Dusør udloves i sag om dyremishandling i Esbjerg

 

ESBJERG: Dorthe Lang, en af Esbjergs store dyrkeelskere, er oprørt over sagen om mishandlingen af den cirka tre måneder gamle rottweiler-hvalp, der blev fundet på Mølleparkvej mandag morgen. (12.december 2005)

Hvalpen var så mishandlet, at den måtte aflives, og Dorthe Lang udlover nu en dusør til den, der kan komme med afgørende oplysninger, så dyremishandleren kan pågribes.

- Jeg har 300 kroner at give, og jeg håber, at andre også vil lægge til dusøren, så sagen kan opklares, siger hun.

Vicepolitikommissær Søren Strægaard, der i går bad offentligheden om hjælp til at finde hundeejeren, fortalte, at hunden blev fundet med en plastikstrip om halsen, kvælnings-punktblødninger i øjnene, dobbelt kæbebrud og kraftige blødninger i halsen.

Folk, der kender til nogen, der har haft en rottweilerhvalp, bedes kontakte Esbjerg Politi på telefonnummer 7611 1448. Henvendelser kan ske anonymt.

 

 

Dusør i sag om hvalpemishandling forhøjet med 6000 Kroner.

ESBJERG: Adskillige behjertede mennesker har tilbudt at bidrage til den dusør på 300 kroner, som Esbjerg, i onsdags (14.dec 2005) lagde på bordet i sagen om den grove mishandling af en rottweilerhvalp. F.eks. kontaktede ... avisen og forhøjede dusøren med 1000 kroner.  Næsten samtidig smækkede kredsformanden for Dyrenes Beskyttelse i Esbjerg,  Ejvind Rask Pedersen, på vegne af foreningen 5000 kroner på bordet

Dusør for hvalpemishandling forhøjet endnu engang.

 

ESBJERG: Dusøren til opklaring af sagen om den grove mishandling af en tre måneder gammel rottweiler har fået endnu et hak opad.

Knud Ingvardsen fra Nordby på Fanø og Thorkild W. Mai fra Schøneberg i Schweiz udlover nu hver 1000 kroner, hvilket bringer dusøren på over 12.000.

- Den skyldige skal findes. Hurtigst muligt, siger Knud Ingvardsen.

Dorthe Lang fra Esbjerg var den første, der bragte ideen om dusør på bane. Hun havde 300 kroner at give. Siden kom Niels Schmidt og kredsformanden for Dyrenes Beskyttelse til med henholdsvis 1000 og 5000 kroner.

Mandag morgen blev en cirka tre måneder gamle rottweiler-hvalp fundet på Mølleparkvej.

Hvalpen var så mishandlet, at den måtte aflives. Politiet bad tirsdag offentligheden om hjælp til at finde hundeejeren. Hunden blev fundet med en plastikstrip om halsen, kvælnings-punktblødninger i øjnene, dobbelt kæbebrud og kraftige blødninger i halsen.

Folk, der kender til nogen, der har haft en rottweilerhvalp, bedes kontakte Esbjerg Politi på telefonnummer 7611 1448. Henvendelser kan ske anonymt.

 

 

Mandag 19.december 2005

Indtil videre har der ikke været nogen, der har henvendt sig til politiet om identiteten på hvalpens ejer. Nu efterlyser Ejvind Rask Pedersen personer, der inden for de seneste cirka to måneder har solgt en rottweiler-hvalp til Esbjerg området.

- Henvendelser fra hvalpesælgere såvel som fra dyrevenlige folk, der ønsker at støtte initiativet med dusøren, kan ske til mig på telefonnummer 7511 7184, siger kredsformanden.

 

23. december 2005  

Ejer af mishandlet hundehvalp fundet

Ejeren af den groft mishandlede rottweilerhvalp, der mandag morgen i sidste uge blev fundet på Mølleparkvej, er fundet.

Esbjerg Politi har kendt mandens identitet i adskillige dage, og den 36-årige er blevet afhørt tre gange.

Han nægter ethvert kendskab til mishandlingen af den omkring tre måneder gamle hvalp, som en dyrlæge måtte aflive på grund af skadernes voldsomme omfang.

Politiet kan dog ikke bevise, at det er ejeren, der står bag mishandlingen. Hundeejeren påstår nemlig, at hvalpen løb fra ham den 10. december og at han ikke har set den siden.

Politikommissær Ole Therkelsen, Esbjerg Politi, understreger, at den meget lidt samarbejdsvillige, tidligere hundeejer, der er godt kendt i politiets system, har fået en utvetydig besked med fra Politigården:

- Køber du igen en hund, så regn med, at vi holder skarpt øje med dig.

Igen, bare en løftet pegefinger - og hvor blev der af dusøren?

Vi er nogle svin mod dyr!
En løftet pegefinger, betinget fængsel, symbolske bøder  er alt  hvad  disse dyrplagere kan se frem til! Hurra for den Danske  Lov!
 

Mere Dyrplageri på Gitte´s Side!

  Free counter and web stats

 Back to Index      Tilbage til Index