Mand tvunget til at gifte sig med ged!

Mand og ged bliver mand og kone.

En sudanesisk mand er blevet tvunget til at gifte sig med en ged efter han blev fanget, da han havde sex med dyret.

Det skriver Sudans eneste uafhængige avis Juba Post. Gedens ejer, Mr Alifi, siger, at han overraskede manden, der havde sex med geden, fik ham overmandet og bragt for byens ældreråd. - Da jeg spurgte ham: Hvad laver du, hoppede han af geden, men jeg fik ham fanget og bagbundet, siger Mr Alifi om episoden for 14 dage siden.

Ældrerådet beordrede manden, Mr Tombe, at betale 15.000 sudanesiske dinarer (50 dollars) til Mr Alifi, og at han skulle gifte sig med geden. - Vi har givet ham geden, og så vidt vi ved, er de stadig sammen, siger Mr. Alfi. - Ældrerådet sagde, at jeg skulle have taget ham til politiet, men det er bedre at give ham en bøde og geden, da han brugte den som sin kone.

Læg mærke til at Geden ikke bærer slør!

DF'er i debat om lesbiske: Skal vi også kunne gifte os med dyr?

En kommentar fra Dansk Folkepartis Mette Hjermind Dencker i Folketingssalen i dag har fået flere af hendes politiske modstandere til at reagere med forargelse.

Under debatten, der handlede om medmoderskab - altså lesbiske pars muligheder for eksempelvis adoption - spurgte Mette Hjermind Dencker Enhedslistens Pernille Skipper:- Nu sagde fru Pernille Skipper, at med det her (lovforslag, red.) laver vi om på noget af den der gammeldags opfattelse. Det her med, at alt hvad der er forudsætningen for liv, det er jo en gammeldags opfindelse ifølge Enhedslisten. Så er jeg jo nysgerrig på at høre; Hvad er det næste, Enhedslisten vil ind og regulere? Hvad er det, som Enhedslisten mener, at her er vi altså for gammeldags med gældende lovgivning? Skal vi til at være tre eller fire i et ægteskab? Skal vi til at være tre eller fire om at dele forældremyndigheden? Skal vi til at kunne gifte os med andre end mennesker, men måske også med dyr? Hvad bliver det næste Enhedslisten har af planer?

Enhedslisten er inde på det rette spor. Sex og giftemål er vel et fedt. Kan du kneppe en Ged kan du vel også gifte dig med den! (Webmaster)


Danskere inficeret med rotavirus fra dyr
Tag dig i agt, hvis dit husdyr lider af diarré. Maveondet kan nemlig skyldes rotavirus, der ved nærkontakt kan finde på at hoppe over på mennesker.
Denne form for smitte kaldes med et fint ord for ’zoonosisk spredning’ og er et velkendt fænomen i ulandene, men nu har man for første gang nogen sinde set fænomenet i Danmark - endda to gange i træk.
Det er vigtigt, at personer, som har husdyr i hjemmet eller som på anden vis er i kontakt med dyr i deres dagligdag er opmærksomme på smitte.
Rotavirus findes i mange forskellige dyrearter, heste, grise, køer, geder og mennesker. Hvert dyr har sin afart af virus, det vil sige, at det rotavirus, man normalt finder i en hund, ser en smule anderledes ud end det, som man finder i en ko, der igen varierer fra rotavirus i mennesker.

Fakta om dyresex

- Som reglerne er i dag, er menneskers seksuelle omgang med dyr allerede forbudt efter dyreværnslovens § 1, hvis dyret udsættes for smerte, lidelse, varigt mén eller væsentlig ulempe

- Herudover indeholder dyreværnslovens § 17 et forbud mod at bruge dyr til filmoptagelser og lignende, hvis dyret i den forbindelse udsættes for væsentlig ulempe

- Straffen for vanrøgt og uforsvarlig behandling af dyr er efter dyreværnslovens § 28 bøde eller fængsel i op til 1 år, mens straffen for mishandling af dyr er fængsel i op til 1 år - og i gentagelsestilfælde op til 2 års fængsel

- For så vidt angår seksuel omgang med andres dyr, så følger det af straffelovens § 264, stk. 1 - der omhandler husfredskrænkelse - at det er strafbart at skaffe sig adgang til andres huse eller andet ikke frit tilgængeligt areal

- Overtrædelse af denne paragraf straffes med op til 6 måneders fængsel og under særligt skærpende omstændigheder kan straffen stige til 6 års fængsel

Kilde: Justitsministeriet

Er den ikke bare så dejlig! Den lugter ikke så meget som sin Mor!

Måtte opereres efter sex med pindsvin

En serbisk mand måtte på operationsbordet efter han havde haft sex med et pindsvin, på en heksedoktors anbefaling.

Zoran Nikolovic (35) fra Beograd siger, heksedoktoren fortalte ham, at sex med pindsvinet ville kurere hans tidlige sædafgang.

Men han endte på operationsstuen, efter at pindsvinets pigge havde sønderflået hans penis.

"Dyret kom ikke til skade og patienten havde det værre efter mødet mellem de to. Det er lykkedes os at ordne skaderne på hans penis," siger hospitalets talsmand.

PRESSEMEDDELELSE

Fokus kræver forbud mod dyresex NU

Efter tv-programmet "Danmark i følge Bubber" torsdag aften (7.april 2011)på TV2, hvori man bl.a. så mænd voldtage en ged, genfremsætter Fokus nu sit forslag om et forbud mod sodomi (dyresex). Formanden for Fokus, MF Christian H. Hansen, forventer, at et flertal af Folketingets medlemmer denne gang vil støtte forslaget:

- Jeg håber, at alle de folketingsmedlemmer, som tidligere har stemt imod mit forslag om forbud mod dyresex, med deres egne øjne var vidne til de modbydelige seksuelle overgreb mod dyr, som tv-udsendelsen afslørede. Tidligere har et af argumenterne for at stemme imod været, at der ikke var noget bevis for, at sodomi overhovedet fandt sted i Danmark. Efter tv-billederne må det argument nu omsider være faldet til jorden, siger Christian H. Hansen, og fortsætter:

- Det her forslag har intet med nypuritanisme at gøre. For min skyld må folk dyrke sex på alle de måder de vil, så længe det ikke går ud over nogen, der ikke kan sige fra. Men det kan dyr ikke og derfor skal dette hæslige fænomen forbydes. Udover de fysiske skader, som seksuelle overgreb kan påføre dyr, er det en ekstrem nedværdigelse af dyrene, som vi simpelthen ikke kan være bekendt at tillade.

Jeg er sikker på, at størstedelen af Folketingets medlemmer med hjertet finder dyresex afskyeligt og efter min mening burde partierne fritstille medlemmerne i denne sag. Hvis ikke dette er et etisk spørgsmål, så ved jeg ikke, hvad der så er, siger Christian H. Hansen.

www.partietfokus.dk


 

Justitsminister i samråd om dyresex efter skandale-program

Dansk Folkepartis dyrevelfærdsordfører, Marlene Harpsøe, kalder nu justitsminister Lars Barfoed i samråd oven på gårsdagens skandaleprogram, Danmark ifølge Bubber, hvor hovedpersonen gik under jorden i det danske dyresex-miljø.

- Man kan have mange meninger om, hvorvidt det pågældende program overhovedet skulle have været vist, men nu ved almindelige mennesker i hvert fald, hvor afskyeligt menneskers seksuelle omgang med dyr er. Det er et overgreb på dyr, og derfor skal det forbydes, siger Marlene Harpsøe.

Marlene Harpsøe er også fortørnet over, at det tilsyneladende er fuldt lovligt at forgribe sig på andre menneskers dyr. I programmet vistes der således billeder af en mand, der brød ind i en stald og forgreb sig mod en ged. Manden er ikke blevet straffet.

- Det burde sige sig selv, at vi ikke kan have en retstilstand, hvor dyresex-hungrende mennesker kan bryde ind hos andre mennesker og voldtage deres dyr – såkaldt fencehopping - uden at de pågældende bliver straffet. Det er konsekvensen af, at ministeren og et bredt flertal i Folketinget mener, at det er i orden, siger Marlene Harpsøe.

- Det fremgår klart af programmet, at dyresex slet ikke er så ualmindeligt som flertallet i Folketinget herinde mener. Der er åbenbart mennesker, der mener, at deres jagt efter grænseoverskridende aktiviteter kan forsvare, at de voldtager dyr. At problemet tilsyneladende er langt større end mange tror gør også, at forbud er påkrævet, siger Marlene Harpsøe.

Marlene Harpsøe mener, at menneskers sex med dyr i alle tilfælde udgør et overgreb på dyret og dermed, at der reelt er tale om dyrplageri.

- De partier, der er imod at forbyde sodomi påstår, at der ikke nødvendigvis er tale om et overgreb mod dyrene, men dyrene har ingen muligheder for at sige ja eller nej til at have sex med et menneske – de er totalt værgeløse – og vi kan ikke have, at det er lovligt at voldtage dyr. Der er ingen tvivl om, at dyrene lider både fysisk – men så sandelig også psykisk - under de overgreb, som de bliver gjort til genstand for, siger Marlene Harpsøe, der støtter sig til flere dyrelæger, der har pointeret det samme..

Marlene Harpsøe har derfor kaldt justitsministeren i samråd om sagen med det formål at fremtvinge et forbud.


"Danmark vil blive et mekka for dyresex"

Dyresex skal forbydes i Danmark. Det er Christian H. Hansens klare holdning. Derfor har han i dag endnu engang indkaldt til en høring på Christiansborg om emnet. Og det på trods af, at et forslag om at forbyde dyresex i Danmark er blevet behandlet tre gange i løbet af de seneste fem år. Hver gang er forslaget blevet nedstemt.

Christian H. Hansen, som er formand for Fokus, har en klar dagsorden.

"Jeg forventer, at der bliver lavet et forbud mod dyresex, ligesom i de andre nordiske lande. Når vores nabolande laver et forbud med en strafferamme, så risikerer vi at gøre Danmark til et mekka for dyresex," siger Christian H. Hansen til TV 2 News.

Dyreetisk Råd står ikke bag forbud
Men ikke alle er enige med Christian H. Hansen. Dyreetisk Råd har tidligere vendt tommelen ned, når det gælder et forbud. "Der er ikke enighed i Dyreetisk Råd. Det er klart bevist, at dyr lider skade af at have sex med mennesker. Det er der flere beviser på. For nylig var der et føl, der var blevet udsat for seksuelt overgreb, som havde taget skade."

Bliver ved med at kæmpe for sin sag
Selv om politikerne på Christiansborg måske ikke vedtager et forbud mod dyresex nu og her, så vil Christian H. Hansen blive ved med at kæmpe for sin sag. "Det her handler om at sende et klart signal til samfundet om, at vi tager afstand fra det her. Jeg vil blive ved med at kæmpe for det her."


 • Hvordan dyrker jyske mænd sikker sex?
  ... de slår et kryds på de geder der sparker!

 • I Californien i USA er en mand i denne uge blevet idømt 10 års fængsel for at have udsat en hund - en chihuahua - for kvælningsforsøg og seksuelle overgreb. Manden rangerer nu som seksualforbryder, oplyser anklageren i hovedstaden Sacramento.

  Robert Edwards De Shields, som sidder i kørestol, blev i sidste måned kendt skyldig i overgrebene mod den otte måneder gamle chihuahua. Hunden tilhører den familie i det sydlige Sacramento, som han lejer et værelse hos. Manden var påvirket af stoffet metamfetamin, da han forulempede hunden.


  Fra det virkelige liv?
   Jeg var lige ved at få noget fremmed i aftes.
   Hvad skete der så?
   Den mand der havde geden kom uventet ind i stalden!

  Fantastisk Julesang udført af Geder - Tryk Her


  Der går rygter om at det skal blive lovligt at gifte sig med sin Hund eller Gris og få normal boligtilskud. Folkekirken er imod dette svineri i kirkerne. Der kan jo komme en uønsket "klat" på kirkegulvet.

  Hvad siger din kone, når dit lem lugter / smager af Får, Ged , Gris, Hund eller Hest?
   

  Var denne huleboer homoseksuel?

  Eksperter angriber teorien om, at et fortidsmenneske, der er fundet i Tjekkiet, skulle være homoseksuel. I dagens danmark kan man lugte og se "Røvpulerer" på lang afstand! 

  En svensk kvinde er blevet dømt for dyrplageri efter politiet fandt 38 kattekillinger i hendes fryser.

  "Jeg synes meget om dyr, men jeg orkede ikke at tage mig af dem," sagde kvinden i retten ifølger Barometern.se.

  Kattedrabene har foregået siden 2008, hvor hendes voksne katte begyndte at få killinger. Kattene fik mellem fem og syv kuld, som alle gik den samme skæbne i møde.

  Kvinden fortalte i retten, at det var svært for hende at aflive kattene. For at slippe for at høre kattenes dødsskrig lukkede hun sig inde i soveværelset, eller gik en tur i skoven samtidig med at hun bedøvede sine følelser med alkohol.

  Da politiet ransagede kvindens hus, fandt de de 38 dybfrosne kattelig i plasticposer. Da kattedrabene ikke var nogen engangsforteelse ville anklageren have hende idømt en fængselsstraf, men da dommeren ikke mente, at kvinden havde villet lade dyrene lide, slap hun med en betinget dom og 30 dagsbøder á 200 kroner.


  - Doktor, jeg har smerter i knæene.
  - Hm, dyrker du meget sex "doggy-style"?
  - Ja, det gør jeg.
  - Prøv at finde en anden stilling.
  - Jamen, min Ged kan kun på den måde.


  Gode Links, nedenfor!

  Her kan du følge en god og saglig debat om Sex med Dyr

  Se også Sex i Folketinget

  Måske du vil have sex med mit Får?

  Mange søger efter sex på Google! Se selv her!

  Her lidt ekstra at fordrive tiden med - Prøv dette Korttrick!


  Legetøj for Bøsser

  Jeg kan se alle besøgende på min Hjemmeside, også Kommunedata med IP og det hele.
  Tror du mig ikke - så se Her
  The Little Mermaid's mother is in Tarm, Jutland. Her daughter can be seen on Langelinje in Copenhagen
  Den lille Havfrues moder befinder sig i Tarm. Hendes datter kan ses på Langelinje i København
   

   

  Send this page to your friends

  Click here to send this page to a friend!

   susnet.se tjänster - statistik och besöksräknare utan reklam

  eXTReMe Tracker

    Free counter and web stats

   free stat counter

   free counters

  Copyright © 1997-1998-1999-2000-2001-2002-2003-2004-2005-2006-2007-2008 - 2009 - 2010 - 2011 - 2012 - 2013 - Bent Bay