Kommentarer til Bellas Eventyr

Bella proppet med medicin.
 
 
Hej Bent!
Blot en lille hilsen fra det andet røvhul! Det er fint, du har sat det på din hjemmeside. Gad vist, hvad vi to kan få skyld for næste gang! HA! HA!
De bedste hilsener og rigtig god weekend
INA
 
 
Hej Bent.
 
Så de mener du er et røvhul. jamen så får jeg nok samme tur med det jeg har skrevet,
men ok, så er jeg glad for at være et røvhul lige som dig:-)
 Mvh.
 Frank
 
 
Kære Bent Bay.
 
Det er godt vi er mange, der har det samme syn som dig på vores kæledyr. Det er rigtig godt skrevet, og du skal ikke tage dig noget af de afstumpede, modbydelige og stupide idioter, som skriver hadefulde og nedladende kommentarer. Jeg ville ønske at der er nogen i blandt os der ville fremskaffe og offentliggøre billeder og adresser på disse dyremishandlere. Det kan nemt gøres ved at tage oplysninger på de pågældendes I-adresse. Der må trods alt være nogen som kender disse modbydelige personer. Vi, der holder af dyr, giver dem den gode og kærlige behandling de fortjener. Det er en fornøjelse at kikke på din hjemmeside, jeg er derinde så tit jeg har mulighed for det. Der er altid noget nyt.
Med Venlig hilsen Preben Møller.
 
 
Hej Bent
Jeg kan kun sige at jeg kender dig kun som en god dyreven med stort V stort E ..stort N!
en dyreven der kun har forargelse til overs for dyre mishandlinger og det tager jeg hatten af for..flere af din slags så kommer vi langt med dyrenes ve og vel..
Så derfor Bent fortsæt dit gode arbejde...jeg kan ikke se du gør andet end godt for dyrene.

Knuz og kram fra Gitte
 
 

Tjaa, jeg ved ikke hvordan folk selv ville have det, hvis det var dem som var blevet slæbt bag en bil og måske havde fået en del skader. Jeg kan kun bakke op om Bent Bay's holdning. Hvordan tror man at hunden vil reagere, hver gang den ser en bil?  Nu er det jo svært for os mennesker, at høre hvad hunde siger, nok fordi de er mere kloge end vi mennesker, nemlig kun at tænke og ikke tale. Men jeg tror nu nok, at hunden ville vælge at få fred, spurgte man den lige efter turen, eller 14 dage efter. Selvfølgelig kan man behandle hunde, selvfølgelig kan man af næstekrælighed behandle og være god mod hunden og selvfølgelig, kan man dulme ens egen dårlige samvittighed, ved at prøve at udtrykke hundens tanker. Men hvem af os ved helt ærlig, hvad hunden helst selv ville?  Ingen af os  har kunnet læse hundes tanker og det er der en del som burde være glade for.

 Mvh. Dyreværnsforeningen hundes trivsels formand. Frank Gripping

 
 
Hej Bent Bay. Jeg hedder også Hans, men er ikke en dyrehader. Tak for at du hjælper dyr i nød! Hans Andersen er noget af det dummeste jeg har læst! Er han eventyrdigter eller dum?
Hans Iversen, Ålborg.
 
 
Hanne Hansen og Signe Knudsen ( Bellas venner) har på disse sider leveret en rødstrømsk beretning om hunden Bella, der måtte så meget igennem på grund af menneskers dumhed.
Angiveligt er det "for første gang fortalt af Bella selv" Mon dog!!
Jeg tror ikke Bella ville lægge navn til den historie.
Ingen tvivl om at hunden har lidt meget - også unødigt meget.
Bella burde have haft en sprøjte der sparede hende for de mange lidelser som hun har måtte gennemgå.
Jeg har en mistanke om, at havde det været en ganske anonym hund, og ikke godt avisstof med en vis reklameværdi,  så var det også sket .
Citat Bellas venner:

"Igen var der nyt stof til Bent Bay s hjemme side.
Man kan ligefrem læse hvordan han svælger i stakkels Bellas nye ulykke.
Nu kunne Bents fatwa mod Bella endelig gå i opfyldelse Hvorfor afliver man
ikke hunden?

Bella var igen ulykkelig - Hvor kunne hun bo og få det godt.
Hos Bent Bay kunne hun ikke bo
Og da slet ikke hos Ina Rex.
At komme i "pleje " hos Ina Rex ville være den visse død for Bella.
Ina forbandede alle, som ikke straks beordrede det lille dyr aflivet"
Citat slut

Hvis ikke ovennævnte var så infantilt skrevet,så vil jeg påstå, at det er en uhørt frækhed.
Jeg vil vælge at tro, at det er et par småpiger fra anden klasse, der har moret sig efter skoletid.
Jeg er sikker på, at ingen af de nævnte Bent Bay eller Ina Rex svælger i Bellas ulykker.
Tværtimod giver de udtryk for bekymring for dyrets skæbne.
Jeg kender ikke Bent Bay, men jeg ved at Ina Rex tænker på dyrene før noget som helst andet. Et dyr der havner hos
Ina Rex får den bedste pleje der overhovedet er menneskeligt muligt.
Det ville Bella også have fået, men der er altså tilfælde, hvor dyret er bedst tjent med at få lov til at dø fredeligt..
Ina Rex forbander alle der behandler dyr dårligt. Hun tillægger ikke dyrene menneskelige tanker og vrangforestillinger.
Hun handler ud fra det der er bedst for dyret her og nu.
Den svada som Bellas såkaldte venner har fyret af her, er totalt fejlplaceret, og kan i værste fald skade dyrenes sag.
At have med dyr at gøre kræver omtanke. Ikke eventyr fortællinger
- Og det er ganske vist!
Lili Sørensen
 
 
Hej Bent!
Har du nogen anelse om, hvem disse mennesker er? De må da skrive om mig, hvad de har lyst til, men måske skulle der være en nedre grænse for, hvad der lægges ud på en hjemmeside, når det - som i dette tilfælde - er så langt fra virkeligheden, at jeg til 100% ikke kan genkende mig selv.
Jeg fandt, den arme hund skulle gennemgå alt for mange lidelser, men jeg hjalp da selv økonomisk, da Dyrenes Beskyttelse i Roskilde valgte at lade Bella gennemgå alt det, jeg ikke selv ville have gjort. Jeg tror nemlig aldrig, Bella psykisk kommer over alt det, hun i sit unge liv har gennemgået af smerter og angst. Jeg har selv haft en gammel dansk hønsehund, der havde været igennem meget slem mishandling - dernæst svigt i den næste familie - så 4 gode år hos os, men lige pludselig begyndte Taro at bide - han gik direkte efter mænd i blåt arbejdstøj på cykel. Du kan nok regne ud, vi var nødt til at ringe til dyrlægen. Jeg fortæller dig blot dette, så du forstår, jeg desværre taler af bitter erfaring, når jeg påstår, en hund, der er mishandlet så meget, glemmer i mange tilfælde aldrig, den har lidt ondt - og det kan meget hurtigt gå ud over et uskyldigt barn en dag, for hunde tænker nu engang i billeder, hvilket Taro var et meget sørgeligt bevis på.
Uanset hvor meget vi ønsker at hjælpe dyrene, så kan vi ikke tillade, et barn en dag bliver bidt, og det kan desværre meget nemt ske!
Jeg kan da også lige tilføje, at selvom Taro faldt til ro her hos os, så blev han aldrig en rigtig glad hund. Han var glad og tryg ved mig, men ikke på samme måde, som de hunde, jeg køber som 8 ugers hvalpe.
Jeg tror ikke, det er piger, Bent - nærmere et par skøre kvinder i "undergangsalderen". Der skal sgu da en hel del år til, før man kan blive så underlig! HA! HA!
Ina.
 
 
Hej Bent Bay.
Jeg har læst dine dyresider, som er OK. Men Bellas "beretning", skulle du ikke gengive på din udmærkede hjemmeside. Sådan en gang pladder. Bella var så skadet og syg, at hun skulle have været aflivet øjeblikkelig. I den menneskelige verden, kan en soldat i krig som er såret og døende, bede sine egene venner om at de vil skyde ham  for at slippe smerten! Magen til så dumme skolebørn, skal man lede længe efter.
Mogens Pedersen
 
 
Kære Bent Bay
Sagen om Bella har været varetaget af Dyrenes Beskyttelse. DKK har ikke været involveret i forløbet og har ingen kommentarer til det, måske udover en stille undren.
Med venlig hilsen
DANSK KENNEL KLUB
 
 
Hej Bent. Jeg vil bare sige dig tak for brevet og Historien om Bella, som jo var så frygtelig, men heldigvis endte godt, jeg har siddet og læst det hele. Jeg har også altid haft Hunde, forskellige slags, og vores Trine døde her den 1 Juni for 2 År siden, og ligegyldig hvor man går Ture i Dag så tænker man altid, her løb Trine rundt og var lykkelig, men vi er for gamle til en ny Hund. Men nogen kom med en hjemløs Kat til os sidste Sommer, Kisser hedder den og den er Lykkelig for at bo hos os og vi er jo glade for den, samtidig har vi en ½ Kat, - en jeg for nogle måneder siden så gå nede på Græsset og spise Fuglenes tørre brød. Jeg begyndte så at stille Mad ned til den på græsset, den flygtede om bagved Plankeværket ind til Naboen, men så snart jeg gik så var den jo tilbage og spise. Så rykkede jeg Maden nærmere og nærmere op mod Huset, og den kom, i dag får den Maden lige uden for Døren, når jeg ser den kommer nu kender den mig jo. Men den er stadig bange og kommer jeg nærmere en ca.50 cm så flygter den, men samtidig tør den godt gå gennem Kattelemmer og spise Kattekiks, og den lægger sig nogen gange indenfor Kattelemmen og venter på sin Mad. Så snart jeg kommer går den udenfor og venter, men i Nat var jeg oppe og lukke for Kattelemmen da kl. var ca 12, så min Kat Kisser ikke kunde rende ud igen, jeg kikkede mig så lige rundt i Udestuen i mørket, og pludselig tænkte jeg der ligger da noget i Sofaen, og rigtignok så floj ( Sorte ) ud af Døren som jeg ikke havde fået lukket endnu. Så den tør mere og mere, men jeg er sikker på at den har haft og har et forhutlet Liv, hvor Folk nok altid har jaget den, men nu får den da Mad 2-3 gange hver dag, og den er da også begyndt og blive lidt kræsen, den anden dag vovede jeg og smøre Leverpostejs madder til den, men nej den vil kun have bar Leverpostej og KitteKat Mad. Nå men det blev en længere smøre efter at have læst om Bella og alle de sider der følger med. Med mange Hilsner fra Jytte i Nakskov.

Tak for dine mail angående "Bella". Et rigtigt - Media Stunt - der har fået folk op af stolene. Den ulyksalige hændelse er da synd for den stakkels hund, men hvis ikke pressen havde sat det helt store apparat i gang var der sikkert ingen der havde reageret så voldsomt.

Der skal ikke herske tvivl om at alle dyr skal have det godt, og i denne situation havde det nok været det mest humane med det samme at give hunden en sprøjte, og så lade den sove stille ind, i stedet for alt det flakken rundt fra den ene familie til den næste osv.

(Den bliver aldrig til hund igen).

Angående DYREPOLITI har jeg på TV set flere udsendelser om det amerikanske "Animal Police", og de gør et godt arbejde for dyrene.

(Antallet af fattige i USA er steget - fra 31,6 mio. til ca. 34 mio. mennesker.
Når man regnes for fattig i USA, skal en familie på fire, tjene under 138.000 kr. pr. husstand.

Antallet af fattige børn er fire gange større i USA end gennemsnittet i de vesteuropæiske lande.
Hvert femte barn i USA lever i ekstrem fattigdom, og mange går sultne i seng.
Faktisk har mange af dem ikke engang en seng eller et hjem.
Børnedødeligheden i landet er enestående i den industrialiserede verden.
USA er det eneste udviklede land, uden sygesikring for alle borgere).

MEN !!! DE HAR "ANIMAL POLICE".

Umiddelbart lyder det fornuftigt at vi her i Danmark også skal have sådan et politi, MEN, så er der bare lige det med ?

HVEM SKAL BETALE.?

Vores almindelige politi er underbemandet, den ene nedskæring følger den anden. Nu skal der ikke længere være døgnbemanding på mindre politistationer, men alt skal centraliseres på nogle få stationer.
Besparelser - Besparelser - Besparelser.

(Med mindre stationer taler jeg ikke om byer som feks. Skræ, Foulum eller Them,
MEN om byer som Silkeborg, Randers og lignende byer).

Politiets responstid bliver kraftigt forøget, og flere steder kan der gå, LANG - LANG tid før politiet kan være på stedet.

(hvis de i det hele taget kommer).
Ting som almindelig gadeuorden, indbrud osv. er der slet ikke tid til at tage sig af mere.

Forebyggende arbejde blandt de unge er noget der var engang.

På ældre området/plejehjemmene hersker der nærmest kaos grundet besparelser. Personalet går ned med stress over den øgede arbejdsmængde på grund af besparelser på alle områder.

Folkepension, efterløn osv. Beløbene skal sættes ned, og alderen for at opnå ydelserne skal sættes op.
Besparelser - Besparelser - Besparelser.

Vore sygehuse har ventetider fra flere måneder til år, inden man kan få foretaget bare den indledende forundersøgelse.

Også på sygehusene er personalet stresset hvilket i sidste ende går ud over kvaliteten af behandlingen.

Man hører om den ene fejl efter den anden. Fejlmedicinering, fejloperationer, patienter sendes hjem for tidligt uden backup,

for dårlig hygiejne, for dårlig ernæring, og absolut ikke tid til at informere patienterne om deres egen situation,

og langt mindre - tid - til et trøstende ord eller et par minutters samtale.

Vuggestuer - børnehaver og skoler ikke at forglemme, er både bygningsmæssigt og undervisningsmæssigt

langt fra hvad der kunne være ønskeligt.
Besparelser - Besparelser - Besparelser .

Igen: Der skal ikke herske tvivl om at vore dyr skal have det godt,
MEN vi må i al vor dyrekærlighed ikke glemme at der også er MENNESKER
der trænger til både kærlighed, omsorg og et rimeligt liv.

Fortsat held og lykke med indsamling af underskrifter for et "DYRT POLITI".

(Selv om jeg ikke har den største tiltro til vore selvvalgte politikere,
håber jeg ikke at nogen af dem er så dumme at de bevilger penge til at oprette et specielt dyrepoliti,
men derimod bevilger flere penge/resurser/tid til vores almindelige politi).

Hilsen

Søren

NB.

Alt det "fnidder fnadder" fra Hans Andersen gider jeg ikke engang at kommentere.

Det er jo lidt ærgeligt at blive kaldt både det ene og det andet, når utallige awarder
kan bevidne det modsatte. Der er utrolig mange "halvhjerner" i den Danske befolkning!
Hilsen fra Webmaster Bent Bay
Breve til Webmaster

Tilbage til eventyret om Bella.

   

 hidden hit counter
hit counter dreamweaver

 free counters

Back to Index     Tilbage til Index

Send til venner

Click here to send this page to a friend!