Fuck heroin, Fuck kæresten, Fuck kærligheden, Fuck fremtiden!

Young little opium user.

Hvorfor skal alt være så Dansk? - Jeg mener kedeligt!
Serveren med videoen kan være nede, prøv igen senere.

Typiske karaktertræk for stoffet Ecstacy, formuleret i en stor kampagne, der i øjeblikket ruller hen over Danmark. Sådan virker Ecstacy på en del: SKRÅT OP MED DET HELE !
Havde man kunnet gøre det om, ville man - når man opgør summen af de sorger og ulykker, der er fulgt i kølvandet - nok aldrig havde tilladt bajere og brændevin, og sprut i det hele taget.
Man kan ikke gøre det om. Men havde man bare kunnet!
Ligesom tobakken, der i næsten fem århundrede har været en alment accepteret last, selv i de pænere kredse, men nu er den rene gift, der forpester lunger og omgivelser i en sådan grad, at den offentlige mening og loven - hånd i hånd - har umuliggjort tobaksrygning på offentlige steder, og ofte private med, og henvist den til toiletter, kældre og garderobeskabe, hvor den ikke er så synlig. Gudskelov at man husker trickene fra barndommens smugrygning.

Og så er der også EPO´en og de andre midler, som ikke bare er uglesete af den offentlige mening, men nu også er direkte forbudt, skønt de dog gjorde sport seværdig nok til at kunne vises som TV-underholdning !
Men nu kommer man altså i fængsel for at producere og sælge dem - og bruger man dem, bliver man hængt ud i medierne, til spot og spe for folket, hvilket trods alt næsten er værre end et par måneder bag tremmerne.

Og så er der jo også PESTICIDERNE - for ikke at tale om - MADSMINKEN - alle de gode sager, vi har levet med i generetioner, i perioder sågar har anset for at være samfundsnyttige. Noget af det har sågar sikkert udløst Nobel-Priser ! Nu forbudt!

Trenden er altså tydelig nok: VI VIL IKKE HAVE DET ! Vi vil ikke i vores liv og tilværelse længere have de ting, der ikke er ægte. Lige bortset fra den provokerede abort og kunstig befrugtning og de livsforlængende indgreb og sådanne helt bestemte ting, der endnu har fået lov at stå på positivlisten over gode livsværdier.
(Men det var jo der, vi tidligere fandt pesticiderne)!

Men nu skal det væk, for det var en fejltagelse - Og så er der altså lige Ecstacy. Et nyt rusmiddel, en kunstig frembragt gift, der er trængt ind på markedet i de seneste år side om side med hash og speed og i kølvandet på heroin, LSD og kokain, og som nu har almen udbredelse på diskotekerne og ved techno-fester, hvor ungdom mødes, for så bliver der gang i den, og så kan man bare danse hele natten og mere til ! (Hvordan med at passe sit arbejde, dagen derpå)?
Før i tiden kunne man også danse hele natten, elske og havde det skønt uden brug af kunstige hjælpemidler, alene stimuleret af bevægelser og interesse i det modsatte køn. Populær må den være - ECSTACY´en - for som de siger, dem der bliver spurgt i TV: Alle bruger det jo ! Præcis som man har sagt om hash, speed og andre stoffer, når de dukkede op og først bagefter , når nyhedsfeberen havde lagt sig, viste det sig, at millioner af unge såmænd aldrig havde prøvet det. Der var sågar nogle i disco-miljøet, der aldrig havde fået tilbudt det. Men det var jo først bagefter, for det var ingen god historie, mens emnet var "hot"!

Men Ecstasy er altså det, der dominerer, og den har da også krævet sine første dødsofre - ligesom alle de andre har - selv om alle forsikrer, at det alene skyldes, at man ikke ved hvad der er inden i; og som regel går det jo godt, se bare på hvor mange, der slipper med livet i behold, og hvordan kan man i øvrigt more sig uden, og der er næsten ingen bivirkninger: Får man ikke kvalme af stoffet, får man det over gentalsen af argumenterne for, hvorfor man roligt kan stå på den store kollektive rus! Så må vi atter engang høre - nogle - "eksperter"`s standard-svar:
Det er ikke farligere end alkohol.
Det er kommet for at blive.
Det er forbud, der fører til kriminalitet
Det er kun den dårlige kvalitet, der er giftig.
Det bør være tilladt at bruge, at sælge og at producere.
(signeret af bl.a. sekretariatschefen for Narkotikarådet, Socialministeriet).

Jeg ved ikke hvad det er, der gør, at mens flere og flere gennem årtier eller århundreder alment accepterede midler forbydes - om ikke af andre, så af det aldrig svigtende politiske korrektheds offentlige mening, så skal netop lige de stoffer, der spreder så megen ødelæggelse blandt unge, have lov at slippe for tiltale. Og være tilladt og acceptabel. Fordi det ikke er så farligt endda, og nogen dør af det er forbudt. Ikke så farligt som hvad? ? ? Ikke så farligt som anabolske steroider??? Ikke så farligt som et normalt liv???
Eller er der en anden måde at forstå det på? At vi ikke kan hindre det? - At vi derfor må tillade det? For så kan vi bedre afbøde de negative virkninger. Så kan alle deltag! Så de i hvert faldt ikke dør af det. Eller laver kriminalitet for at få fat i det!

Så giv det et blåt stempel og et grønt lys! Signeret en af flere "eksperter", for så er vi sikre på, at giften er af ordentlig kvalitet ! Så kan unge blæse hjernen ud og ændre psyke og tabe personligheden og rissikere depessioner og tænke selvmordstanker på en sund og sikker måde.

"ECSTASY er en rus, en flyvetur og masser af kunstig kærlighed, men især er Ecstasy en nedtur med farlig psykiske og fysiske mén," hedder det i den af Sundhedsministeriet støttede kampagne:
Fuck heroin, Fuck kæresten, Fuck kærligheden, Fuck fremtiden
Og FUCK de narko-eksperter, der bare drømmer om at tillade stoffer, der kan føre folk i ulykke, fordi det er svært at forhindre at de bliver brugt. Mord, vold og røveri er også umuligt at stoppe, selv om det er forbudt!

 

 
Men rygning er sundt men vanedannende. Se Her!

On August 7, 2009
4 5 6 7 8 9
Amaze your friends, be the first to tell them

At five minutes and six seconds after 4 AM on the 7th of August
this year, the time and date will be

04:05:06 07/08/09

This will never happen again

 
 
 

 free counters

Copyright © 1997-1998-1999-2000-2001-2002-2003-2004-2005-2006-2007-2008 - 2009 - 2010 - 2011 - 2012 - 2013 - 2014 - Bent Bay