Danmark praler af at være et fødevareproducerende land, hvor gode, rene madvarer er værdsat.
Hele tiden er der kampagner for at den mad, vi spiser, skal være sund, appetitlig og være fremstillet af gode rene råvarer. Landbruget gør meget for at leve op til de mål. Derfor må der på det skarpeste  tages afstand fra at bruge kød til menneskeføde, som i dag bruges til hundeføde. Når en okse slagtes, skæres der to kilo kød fra dens hals. Kødet er fyldt med blod og bakterier. Ved en raffineret proces i en centrifuge kan kødet nu renses for blod og bakterier. Det er en bekostelig proces, så hvorfor i alverden opstår en sådan sag? (Hvem har fået ideen til dette svineri)? Kødet er ulækkert. Tanken om at det skal bruges til menneskeføde, er simpelthen ikke til at holde ud.
 
 
Forbrugsminnister Lars Barfod (K) har nu krævet, at kødet skal mærkes, så forbrugeren i det mindste kan se det på det kød der ligger i kølediskene. Hvorfor kræver han ikke kødet  forbudt? Hvorfor skal vi, forbrugere bruge tid på at kontrollere det kød, vi har tænkt at købe? Hvor sidder mærket på sådan noget kød i for eksempel pølser eller burger?
Der bliver lagt afstand til det fra forskellige sider. Det ville klæde landbruget og dets organisationer, at der bliver protesteret mod og taget afstand til at bruge affaldskød på den måde. Vi har jo rigeligt af gode råvarer til rådighed. Hvem giver industrien frie hænder til at behandle  kødet efter deres egen fidus? Er det igen vores ubrugelige lovgivning? Plattenslagere, der er fuldstændig ligeglade med, hvordan landbrugets omdømme er, løber med en eventuel gevinst. Der produceres rigeligt af gode råvarer, så lad hundene få, hvad der tilkommer dem. Lad os dog slå fast, een gang for alle: Der er forskel på hundeæde og menneskeføde. Er Lars Barfod bange for at miste sin taburet?
 
Tør man spørge, Hvilken idiot kom først med forslaget?
Bent Bay
 
 

Dansk handlingsplan - Fugleinfluenza

Vi har hørt  rygter om at Lars Barfoed vil sætte vagtposter op på alle sydvendte grænser, for at stoppe eventuelle overflyvninger. Vagterne bliver udstyret med ovenfor omtalte "Hundeæde" som vil blive oversprøjtet indtrængende flyvende objekter. Nedskudte objekter kan sikkert bruges i EU. 

 

English

American

Canada

Dansk

Norsk

Svensk

Nederland

Chinese

Greece

Russian


My Guestbook´s

More than 5.000 have signed this Guestbook

 
Send this Homepage to a friend:


Visitors online:  - right now
 
  Free counter and web stats
 

eXTReMe Tracker