Denne abe er ikke underlagt den Danske Rygelov. Den må være glad for at den ikke er  i en Dansk Z00!
Vent et øjeblik, medens filmen loader!
Den rygende chimpanse Charlie blev 52 år.

7. Oktober 2010. Chimpansen Charlie, som blev kendt for at ryge cigaretter, er død, 52 år gammel.
Charlie, som boede i den Sydafrikanske Mangaung Zoo i Bloemfontein, lærte at ryge, da gæster i den zoologiske have smed tændte cigaretter ind i dens indhegning.
I flere år har dyrepasserne i den zoologiske have forsøgt at få Charlie til at kvitte smøgerne, men alle forsøg mislykkedes.
Lig obduceres for at finde dødsårsag
Charlie skal nu obduceres for at finde ud af, om det var cigaretterne, som kostede ham livet. Det tror den zoologiske haves talsmand, Qondile Khedama, dog ikke på.
"Charlie levede 10 år længere end den gennemsnitlige chimpanse. Gennem den sidste tid har Charlie været syg og kraftigt medicineret."
Tiggede om alkohol og cigaretter
Charlie er ikke den eneste chimpanse, der har taget dårlige menneskevaner til sig. I februar blev en russisk chimpanse sendt på afvænning efter den begyndte med at tigge besøgende om cigaretter og alkohol.

 

 

 

 

DF: Slutdato for rygning vil gør rygere til narkomaner

Dansk Folkepartis forebyggelsesordfører, Jens Henrik Thulesen Dahl, reagerer med hovedrysten på det nyeste påfund i kampen mod rygerne, som åbenbart er sendt på vej mod fixerummene. Den anden dag diskuterede vi i folketingssalen om rygereglerne gælder for fixerum for stofmisbrugere. I dag siger Forskningsoverlæge Charlotta Pisinger fra Forskningscenter for Forebyggelse og Sundhed, at ”Der skal simpelthen fastsættes en konkret målsætning for, hvornår rygning skal være begrænset så meget, at antal brugere er på niveau med misbrug af afhængighedsskabende narkotika”. Dansk Folkeparti vil derimod have jagten på rygerne indstillet.

- Når førende forskere og meningsdannere nu åbent går ud og sidestiller rygning med narkotikaafhængighed, så mener vi i Dansk Folkeparti, at jagten på rygerne har taget en så voldsom og ubehagelig drejning, at vi må sige klart fra. Hvis rygningen som foreslået bliver gjort helt forbudt, så ender rygerne i fixerummene sammen med de narkotikaafhængige, hvilket er helt og aldeles udenfor proportioner, siger Jens Henrik Thulesen Dahl.

- Rygningen har været en del af dansk kultur i mange århundreder, og den kan ikke bare udryddes ved, at man fra statslig side vil forbyde det. Det vil tvært imod kriminalisere hundrede tusinder af velfungerende voksne mennesker, der har truffet et bevidst valg om, at tobaksrygning skal være en del af deres tilværelse. I Dansk Folkeparti vil vi ikke være med til at forbyde rygningen yderligere, men vil langt hellere satse på forebyggelse bygget på respekt for rygerne, siger Jens Henrik Thulesen Dahl.

 

 

 

 

Vi danskere ryger ryger som aldrig för


Nye tal viser at salget af cigaretter nærmest er eksploderet i Danmark,vi køber 8,3 milliarder cigarettet om året, det er 12 procent mere end for tre år siden. Hos Kræftens Bekæmpelse mener man endda, at antallet af rygere reelt er højere, end der står i statistikkerne:
Vi har en fornemmelse af, at de tal vi får indrapporteret ligger for lavt. Det er lidt yt at være ryger, så et der ikke altid, vi får et ærligt svar, siger projektchef Per Kim Nielsen til. Rygning koster hvert år det danske samfund 27 milliarder kroner. Er dette også statistik?

 

Eksempel på statistik:

Hvis een ud af 10 kvinder er gravid, vil alle 10 kvinder jo være 10% gravide!!!

Fuck statistik og de som laver det.

Selv Gud anbefaler cigaretafgifter. I de seneste måneder har sundhedsfascister jævnligt agiteret for højere cigaretafgifter. Regeringens såkaldte 'Forebyggelseskommission' fremkom med en række 'anbefalinger', som Danmarks Rygerforening har kommenteret. Regeringen har nedskudt ideen om, at hæve cigaretafgifterne så prisen kom op på 50 kroner for en pakke. Begrundelsen er frygt for grænsehandel og smugleri. Sundhedsfascisterne har tidligere krævet at en pakke cigaretter skulle koste 60 kroner. Efterhånden som det politiske system har afvist den type krav, er

LÆS MERE på http://dary.dk

 

Hvorfor skal Hunde ikke få lov til at ryge?  Hent en sød lille film : Tryk her

Svindel om passiv rygning:

En arbejdsplads er som et træ fyldt med aber....Alle sidder på forskellige grene og forskellige etager....Aberne i toppen kigger ned, og ser en masse smilende ansigter! Aberne i bunden kigger op,og ser en masse røvhuller...

PLADS TIL GÄSTEBOG

Indkomne Kommentarer

Mig stor dreng - bytte sut ud med cigar. Mig blive meget sund, som far!

Min bedstemor køber cigarer til mig - og prøveryger.

Til rygesiden.

 

Ganske kort, uanset om det er bevist at rygning er sundhedsskadelig, så er det en ret, ikke at skulle udsættes for den fæle lugt fra rygerne. Hvis man sidder på en restaurant er der ingen der kunne drømme om at tvinge nogen person til at drikke feks. en rød sodavand.

Derfor er det en ret man har, til selv at vælge fra hvis man ikke vil lugte til røg. Godt der i løbet af kort tid kommer totalt rygeforbud, på offentlige steder/restauranter, i EU. regi.

Den valne rygelov der, desværre, først træder i kraft pr. 1/8 - 2007 er ikke tilstrækkelig.

Ryg hjemme hos dig selv.

MVH. Poul Mortensen

Stop rygning er godt nok.


Til ikke rygere og ikke rygefanatikere. Hjælp rygerne til at stoppe. I steden for at angribe rygerne med diverse dumme udtryk fra tv, radio. reklamer og andre dumme meninger. Vend skytset mod sigaret fabrikanterne, for de tilsetter giftstoffer og stoffer så rygerne bliver afhengie af sigaretten. Omkring 1800 tallet var det problem at få folk til at ryge, men så fant man på at tilsette stoffer til tobaksplanten så kom der fart på at ryge . I dag tilsettes stoffer til tobak Hvis alle tobaks fabrikanterne var enige om ikke at tilsætte stoffer til tobakken ville det gå 10-20 år så  var det ingen der havde interesse i at ryge. Jeg har kikket på din hjemme side den er flot lavet.
Med venlig hilsen Eyfinnur Heima Færøerne.

 
Det jeg vil sige om rygning Det er at vi jo snart er et udstødt folk os der ryger! Så vil jeg sige at mange tager hensyn begge veje...
Nogle er fanatiske ikke rygere... Jeg oplever at de som ikke ryger sætter skam aske bæger alligevel til os der ryger.. Jeg oplver også det omvendte..at ikke rygere rynker på næsen! Jeg oplever at ikke rygere kan være frygtelige til at provokere...
Jeg oplever at rygere kan være meget egoistiske. Jeg oplever at rygere kan tænke sig godt om når vi for
eksempel skal i taxa hvad der sker så spørger jeg personligt altid om man må ryge..tænder aldrig uden at få lov.
Jeg tænker altid på om der er små børn og ryger dem ikke i hovedet, ej heller dyr skal ryges lige op i ansigtet!
Jeg oplever også at ikke rygere hellere vil sidde med rygerne i togene så alt i alt er der bare nogle mennesker der ikke kan acceptere andres
rygning eller ikke rygning. Jeg oplever også på et hospital at ryge-rum er så små at man er sikker på at få 40 cigaretter inhaleret på fem minutter:-) alt i alt..vis hensyn.
Skal vi rygere vise hensyn så skal ikke rygere også!
 
Gitte Johannessen.

 

Takk for røyken, Tordis

Meget mere om rygning - Tryk Her!

Send this page to your friends

Click here to send this page to a friend!

 susnet.se tjänster - statistik och besöksräknare utan reklam

eXTReMe Tracker

 free stat counter

Copyright © 2010 Bent Bay