Hvem har ansvaret for at man får ordentlige kartofler i forretningen?

Nu har jeg gennem mange år, købt kartofler i forskellige forretninger i Tarm og Skjern.
Enten det er såkaldte gamle eller nye kartofler er de simpelthen så dårlige at ikke engang min hund skal æde dem! Fulde af steder, halvgrønne og skader fra optagningen. Er det den ansvarlige for indkøb eller er det leverandøren som har ansvaret for dette svineri? Er der slet ingen kontrol med dette? Prisen er der vel ikke noget kontrol på, men hvorfor er det altid "halve kilo" og kr. 1.95 ???  Hvorfor er det ikke "kilopris" og kr. 4.00? Man har jo ikke 5 & 10 ører mere!

Tarm, som ligger i Vestjylland og er en lille landsby har disse 4 "Supermarkeder" ABC - Løvbjerg  - Fakta og Super Spar (Nu Dagli´Brugsen).
Skal du købe 4 forskellige slags madvarer, kan du tjene mange penge ved at handle i alle 4 forretninger.
Et par eksempler:
1 liter almindelig sødmælk koster i den dyreste butik kr. 7.95 og i den billigste kr. 4.50.  Marmelade (Vendelbo, 900 gram) koster i den dyreste butik kr. 17.95 og i den billigste kr. 11.50

Lad dig ikke lokke. Spot det gode tilbud, så du ikke lader dig lokke af store gule skilte og alt for små rabatter.                    


Lidt omtale af de forskellige forretninger:


SUPER SPAR skiftede om til Dagli´Brugsen
Her skal man især kontrollere kassebonen. Tilbudspriserne på hylderne er misvisende. Man finder let for gamle varer på hylderne. Jeg fandt i november marcipan som var over et halvt år for gammelt. Priserne er utrolig høje. Man sparer let 3 kroner på en liter mælk i anden butik. Jeg forstår udmærket at Super Spar kun har et dagligt tilbud i Ugeavisen (bagsiden). Det er det eneste "SPAR" der findes i denne butik.!
Super Spar ligger i centrum. Mange ældre og handikappede kan af gode grunde ikke gå 500-600 meter til de øvrige butikker, som ligger samlet i Tarms udkant. Kan dette være grunden til de skyhøje priser?
Den 1.marts 2011 kostede en pose blandet ærter og gulerødder kr.12,95 efter prisskilt på frysedisken. Da jeg kom til kassen kostede posen kr.22,95 - Ja, går det, så går det! Altså hold øjnene åbne i denne butik ! Jeg kunne komme med mange flere eksempler, men dette kræver en hel hjemmeside. Det kan jo blive nødvendigt ! ! ! Kontroller din kassebon inden du forlader stedet!

Gæt hvilken smiley som gemte sig bag frugtkasserne?

SUPER SPAR skiftede om til Dagli´Brugsen den 1.Juli 2012.

"Bossen" er flyttet til et andet sted. Det er bestemt ikke blevet billigere at handle her, men det ser ud til at priserne på hylderne er næsten de samme som ved kassen. 1 Liter sødmælk koster nu Kr. 10.- og en bærepose kr.3.- Jeg vil følge med i udviklingen. Vil du spare penge, så må ud til enden af Åboulevarden. Ca.700 meter!

 

ALDI er Lukket i Tarm pr. 1.Juli 2012.  ALDI i Skjern har samme gode priser, så ta´ turen.
Her er generelt meget dårlige grøntsager. Kartofler og æbler i poser og agurker altid er halvrådne. Der findes ofte "gamle" mugne ting i kølediskene. Priserne er OK. Høflig og reel betjening.  Æg kan være over 8 dage for gamle.

Aldi Skjern
ABC
Det sker ofte at tilbudene i Ugeavisen ikke stemmer med prisen i forretningen, hvis da varen i det hele taget er på hylderne. Som regel gode tilbudsvarer. ABC har flere sider med priser på sine varer i ugeavisen og ligger fra 2 til 10% under Super Spars priser for nøjagtig samme vare fra samme fabrik. God kundebetjening.

 

LØVBJERG
Ikke den billigste forretning men gode og reelle varer. Løvbjerg har mange varer som ikke findes i de andre forretninger. Altid  venlige kassedamer.

 

FAKTA
Er efterhånden en meget god butik, med gode varer. Grøntsager og Frugt er ubrugeligt!  Har dog ikke plads til alle slags varer. Meget god plads er brugt til "ubrugelig nips og skrammel"  Høflig betjening.


Tjek din kassebon - Du bliver sikkert snydt!

Over halvdelen af danske forbrugere oplever at deres kassebon ikke stemmer i supermarkedet. 80 procent oplever at de har betalt mere end varen var prissat til. Værst i Tarm er Dagli´Brugsen.   


Butiksansatte indrømmer: Vi snyder kunderne!

Måske skulle du tjekke din bon lidt nøjere ...

Du kan spare en formue ved at tjekke din kassebon, når du forlader supermarkedet. For du får ofte ikke den rabat, som du er blevet lovet i tilbudsavisen eller på et prisskilt i butikken. Det indrømmer medarbejderne i Coops butikker Kvickly, SuperBrugsen, Irma og Fakta, som 24timer i denne uge har besøgt 10 af. Vi optrådte som kunder, der gerne ville vide, om personalet oplevede problemer med tilbud på skilte, i tilbudsaviser, på tv og printannoncer, som ikke længere er tilbud, når kunderne skal betale ved kassen. For godt et år siden viste en undersøgelse foretaget for 24timer, at 52 procent i den forløbne måned havde opdaget fejl på kassebonen.


Indkøbsvogne er rene bakteriebomber!

Der er flere bakterier på indkøbsvogne end på offentlige toiletters dørhåndtag.
Faren for at blive smittet med uønskede bakterier  kan være større ved at rulle en tur med indkøbsvognen i Supermarkedet, end hvis man benytter sig af et offentligt toilet.
Flest bakterier.
Undersøgelsen viser, at håndtag på indkøbsvogne er de mest bakteriebefængte
af de testede objekter. Indkøbsvognene topper nemlig med 1.100 bakteriekolonier per 10 kvadratcentimeter.
Mange forældre lader deres børn, med snotnæse og lort på deres fodtøj, sidde i vognene. Dette er en forbandet uskik og svineri. At forældrene efter at have tørret næsen på ungen, har snot på fingrene, er også med til at man får det dårligt bare man ser en indkøbsvogn.

Men der findes undtagelser!


Der snydes med frosne fisk

Kontrol afslører, at op til en fjerdedel af indholdet i poser med frosne fisk er vand.
Du betaler dyrt for vand, når du køber fisk og skaldyr. Det afslører Søndagsavisens kontrolvejning af 15 forskellige typer frosne fisk og skaldyr fra syv forskellige supermarkeder.
Her er der op til 24 procent mindre i pakken end den deklarerede nettovægt, efter at produkterne var blevet tøet op i et køleskab og derefter vejet.

Det bekymrer Fødevarestyrelsen, der nu går ind i sagen for at finde ud af, om producenterne snyder på vægten. »Resultaterne giver os anledning til at se, om der er problemer på området. Derfor har vi bedt de relevante fødevareafdelinger om at tjekke op på det,« siger Pernille Lundquist Madsen, der er souschef i Fødevarestyrelsens afdeling for Kemi og Fødevarekvalitet til Søndagsavisen.

Alex Jensen, der er administrerende direktør, anerkender slet ikke Søndagsavisens kontrolvejning. Nordic Seafood, der producerer Store Luxus Kammuslinger, afviser, at de snyder forbrugerne.
Køber du en pakke med 200 gram Store Luxus Kammuslinger fra Dagli´Brugsen til 70 kroner, betaler du reelt 16 kroner for vand. Efter Søndagsavisens optøning i køleskab er der således kun 153 gram kammuslinger tilbage i posen, når den optøede is er hældt fra.
»Vi vejer nettovægten på en helt anden måde,« siger han og henviser til branchens standardiserede måde at beregne nettovægt på, hvor man kort fortalt skyller isen af produkterne, 'dupper' dem tørre og vejer dem.
Men det kan ikke forklare de afvigelser, Søndagsavisen har fundet, mener Camilla Udsen, der er seniorrådgiver i Forbrugerrådet.
»Der vil i et vist omfang være udsving, når man angiver nettovægt. Men når jeg ser på de her tal, så er der helt klart flere, hvor afvigelsen er alt for stor,« siger hun.
»Desuden er der stor forskel på, hvor meget der reelt er i pakken på de samme typer produkter. Det er ikke acceptabelt for forbrugerne, og producenterne bør stramme op.«
 
Inden fisk og skaldyr ender i supermarkedernes frysemontre, giver producenterne dem en såkaldt isglasering, hvor de får en 'skal' af is, der skal forhindre, at produktet tørrer ud og får en bismag af fryser. Desuden forlænger isglaseringen holdbarheden
Men isglaseringen må ifølge Fødevarestyrelsens mærkningsvejledning ikke indgå i nettovægten. Det er der noget, der tyder på, at den gør i mange tilfælde.
»Nettovægten skal passe, og isglaseringen må ikke tælle med. Det er meget ærgerligt, hvis forbrugeren ikke kan stole på oplysningerne på pakken,« siger Pernille Lundquist Madsen fra Fødevarestyrelsen.

Klage over "Reklame-Budet" !

Nu er jeg snart træt af at modtage reklamer.

Den 23. Juli 2012 fik jeg 5 dubletter af "Jem og Fix" Hvorfor?
Ofte er reklamerne krøllede og det hænder at de ikke er skubbet helt ind i postkassen.
De kan også være "pissevåde" !  Dette er noget svineri! (Webmaster)

Handletur til Tyskland.

Jeg bor 150 km nord for den Tyske grænse og kører ofte til Tyskland for at gøre mine indkøb.

Eksempel: Hvis du køber eksempelvis 1 kilo rulletobak har du sparet mindst 500 danske kroner.
1.500 stk Cigaretpapir koster under 150 Danske Kroner. Her i Tarm koster 200 stk ca. 25,- kroner.

 

Her finder du alle de store billige Tyske Grænse-Supermarkeder.

Vil du med på en tur, så kontakt webmaster: bentbay@privat.dk Så kan vi tale om det.


 
Nedenstående er fra en handletur den 28.5.2012 hos Otto Duborg.
 
Indkøb hos Otto den 23. oktober 2013. Sparede 900 Kroner på nedenstående!
 
Her kan du se Otto Duborgs Bedste Tilbud. Tryk på nedenstående Banner.

Send this page to your friends

Click here to send this page to a friend!

 susnet.se tjänster - statistik och besöksräknare utan reklam

eXTReMe Tracker

 free stat counter

This ´FLAG´ Counter is activated / Denne ´FLAG´ Tæller er  aktiveret  - 28. March 2011

Copyright © 1997-1998-1999-2000-2001-2002-2003-2004-2005-2006-2007-2008 - 2009 - 2010 - 2011 - 2012 - 2013 - 2014 - Bent Bay