14:19 Randers Kommune, Randers, Denmark
18 August 14:46 Told Skattestyrelsen, Copenhagen, Denmark
18 August 14:49 Ringsted Kommune, Ringsted, Denmark
18 August 14:53 Hilleroed Kommune, Hillerød, Denmark
18 August 14:53 Gentofte Kommune, Gentofte, Denmark

 

19 August 05:21 Slagelse Kommune, Slagelse, Denmark
19 August 07:29 Kommunedata I/S, Brønderslev, Denmark
19 August 07:48 Aalborg Kommune, Ålborg, Denmark
19 August 07:51 varde-kommune - Varde, Varde, Denmark
19 August 08:17 Ballerup Kommune, Ballerup, Denmark
19 August 08:21 Ringkoebing-Skjern Kommune, Tim, Denmark
19 August 08:29 Bornholms Regionskommune, Rønne, Denmark
19 August 08:31 Skattehuset, Odense, Denmark
19 August 08:34 Roskilde Kommune, Roskilde, Denmark
19 August 08:34 Viborg Kommune, Viborg, Denmark
19 August 08:35 Soenderborg Kommune, Augustenborg, Denmark
19 August 08:38 Aarhus Kommune, Aarhus, Denmark
19 August 08:45 Ishoej Kommune, Ishøj, Denmark
19 August 08:53 Groenlands Hjemmestyre (Namminersornerullutik O.),
19 August 09:34 Esbjerg Kommune, Esbjerg, Denmark
19 August 10:05 Kommunedata I/S, Vordingborg, Denmark

20 August 05:48 Slagelse Kommune, Slagelse, Denmark
20 August 08:20 Middelfart Kommune, Rødovre, Denmark
20 August 08:21 Horsens Kommune, Horsens, Denmark
20 August 08:24 Kommunedata I/S, Aars, Denmark
20 August 08:26 Horsens Kommune, Horsens, Denmark
20 August 08:32 Kommunedata I/S, Copenhagen, Denmark
20 August 08:33 Ringsted Kommune, Ringsted, Denmark
20 August 08:35 Kommunedata I/S, Aars, Denmark
20 August 08:35 Ringsted Kommune, Ringsted, Denmark
20 August 08:40 Kommunedata I/S, Aars, Denmark
20 August 08:44 Kommunedata I/S, Aars, Denmark
20 August 08:45 Aarhus Kommune IT og organisations afdelingen, Denmark
20 August 08:47 Kommunedata I/S, Aars, Denmark
20 August 08:55 Ringsted Kommune, Ringsted, Denmark
20 August 09:04 Herning Raadhus, Herning, Denmark
20 August 09:10 Aalborg Kommune, Ålborg, Denmark
20 August 09:14 Horsens Kommune, Horsens, Denmark
20 August 10:53 Ballerup Kommune, Ballerup, Denmark
20 August 11:01 Kolding Kommune, Nørre Bramdrup, Denmark
20 August 11:41 Vejen kommune, Lintrup, Denmark
20 August 11:42 Svendborg Kommune, Svendborg, Denmark
20 August 11:50 Kommunedata I/S, Faaborg, Denmark
20 August 12:16 Kommunedata I/S, Odense, Denmark
20 August 12:23 Svendborg Kommune, Svendborg, Denmark
20 August 12:41 Koebenhavns Kommune Faf, Copenhagen, Denmark
20 August 12:43 Middelfart Kommune, Rødovre, Denmark
19 August 12:46 Soenderborg Kommune, Augustenborg, Denmark
23 August 05:37 Slagelse Kommune, Slagelse, Denmark
23 August 08:26 Ringkoebing-Skjern Kommune, Videbæk, Denmark
23 August 08:31 Aalborg Kommune, Ålborg, Denmark
23 August 08:31 Hoersholm Kommune, Copenhagen, Denmark
23 August 08:38 Herning Raadhus, Herning, Denmark
23 August 08:58 Kommunedata I/S, Brønderslev, Denmark
23 August 09:01 Horsens Kommune, Horsens, Denmark

23 August 09:54 Kommunedata I/S, Brønderslev, Denmark
23 August 09:59 Struer Kommune, Struer, Denmark
23 August 10:05 Alleroed Kommune, Allerød, Denmark
23 August 10:07 Bornholms Regionskommune, Rønne, Denmark
23 August 10:12 Middelfart Kommune, Odense, Denmark
23 August 10:16 Hoersholm Kommune, Copenhagen, Denmark
23 August 10:17 Horsens Kommune, Horsens, Denmark
23 August 10:22 Horsens Kommune, Horsens, Denmark
23 August 10:58 Vejle Amt, Vejle, Denmark
23 August 11:05 Gladsaxe Kommune, Lyngby, Denmark
23 August 11:11 tonder-kommune - main site, Tønder, Denmark
23 August 11:13 tonder-kommune - main site, Tønder, Denmark
23 August 11:16 Birkeroed Kommune, Copenhagen, Denmark
23 August 11:18 Kommunedata I/S, Vordingborg, Denmark
23 August 11:23 Kolding Kommune, Nørre Bramdrup, Denmark
23 August 11:24 Kommunedata I/S, Nykøbing, Denmark
23 August 11:26 Broendby Kommune, Copenhagen, Denmark
23 August 11:28 tonder-kommune - main site, Tønder, Denmark
23 August 11:49 Roskilde Kommune, Roskilde, Denmark
23 August 11:55 Kolding Kommune, Nørre Bramdrup, Denmark
23 August 11:56 Gladsaxe Kommune, Lyngby, Denmark
23 August 12:09 Slagelse Kommune, Slagelse, Denmark

24 August 05:32 Slagelse Kommune, Slagelse, Denmark
24 August 07:40 Albertslund kommune, Albertslund, Denmark
24 August 08:19 Middelfart Kommune, Rødovre, Denmark
24 August 08:21 Middelfart Kommune, Rødovre, Denmark
24 August 08:32 Middelfart Kommune, Rødovre, Denmark
24 August 08:37 Gentofte Kommune, Gentofte, Denmark
24 August 08:50 Kommunedata I/S, Lemvig, Denmark
24 August 08:54 Kommunedata I/S, Tranebjerg, Denmark
24 August 08:56 Kommunedata I/S, Hjørring, Denmark
24 August 09:17 Told Skattestyrelsen, Copenhagen, Denmark
24 August 09:19 Slagelse Kommune, Slagelse, Denmark
24 August 10:59 Horsens Kommune, Horsens, Denmark
24 August 10:59 Kommunedata I/S, Taastrup, Denmark
24 August 11:04 Ishoej Kommune, Ishøj, Denmark
24 August 11:07 NORDJYLLANDS AMT, Ålborg, Denmark
24 August 11:09 Esbjerg Kommune, Esbjerg, Denmark
24 August 11:22 Vejle Kommune, Vejle, Denmark
24 August 11:24 Silkeborg Kommune, Silkeborg, Denmark

24 August 17:47 Kommunedata I/S, Odder, Denmark
25 August 09:15 Told Skattestyrelsen, Copenhagen, Denmark
25 August 09:24 Told Skattestyrelsen, Copenhagen, Denmark
25 August 10:23 Herning Raadhus, Herning, Denmark 10.
25 August 10:37 Herning Raadhus, Herning, Denmark
25 August 10:38 Vejen kommune, Lintrup, Denmark
25 August 10:40 Middelfart Kommune, Odense, Denmark
25 August 10:48 Middelfart Kommune, Odense, Denmark
25 August 11:01 Herning Raadhus, Herning, Denmark
25 August 11:01 Soenderborg Kommune, Sønderborg, Denmark
25 August 11:19 Soenderborg Kommune, Sønderborg, Denmark
25 August 11:58 Horsens Kommune, Horsens, Denmark
25 August 12:26 Vejen kommune, Lintrup, Denmark
25 August 12:31 Kommunedata I/S, Holbæk, Denmark
25 August 12:32 Koege kommune, Køge, Denmark
25 August 12:34 Kommunedata I/S, Hjørring, Denmark
25 August 12:37 Kommunedata I/S, Hjørring, Denmark
25 August 12:38 Vejle Kommune, Vejle, Denmark
25 August 12:47 Esbjerg Kommune, Esbjerg, Denmark

30 August 08:11 Told Skattestyrelsen, Copenhagen, Denmark
30 August 08:12 Svendborg Kommune, Svendborg, Denmark
30 August 08:13 Kommunedata I/S, Bagsværd, Denmark
30 August 08:21 Kommunedata I/S, Copenhagen, Denmark
30 August 08:27 Bornholms Regionskommune, Aakirkeby, Denmark
30 August 08:31 tonder-kommune - main site, Tønder, Denmark
30 August 08:45 Middelfart Kommune, Rødovre, Denmark
30 August 08:51 tonder-kommune - main site, Tønder, Denmark
30 August 08:57 Kommunedata I/S, Copenhagen, Denmark
30 August 08:59 Slagelse Kommune, Slagelse, Denmark
30 August 10:23 Grindsted Kommune, Hejnsvig, Denmark
30 August 10:32 Skattehuset, Odense, Denmark
30 August 10:34 Haslev Kommune, Haslev, Denmark
30 August 10:53 Ringsted Kommune, Ringsted, Denmark
30 August 11:07 Kommunedata I/S, Copenhagen, Denmark
30 August 11:09 Kommunedata I/S, Kalundborg, Denmark
30 August 11:13 Slagelse Kommune, Slagelse, Denmark
30 August 11:34 Gentofte Kommune, Virum, Denmark
30 August 11:51 Ringsted Kommune, Ringsted, Denmark
30 August 12:01 Kommunedata I/S, Copenhagen, Denmark
30 August 12:19 Koebenhavns Kommune Faf, Copenhagen, Denmark
30 August 12:31 Birkeroed Kommune, Copenhagen, Denmark
30 August 12:24 Gentofte Kommune, Virum, Denmark
30 August 12:25 Slagelse Kommune, Slagelse, Denmark

 

31 August 08:15 Vejle Kommune, Vejle, Denmark
31 August 08:20 Kolding Kommune, Nørre Bramdrup, Denmark
31 August 08:35 Soelleroed Kommune, Copenhagen, Denmark
31 August 08:57 Kommunedata I/S, Søndersø, Denmark
31 August 08:57 Soelleroed Kommune, Copenhagen, Denmark
31 August 08:58 Horsens Kommune, Horsens, Denmark
31 August 08:59 Soroe Kommune, Raadhuset, Sorø, Denmark
31 August 09:02 Kommunedata I/S, Rønde, Denmark
31 August 09:09 Aarhus Kommune IT og organisations afdelingen, Denmark
31 August 09:17 Kommunedata I/S, Rønde, Denmark
31 August 09:17 Soelleroed Kommune, Copenhagen, Denmark
31 August 09:19 Ringsted Kommune, Ringsted, Denmark
31 August 09:24 Slangerup Raadhus, Frederikssund, Denmark
31 August 09:29 Vejen kommune, Lintrup, Denmark
31 August 09:36 Soelleroed Kommune, Copenhagen, Denmark
31 August 09:52 Sundhedsstyrelsen, Copenhagen, Denmark
31 August 09:53 Gladsaxe Kommune, Søborg, Denmark
31 August 09:53 NORDJYLLANDS AMT, Ålborg, Denmark
31 August 09:58 Kommunedata I/S, Søndersø, Denmark
31 August 10:01 Soelleroed Kommune, Copenhagen, Denmark
31 August 10:12 Soelleroed Kommune, Copenhagen, Denmark
31 August 11:27 Roskilde Kommune, Roskilde, Denmark
31 August 11:29 Kulturministeriet, Copenhagen, Denmark
31 August 11:43 Soenderborg Kommune, Augustenborg, Denmark
31 August 11:45 Farvandsvaesenet, Vanløse, Denmark 60.
31 August 11:48 Kommunedata I/S, Ølstykke, Denmark
31 August 12:29 Grindsted Kommune, Hejnsvig, Denmark
31 August 12:34 Horsens Kommune, Horsens, Denmark
31 August 12:35 Kommunedata I/S, Holbæk, Denmark
31 August 12:38 Roskilde Kommune, Roskilde, Denmark
31 August 12:45 Skattehuset, Odense, Denmark
31 August 12:48 Horsens Kommune, Horsens, Denmark
31 August 12:49 Herning Raadhus, Herning, Denmark
31 August 12:50 Randers Kommune, Randers, Denmark
31 August 12:52 Horsens Kommune, Horsens, Denmark
31 August 12:55 Kommunedata I/S, Holbæk, Denmark
31 August 12:56 Kommunedata I/S, Copenhagen, Denmark
31 August 13:17 Gentofte Kommune, Virum, Denmark
31 August 14:00 Kolding Kommune, Nørre Bramdrup, Denmark
31 August 14:06 Koege kommune, Køge, Denmark
31 August 14:12 Kommunedata I/S, Copenhagen, Denmark
31 August 14:18 Soelleroed Kommune, Copenhagen, Denmark
31 August 15:08 Viborg Kommune, Viborg, Denmark
1 September 07:47 Kommunedata I/S, Taastrup, Denmark
1 September 08:19 Randers Kommune, Randers, Denmark
1 September 08:31 Kommunedata I/S, Bagsværd, Denmark
1 September 09:17 Kommunedata I/S, Kalundborg, Denmark
1 September 09:48 Randers Kommune, Randers, Denmark
1 September 09:53 Ringkoebing-Skjern Kommune, Tim, Denmark
1 September 10:01 Ringkoebing-Skjern Kommune, Tim, Denmark
1 September 10:06 Ringkoebing-Skjern Kommune, Tim, Denmark
1 September 10:10 Ringkoebing-Skjern Kommune, Tim, Denmark
1 September 10:35 Grindsted Kommune, Hejnsvig, Denmark
1 September 11:19 Silkeborg Kommune, Silkeborg, Denmark
1 September 11:54 Kommunedata I/S, Hvidovre, Denmark
1 September 12:03 Roskilde Kommune, Roskilde, Denmark
1 September 12:20 Kommunedata I/S, Copenhagen, Denmark
1 September 12:32 Kommunedata I/S, Skørping, Denmark
1 September 12:46 Kommunedata I/S, Rødovre, Denmark
1 September 12:46 Viborg Amt, Viborg, Denmark
1 September 12:53 Vejle Kommune, Vejle, Denmark
1 September 12:59 Aarhus Kommune IT og organisations afdelingen, Denmark

2 September 07:55 Slagelse Kommune, Slagelse, Denmark
2 September 07:59 Soelleroed Kommune, Copenhagen, Denmark
2 September 08:00 Kulturministeriet, Copenhagen, Denmark
2 September 08:01 Vejle Kommune, Vejle, Denmark
2 September 08:23 Herning Raadhus, Herning, Denmark
2 September 08:35 Herning Raadhus, Herning, Denmark
2 September 08:41 Vejle Amt, Vejle, Denmark
2 September 08:41 Kommunedata I/S, Faaborg, Denmark
2 September 08:42 Kommunedata I/S, Hjørring, Denmark
2 September 08:48 Kommunedata I/S, Hjørring, Denmark
2 September 08:48 Vejle Amt, Vejle, Denmark
2 September 08:49 Kommunedata I/S, Holbæk, Denmark
2 September 08:49 Aarhus Kommune IT og organisations afdelingen, Denmark
2 September 08:50 Herning Raadhus, Herning, Denmark
2 September 08:53 Kommunedata I/S, Holbæk, Denmark
2 September 08:55 Herning Raadhus, Herning, Denmark
2 September 09:12 Vejen kommune, Lintrup, Denmark
2 September 09:50 Horsens Kommune, Horsens, Denmark
2 September 09:51 Told Skattestyrelsen, Copenhagen, Denmark
2 September 10:00 Kommunedata I/S, Skørping, Denmark
2 September 10:11 Kommunedata I/S, Skørping, Denmark
2 September 10:50 Ringkoebing-Skjern Kommune, Tim, Denmark
2 September 10:56 Soroe Kommune, Raadhuset, Sorø, Denmark
2 September 11:05 Ringkoebing-Skjern Kommune, Tim, Denmark
2 September 11:05 Infrastructure Favrskov kommune, Hammel, Denmark
2 September 11:06 Birkeroed Kommune, Copenhagen, Denmark
2 September 11:19 Birkeroed Kommune, Copenhagen, Denmark
2 September 11:56 Soroe Kommune, Raadhuset, Sorø, Denmark

3 September 05:54 Kommunedata I/S, Aars, Denmark
3 September 06:39 Herning Raadhus, Herning, Denmark
3 September 06:58 Herning Raadhus, Herning, Denmark
3 September 07:15 Herning Raadhus, Herning, Denmark
3 September 08:05 Silkeborg Kommune, Silkeborg, Denmark
3 September 08:09 tonder-kommune - main site, Tønder, Denmark
3 September 08:16 Vejle Kommune, Vejle, Denmark
3 September 08:19 Svendborg Kommune, Svendborg, Denmark
3 September 08:26 Kommunedata I/S, Hjørring, Denmark
3 September 08:28 Aarhus Amt (Amtsnettet), Randers, Denmark
3 September 08:35 Silkeborg Kommune, Silkeborg, Denmark
3 September 08:36 Greve Kommune, Greve, Denmark
3 September 08:37 Kommunedata I/S, Copenhagen, Denmark
3 September 09:27 Kolding Kommune, Nørre Bramdrup, Denmark
3 September 09:47 Bornholms Regionskommune, Aakirkeby, Denmark
3 September 09:51 Gladsaxe Kommune, Søborg, Denmark
3 September 10:00 Thisted Kommune Raadhuset, Thisted, Denmark
3 September 10:01 Svendborg Kommune, Svendborg, Denmark
3 September 10:02 Kommunedata I/S, Copenhagen, Denmark
3 September 10:06 Kommunedata I/S, Slagelse, Denmark
3 September 10:07 Svendborg Kommune, Svendborg, Denmark
3 September 10:09 Thisted Kommune Raadhuset, Thisted, Denmark
3 September 10:11 Helsinge Kommune, Helsinge, Denmark
3 September 10:22 Silkeborg Kommune, Silkeborg, Denmark
3 September 10:27 Silkeborg Kommune, Silkeborg, Denmark
3 September 10:28 Slagelse Kommune, Slagelse, Denmark
3 September 10:34 Skattehuset, Odense, Denmark
3 September 10:41 Kommunedata I/S, Odder, Denmark
3 September 10:44 Silkeborg Kommune, Silkeborg, Denmark
3 September 11:06 Silkeborg Kommune, Silkeborg, Denmark
3 September 11:27 Kolding Kommune, Nørre Bramdrup, Denmark
3 September 11:41 Randers Kommune, Randers, Denmark
3 September 11:50 Randers Kommune, Randers, Denmark
3 September 11:51 Gladsaxe Kommune, Søborg, Denmark
3 September 12:06 Kommunedata I/S, Slagelse, Denmark
3 September 12:19 Randers Kommune, Randers, Denmark
3 September 13:07 Kommunedata I/S, Hvidovre, Denmark
3 September 13:24 Kolding Kommune, Nørre Bramdrup, Denmark
3 September 13:30 Kommunedata I/S, Copenhagen, Denmark
3 September 13:35 Roedovre Kommune, Odense, Denmark
3 September 14:06 Told Skattestyrelsen, Copenhagen, Denmark
3 September 14:35 Kommunedata I/S, Vordingborg, Denmark
3 September 14:42 Kommunedata I/S, Holbæk, Denmark
3 September 14:43 Svendborg Kommune, Svendborg, Denmark

Eksempler fra 3 September 2010 - Se besøgtiden !

6 September 05:16 Slagelse Kommune, Slagelse, Denmark
6 September 07:03 Ringkoebing-Skjern Kommune, Tim, Denmark
6 September 07:04 Randers Kommune, Randers, Denmark
6 September 07:15 Aarhus Kommune, Aarhus, Denmark
6 September 07:57 tonder-kommune - main site, Tønder, Denmark
6 September 07:57 Randers Kommune, Randers, Denmark
6 September 08:15 Slagelse Kommune, Slagelse, Denmark
6 September 08:21 Gentofte Kommune, Gentofte, Denmark
6 September 08:25 Kommunedata I/S, Vojens, Denmark
6 September 08:29 Gladsaxe Kommune, Lyngby, Denmark
6 September 08:34 Aarhus Kommune, Aarhus, Denmark
6 September 08:43 Ringkoebing-Skjern Kommune, Tim, Denmark
6 September 09:22 Gladsaxe Kommune, Lyngby, Denmark
6 September 09:37 Roskilde Kommune, Roskilde, Denmark
6 September 09:42 Roskilde Kommune, Roskilde, Denmark
6 September 10:01 Told Skattestyrelsen, Copenhagen, Denmark
6 September 10:03 Ringkoebing-Skjern Kommune, Tim, Denmark
6 September 10:03 Birkeroed Kommune, Copenhagen, Denmark
6 September 10:04 Kulturministeriet, Copenhagen, Denmark
6 September 10:04 Kommunedata I/S, Vojens, Denmark
6 September 10:20 Gentofte Kommune, Copenhagen, Denmark
6 September 10:35 Statens Seruminstitut, Copenhagen, Denmark
6 September 10:37 Fredericia Kommune, Fredericia, Denmark
6 September 10:40 Gentofte Kommune, Copenhagen, Denmark
6 September 10:44 Silkeborg Kommune, Silkeborg, Denmark
6 September 10:58 Soelleroed Kommune, Copenhagen, Denmark

7 September 05:12 Slagelse Kommune, Slagelse, Denmark
7 September 07:30 Kommunedata I/S, Copenhagen, Denmark
7 September 07:43 Kommunedata I/S, Vojens, Denmark
7 September 08:06 Kommunedata I/S, Frederiksberg, Denmark
7 September 08:08 Kommunedata I/S, Odder, Denmark
7 September 08:25 Fredericia Kommune, Fredericia, Denmark
7 September 08:29 Kommunedata I/S, Søndersø, Denmark
7 September 08:57 Svendborg Kommune, Svendborg, Denmark
7 September 09:35 Told Skattestyrelsen, Copenhagen, Denmark
7 September 09:37 Albertslund kommune, Albertslund, Denmark
7 September 09:47 Kommunedata I/S, Søndersø, Denmark
7 September 09:48 Hilleroed Kommune, Hillerød, Denmark
7 September 09:54 Svendborg Kommune, Svendborg, Denmark
7 September 09:56 Kommunedata I/S, Søndersø, Denmark
7 September 09:57 Skov og Naturstyrelsen, Copenhagen, Denmark
7 September 10:05 Kommunedata I/S, Søndersø, Denmark

8 September 07:47 NORDJYLLANDS AMT, Ålborg, Denmark
8 September 08:06 Ringkoebing-Skjern Kommune, Tim, Denmark
8 September 08:13 Kommunedata I/S, Frederiksberg, Denmark
8 September 08:24 varde-kommune - Varde, Varde, Denmark
8 September 08:27 Skattehuset, Odense, Denmark
8 September 08:31 Ry Kommne, Hørning, Denmark
8 September 08:31 Ringkoebing-Skjern Kommune, Tim, Denmark
8 September 08:34 Ringkoebing-Skjern Kommune, Tim, Denmark
8 September 08:40 Kommunedata I/S, Aars, Denmark
8 September 08:40 Birkeroed Kommune, Copenhagen, Denmark
8 September 08:41 Told Skattestyrelsen, Copenhagen, Denmark
8 September 08:42 Birkeroed Kommune, Copenhagen, Denmark
8 September 08:44 Birkeroed Kommune, Copenhagen, Denmark
8 September 08:44 Kommunedata I/S, Copenhagen, Denmark
8 September 08:45 Birkeroed Kommune, Copenhagen, Denmark
8 September 08:54 Ringkoebing-Skjern Kommune, Tim, Denmark
8 September 08:56 Birkeroed Kommune, Copenhagen, Denmark
8 September 08:56 Kommunedata I/S, Brønderslev, Denmark
8 September 08:57 Koebenhavns Kommune Faf, Copenhagen, Denmark
8 September 08:59 Kommunedata I/S, Copenhagen, Denmark
8 September 09:00 Kommunedata I/S, Taastrup, Denmark
8 September 09:01 Kommunedata I/S, Vojens, Denmark
8 September 09:03 NORDJYLLANDS AMT, Ålborg, Denmark
8 September 09:03 Ballerup Kommune, Ballerup, Denmark
8 September 09:07 Naestved Raadhus, Næstved, Denmark
8 September 09:53 Bornholms Regionskommune, Rønne, Denmark
8 September 11:24 Gladsaxe Kommune, Søborg, Denmark
8 September 11:46 Vejdirektoratet, Copenhagen, Denmark
8 September 11:47 Ballerup Kommune, Ballerup, Denmark
8 September 11:52 Ballerup Kommune, Ballerup, Denmark
8 September 11:59 Gladsaxe Kommune, Søborg, Denmark
8 September 12:00 Koege kommune, Køge, Denmark
8 September 12:09 Broendby Kommune, Copenhagen, Denmark
8 September 12:58 Horsens Kommune, Horsens, Denmark
8 September 13:01 Kommunedata I/S, Odder, Denmark
8 September 14:55 Told Skattestyrelsen, Copenhagen, Denmark

9 September 05:44 Kommunedata I/S, Lemvig, Denmark
9 September 08:08 Vejle Kommune, Vejle, Denmark
9 September 08:09 Soelleroed Kommune, Copenhagen, Denmark
9 September 08:17 Vejle Kommune, Vejle, Denmark
9 September 08:21 Direktoratet for FoedevareErhverv, Brønshøj, Denmark
9 September 08:29 Esbjerg Kommune, Esbjerg, Denmark
9 September 08:40 Kommunedata I/S, Kalundborg, Denmark
9 September 08:48 Vejle Kommune, Vejle, Denmark
9 September 08:53 Horsens Kommune, Horsens, Denmark
9 September 08:54 Kommunedata I/S, Lemvig, Denmark
9 September 08:56 Aarhus Kommune IT og organisations afdelingen, Denmark
9 September 08:56 Kommunedata I/S, Hjørring, Denmark
9 September 09:00 Morsoe Kommune, Nykøbing, Denmark
9 September 09:17 Helsinge Kommune, Helsinge, Denmark
9 September 09:43 Skattehuset, Odense, Denmark
9 September 09:55 Landbrugsraadet, Copenhagen, Denmark
9 September 11:39 Helsinge Kommune, Helsinge, Denmark
9 September 11:40 Gentofte Kommune, Copenhagen, Denmark
9 September 11:47 Helsinge Kommune, Helsinge, Denmark
9 September 11:50 Helsinge Kommune, Helsinge, Denmark
9 September 11:54 Helsinge Kommune, Helsinge, Denmark
9 September 11:58 Vejle Amt, Vejle, Denmark
9 September 11:59 Albertslund kommune, Albertslund, Denmark
9 September 11:59 Helsinge Kommune, Helsinge, Denmark
9 September 12:03 Vejle Kommune, Vejle, Denmark
9 September 12:14 Helsinge Kommune, Helsinge, Denmark
9 September 12:19 Kommunedata I/S, Copenhagen, Denmark
9 September 12:26 Kommunedata I/S, Copenhagen, Denmark

10 September 05:01 NORDJYLLANDS AMT, Ålborg, Denmark
10 September 05:28 Kommunedata I/S, Lemvig, Denmark
10 September 08:27 Aarhus Kommune, Aarhus, Denmark
10 September 08:28 Vejle Kommune, Vejle, Denmark
10 September 08:29 Slagelse Kommune, Slagelse, Denmark
10 September 08:32 Randers Kommune, Randers, Denmark
10 September 08:55 Gladsaxe Kommune, Søborg, Denmark
10 September 09:13 Sundhedsstyrelsen, Copenhagen, Denmark
10 September 09:13 Silkeborg Kommune, Silkeborg, Denmark
10 September 09:22 Alleroed Kommune, Allerød, Denmark
10 September 09:23 Kommunedata I/S, Faaborg, Denmark
10 September 10:09 Glostrup Raadhus, Brøndby Strand, Denmark
10 September 10:41 Slagelse Kommune, Slagelse, Denmark
10 September 11:03 Kommunedata I/S, Ølstykke, Denmark
10 September 11:13 Kommunedata I/S, Søndersø, Denmark
10 September 11:15 Broendby Kommune, Copenhagen, Denmark
10 September 11:18 Silkeborg Kommune, Silkeborg, Denmark

17 September 06:22 Slagelse Kommune, Slagelse, Denmark
17 September 06:31 Herning Raadhus, Herning, Denmark
17 September 08:24 Soenderborg Kommune, Sønderborg, Denmark
17 September 08:27 Gladsaxe Kommune, Copenhagen, Denmark
17 September 08:31 Horsens Kommune, Horsens, Denmark
17 September 08:38 Naestved Raadhus, Næstved, Denmark
17 September 08:39 Kommunedata I/S, Aars, Denmark
17 September 08:40 Grindsted Kommune, Grindsted, Denmark
17 September 08:48 Gladsaxe Kommune, Copenhagen, Denmark
17 September 09:00 Kommunedata I/S, Frederiksberg, Denmark
17 September 09:06 Kommunedata I/S, Aars, Denmark
17 September 09:09 Gladsaxe Kommune, Søborg, Denmark
17 September 09:12 Kommunedata I/S, Aars, Denmark
17 September 09:30 Kommunedata I/S, Aars, Denmark
17 September 09:36 Kommunedata I/S, Taastrup, Denmark
17 September 09:38 Kommunedata I/S, Slagelse, Denmark
17 September 09:44 Albertslund kommune, Albertslund, Denmark
17 September 09:54 Gentofte Kommune, Gentofte, Denmark
17 September 10:11 Silkeborg Kommune, Silkeborg, Denmark
17 September 10:18 Struer Kommune, Struer, Denmark
17 September 10:18 Aarhus Kommune, Aarhus, Denmark
17 September 10:20 Middelfart Kommune, Rødovre, Denmark
17 September 10:25 Gentofte Kommune, Gentofte, Denmark
17 September 10:41 Kommunedata I/S, Slagelse, Denmark
17 September 10:45 Kommunedata I/S, Grenaa, Denmark
17 September 11:38 Randers Kommune, Randers, Denmark
17 September 11:39 Randers Kommune, Randers, Denmark
17 September 11:41 Kommunedata I/S, Copenhagen, Denmark
17 September 12:41 Haslev Kommune, Haslev, Denmark
17 September 12:41 Kommunedata I/S, Copenhagen, Denmark
17 September 12:41 Kommunedata I/S, Taastrup, Denmark
17 September 12:43 Torshavnar Kommuna, Tórshavn, Faroe Islands
17 September 12:45 Albertslund kommune, Albertslund, Denmark
17 September 12:50 Albertslund kommune, Albertslund, Denmark
17 September 13:01 Kommunedata I/S, Ferritslev, Denmark

20 September 07:26 Svendborg Kommune, Svendborg, Denmark
20 September 08:02 Kommunedata I/S, Copenhagen, Denmark
20 September 08:03 Greve Kommune, Greve, Denmark
20 September 08:08 Kommunedata I/S, Frederiksberg, Denmark
20 September 08:18 Kommunedata I/S, Frederiksberg, Denmark
20 September 08:19 Kulturministeriet, Copenhagen, Denmark
20 September 08:20 Randers Kommune, Randers, Denmark
20 September 08:58 Naestved Raadhus, Næstved, Denmark
20 September 09:18 Gladsaxe Kommune, Søborg, Denmark
20 September 09:23 Horsens Kommune, Horsens, Denmark
20 September 09:50 Helsinge Kommune, Helsinge, Denmark
20 September 10:02 Koege kommune, Køge, Denmark
20 September 10:05 Broendby Kommune, Copenhagen, Denmark
20 September 10:05 Viborg Amt, Viborg, Denmark
20 September 10:10 Kommunedata I/S, Søborg, Denmark
20 September 10:12 Kommunedata I/S, Vordingborg, Denmark
20 September 10:14 Aarhus Kommune, Aarhus, Denmark
20 September 10:16 Alleroed Kommune, Allerød, Denmark
20 September 10:18 Roskilde Kommune, Roskilde, Denmark
20 September 10:19 Told Skattestyrelsen, Copenhagen, Denmark
20 September 10:21 Grindsted Kommune, Grindsted, Denmark
20 September 10:21 Esbjerg Kommune, Esbjerg, Denmark
20 September 12:23 Aalborg Kommune, Ålborg, Denmark
20 September 12:24 Beskaeftigelsesministeriets IT, Copenhagen, Denmark
20 September 12:27 Thisted Kommune Raadhuset, Thisted, Denmark
20 September 12:28 Kommunedata I/S, Brønderslev, Denmark
20 September 12:30 Aarhus Kommune, Aarhus, Denmark
20 September 12:31 Kommunedata I/S, Lemvig, Denmark
20 September 12:38 Middelfart Kommune, Rødovre, Denmark
20 September 12:38 Gentofte Kommune, Gentofte, Denmark
20 September 12:48 Herning Raadhus, Herning, Denmark
20 September 12:56 Birkeroed Kommune, Copenhagen, Denmark
20 September 12:59 Sundhedsstyrelsen, Copenhagen, Denmark
20 September 13:00 Hoersholm Kommune, Hørsholm, Denmark
20 September 14:18 Broendby Kommune, Copenhagen, Denmark
20 September 14:22 Kommunedata I/S, Hjørring, Denmark
20 September 14:27 Haslev Kommune, Haslev, Denmark
20 September 14:42 Kommunedata I/S, Copenhagen, Denmark
20 September 14:43 Gentofte Kommune, Gentofte, Denmark
20 September 15:04 Kommunedata I/S, Ølstykke, Denmark
20 September 15:12 Herning Raadhus, Herning, Denmark

Tilbage til den Kommunale legeplads, tryk her

Er der nogen der kan fortælle mig hvem der arbejder for Kommunen og Kommunedata om natten?

 Kom2 - Kom3 - Kom 4 - Kom5

Lær dig at hacke. Tryk Her!

 

3 drenge sidder i skolegården:
Den første dreng:
“Min far er bare meget hurtigere end jeres. Han har nemlig købt en racercykel med 12 gear!”
Den anden:
“Min far er hurtigere end din. Han har lige købt en BMW, der kan køre 200 km i timen.
Den sidste:
“Min far er meget, meget hurtigere end jeres. Han er offentligt ansat  Når han får fri kl. 15, er han hjemme allerede kl. 14 !!”

Send denne side til dine venner:
Click here to send this page to a friend!
 
Visitors online:  - right now

eXTReMe Tracker

 free stat counter

 free counters

Different country´s  Index  for The Beat Post International. Click a Flag.

English

American

Canada

Dansk

Norsk

Svensk

Nederland

Chinese

Greece

Germany

Copyright © 1997-1998-1999-2000-2001-2002-2003-2004-2005-2006-2007-2008 - 2009 - 2010 - 2011 - 2012 - 2013 - 2014 - Bent Bay