I Danmark er alt muligt!

Komikeren Jacob Haugård har været medlem af Folketinget. Godt gået Jacob!!!
Nu hører jeg fra pålidelige kilder at, den gode Prins Henrik af Danmark nedstammer fra Jesus!
 
Man lever i op til 2 år og 3 måneder længere ved at gå i kirke !

Efterhånden føler jeg mig rent til grin ved at være Dansker.

En hemmelig plan

Siden middelalderen har der eksisteret en hemmelig plan, der havde som mål at sætte efterkommere af selveste Jesus på Europas troner. Og et af stederne, hvor det er lykkedes, er Danmark. Dette påstår "Hellig blod, Hellig gral" hvor teorien er at Jesus var gift med Maria Magdalene og at de sammen fik børn. Efter korsfæstelsen, hvor Jesus altså ikke døde, flygtede familien og endte i det sydlige Frankrig, hvorfra deres efterkommere spredte sig ud over Europa.
Da Jesus ifølge Det Nye Testamente fór til himmels for at sidde ved Guds side, blev kirkens hans repræsentant - og dermed Guds - på jorden. Men hvis kirken anerkendte Jesu efterkommere, accepterede den også dermed, at de via deres ægteskab repræsenterede Gud, og at Det Nye Testamente var et bedrag.
For at bevare sin magt og for at undgå, at den kristne verden kastedes ud i et kaos, hvis kirken faldt, satte den sig for at slette alle spor efter beretningen om Jesus og hans efterkommere og stræbte dem endda efter livet. Men en gruppe korstogs-riddere, der i begyndelsen af 1100-tallet var indkvarteret i Salomons tempel i Jerusalem, opdagede noget, der førte dem til den sande historie, og siden da har forskellige hemmelige ordener, blandt andet frimurerne, forsøgt dels at beskytte efterkommerne - den såkaldte merovinger-slægt, og dens hemmelighed for Vatikanet, dels at få indsat dem på Europas forskellige troner. Merovinger-slægten forgrenede sig med tiden, og et af sideskuddene er den Franske Monpézat-slægt, som Prins Henrik stammer fra. Han nævnes specifikt i bogen: "Hellig blod, Hellig gral", på side 293. Hvis deres teori holder stik, så videreføres Jesu slægt altså blandt andet gennem det Danske Kongehus via kronprinse Frederik og kronprinsesse Marys barn, samt prinserne Nikolai og Felix.


Det Danske Kongehus


Mere religion!


Kirkegængere lever længere. Hvis man går jævnligt i kirke, lever man længere. Det viser en dansk undersøgelse, som er lavet på Institut for Folkesundhedsvidenskab. Det er især de kvindelige kirkegængere, der lever længere. Forskellen kan beregnes til cirka 2 år og 3 måneder, i forhold til kvinder der ikke går i kirke, mens det for mænds vedkommende drejer sig om cirka halvandet år. Selve undersøgelsen giver ikke nogen forklaring på, hvorfor kirkegængere lever længere.


Det er fristende at spørge: Hvem betaler de fjolser, der bruger deres tid på at gruble over ovenstående? (Red.)


Så meget koster de royales rejser

Det koster at flytte Dronningen, prinsgemalen og kronprinsparret rundt i land og rige. Og det koster mere og mere. Nu løber udgifterne op i hele 47 mio. kr. årligt.
Beløbet omfatter kongeskibet Dannebrog, flyvninger med forsvarets fly og Dronningens adjudantstab samt jagtkaptajn.
Og det er et beløb, der hvert år betales helt og holdent af Forsvarsministeriet, og som dermed holdes separat fra de 97 mio. kr., kongehusets medlemmer i forvejen modtager i apanage fra staten.

Dronning Margrethe kunne have valgt den tyske motorvej og en samlet benzinudgift på godt 1.700 kr., da hun 18. juni i 2010 deltog i prinsesse Nathalies og Alexander Johansmanns bryllup i Berleburg.
I stedet valgte Dronningen at lade forsvarets helikopter hente hende, en kammerherreinde og to ekstra passagerer i Kastrup for at flyve dem til Berleburg - en tur af en varighed på to timer og 29 minutter.
Da Dronningen to dage senere blev fløjet hjem til København, kunne det danske forsvar skrive en udgift på i alt 459.465 kr. ind i regnskabsbøgerne. Det kunne Ekstra Bladet fortælle et par uger efter brylluppet
I alt var prisen på godt 584.000 kr., men de ca. 125.000 er faste udgifter til løn og vedligehold, som forsvaret ville have haft under alle omstændigheder.
Ifølge Billed-Bladet var det imidlertid ikke alle kongelige, der valgte en lige så ekstravagant løsning som Dronningen, da Berleburg skulle aflægges visit.
Frederik og Mary tog bilen Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary valgte at køre til Berleburg, hvilket var ca. 457.000 kroner billigere end flyveturen eksklusiv løn til evt. chauffører og afskrivning på bilen

Offentlig transport skulle være fremtidens svar på de største af vore trafikproblemer. Men at dømme ud fra kongehusets brug af sin private jernbanevogn, salonvognen, så har vi ikke helt nået fremtiden endnu.
Den kongelige jernbane-karét har nemlig kun kørt en enkelt gang indtil videre i 2011. Det viser en opgørelse over vognens aktivitet, som B.T. har fået aktindsigt i hos DSB.
Og til en pris på mere end 300.000 kr. årligt må selv de mest hårdnakkede og kritiske pendlere erkende, at de får mere for pengene hos DSB end landets regent.


 


Click here to send this page to a friend!
Send this page to Friends

ReadSign 

hidden hit counter
hit counter dreamweaver

  Free counter and web stats

 

 

Visitors online:  

 free counters
This ´FLAG´ Counter is activated / Denne ´FLAG´ Tæller er  aktiveret  - 28. March 2011