Mishandlede hunde sælges i Danmark !

 

Syge og mishandlede hunde fra Polen ender hos danske familier som kæledyr, skriver B.T.

Danskerne lokkes af billige priser på hvalpe, der avles på hundefabrikker.

Avisen har foretaget skjulte optagel­ser på polske hundemarkeder, og bille­derne er rystende, siger Geoffrey Hauser, dyrlæge og klinikchef på Hospital for Mindre Husdyrssygdomme, KVI, til B.T.:

"Det minder næsten om slavehandel. Det er frygteligt at se på," siger han.

Ifølge Dansk Hunderegistrering importeres der årligt ca. 1.200 hunde fra Polen til salg på det lukrative danske marked. Dertil kommer et ukendt antal, der aldrig registreres.

I Polen er dyreværnsorganisationer også frusterede.

"Det bliver værre og værre år for år. Opdrætterne fra Danmark og andre Vesteuropæiske lande presser opdrætterne til billigere priser og hurtigere leverancer," siger Stefania Kozlowska, der er præsident for den polske dyreværnsforening Towarzystwa.

Der findes jo mennesker som er lige glade med hvad de køber, bare de køber! Du sparer måske 500 kroner på købet, som så må bruges på medicin!!!


Syge Hundehvalpe til Danmark.


De kommer over den danske grænse fra lande som Polen, Tjekkiet og Rumænien. Sælges videre til nye, hundeejere, der ofte må konstatere, at familiens nye yndling hurtigt bliver syg og kan koste en formue i dyrlægeregning.Ingen har nogen anelse om, hvor mange ulovligt importerede hvalpe, der årligt krydser den danske grænse. Der er jo ikke nogen effektiv grænsekontrol. Mange af hundene kommer fra dårlige forhold og er fra starten både mærkede fysisk og psykisk. Det skyldes, at de for hurtigt er blevet taget væk fra moderen  og heller ikke har haft en sund og naturlig omgang med deres opdrætter, og i nogle tilfælde er der også tale om indavl. Mange er født og opvokset under  kummerlige forhold. Det kan for eksempel være i en papkasse i en mørk lade . Hvalpene kan også være fysisk syge og dø kort tid efter handlen.
Køb aldrig hunde gennem aviser og internet. Køb hos en kennel du kan stole på og har tillid til.


Video!
Mere Svineri!
Se den her:
 http://www.petatv.com/tvpopup/video.asp?video=furfarm&Player=wm
 
When you have seen this Video, I want YOU very much to tell me what you mean.
bentbay@gmail.com
 

Her er mere Svineri:

Mishandling af Får!

Hundekoger    Hundekvæler    Hundekampe  

Lene Espersen/FischerBoel/Politi

Send page to friends

Click here to send this page to a friend!

Visitors online:  
  Free counter and web stats

 hidden hit counter
hit counter dreamweaver

 
free counters

Copyright © 2010 Bent Bay