Hundemand kritiserer politiet

BRAMMING: I en lille nystartet forening kaldet Hundes Trivsel sidder Frank Gripping, stifter og formand, og er lidt arrig på Bramming Politi.
For knap 14 dage siden indgav Frank Gripping en anmeldelse mod en mand i Bramming Politikreds, fordi han efter foreningens opfattelse ikke er ordentlig ved de hunde, han avler på og hvis hvalpe, han sælger:
- Men der sker åbenbart ikke noget hos politiet. Jeg fik et brev fra en navngiven politimand i Bramming om, at han ville se på sagen engang i begyndelsen af april, men at han skulle have ferie først.
Lederen af Bramming Politi, vicepolitikommissær Henning Ravn, vil ikke udtale sig om den konkrete sag. Men siger dog:
- Jeg kan bekræfte, vi har modtaget en anmeldelse for 14 dage siden, og den bliver efterforsket.


Hundemishandler venter stadig på dom

HADERSLEV: Der er endnu ikke faldet nogen afgørelse i sagen om den 34-årige mand, der kort før påske 2006, aflivede labradorhunden Charlie med en brødkniv ved udflugtsstedet Bergs Plads.

Manden og hundens 35-årige ejer blev nogle dage efter fundet og afhørt af politiet. Men siden er der ikke sket ret meget. Sagen har i to måneder ventet på en udtalelse fra Det veterinære sundhedsråd.

Hunden blev aflivet fordi ejeren var træt af den. På et værtshus tilbød den anden mand at aflive den. Det gjorde han så klodset, at han ud over at give hunden seks læsioner også snittede sig selv i armen, så to sener og en nervebane blev skåret over.


Os der er dyrevenner

og gør lidt mere ved det end andre burde stå sammen om at få klaret et alvorligt dyreværnsproblem som følger:
I adskillige år har det været sådan at politimyndigheden i dyreværnssager
også samtidig er den part som skal varetage dyrets tarv i.h.t. dyreværnsloven
derfor ender mange anmeldelser med at politiet ikke foretager sig noget til støtte for dyrene i sagen (på trods af dyreværnsforening og/eller dyrlæges opfattelse)
 

Derfor burde der indføjes i retsplejeloven at:
Når dyreværnsforening eller dyrlæge anmelder dyremisrøgt, eller overtrædelse af dyreværnsloven på anden måde, da er disse at betragte som retlig part i denne sag - derved er der mulighed for at sagen af disse kan rejses for en domstol og for en dommers afgørelse - som det er nu har disse nævnte ikke et ord at skulle have sagt det er alene politimyndigheden som kan rejse sagen - Hvis du da ikke selv er part i dyreværnssagen (dvs. ejer et dyr eller lign.)


Jeg var af denne grund glad for initiativet "dyrevaernspartiet.dk" som nogen tog - som tilsyneladende har indset at dyreværn er et politisk anliggende Den nævnte tilføjelse, kan flytte en milepæl i dyreværnssager - Dyreværnsforeninger frygter reglen fordi de så vil være mere forpligtet til selv at rejse sager - og det koster jo ofte penge -
 

Håber vi dyrevenner kan stå sammen om dette krav , for ingen er vel imod.

Venlig hilsen
Morten Sendenmark


På en måde forstår jeg godt at Politiet kan få nok at lave:

 

Hva nummer har Politiet?

Send denne film og side til dine venner!

Click here to send this page to a friend!


Politiet smed røret på tre gange.
 

En østjysk familie føler sig groft svigtet af politiet efter et skuddrama nytårsaften, hvor alarmcentralen tre gange afviste nødråb fra familien ved at smide røret på.

.Først ved det fjerde opkald sendte politiet en patruljevogn mod adressen i Udbyhøj ved Randers Fjord, hvor en psykisk syg mand var gået amok med et dobbeltløbet jagtgevær.

Den skydegale nabo havde tidligt nytårsnat trængt sig på ved nytårsselskabet, men var blevet aggressiv og smidt ud, og nu var han vendt tilbage. Da familien åbnede døren, skød han direkte mod døren, og kun et lykketræf reddede værten Jørgen Erik Borup fra at blive skudt på klos hold.

Andet skud ramte en lygte, som kortsluttede al strøm i huset. Selskabet på seks voksne kastede sig ned på gulvet og ringede straks til politiet.

»Ved det første opkald spørger alarmcentralen, hvad vi har tænkt os, politiet skal gøre ved det’. Min far forklarer, at vi har brug for hjælp straks, og at vi bliver beskudt. Men politiet smider røret på, åbenbart fordi han ikke taler pænt nok,« fortæller Jørgen Erik Borup.

Også ved to følgende opkald fra det mørklagte hus afviste politiet hjælp. Imens bragede skuddene løs uden for huset, hvor naboen nu skød mod familiens biler.

»Det er dybt chokerende og himmelråbende rystende at blive mødt så overlegent og arrogant, når man er i livsfare. Jeg undgik med nød og næppe at blive dræbt, og vi var utrolig bange,« siger Jørgen Erik Borup.

Han overvejer nu en formel klage over politiet, men sagen vil under alle omstændigheder blive undersøgt, siger chefpolitiinspektør John Jacobsen, Østjyllands Politi:

»Vi har et ønske om at servicere borgerne bedst og hurtigst muligt. Derfor vil vi straks undersøge, om der er begået fejl. Alt er optaget på bånd, og der vil nu blive lavet en redegørelse om sagen,« siger John Jacobsen.


Havde det ikke været for kasketterne, kunne dette være fra Tarm City.

Først ferie - så arbejde! Typisk for vores Politi


Nedenstående passer muligvis på Politiet!

Her er historien om fire mennesker:
ALLE, NOGEN, ENHVER og INGEN.
Der var et vigtigt job,
der skulle udføres.
ALLE blev bedt om
at gøre det, og ALLE var sikker på,
at NOGEN ville gøre det.
ENHVER kunne have gjort det,
men INGEN gjorde det. NOGEN
blev sur, da det jo var ALLEs job.
ALLE mente, at ENHVER kunne gøre det,
men INGEN indså, at
ENHVER ikke ville gøre det.
Til slut beskyldte ALLE NOGEN
for, at INGEN havde gjort,
hvad ENHVER kunne gøre.


ReadSign 

 

Maybe your friends wants to have a look!

Click here to send this page to a friend!


Visitors online:  

Free counter and web stats


eXTReMe Tracker

 web counter html code
web counter html code

 free counters

Copyright © 1997-1998-1999-2000-2001-2002-2003-2004-2005-2006-2007-2008 - 2009 - 2010 - 2011 - 2012 - 2013 - Bent Bay