Title of Page
 
 
Skar halsen over på hund!

Med sorg i hjertet læser man nu igen om en dyremishandler!


En labrador fik skåret halsen over og fik lov at ligge i over et halvt døgn og lide!
Stakkels lille hund..jeg græder over den ondskab der foregår og håber hver dag der ikke står noget i avisen, men jo, hver dag sker der dyremishandling år ud og år ind, og så tænker nogen så lad være at læse det, NEJ det vil jeg ikke for det skal frem og stå så alle kan se hvad det er for en verden af ondskab man lever i.
Hvad får dette (ved ikke om jeg skal kalde ham menneske denne dyre mishandler) hvad får han ? En lille løftet pegefinger og så er det ovre...nej lad os få et ordentligt samfund hvor dyrene får en værdig behandling og den som mishandler får en straf så stor at han kan mærke det på egen krop! Hvad sker der? INTET ! ! ! !
Jeg er knust..at tænke sig at den lille labrador har ligget og lidt, er så sørgeligt og så stor ondskabsfuldt  og så ansvarsløst at jeg ikke har ord for det.

 

Mand der skar halsen over på hund bør i fængsel ! ! !

Formanden for Dyrenes Beskyttelse kalder sagen den groveste, han nogensinde har oplevet.

 Hvis ikke den 41-årige mand fra Ferrit- slevvej i Ullerslev Kommune, som er sigtet for grov dyremishandling ved at have skåret halsen over på sin hund, bliver idømt en længere, ubetinget fængselsstraf, så vil formanden for Dyrenes Beskyttelse i Danmark, Ole Münster, gå i aktion.

- Det er uden tvivl den groveste sag, når det handler om mishandling af dyr, jeg nogensinde har fået kendskab til i min tid som formand. Det er virkelig stærk kost, og jeg kan garantere for, at vi vil følge en kommende retssag tæt. For hvis ikke manden sendes i fængsel i en længere periode, så er der noget ravende galt med loven.

Der står godt nok, at man kan idømmes op til et års ubetinget fængsel, hvis en person udsætter et dyr for så omfattende lidelser, at det næsten ikke er til at beskrive, men der er aldrig faldet domme i nærheden af maksimumstraffen for andre meget grove sager omhandlende dyremishandling. For det meste er de sager endt med kortere, betingede fængselsdomme, bøder på nogle få tusinde kroner samt fratagelse af retten til at eje kæledyr, siger Ole Münster.

- Men i dette tilfælde vil det efter min mening været helt forkert, hvis ikke retten idømmer manden fra Ullerslev en længere, ubetinget fængselsstraf. For det er den mest bestialske behandling af en dyr, jeg til dato har hørt om. Tænk at skære halsen og luftrøret over på sin fireårige labradorhund, og efterfølgende ikke sikre, at hunden er død. Tværtimod lægger manden sig til at sove ved siden af den arme hund, og dagen efter går han på arbejde, selv om hunden ligger på en sofa i kælderen og lider voldsomt. Det er fuldstændig ufatteligt, at nogen mennesker kan behandle et dyr, de har i deres varetægt, så bestialsk. For hunden har lidt voldsomt i over et halvt døgn, før den blev fundet og efterfølgende aflivet af en dyrlæge, fastslår Ole Münster, der først fik kendskab til sagen, da avisen i går kontaktede ham.

Kredsformand for Dyrenes Beskyttelse i Ullerslev og Langeskov kommuner, Kirsten Bjerregaard Nielsen:

- Det er en modbydelig sag, og flere medlemmer har da også ringet til mig for at spørge, om vi gjorde noget. Vi kan ikke gøre andet end at følge sagen, når den skal bedømmes i retten, og så må vi reagere, hvis ikke retten kommer frem til en alvorlig sanktion over for den 41-årige mand, siger Kirsten Bjerregaard Nielsen, der er ovenud tilfreds med, at landsorganisationen Dyrenes Beskyttelse nu også er koblet på sagen.

 

PS: Det bliver nok bare til en løftet pegefinger - betinget fængsel eller en bøde på et par kroner - som vanligt i den slags sager. Kan alle disse dyrplagere virkelig være i familie med en minister?

   "Hvorfor ikke Liv for Liv"  (Red.)

Kommentar til ovenstående.

Var lige inde på din hjemmeside, den er lidt ok Bent, var sgu lidt rystet da jeg gik ind under din side med dyremishandling, og fandt ud af at jeg bor lige op og ned af den mand der har skåret halsen over på sin hund. Min svigersøn fortalte mig om det, og jeg kan slet ikke fatte det. Hold da kæft hvor er folk syge i hovedet. Kan bare ikke fatte sådan noget.

Ved ikke hvordan manden ser ud, men ku godt ha lidt lyst til det, så man i det mindste vidste hvem han er, og kunne spytte efter ham. Det er jo forfærdeligt!!

Se også: Levende hunde som agn.  &  Hunde i Bulgarien & Stramme halsbånd

Her kan du læse om alle dyreplagerne:

http://www.alledyrsret.dk/

Send denne side til en ven
Click here to send this page to a friend!

Glem ikke at vi er i Bedragertiden

  Free counter and web stats

 Back to Index      Tilbage til Index

 
Copyright © 2011 Bent Bay