Firmaet og vagterne er nu fyret.

Tre vagter fra Falck Securitas stjal legetøj og dvd-film, som alvorligt syge børn på Rigshospitalet skulle have glæde af.

Rigshospitalet i København har med omgående virkning afbrudt samarbejdet med Falck Securitas, fordi tre af firmaets vagter er blevet taget i at stjæle legesager fra et aflåst lagerrum i hospitalets kælder.

 Vagterne stjal legetøj, dvd-film, malebøger og andre ting, der blev brugt af de syge børn, som hospitalet behandler.

Tingene er blevet stjålet fra Ronald McDonalds Hus, som huser børnenes familier og samtidig råder over en masse legetøj, der skal trøste alvorligt syge børn.

- Jeg er egentlig ikke vred på de mennesker. Jeg har snarere ondt af dem, fordi de ikke kan kende forskel på dit og mit, siger Marianne Benzon Nielsen, leder af Ronald McDonalds Hus.

Gerningsmændene kunne afsløres med optagelser fra et skjult videokamera. Sagen er meldt til politiet, og de tre vagter er alle sigtet for tyveri og bortvist fra deres arbejdsplads.

Fra min gæstebog den 29. august 2006.

Homepage URL:  http://www.alarmpatruljen.dk
Comments: Med hensyn til din artikel med 3 vagter fra Falck Securitas som angiveligt skulle have stjålet fra børn på Rigshospitalet, skal jeg oplyse dig om, at en ud af de tre har indrømmet samt fået dom for tyveri på Rigshospitalet. De to andre har intet med tyveriet at gøre, og der kører nu erstatningssager ved domstolene med henblik på erstatning for uberetiget at blive beskyldt for at stjæle på Rigshospitalet. Dette mod Falck Securitas a/s samt de medier der har bragt historierne.
Mange hilsner
Søren Meyer

 

 I Danmark kan man kun stole på sig selv!

 Back to Index      Tilbage til Index