Title of Page

Mink fra Danmark til Hviderusland.

"Vi kan ikke komme efter dem, der transporterede minkene eller dyrlægen, der tilså dem" siger Birgit Nielsen, Vicepolitimester i Åbenrå. Transporten blev stoppe på grænsen i Padborg, der konstaterede , at forholdene var så dårlige, at det var nødvendigt at tilkalde Fødevareregionen.

Dyrlæge Niels Therkildsen tilså minkene og fandt to af dem så tilskadekomne, at han aflivede dem. Han lod derefter lastvognen køre videre med de 1500 mink.

Dyrlæge Ole Caspersen, Dyreværndinspektør i Dyrenes Beskytelse, er ikke i tvivl om at transporten var grov dyremishandling."Når der opstår så store skader, at kranie-knogler bliver blotlagt på en tre-fire timers tur, så er dyrene ikke beskyttet godt nok" siger han. Man må undre sig over at politiet kun har indhentet oplysninger hos selvsamme dyrlæge, som besluttede at lade transporten fortsætte. Hvorfor kontakter man ikke en uvildig person? Hvorfor har man ikke kontaktet det vetrinære sundhedsråd? Man kan vel heller ikke være tilfreds med at det også er dyrlæge Niels Therkildsen, der har udtalt sig i forbindelse efterforskningen af selv transporten!

Hvor meget har dyrlæge Niels Therkildsen fået "under bordet" for at lade transporten fortsætte?

Se også: Levende hunde som agn.  &  Hunde i Bulgarien & Overskåret hals

Her kan du læse om alle dyreplagerne:

http://www.alledyrsret.dk/

 

Send til Venner

Click here to send this page to a friend!

Visitors online:  - right now

  Free counter and web stats

free counters

 

English

American

Canada

Dansk

Norsk

Svensk

Nederland

Chinese

Greece

Russian