Pas på Fedt Tyvene!

Mange af jer har sikkert læst om folk, der er blevet bortført og har fået stjålet deres nyrer... Det er sikkert en vandrehistorie - men det er det følgende ikke!!!! Tyveri af kropsdele sker hver eneste dag - også her i Skandinavien.

Jeg fik mine lår stjålet for nogle år siden! det skete en nat, jeg var gået tidligt i seng. Jeg gik i seng i min egen krop - og næste morgen vågnede jeg med en andens lår! Det var tydeligt, at de nye ikke var mine. De havde et udseende, der mindede om udkogt havregrød. Hvem kunne finde på at gøre noget så grusomt? Hvis var disse lår, og hvad var der mon blevet af mine egne? Jeg brugte den sommer til at lede efter mine lår. Såret og vred måtte jeg til sidst acceptere at selvsiddende strømper var yt - nu var det et liv i lange bukser - strømpebukser altså, med ekstra støtte.

Så en dag var jeg igen ikke længere på vagt, og tyvene slog til igen! Min bagdel var deres næste mål. Det må have været den samme bande, for selv om den var anbragt 10 centimeter lavere end oprindeligt, så matchede den nye bagdel fuldstændigt de lår, jeg tidligere havde fået! Nu passede mine lår og min bagdel til hinanden, men ikke til mig....

Rædselsfuldt, og jeg kunne kun bede til, at lange nederdele igen bliver moderne.

Det var ikke nok med det!

En morgen var mine mavemuskler væk. Jeg stod op, som jeg plejede, men det var helt oplagt, at nogen havde stjålet dem. Min overkrop virkede flydende og det var tydeligt for enhver, at mine tarme nu lå og skvulpede hjælpeløst rundt lige bag maveskindet uden at blive holdt på plads....Så var det jeg begyndte at gå med bodystocking, når jeg skulle ud. Jeg misunder min mor hendes hofteholder.

For et par år siden opdagede jeg, at turen var kommet til mine arme - nu var de også blevet ombyttet! En dag, da jeg var ved at sætte mit hår, så jeg fascineret og forfærdet, hvordan kødet på mine overarme svang fra side til side i takt til hårbørstens bevægelser. I
fortvivlelse holdt jeg op med at gå med kortærmede trøjer. Det var skræmmende at erkende, at alle mine ydre kropsdele - langsomt, men sikkert - var ved at blive ombyttet.

Alder? Alder har intet med det at gøre... Alder er noget, der kommer krybende, ubemærket, bid for bid - akkurat som modning. Nej, jeg ved dette var noget udefra kommende - jeg blev angrebet igen og igen - pludseligt og uden varsel.

Hvad ville blive det næste? Den nat min hals forsvandt hurtigere end den julegås, den nu lignede, besluttede jeg at dele min historie med andre....

Kvinder i alle aldre støt op i min kamp mod plastikkirurgien. Det er faktisk ikke plastik, de bruger. Men det vidste du godt, ikke? Du ved godt, hvor alle de tynde lår, flade maver og stramme hager kommer fra, ikke??

PS. Sidste år troede jeg, at nogen havde stjålet mine bryster: Jeg vågnede, så ned ad mig selv - og de var væk! Jeg sprang ud af sengen, men til min lettelse opdagede jeg, at de bare havde gemt sig i mine armhuler, mens jeg sov...

Normalvægtige og tynde kan have det værre end tykke

Af Thomas Hoffmann

Piger, der tror, de er overvægtige, er mere triste, end piger som rent faktisk er overvægtige. Samtidig er undervægtige drenge hårdt ramt, viser forskning gennem en ny metode.
Hvis du nogle gange tænker, at den tykke pige i klassen må have det hårdt, kan sagtens være, du tager fejl.
Overvægtige piger har i hvert fald generelt mindre tendens til at være depressive, end normalvægtige piger, der tror, de vejer for meget.
Det viser ny og grundig forskning fra Pennsylvania State University i USA, hvor psykologer har undersøgt data på over 12.000 teenagere.
»Vi bekymrer os tit om, hvordan overvægtige piger har det, og læger har en tendens til at tro, at piger med normal vægt har det godt med sig selv. Vores resultater viser, at det måske burde være lige omvendt,« siger Michelle L. Frisco, lektor i sociologi og demografi på Penn State, i en pressemeddelelse.
Flere faktorer med end i tidligere forskning
Normalt analyserer forskere enten:
hvordan unge har det, når de er overvægtige, eller
hvordan deres holdning til vægten påvirker deres livssyn
I dette studium har forskerne som nogle af de første kombineret de to punkter, så de unges vægt er kombineret med deres opfattelse af vægt - og sammenholdt oplysningerne med deres svar på et spørgeskema, som kortlægger deres tendens til depression.
Den fremgangsmåde begejstrer en dansk psykologi-professor.
»Det er rigtigt godt at gøre det på den måde, for forestillingerne om ens egen krop er utroligt vigtigt for, hvordan man har det, ja faktisk mere vigtige end virkeligheden selv,« siger Ask Elklit, professor i klinisk psykologi på Aarhus Universitet.
Et studium i tråd med tiden
Ask Elklit uddyber:
»Forestillingerne styrer vores tanker og følelser. Nogle gange er det fortvivlende at opleve, at folk kan have noget, som andre ser som misopfattelser som for eksempel en skæv næse, for meget fedt på kroppen eller en anden fejl ved deres udseende. At man selv tror på det kan udløse symptomer, og i kognitiv terapi drejer det sig netop om at ændre de forestillinger ved at få dem afprøvet og testet og få folk til at tænke anderledes.«
»Derfor giver sådan et studium god mening, og det går rigtigt godt i tråd med de behandlingsformer, som er effektive og in for tiden,« siger Ask Elklit.
Undervægtige drenge er meget fortvivlede
En anden konklusion i den amerikanske undersøgelse lyder, at undervægtige drenge er »meget fortvivlede« over at veje for lidt.
Frustrationen er væsentligt større end den, overvægtige drenge oplever over at veje for meget, og det får forskerne til at konkludere, at normalvægtige piger og undervægtige drenge er to hidtil oversete grupper, når man taler ægtproblemer.
Opdagelsen giver ret god mening, mener professor Ask Elklit.
»Stereotypier eller forestillinger omkring, hvordan man skal se ud - for eksempel fra billedet i reklamer - påvirker os meget. Jeg har oplevet et par gange med mænd, som ikke var så høje, at de følte sig underlegne, selvom de var lige så gode som alle os andre.«
»For mænds vedkommende skal man helst have en 'tilpas' størrelse og vægt for at være mandig. Hvis man er splejset, kan man føle sig et godt stykke fra idealet, og det kan være et problem.«
Det kan være bedre at være tyk end tynd
Ifølge Ask Elklit kan det faktisk være bedre at være overvægtig, end at være tynd.
»Tit bliver overvægtige nærmest straffet, for eksempel fordi andre mener, at de skal arbejde med deres overvægt. Men der er også andre forestillinger forbundet med overvægt, for eksempel mere glæde og livsnydelse. Derfor er det ikke udelukkende negativt at være overvægtig, og det kan gøre en forskel for, hvordan man har det,« forklarer Ask Elklit.
Psykologens vurdering er helt på linje med de amerikanske forskere.
»Overvægtige teenagere har måske ikke så mange problemer, som vi hidtil har troet. Tidligere forskning kan have overset de vigtigste grupper: normalvægtige piger - som tror, de er overvægtige - og undervægtige drenge,« konkluderer de.
Realister med overensstemmelse mellem vægt og opfattelsen af deres krop har ifølge forskerne »ikke de store problemer« i forhold til depression.

Fedmeepidemien

Et rekordhøjt antal voksne danskere er nu svært overvægtige og har dermed stærkt forhøjet risiko for at få kroniske sygdomme og dø for tidligt. Det skriver Politiken
600.000 borgere over 15 år vejer så meget, at de lider af fedme. Det viser en beregning, Politiken har foretaget på baggrund af tal om udbredelsen af svær overvægt fra Den Nationale Sundhedsprofil koblet med befolkningstal fra Danmarks Statistik. Dermed er andelen er voksne borgere med fedme mere end fordoblet siden 1980'erne.

Mens 5,5 procent var svært overvægtige tilbage i 1987, var tallet helt oppe på 13,4 procent i 2010. Så højt har det aldrig været før.Situationen er nu så alvorlig, at sundhedsminister Bertel Haarder (V) erklærer sig "fortvivlet over fedmeepidemien".

"Overvægt er ved at være en lige så stor trussel som rygning. Truslen fra overvægt bliver værre og værre, mens der trods alt er færre og færre unge, som ryger. Det er skriften på væggen. Det går også bedre med alkohol. Det eneste sted, det går den gale vej, er fedme," siger ministeren til Politiken.

Hvert år er næsten 1.000 mennesker så tykke, at de må opgive at passe et arbejde og gå på førtidspension. Fedme slår dagligt fire danskere ihjel, og den massive overvægt giver titusindvis af borgere langvarige lidelser som for eksempel sukkersyge, gigt og hjerte-kar-sygdomme.

Lægebesög

En kvinde tager til lægen til sin årlige undersøgelse.
Sygeplejersken stiller hende de basale spørgsmål.
"Hvor meget vejer du?" spørger hun.
"65 kg" siger kvinden.
Hun står op på vægten.
Den siger 74 kg.

Sygeplejersken spørger "Din højde?"
"1,73 cm" siger hun.
Sygeplejersken måler og ser, at kvinden kun måler 1,66 cm.

Så tager hun blodtrykket
og siger til kvinden, at det er meget højt.
"Det tror da fanden!" råber kvinden.
"Da jeg kom her, var jeg høj og slank!
Nu er jeg lille og fed!"

Inner Peace: This is so true

If you can start the day without caffeine,
If you can always be cheerful, ignoring aches and pains,
If you can resist complaining and boring people with your troubles,
If you can eat the same food every day and be grateful for it,
If you can understand when your loved ones are too busy to give you any time,
If you can take criticism and blame without resentment,
If you can conquer tension without medical help,
If you can relax without alcohol,
If you can sleep without the aid of drugs,

...Then You Are Probably are.........

The Family Dog!

And you thought I was going to get all spiritual

Send this page to your friends

Click here to send this page to a friend!

 susnet.se tjänster - statistik och besöksräknare utan reklam

eXTReMe Tracker

 free stat counter

free counters

Copyright © 1997- 2014- Bent Bay