Title of Page

Her er Julegaven til alle dyrelskere. Kom så Mariann Fisher Boel - Vis hvad du kan! Stop mord på dyr!

20. december 2005 kl. 12:03

EU vil stoppe støtte til eksport af levende dyr!

EU-Kommissionen bøjer sig nu for pres fra Europa-Parlamentet og en række EU-lande, herunder Danmark, og vil stoppe den stærkt kritiserede EU-støtte til eksport af levende kvæg.  Støtten har været under voldsom kritik, fordi dyreværnsfolk i flere omgange har dokumenteret, at dyrene bliver mishandlet under transporten, der især går til Mellemøsten, hvor de halalslagtes. EU's landbrugskommissær, Mariann Fischer Boel, der netop er vendt hjem fra WTO-topmødet i Hongkong, vil derfor tirsdag foreslå en øjeblikkelig afskaffelse af støtten. EU bruger årligt omkring en halv milliard kroner på eksportstøtte til firmaer, der sender dyr af sted på rejser, som ofte varer 6-10 dage. Libanon er den største aftager af levende kvæg fra EU og har foreløbigt modtaget 66.301 stykker kvæg i år, hvilket er et fald i forhold til sidste år, hvor tallet var 123.825. /ritzau/

Det var bestemt også på tide. Nu har bønder og vognmænd været dyreplagere længe nok! (Bent Bay)

Se også: Levende hunde som agn.  &  Hunde i Bulgarien & Overskåret hals & Hund efter Bil

Kvæler Halsbånd på Hunde & Forbudte Hundekampe

 

I Spanien har man tyrefægtning og gedekastning fra kirketårne, og det støtter Danmark med rigtige mange penge i form af handyr-præmie til tyrekalve.
I Grækenland brækker man benene på hestene, før de sejles til Italien for at blive slagtet, for man må ikke udlevere raske heste. Derfor brækkes ben på heste, for så er de ikke længere raske, og må derfor gerne udleveres til slagtning. Jeg venter blot på billeder fra Grækenland, og når de kommer, vil de blive offentliggjort. Ofte får hestene kalk i øjnene, for man mener, at de bliver mere rolige at sejle med. Ingen dyr kan være rolige, når deres ben er brækkede, det forstår jeg udmærket.
Vi har utrolig mange eksempler på vanrøgt af dyr i EU lande.
I Danmark foregår der rituelle slagtninger, som også stammer fra andre lande. Det er en hån og et helvede, som påføres dyrene på dansk jord, som vi naturligvis ikke kan eller vil acceptere.

 

Her kan du læse om alle dyreplagerne:

http://www.alledyrsret.dk/

 

Send siden videre
Click here to send this page to a friend!

  Free counter and web stats

 

 hidden hit counter
hit counter dreamweaver

 free counters