Synd for Familien? Hvilke idioter har forfattet ovenstående indlæg? Hvad kan være synd for dem?

Her kommer beretningen af hvad der virkelig skete fra en, som altså var involveret i den ulykkelige sag.

Jeg hedder Steve Taarnhøj og er den dyrlæge som du omtaler på din hjemmeside i forbindelse med den ulykkelige historie om hunden Bella, som tankeløse mennesker slæbte efter en bil. En af mine venner surfede på nettet og faldt over din hjemmeside hvor jeg altså er omtalt.

Her kommer beretningen af hvad der virkelig skete fra en, som altså var involveret i den ulykkelige sag.

Ejeren en  mand, fra Ex Jugoslavien kom ind på vores hospital med Bella. Bella havde hudafskrabninger flere steder på kroppen.

Bella kunne selv gå rundt og var rent fysisk forbavsende upåvirket af situationen i forhold til den rystende forhistorie som ejeren kunne fortælle om.

Bella blev undersøgt og behandlet. Ved undersøgelsen fandtes der, som nævnt, flere hudafskrabninger af forskellig dybde.

Rent fysisk var hun faktisk forbavsende upåvirket, hun gik rundt i konsultationen uden at halte og snusede til inventaret, vejrtrækningen var normal. Der var ingen knoglebrud og der var ej heller skade på indre organer.

Men rent mentalt virkede hun forståeligt nok skræmt, og hun logrede undskyldende med lav haleføring, når man klappede hende.

Den dybt rystede ejer fortalte, at Bella for ½ time siden var blevet slæbt 2 km efter bilen.

Han bedyrede, at han intet vidste om at den stakkels hund var blevet bundet fast til bilen, og at det var mørkt da han satte sig i bilen for at køre op på tanken efter cigaretter.

Den idiotiske handling med at binde hunden fast til bilen var noget sønnen havde gjort efter at have været ude at gå med hunden.

De skader som vi ofte ser som følge af trafik påkørsler er som ofte værre end de skader som  Bella blev pådraget som følge af den frygtelige tur efter bilen,

En del af trafik påkørte hunde må naturligvis straks aflives, men den største del kommer sig fint ved korrekt behandling og kærlig pleje, og kan efter følgende leve et helt normalt hunde liv uden nogen som helst men, efter det som de har været igennem.

Således også Bella, som i den rette omsorgsfulde familie kunne få et normalt og godt hundeliv.

Jeg syntes ikke at Bella fortjente en ekstra meningsløs straf, i form af en døds straf.

Det eneste brøde hun havde gjort i tilværelsen var at være ejet af nogle uansvarlige ejere, som kunne finde at bruge en bil som ” parkerings stolpe til en hund. Vi kendte ikke ejerne på forhånd. Bella blev indlagt.

Da Bella blev hjemsendt blev det aftalt at ejeren skulle komme til forbindings skift hver 3. dag. På 3. dagen kom ikke ejeren, men ejerens nabo med Bella. Han kunne fortælle, at Bella boede i et udendørs "hundehus" lavet af papkasser.

Politiet, som allerede var informeret om sagen i forbindelse med torturen efter bilen, blev kontaktet og vi henstillede til politiet om at Bella skulle fjernes fra familien.

For at undgå at ejeren skulle dukke op på Hospitalet og forlange Bella udleveret, blev hun  i samråd med politiet flyttet til et internat væk fra landsdelen, og dermed udenfor ejerens umiddelbare rækkevidde. I forbindelse med sagen blev jeg kontaktet af pressen. I interview med avisen forklarede jeg sagens forløb. Under samtalen fortalte jeg at ejeren forståelig nok var dybt rystet og angrede, det som var sket Jeg sagde til journalisten at

 "den familie må have det frygteligt med sig selv"   Det har journalisten selv udlagt til ”det er også synd for familien”

Og så oven i købet gjort det til overskrift for historien. Mere idiotisk konklusion og overskrift på denne ulykkelige historie skal man lede længe efter. Jeg kan godt forstå at folk farer i flint over sådan en overskrift. Og det er ikke noget, som jeg på noget tidspunkt hat sagt.

Jeg er rigtig ked af at blive citeret for noget som jeg aldrig har sagt.

Jeg håber at du kan finde plads på din hjemmeside med denne førstehånds beretning fra sagen.

For øvrigt har jeg studeret din hjemmeside og jeg må rose dig for at du bruger tid og kræfter på at tale dyrenes sag i så mange henseender.

Med venlig hilsen

Steve Taarnhøj

Her er forskellige indlæg, der tydeligt viser at vi har brug for noget opstramning! Dette gælder Politi, Dyrlæger & Regering.

Hej Bent! Det er bestemt mig, der siger tak til dig, og du må hjertens gerne bruge alt, hvad jeg har sendt til dig, for jeg har aldrig skrevet noget, jeg ikke til 100% mente og kunne stå inde for. De er nemlig nogle svin ud i deres svigt - men de har kronede dage lige så længe, vi har den gås til Lene Espersen siddende som justitsminister - og ja, så er der Fischer Boel- (tryk på lænket) uh, jeg ved ikke, hvad jeg IKKE kunne gøre ved hende! De bedste hilsener og endnu engang tak for din hjælp.

 

Subject: Re: Anmeldelse af dyremishandling på Døllefjelde-Musse Markedet.

Kære Torben Jessen! Jeg takker for dit svar og håber, at du tror på, jeg udmærket ved, hvordan man anmelder til politiet! Jeg fastholdt virkelig min anmeldelse, da jeg blev afvist og oplyste endda, at kl. nu var 08.30, og at jeg ikke ville acceptere et nej. Jeg kan jo frygte, at politifolkene måske vil fortælle dig, at jeg blot ringede og gjorde dem opmærksomme på, at dyrene led nød og havde brug for hjælp! Jeg ved godt, det kan blive påstand mod påstand, men for dyrenes skyld, vil du så ikke godt tro på, hvad jeg siger? Jeg er da på ingen måde ude på at gøre et par politifolk ondt! Jeg så bare ingen anden udvej end et åbent brev til dig, da alt for mange politifolk ikke er klar over, hvilke grusomme handlinger f.eks. denne Låsby Svendsen udsætter dyr for! Det er ikke kun i din politikreds, den er helt gal, når det anmeldes om vanrøgt og mishandling af dyr! Det er desværre mere regelen end undtagelsen, at politiet ikke vil køre ud og undersøge om der er grundlag for at rejse sigtelse. Jeg håber virkelig, at denne kedelige sag kan være medvirkende til, at der rejses sigtelse mod de mennesker, der ikke vil behandle dyr med den omsorg og respekt, de fortjener! Jeg glæder mig til at høre fra dig og siger på forhånd tak, fordi du reagerede så hurtigt! Med venlig hilsen Ina Rex

----- Original Message -----

From: Politimesteren i Nykøbing F.

To: Ina Rex

Sent: Friday, May 23, 2003 1:41 PM

Subject: Re: Anmeldelse af dyremishandling på Døllefjelde-Musse Markedet.

Kære Ina Rex

Jeg kan foreløbig oplyse, at jeg har iværksat en undersøgelse af, hvad der skete i lørdags den 17. maj. I den forbindelse skal de politifolk, som var på tjeneste lørdag morgen/formiddag, have lejlighed til at redegøre for hændelsesforløbet. Dette vil ske indenfor få dage, og jeg skal derefter vende tilbage til sagen.

Med venlig hilsen Torben Jessen Politimester

x

----- Original Message -----

From: Ina Rex

To: nykoebingf@politi.dk

Cc: Lene Espersen

Sent: Saturday, May 17, 2003 10:42 AM

Subject: Vedr: Anmeldelse af dyremishandling på Døllefjelde-Musse Markedet.

Ina Rex

Email: fujirex@mail.dk

Kl. 08.30 anmeldte jeg mishandling af dyr på Døllefjelde-Musse Markedet til Nykøbing F. politi, men selvom jeg beskrev så godt, jeg kunne, hvilke modbydelige ting, der foregik, så ville man ikke modtage min anmeldelse. Kl.05.30 anmeldte hundevagten på Døllefjelde-Musse Markedet mishandling af dyr, men de blev ligeledes afvist. Det, der havde været brug for, var, at 2 politifolk samt en dyrlæge var kørt ned og havde bedt om at få åbnet for de vogne, hvor disse hestehandlere gemmer mishandlede dyr samt et lille kun 12 dage gammelt føl, som de har fjernet fra dets mor. Et æsel blev kvalt på en eller anden måde, hvilket hundefolkene ligeledes forgæves anmeldte. Jeg har kontakte TV2, og gjort dem opmærksomme på, at man her i Nykøbing Falster ikke ønsker at komme nødlidende dyr til undsætning. Ligeledes har jeg kontaktet Folketidende, men er det mig, der fuldstændig har misforstået noget, når jeg troede, at politiet skulle håndhæve alm. dansk lov? Jeg er taknemmelig for, at medierne gør, hvad de kan, men nu må politiet altså snart leve op til det ansvar, de vel også har. Jeg er så vred, og jeg har snart ikke meget respekt for det danske politi. Når I tilsyneladende ikke har tid eller lyst til at modtage anmeldelser, kan I så ikke henvise til, hvor man tager sig af sådan noget!! Jeg ved ikke, hvordan vores justitsminister vil forholde sig til dette her, men jeg sender i første omgang en kopi, og på mandag vil Lene Espersen modtage en skriftlig klage fra mig. Jeg beder jer endnu engang lægge vejen forbi Døllefjelde-Musse Markedet. Hjælp dog de dyr inden disse hestehandlere igen slippe. Er I venlige at forklare mig skriftligt, hvorfor I ikke vil modtage vore anmeldelser? Med venlig hilsen Ina Rex

x

----- Original Message -----

From: Ina Rex

To: Politimesteren i Nykøbing F.

Sent: Sunday, June 22, 2003 8:53 AM

Subject: Fw: Læserbrev "DET MENER JEG"

Kære Torben Jessen! Kan man gøre vrøvl offentligt, kan man også sige tak samme sted! Dette være hermed gjort! Kan du have det godt! Med venlig hilsen Ina

x

----- Original Message -----

From: Ina Rex

To: Folketidende

Sent: Sunday, June 22, 2003 9:49 AM

Subject: Vedr: Læserbrev "DET MENER JEG"

EN STOR TAK TIL NYKØBINGS POLITIMESTER!

Torsdag den 22. maj 2003 bad jeg i et åbent brev her i avisen politimesteren i Nykøbing F. give mig svar på, hvorfor politiet her i byen nægtede at modtage vore anmeldelser om mishandling og vanrøgt af dyr - i dette tilfælde i forbindelse med Hestemarkedet Døllefjelde-Musse lørdag den 17. maj 2002. Jeg har nu modtaget politimester Torben Jessens svar, der klart tilkendegiver, at man fra politiets side fremover vil skærpe indsatsen mod uforsvarlig behandling af dyr. T.J. beklager, at politiet ikke iværksatte en efterforskning straks ved anmeldelsen. T.J. vil lokalt indskærpe politiet, at det er deres pligt at efterforske ved anmeldelse om formodet uforsvarlig behandling af dyr. Der vil blive indført nye og skærpede regler for dyrlægetilsyn ved markeder. Foreningen for Politimestre i Danmark har nedsat en arbejdsgruppe, hvor der skal udarbejdes en håndbog for politikredsenes behandling af dyreværnssager. Torben Jessen er formand. Jeg er meget glad og meget stolt over, at vi her i byen har en mand som Torben Jessen. Han har faktisk givet mig min tro på politiet tilbage! Bare der var mange flere af Torben Jessens slags! En stor tak til ham! Med venlig hilsen Ina Rex.

x

Da vi er nogle mennesker som ikke har indflydelse på alt det lort der bliver lavet af vores "foresatte skvadderhoveder" har jeg ved at offentliggøre brevene på denne side et lille håb om at en eller anden af "de kloge" vil forstå håbløsheden (lovløsheden). Webmaster Bent Bay.

x

Hej Bent!

Jo, du kan tro, jeg er tilfreds, for naturligvis er det mit håb, at andre mennesker skal kende sandheden - og sandheden er, der fra politikernes side er lovet så meget, hvad angår bedre dyrevelfærd - især op til valg - men langt størsteparten er kun blevet til tomme løfter.

Den mand, jeg har den største respekt for er Kristen Touborg, for han giver sig ikke, når det kommer til dyrevelfærd - Christian H. Hansen troede jeg engang var en virkelig forkæmper for dyrs ret til at blive behandlet ordentligt, men jeg har desværre indtryk af, han har mistet gnisten!

De bedste hilsener

INA

Syng med på Touborgs sang: Tryk her.

 

Webmasters konklusion: Hvor er det bare råddent. Alle er så korrupte og tænker kun på at mele deres egen kage! Jo større uddannelse - jo Dummere ! Modbevis dette -  hvem som kan! Hvad om visse mennesker lettede røven, og ikke bare for at hente mere kaffe.

Hvad er en "Embedsmand"? Det er noget jeg har funderet over længe. Man hører også "Embedsmand i funktion" men hvornår?

Tilbage til den stakkels Hund

ReadSign 
 

Send this page to your friends

Click here to send this page to a friend!

 susnet.se tjänster - statistik och besöksräknare utan reklam

eXTReMe Tracker

 free stat counter


 

        

Copyright © 2008 Bent Bay