Dagens Utrolige Danmark

Betaler du også for den kommunale Surfing? Tryk på dette Banner!

Ja, dette står skrevet over døren til "Børnehaven"
 Vi har 100.000 love, men ingen til at håndhæve dem!

 


HJÆLP!

Kan en eller anden fortælle mig, hvorfor alle Ministre, Journalister, TV-værter og andre,

som tror de er noget særligt, hele tiden siger: ÆH - ØH - næsten til hvert andet ord?

Samtiddig slår de ud med armene! Jeg troede til at begynde med at det var en form for "døvesprog".

Er de nervøse eller bare dumme?


Mimi Jakobsen (61 år) har modtaget ministerpension siden 1997.
Får 26.091 kr. om måneden i ministerpension samt 31.900,- kr. om måneden i pension fra Folketinget. I alt 57.991,- kr. om måneden.
Fru Mimi har siden 1990 desuden haft en toppost i RED BARNET og modtager en løn på tæt ved 1 Mill.om året ( har ikke det nøjagtige tal )
LOVEN SKAL VÆRE LIGE FOR ALLE !
Derfor ønsker vi en ændring i Valglovens afsnit 2. Således at ministerpensioner og andre skatteyder betalte privilegier afskaffes.
Ministre må selv spare op til deres pensioner, præcis som alle andre danske borgere.

 


Lotto24 ApS betaler 60.000 kr. for vildledende konkurrence på nettet
Forbrugere blev vildledt, da de deltog i en konkurrence om en jordomrejse uden at være opmærksomme på, at de samtidig indgik en aftale om løbende medlemskab af spillesiden Lotto24 ApS. Det har Lotto24 ApS erkendt ved at betale en bøde på 60.000 kr. efter, at Forbrugerombudsmanden anmeldte firmaet til politiet.


Trafikminister fik klip i kørekortet

Henrik Dam Kristensen har flere fart- og parkeringsbøder bag sig. Den seneste fartbøde fik han kort efter, at han var blevet ny trafikminister.


Skal de ældre betale prisen for regeringens løftebrud?

Man må lade den røde løftebrudsregering, at den på ingen måde forsøger at lefle for de ældre i landet. I hvert fald ikke længere. Da Socialdemokratiet og Socialistisk Folkeparti under valgkampen lod løfterne regne ned over danskerne som manna fra himmelen, lovede de ganske vist at hæve det årlige pensionstillæg med 5000 kroner.

Men efter valget var det glemt sammen med alle de mange andre løfter, som aldrig blev til noget. Og eftersom det er de færreste ældre, der går ud og råber op på gader og stræder, kan regeringen læne sig tilbage i stolen. Desværre nøjes den ikke med at læne sig tilbage, men præsenterer med jævne mellemrum forslag, der skal gøre livet for de ældre endnu mere surt.


Hospitalsansatte spilder tiden på nettet

En intern undersøgelse fra oktober viser, at Hvidovre Hospitals ansatte på bare en måned har brugt næsten 4000 timer på at tjekke Facebook, lede efter en kæreste på dating.dk eller på andre hjemmesider

Det er konklusionen på en undersøgelse af de ansattes brug af internettet på Hvidovre Hospital.

Facebook var den absolutte tidsrøver, men også dating.dk og diverse underholdningssider ligger højt på de hospitalsansattes liste.

Tallet svarer til, at 24 ud af Hvidovre Hospitals 3400 fuldtidsansatte bruger samtlige arbejdstimer på internettet, skriver Ekstra Bladet.

PS: Det offentlige surfer meget på The Beat Post. Se Her og Her


Støt en Græker - Bliv fadder idag! Hjælp Kostas, Dimitrios og Georgiosstoppenopoulos med et forsat liv hjemme i Grækenland. De risikerer nemlig de frygteligste ting, som fx: - At betale skat - Være nødt til at gå på arbejde alle hverdage - Arbejde længere end fra 9.00 – 14.00 - Ikke få 14 månedslønninger om året - Ikke kunne gå på pension som 50-årige til 96% af lønnen … Giv din gave allerede i dag! SMS Souvlaki til 1234 - SMS'en koster 16.000 plus operatørudgifter..


SLUT MED AT HANDLE I DANMARK!
Jeg som bor kun 150 km fra den Tyske Grænse vil for eftertiden køre til Tyskland efter Tobak, øl og slik med mere.

(Eksempel - Du sparer i alt DK kroner 490,- på 1.000 gram rulletobak, hvilket betaler benzin og middagsmad.) Bliv med på en tur? Kontakt: bentbay@gmail.com

 
Toldregler fra Tyskland:
ØL - 110 Liter
SPIRITUS (over 21,8%) 10 Liter
VIN - 90 Liter
HEDVIN - 20 Liter
CIGARETTER - 800 Stk
RULLETOBAK - 1.000 Gram
 
Dagligvarer hentes i Ullared (Sveriges største Varehus). Med 4 - 5 mand i bilen + Køletasker kan det sagtens betale sig.
Ingen told! Bliv med på en tur?  kontakt: bentbay@gmail.com

Lars Løkke & Helle Torning

Lars Løkke gik ind på en  Bar omkring kl. 21:58

Han satte sig ved siden af Helle Torning og tændte for TVet.


22:00 nyhederne startede.

Nyhedsreporteren dækkede en hændelse om en mand,
der stod alleryderst på kanten af et tag
klar til at hoppe.


Helle Torning så på Lars  Løkke og sagde:
Tror du han vil hoppe?


Lars Løkke sagde:

Helt sikkert, jeg vil vædde på, at han hopper.


Helle Torning svarede:

Ok, jeg vædder på, at han ikke hopper.


Lars Løkke lagde 200 kroner på bardisken og sagde:

Jeg tager imod væddemålet.


Akkurat idet Helle Torning lægger sine penge på bardisken
 hopper manden ud i et drabeligt hop
og styrter direkte i døden.


Helle Torning blev vældig forskrækket,
men gav Lars Løkke pengene uden protester i det hun sagde:
Ret skal være ret. Her er dine penge.


Lars Løkke svarede:

Sorry, men jeg kan ikke tage imod pengene.

Jeg så nemlig dette på 17:00 nyhederne

så jeg vidste at han ville hoppe.


Helle Torning svarede:
 Det gjorde jeg også,
men jeg troede ikke, at han ville gøre det igen.


Lars Løkke tog pengene.
 

 
Beskæftigelsesminister Mette Frederiksen er en selvglad dum idiot! Hun passer godt ind i selsskabet!
Hun kan  ikke åbne munden uden at sige: "Som ny Beskæftigelsminister" Som om at dette var noget specielt!

Jeg er "Webmaster for The Beat Post International" men siger det sgu da ikke hele tiden! Bent Bay.


Prisstigninger per 1.10.2011

Hvorfor sætter man ikke alle de ubrugelige ministre og direktører ned i løn?


Cyklussen hos kvinder, som bruger p-piller, foregår ikke på samme måde som hos kvinder, der ikke gør. For eksempel har de ikke ægløsning.
Det er ligesom med andre ting, vi udsætter os selv for. P-piller giver nogle fordele, og vi må så vurdere, hvilken pris vi vil acceptere for det.
Kvinderne i folketinget mister også brugen af hjernen! Det kan ses og høres på deres optræden!

DF går markant tilbage

Danmark har gået tilbage i alle år!


Hvor er der blevet af Storken?
Den er stolt, hvid og langbenet. Den stortrives i Slesvig, men bevæger sig nødigt over grænsen til Danmark.
Tørlægning af levesteder nord for grænsen virker som en skjult forstærket grænsekontrol på storken, der tidligere har været almindelig udbredt herhjemme.
Selvom fuglen er fri for snærende bånd som grænseovergange med tykke toldere,
markerer grænsen mellem Tyskland og Danmark alligevel præcist grænsen for storkens udbredelse.
Det kan jo også være at Storken har samme mening som mig! Danmark er et Lorteland! Danmark har alt for mange love - Og ingen til at håndhæve dem! Som Dansker har man ret til at føle sig til GRIN!

Politiet sigter et plejeforældrepar for vold, grov vold og vanrøgt mod familiens plejebørn.
Fire børn er efterfølgende blevet fjernet fra hjemmet, og plejeforældrene har mistet deres plejetilladelse.
Et halvt års efterforskning giver sigtelse
Voldsforholdene hos plejefamilien blev anmeldt til politiet i december 2009. Umiddelbart efter, i slutningen af januar, blev de i alt fire børn fjernet fra hjemmet og 'hentet hjem' til deres respektive kommuner.
Voldelige opdragelsesmetoder
Under efterforskningen har politiet fundet frem til yderligere fem tidligere plejebørn, som ifølge sigtelsen også skulle have været udsat for voldelige opdragelsesmetoder i familien.
"Det er korrekt, at vi har efterforsket en anmeldelse om vold mod nogle plejebørn. Forældrene er sigtet for vold, grov vold og vanrøgt af i alt ni børn.
Volden er foregået over en periode på ti år fra 1990 til 2010
 (18.07.2011) Rundt om i landet findes sikkert  mange lignende forbrydelser, men hvem gidder at holde øje? Hvad med Tarm City???

Christiansborg, tirsdag den 12. juli 2011/RT

PRESSEMEDDELELSE

DF: Falske delikatesser skal undersøges

Dansk Folkepartis Marlene Harpsøe er vred over at erfare, at fødevarer i delikatesseafdelinger i supermarkeder viser sig at være ompakkede tilbudsvarer.

- Det her handler ikke kun om lægge nogle fødevarer i en køledisk og give dem en finere betegnelse, end der er belæg for. Der er tale om svindel og humbug, når den eneste forskel på varerne i delikatessedisken og tilbudsmontren er prisen. Dermed bliver forbrugerne narret til at betale mere for en vare, end den er værd, siger Marlene Harpsøe.

Ifølge Forbrugerrådet må supermarkederne gerne ompakke industrivarer. Det er ikke ulovligt ifølge nugældende regler. Derfor mener jeg, at det er de tilsyneladende utilstrækkelige regler, som vi skal have gjort noget ved. Derfor bakker vi Fødevareministerens forslag om snarlige regelændringer op og vi vil holde nøje øje med at det sker, for forbrugerne skal ikke snydes, siger Marlene Harpsøe.


Rabatkuponer og konkurrencer bliver tilladt - Hvis de er gennemskuelige.
Ved en ændring af markedsføringsloven pr. 1. juli 2011 bliver brug af rabatkuponer og konkurrencer, lodtrækninger o.l. tilladt i markedsføringen, forudsat tilbudsbetingelserne er klare, tydelige og let tilgængelige, og forbrugerne i øvrigt ikke bliver vildledt. Ifølge lovændringen ophæves markedsføringslovens specialforbud i §§ 10 og 11 om rabatkuponer og købsbetingede konkurrencer.  Som en konsekvens heraf ændres den eksisterende bestemmelse i markedsføringslovens § 9 om salgsfremmende foranstaltninger.
Med ændringen tydeliggøres, at oplysningspligten i medfør af § 9 ligeledes gælder ved brug af rabatkuponer og købsbetingede konkurrencer. Lovændringen finder sted som følge af, at EU-Domstolen i en række domme i løbet af 2009 og 2010 har fastslået,  at specialforbud i lighed med de danske forbud ikke længere kan opretholdes som følge af direktivet om urimelig handelspraksis.  Direktivet skal sikre ensartede markedsføringsregler på fælleskabsplan, herunder ved brug af salgsfremmende foranstaltninger,  som fx gaver (tilgift), rabatter, konkurrencer, slagtilbud og bonusprogrammer. Ifølge EU-Domstolen kan markedsføringsforanstaltninger kun forbydes,  hvis de enten udtrykkeligt fremgår af direktivets bilagsliste vedrørende forhold, som under alle omstændigheder anses som urimelige,  eller hvis de ud fra en konkret vurdering anses for at være direktivstridige.

Inden længe bestemmer EU-Domstolen hvilken farve vi skal have på Lokumspapiret! Webmaster


Det offentlige går på chefjagt.
 
 Inden for de kommende år vil tusindvis af ledere i kommuner og regioner forlade arbejdsmarkedet, viser undersøgelse.
Hvad helvede laver alle disse ledere?

Løfte-Brud        Eller Løkke-Brud


 
Hvad er dog dette?
Sideløbende med at mange danske kommuner har sparet på børnehaver, hjemmehjælp og andre kommunale ydelser er der blevet indkøbt dyre designermøbler til flere af landets rådhuse.
Det skriver Ekstra Bladet der har søgt aktindsigt i samtlige kommuners møbel- og kunstindkøb.
Og det forarger formanden for BUPL Henning Pedersen.
"Netop i en tid, hvor der bliver fyret pædagoger og andre offentligt ansatte, der synes jeg, at kommunerne skal tænke sig gevaldigt om, når de indkøber ting og tænke på prioriteringen af kommunernes økonomi.
Jeg er med på, at kommunernes økonomi er stram, men jeg synes, man skal tænke sig rigtig godt om. Så derfor bliver jeg forarget, når jeg hører eksempler på indkøb, der ikke er nødvendige," siger han til TV 2 NEWS.
Wegner og B&O i Kolding
En af de kommunerne der har været ude og købe dyre møbler er Kolding Kommune.
Her er der for eksempel i 2010 blevet indkøbt Wegner-møbler for en kvart million kroner og et B&O-fjernsyn til mere end 40.000 kroner til rådhuset.
Det er sket i en tid, hvor der sagt farvel til lærere i kommunen og skåret 30 procent på skolernes indkøb og undervisningsmaterialer.
Borgmesteren Jørn Pedersen (V) forklarer at den indkøbspraksis er blevet ændret.
"Der har ikke været ordnede retningslinjer for, hvad vi ville, og der har ikke været en politisk diskussion.
Da vi blev opmærksomme på det sidste år, gjorde vi op med den indkøbspolitik og ændret den til, at vi afsætter 50.000 kroner om året til indkøb af designermøbler," siger han og erkender, at sidste års designindkøb ikke passer til en spare tid.
"Det sender et forkert signal og derfor har vi gjort op med det. I en sparetid sparer vi selvfølgelig også der," siger han til TV 2 NEWS.

Skal man nu også have dyre møbler og store Fjernsyn for at SURFE på  www.bentbay.dk


Kære Bent Bay

Tak for din mail til os her i huset. Det var ganske interessant læsning for du har ganske ret i at rigtig mange skatteyderbetalte arbejdstimer bliver forbrugt på ikke produktiv surfing på diverse hjemmesider. Det er noget som vi har talt om indtil flere gange. Det som er udfordringen er at få taget toppen af denne udvikling og dér arbejder vi med hele den off. forvaltning .... 7.april 2011

Med venlig hilsen  Hans Kristian Skibby
MF

Ovenstående er svar på min mail af 6. april 2011, sendt direkte til Folketinget. Bent Bay

Se hvad "24.DK" skriver om dette Svineri 


Den nervesvækkede ejer af voldtagne geder - og Bubber. Udsendelsen kom mindre til at handle om dyresex end om Bubbers mere og mere desperate iver efter at være tv-vært.

B.T.s anmelder:

Forbyd dyresex og klamme Bubber-programmer

Jeg forstår det ganske enkelt ikke. Har Bubber afvæbnende erklæret forud for programmet om danskere der dyrker sex med dyr. Jeg forstår det ganske enkelt heller ikke – at Bubber er så sunket så dybt, at han tosser rundt i et program om dyresex – som vi ikke så meget til.

Programmet i aftes på TV2 kom mindre til at handle om dyresex end om Bubbers mere og mere desperate iver efter at være tv-vært.

Mange mennesker har været helt oppe at køre over det – men det var, før de så programmet. For udsendelsen 'Danmark ifølge Bubber', der blev sendt torsdag aften, var mest kedelig. Ja, faktisk var det eneste, der svingede, to tomme gynger foran det sommerhus, hvor Bubber (formummet bag skæg og briller) havde sat et usædvanligt dyreglad par stævne.

Samtalen med dem var ét af programmets nærmest ufrivilligt komiske indslag. Et andet var det med den kvindelige gede-ejer, som var på sammenbruddets rand over de overgreb, hendes geder havde været ude for.

I sammenligning tog den krænkede ged det ret afslappet. Ja, selv da vi i et skjult-kamera klip så den blive bollet af en mørkklædt yngre mand, virkede den temmelig upåvirket.

Überklamme programmer

Programmet om sex med dyr hører til i serien 'Danmark ifølge Bubber'. I den har det tidligere været svært nok at udholde Bubber med røde øre og bonert forbløffelse i en swinger-klub ….men dér var det i det mindste voksne mennesker, der frivilligt stiller deres kropsåbninger til rådighed. Anderledes med dyr. Det ved Bubber, og det ved vi alle.

Bubbers undskyldning for at rode sig ud i et program om sex med dyr var, at det IKKE er forbudt – og det synes han, det bør være. Det synes jeg også. Og når vi nu er i gang med at forbyde – så forbyd lige flere überklamme Bubber-programmer!

Se siden - Gift med en Ged + Reaktioner.


En mejetærsker tabte i formiddag et hjul, da den med politieskorte skulle køre over
Lillebæltsbroen i retning fra Jylland mod Fyn. (31.3.2011)
Ja, bønderne er ikke just berygtede for at holde deres maskiner i god stand!
 

 
Flere kommuner presser syge og svage borgere til at tage antidepressiv medicin
for at modtage deres sygedagpenge.
Hvor længe varer det inden jeg skal tage "Fjollepiller" for at modtage min Folkepension?

Tjek din kassebon - Du bliver Snydt !

Over 80 procent har betalt mere end varen er prissat til !
Det sker ofte at varen er steget i pris, når de bliver slået ind på kassen !
I Coop, som driver 1.200 Superbrugsen, Dagli´brugsen, Kvickly, Irma og Fakta i Danmark,
tror informationsdirektør Jens Juul Nielsen, at det ikke er så galt ?

Men, der findes også andre Supermarkeder.

Sig altid ja tak til at få din kassebon og brug tid på at gennemgå den.
Du kan ofte spare mange penge på kontrollen. Brok dig hvis du finder fejl.
Hvis ikke det er sjusk, er det direkte svindel og tyveri.

Se beviser på Snyderiet - Tryk Her!


For en tid siden blev det hævdet at der kunne spares et større antal medarbejdere på bl. a. Kommunekontorerne hvis man ikke skulle bruge 8 minutter af hver time på at tage kopier af rapporter, bekendtgørelser, nye bestemmelser og så videre, et tal på 40.000 medarbejdere blev nævnt, uden at komme nærmere ind på at nogle af de 8 minutter måske bruges til andre aktiviteter i Kopirummet, især ved julefrokoster.

Det har fået mig til, som Arbejdsmarkedsekspert at undersøge baggrunden for disse beregninger og jeg kommer her med et forslag der vil frigøre ca. 90 – 100.000 til mere nyttigt arbejde, og samtidig være et stort aktiv mod den forudsagte fremtidige mangel på arbejdskraft.

Jeg har fået stor hjælp fra ”The Beat Post” der har undersøgt og dokumenteret hvor meget tid disse offentligt ansatte bruger på ”Surfing” på ikke arbejdsrelaterede hjemmesider, derfor betegnes kommunekontorerne som ”Danmarks største Cirkus”.

- min konklusion er at med en lov der totalt forbyder surfing på hjemmesider som f. eks. Facebook, Tvitter, Pornosider og andre lignende ikke arbejdsrelaterede hjemmesider i arbejdstiden skal føre til omgående fritstilling af vedkommende.

Et forsigtigt skøn siger mig at der med et sådant tiltag vil frigøres ca. 55 – 60.000 pressede og stressede funktionærer som sammen med dem fra kopirummet vil udgøre en arbejdsstyrke omkring 100.000, som vil være et stort aktiv den dag den dag den forventede, truende arbejdskraftmangel indtræder.

- eller man kunne med det samme sætte en del af dem i ”arbejde” i gruppen med de ”varme hænder” hvor der altid mangler folk, eller i renholdning og vedligeholdelse af grønne områder, snerydning om vinteren, ja mulighederne er legio for at finde et arbejde hvor surfe-mulighederne ikke er til stede.

Alternativet:

Et af de værst tænkelige resultater vil være at 3F der med et stort antal der også er ansat i både statslig og kommunal regi, vil kræve kompensation for ikke at have samme muligheder for Surfing, som kontorfolkene, og det kan samfundsmæssigt blive en virkelig dyr omgang.

Men se og læs selv linket.: Kommunalt Freestyle


Nu skal Integrationsministeriet lukkes

Der er mange flere ministerier (mysterier)
som kan lukkes men så kommer der jo flere på socialhjælp.

Øget pres på Birthe Rønn Hornbech

Oplysninger fra det svenske integrationsministerium trækker integrationsminister Birthe Rønn Hornbech
ind i centrum af skandalen om hendes ministeriums ulovlige afslag på statsborgerskab til statsløse unge.
Ministeren vidste i over et år, at der blev givet ulovlige afslag.
Alligevel lod hun ulovlighederne fortsætte og orienterede ikke Folketinget om dem.

Jeg tror ikke der findes een 100% ærlige minister i Det Danske Folketing. Alle skulle undersøges!

Embedsmænd bad flere gange Birthe Rønn Hornbech om at standse ulovlige afslag til statsløse.
Ministeren selv nægter at forholde sig til anklagerne. Hun risikerer rigsretssag, vurderer ekspert.

Ældre Sagen.
Jeg er medlem i ældresagen. Jeg er meget fornærmet over at der følger en masse åndsvage reklamer med bladet.
Reklamerne er limet fast inde i de ordinære hæfter. Har man så endelig fået fjernet reklamerne, klæber siderne
sammen i hæfterne. Når man nu endelig er blevet fri for reklamer sendt ud af posten, så får man "skidtet" in ad bagvejen.

Ingen dag uden Skattehuset Odense - Tryk her og se selv!


Mandag d. 31. jan. 2011 kl. 09:54 af David Buch / dabu@tv2.dk for TV 2 Nyhederne (opd. d. 31/1 2011; 10:44)

Ni år gammel ko var en and.  Nej, Det var en Polak !

Flere medier skrev her til morgen, at Aldi havde solgt en ni år gammel culottesteg til en kunde i Helsingør. Det viser sig at være en misforståelse.

"Den culotte, det drejer sig om, stammer fra en ko, der er slagtet 18. jan 2011," siger Tina M. Madsen, produktionschef hos Danish Crown, der har leveret kødet til Aldi.

Fejlen opstod, fordi det polske slagteri har et autorisationsnummer, hvor de første fire cifre er 2002. Det har foranlediget nogle forbrugere til selv at digte på sammenhængen.

Er det en Dansk ko som er slagtet i Polen? Var der nogen oplysning om dette  på Culotten? Har vi ikke gamle køer nok?


Henriette Kjær

26. Januar 2011. De Konservatives politiske ordfører, Henriette Kjær, stopper i dansk politik efter næste folketingsvalg, og hun vil fritages fra sin post som gruppeformand for De Konservative.

Det var vel ikke for tidligt? Der er sikkert mange i samme kompagni der også skulle fratræde! Bare vent - Det kommer sikkert!


Læger bryder lov med hemmelige koder

Læger på Herlev Hospital bruger hemmelige koder, der afgør om patienter må overflyttes til intensivafdelingen, hvis de får det værre, og som afgør, om patienterne må blive genoplivet, hvis patienten får hjertestop.

Se din hospitalsjournal på nettet
Siden 2005 har du kunnet se en oversigt over dine sygehusbehandlinger og siden 2007 har borgere kunne læse med i sin egen sygehusjournal på hjemmesiden  www.sundhed.dk
 Her findes informationer om dit behandlingsforløb på hospitalerne. I e-journalen, som den kaldes, kan der deles oplysninger mellem dig, din egen læge og hospitalet. For at se din journal, så gør følgende:

Gå ind på www.sundhed.dk.dk
Log dig på via NemID eller Digital Signatur
Se dine personlige oplysninger

 Måske kan man også se sin dødsdom i journalen.


Barfoed udelukker DF i regering

Fra første dag er den nye konservative leder, Lars Barfoed, på kollisionskurs med støttepartiet Dansk Folkeparti. Barfoed udelukker bastant, at han kan sidde i regering med DF efter næste valg, skriver Politiken.

Hvis ikke Dansk Follkeparti er medbestemmende, bliver Danmark som et barn uden forældre - Hjælpeløs.


Barfoed duer ikke som formand, siger Kredsformanden i Svendborg, Tage Larsen
Han anser ikke Lars Barfoed for at være en naturlig afløser.

Jeg fatter ikke hvad den pauseklovn skal bruges til? Glemmer ham aldrig for hans tid som "Kødsvineri-minister"

Dette var hvad man kunne forvente sig som dagens ret,  da Lars Barfod var "Foddermester"


I dag fyres 15 på rådhuset i Odense !
Det bliver en følelsesladet dag på rådhuset i Odense. 15 medarbejdere skal fyres, fordi kommunen har ondt i økonomien. Fra morgenstunden og i løbet af dagen får 15 ansatte besked på, at der ikke mere er arbejde til dem i Odense Kommune, skriver Fyens Stiftstidende mandag den 11. Januar 2011

Det var sandelig også på tide. Odense Rådhus har brugt mange, mange timer på min hjemmeside, så disse surfere kan sikkert nemt undværes. Mange kommunekontorer kan sikkert undvære endnu flere af disse snyltere.  Hilsen Webmaster.


Hej Bent,  Glædelig jul og godt nytår til dig og dine.
Det kan du sg. ikke være bekendt :-) når man kommer ind på din side, er det næsten umuligt, at komme væk igen. Jeg kan godt forstå at de off. ansatte bruger så meget tid der.
Har sat dit banner ind på min partnerside: http://www.verdensnavle.dk/baner.html 
Mange tak Ejvin.


Christiansborg, fredag den 24.december 20

DF: Vi er på vej mod et halal-helvede

Dansk Folkepartis fødevareordfører og formand for Folketingets Fødevareudvalg, Rene Christensen, reagerer med stor vrede over, at også al dansk oksekød ifølge Politiken den 24. december snart er halalslagtet.

- Vi er på vej mod et halal-helvede. Næsten al fjerkræ bliver halalslagtet, og nu forstår jeg, at turen så er kommet til okser og kalve. Og det sker alene af hensyn til profit, siger Rene Christensen.

Rene Christensen kræver nu al halalslagtning forbudt af hensyn til dyrenes velfærd og danske forbrugere.

- Det må stoppe her. Man dræber jo dyrene ved at lade dem bløde ihjel, og det er og bliver dyremishandling af værste skuffe. Et stort flertal af forbrugerne har jo heller ikke noget ønske om at indtage halalslagtet kød, siger Rene Christensen.

Han ønsker ud over forbud mod halalslagtning også forbud mod at importere halalslagtet kød til Danmark. Desuden vil Rene Christensen rette henvendelse til fødevareminister Henrik Høegh (V) for at få en forklaring på, hvorfor han tillader dyremishandling i det omfang, som vi ser med de mange halalslagtninger.


Ulykkestog kørte på dispensation

Det er en uge siden, at tragedien ramte i Højby. Med 120 kilometer i timen blev en 11-årig dreng påkørt og dræbt af et gennemkørende tog. Der er tidligere sket ulykker ved overkørslen i Højby og lokale borgere har i flere år klaget over, at de opstillede halvbomme ikke er sikre nok.

Er det bare blinde og dumme folk der bor i Højby?

Det kan for helvede da ikke være togets skyld !


Har jeg  forstået dette rigtigt?

HVIS MAN KRYDSER DEN NORKOREANSKE GRÆNSE ILLEGALT,
SÅ FÅR MAN 12 ÅR I EN ARBEJDSLEJR.
 
HVIS MAN KRYDSER DEN IRANSKE GRÆNSE ILLEGALT
BLIVER MAN FÆNGSLET PÅ UBESTEMT TID.
 
HVIS MAN KRYDSER DEN AGHANSKE GRÆNSE ILLEGALT,
SÅ BLIVER MAN SKUDT.
 
HVIS MAN KRYDSER DEN SAUDIARABISKE GRÆNSE ILLEGALT,
BLIVER MAN SAT I FÆNGSEL.
 
HVIS MAN KRYDSER DEN KINESISKE GRÆNSE ILLEGALT,
KAN DET SKE, AT MAN ALDRIG BLIVER HØRT OM IGEN.
 
HVIS DU KRYDSER DEN VENEZULANSKE GRÆNSE ILLEGALT,
VIL DU BLIVE STEMPLET SOM SPION,
OG DIN SKÆBNE ER BESEGLET.
 
HVIS DU KRYDSER DEN CUBANSKE GRÆNSE ILLEGALT,
VIL DU BLIVE SAT I POLITISK FÆNGSEL OG RÅDNE OP.
 
HVIS DU KRYDSER DEN DANSKE GRÆNSE ILLEGALT VIL DU FÅ
ET JOB, KØREKORT,
SYGESIKRINGSKORT, WELFARE,
MADKUPONER, KREDITKORT,
PENGE TIL AT KUNNE KØBE ET HUS,
GRATIS UNDERVISNING, GRATIS LÆGEHJÆLP,
EN LOBBYIST PÅ CHRISTIANSBORG
FOR MILLIONER AF KRONER AF OFFENTLIGE PAPIRER
TRYK I DIT SPROG
RETTEN TIL AT BÆRE DIT LANDS FLAG, NÅR DU GÅR I PROTESTTOG FOR IKKE AT FÅ TILSTRÆKKELIG RESPEKT
JEG VILLE BARE LIGE VÆRE SIKKER PÅ, AT JEG HAR FORSTÅET SITUATIONEN RIGTIGT!!!!
SEND DENNE MAIL VIDERE TIL DEM DER MÅSKE OGSÅ HAR SVÆRT VED AT FORSTÅ

 


TV-nyheder skal også fortælles på arabisk. Sådan lyder et nyt forslag fra Det Radikale Venstre,
der håber, at det vil styrke demokratiet, hvis der bliver oprettet en arabisk-talende nyhedskanal på DR.

Var det ikke bedre om de lærte sig Dansk?


Dansk Kabel TV

Igen Lørdag den. 26.3.2011. Klokken 13.20 - Ingen telefon eller opkobling

Dansk Kabel TV sender mail kl.16:04 og lukker for alt kl.17.00  Nettet har været nede mange gange i dag!
Gang på gang, dag efter dag er der nedbrud hos Dansk Kabel TV. Der er ikke hjælp i Weekenden !
Det største problem er at, sammen med Internet forsvinder også vores telefon. Hvad gør man om man skal have fat i Læge, Ambulance eller Politi?

Lene E. får næse i sygehussag.

Dansk Folkeparti: Der er behov for at udtale kritik i sag om Lene Espersens svar til Folketinget

Fredag d. 29. okt. 2010; kl. 14:56 af ritzau for TV 2 Nyhederne

Den konservative formand Lene Espersen svarede direkte forkert, da hun i maj sidste år svarede på spørgsmål om betaling til private sygehuse i folketingssalen.

Og dermed har hun brudt ministeransvarlighedsloven.

Får hun dog aldrig næser nok?

4. november 2010 - Det var ventet, at Finansudvalget ville tildele Espersen en "næse", men partierne var uenige om størrelsen.


Dyrenes Beskyttelse 15. oktober 2010
Sekretariatet 9.2.3.26

Pressemeddelelse fra Dyrenes Beskyttelse

Dyrenes Beskyttelse forlader arbejdsgruppe i protest
Dyrenes Beskyttelse og DOSO, som tilsammen repræsenterer det samlede dyreværn i Danmark, forlader i protest Justitsministeriets arbejdsgruppe om hold af svin
Arbejdsgruppen, der er nedsat for at forbedre velfærden for de ca. 27 millioner svin, der hver år produceres, har udviklet sig til at arbejde for det stik modsatte.
- "Vi kan ikke være med til at legitimere ulovligheder. At sidde i en arbejdsgruppe, der skal arbejde for at forbedre velfærden for svin, men ender med at foreslå forringelser, er bizart", siger direktør for Dyrenes Beskyttelse, Britta Riis.
- Selvom det i dag ikke er lovligt rutinemæssigt at klippe halen af grise, så er det 99% af grisene, der kuperes. Det tyder i høj grad på en systematisk og rutinemæssig halekupering. Men frem for at følge kommissoriet og forslå forbedringer, der imødegår den stress, som får grisene til at bide hinanden, så har flertallet i arbejdsgruppen valgt at symptombehandle og lovliggøre en stor del af halekuperingen.
"Det er ganske simpelt uacceptabelt set fra et dyrevelfærdssynspunkt, og det kan Dyrenes Beskyttelse naturligvis ikke lægge navn til, og derfor bliver vi nødt til at træde ud af arbejdsgruppen. Vi vil have, at man skrider ind over for de landmænd, der rutinemæssigt klipper halen af deres grise, for det er ulovligt!", fortsætter Britta Riis
I dag skal enhver svineproducent, der halekuperer sine grise, dokumentere, at der er problemer med halebid, før der må halekuperes. Der skal således være en god grund til at klippe halen uden bedøvelse.
I det seneste rapportudkast fra Arbejdsgruppen om hold af svin anbefaler man at legitimere en praksis, hvor grise til såkaldt "ukendte aftagere" kan halekuperes, uden at den hidtil krævede dokumentation for problemer med halebid foreligger. Hermed vil man lovliggøre rutinemæssig halekupering af over halvdelen af de danske grise.
Justitsministeriets arbejdsgruppe om hold af svin blev nedsat i 2007 som følge af omfattende offentlig og politisk debat om svins ringe forhold i produktionen. Ifølge kommissoriet skal arbejdsgruppen vurdere forholdene i svineproduktionen og komme med eventuelle forslag til lovgivningen, der kan forbedre de dyrevelfærdsmæssige forhold.
- "Arbejdet i arbejdsgruppen har været tre et halvt år i strid modvind i forhold til at komme igennem med videnskabeligt velunderbyggede argumenter for at forbedre dyrevelfærden. Og når der nu lægges op til deciderede forringelser, må vi melde fra", fortæller Dyrlæge Birgitte Iversen Damm fra Dyrenes Beskyttelse, som har repræsenteret Dyrenes Beskyttelse i arbejdsgruppen.
I forbindelse med offentliggørelsen af rapporten fra Arbejdsgruppen om hold af svin, udsender Dyrenes Beskyttelse sin egen rapport om forholdene i svineproduktionen. Rapporten forventes at udkomme inden udgangen af 2010.
Yderlige oplysninger:
Direktør Britta Riis. Tlf. 20 29 65 25. Mail: britta.riis@dyrenesbeskyttelse.dk
Dyrlæge, Ph. D., Birgitte Damm. Tlf.: 51 28 70 37. Mail: bid@dyrenesbeskyttelse.dk

Dyrenes Beskyttelse er Danmarks ældste og største dyreværnsorganisation med godt 80.000 medlemmer. Dyrenes Beskyttelse arbejder for en harmonisk samhørighed mellem dyr, mennesker og natur. Vi sikrer øget dyrevelfærd gennem politisk påvirkning både nationalt og internationalt, oplysningsarbejde og praktisk hjælp til dyr i nød. Vi har 200 frivillige kredsformænd, der årligt deltager i 3.400 dyreværnssager. Vi driver 17 dyreinternater og 17 vildplejestationer.
Vi er afhængige af økonomisk støtte fra danske dyrevenner.
Læs mere på www.dyrenesbeskyttelse.dk.

Fakta - Medlemmer af Arbejdsgruppe om hold af svin:
1 medlem fra Dansk Svineproduktion
1 medlem fra Landbrugsraadet
1 medlem fra Det Dyreetiske Råd
1 medlem fra Dyreværnsorganisationernes Samarbejdsorganisation (DOSO)
1 medlem fra Dyrenes Beskyttelse
1 medlem fra Aarhus Universitet, Det Jordbrugsvidenskabelige Fakultet
1 medlem fra Ministeriet for Familie- og Forbrugeranliggender
2 medlemmer fra Justitsministeriet


Alle,  selv Lene Espersen, er vel udvalgt til at blive til Grin !

Konkurrenceregler
VILKÅR
Denne udlodning markedsføres af ALDANITI INTERNATIONAL NETWORK LIMITED, Clytha House, 44 New Street, Ross on Wye, Herefordshire HR9 7DA.
ALDANITI INTERNATIONAL NETWORK LIMITED, med adresse på Clytha House, 44 New Street, Ross on Wye, Herefordshire HR9 7DA, Storbritannien, er den eneste arrangør af denne udlodning. Udlodningen er dækket af engelsk lovgivning.
For yderligere spørgsmål og tvivl, tøv ikke med at kontakte Aldaniti International Network, Ltd. info@aldaniti.com via e-mail, eller via mail til ovenstående adresse.
Betingelser for Mini-lodtrækningen
Denne konkurrence tilbyder chancen for at vinde en Mini og henvender sig kun til personer over 18 år, der har registreret deres oplysninger korrekt ved start og slut for denne konkurrence (i konkurrenceperioden).
Deltagelse i konkurrencen er kun mulig via Internettet og er gratis. Deltagelse er ikke betinget af køb af varer eller tjenesteydelser.
For at deltage i konkurrencen, skal deltageren registrere sine kontaktoplysninger, adresse og alder på konkurrences hjemmeside inden for konkurrenceperioden. Hver deltager kan kun deltage i konkurrencen én gang.
For at modtage sin præmie, skal vinderen/vinderne identificere sig med et gyldigt pas eller id-kort. Hvis sådanne dokumenter ikke foreligger, kan et gyldigt kørekort med billede accepteres. Deltageren skal også kunne bekræfte de oplysninger, som oplyses i løbet af registrering på hjemmesiden: navn, efternavn, adresse, e-mail, telefonnummer og alder. I modsat fald bortfalder rettighederne til præmien.
Deltageren har mulighed for at invitere sine venner til at tilmelde sig konkurrencen på hjemmesiden, og dermed deltage i lodtrækningen også. Hvis en af disse venner vinder Mini’en, og kan bekræfte sine registreringsoplysninger, vil den person, der inviterede ham/hende til at deltage i konkurrencen også vinde en Mini. Hvis den, der bliver udtrukket som vinder, ikke kan bekræfte sine registreringsoplysninger, vil være den person, der inviterede ham/hende, heller ikke vinde en Mini.
Hvis vinderen er blevet inviteret til at deltage i konkurrencen af mere end én person, vil det være den, der inviterede vedkommende først, der vinder den ekstra Mini.
Præmien er en Mini af en maksimumværdi på 20.000 EUR. Køretøjet kan indeholde tilvalg/ændringer fra den vindende deltager, men dens samlede værdi kan ikke overstige 20.000 EUR.
Arrangøren vil gennemføre udtrækningen af vinderen med uafhængigt tilsyn. Vinderen vil blive trukket tilfældigt blandt alle registrerede deltagere. Samtidig vil en reserveliste på 10 navne blive udtrukket.
Vinderen eller vinderne vil blive kontaktet via e-mail, post eller telefon, ved hjælp af de kontaktoplysninger, der er afgivet ved registreringen. Arrangørerne vil bestræbe sig på at kontakte den første vinder, men i tilfælde af at det ikke har været muligt at kontakte vedkommende inden for 3 uger, eller hvis han/hun ikke er i stand til at bekræfte sine oplysninger som nævnt i afsnit 1,4, går præmien til det første navn på reservelisten, hvis han/hun kan kontaktes inden for 3 uger. Er det heller ikke muligt eller vedkommende heller ikke er i stand til at bekræfte sine oplysninger, fortsættes ned af reservelisten, indtil præmien er tildelt.
Arrangøren vil derefter anskaffe en eller to Mini'er og overrække den/dem til vinderen/-erne.
Konkurrencen slutter, når arrangøren har modtaget mere end 5 millioner registreringer, eller senest den 31. december 2010. Konkurrencen vil blive opdateret hver time, indtil det maksimale antal registrerede er nået. Derefter accepteres ikke flere registreringer.
Lodtrækningen vil blive foretaget inden for de første 15 dage af januar 2011, og vinderen vil blive offentliggjort på hjemmesiden snarest derefter i henhold til punkt 1.8 ovenfor.
Deltagere, der har registreret deres oplysninger på arrangørens hjemmeside kan kontakte arrangøren og sponsorer og anmode om, at de ikke ønsker at modtage information og tilbud fra nogen af ovenstående (på linje med arrangørens fortorlighedspolitik). Dette vil ikke påvirke chancerne for at vinde og hindrer ikke deltagelse i konkurrencen. Deltagerne kan også anmode om, at deres oplysninger slettes helt fra arrangørens optegnelser. Dette vil dog forhindre kontakt mellem arrangører og deltager, hvilket forhindrer deltageren i at deltage i lodtrækningen.
Arrangørens beslutning er endegyldig og uden mulighed for appel.


Millionsvindel med hjemmehjælp
Tirsdag d. 21. sep. 2010; kl. 23:41 af krja for TV 2 Nyhederne (opd. d. 21/9 2010; 23:41)
Kontrol betaler sig. Det kan Odense Kommune konstatere, efter den har gennemgået bevillinger til i alt 140 borgeres privatansatte hjemmehjælpere.
I 24 - eller i hver sjette - af sagerne har kommunens kontrolgruppe afsløret socialt bedrageri for op mod halvanden million kroner. Det skriver Fyens Stiftstidende.

Hvem har ansat denne tumbe til at læse op i DR UPDATE ?  Han kan jo ikke engang læse op uden at stamme og  fejler hele tiden. Er der virkelig en dialekt som hedder STAKATO? Nu er disse nyheder ofte 24 timer gamle, så værdien af dette program er lig nul. Håbløst at høre på denne analfabet.  

Hun kan virkelig læse nyhederne op, uden at fejle og hakke i det. Det er en  sand fornøjelse at få nyhederne serveret på et forståeligt Dansk. Ikke noget fummel og  blinkende med øjnene, men nyhederne er helt anderledes. TAK.
DR NEWS eller UPDATE har  næsten altid 24 timer gamle "Nyheder" ofte ældre!
Det eneste gode der er at sige om programmet er: Ingen åndsvage reklamer!

DR TV = Dansk Reklame TV

Den meste hørte sætning på Dansk TV er:

"Programmet præsenteres af---"

Jeg er glad for at have udenlandske TV kanaler som ikke  for hvert kvarter

er afbrudt at 10 minutters åndsvage, intetsigende Reklameindlæg !


Plejehjem lukker for pårørende
Søndag d. 12. sep. 2010; kl. 08:52 af Kristian Hedegaard for TV 2 Nyhederne (opd. d. 12/9 2010; 08:52)
Mange steder i landet begrænser plejehjem de pårørendes adgang til at besøge beboerne på hjemmet. Ifølge Berlingske Tidende, der har lavet en rundspørge blandt landets socialchefer, har 14 ud af 98 kommuner lavet besøgrestriktioner.
Avisen berettet bl.a. om Frede Skjødt, der var beboer på et plejehjem i Tårnby på Amager. Frede Skjødts datter nåede lige akkurat at holde sin far i hånden inden han døde 16.05. Hun fik nemlig først lov til at gå ind på plejehjemmet kl. 16. Hvis han var død ti minutter før, var det bare ærgeligt.
Familien havde fået restriktioner for, hvornår og hvor meget de måtte besøge Frede, og dem ville plejehjemmet ikke fravige.


Kommunerne har i løbet af det seneste år ansat knapt 7400 medarbejdere.
En stor del af dem er ansat til at sidde bag et skrivebord - mange som chefer.
Antallet af akademikere på kommunale løn­ningslister er steget 6 pct. på et år.


»Lars Løkke er en flødebolle«  Set i dagspressen 25. august 2010.
En flødebolle kan da spises, men Lars Løkke kan ikke bruges til nogen ting. (Webmaster)

Tysk avis: Lene er Europas klodsmajor

Lene Espersen er Europas mest dovne og mest klodsede udenrigsminister.
Sådan lyder Financial Times Deutschlands dom over den danske politiker oven på hendes mildest talt uheldige optræden (eller mangel på samme) på den internationale scene.


Kilde: http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/article1386153.ece#ixzz0viq2q8t1


De tidligere udenrigsministre Niels Helveg Petersen og Mogens Lykketoft tror ikke på Lene Espersens forklaring om den mislykkede flyvetur til Kabul.

Har vi Danskere nogen grund til at tro på een eneste af ministrene? De lyver lige meget alle sammen. Ikke alle er opdaget endnu!


Helle hælder vand ud af ørerne- Hun har en del tilfælles med resten af klovnene i Folketinget!

"Jeg har på ingen måde forsøgt at snyde nogen. Det er en sjuskefejl. Og det beklager jeg meget."
Sådan sagde Socialdemoraternes formand, Helle Thorning-Schmidt, da hun for kort tid siden landede i Københavns Lufthavn, og blev mødt af et stort opbud af journalister.
Hun afbrød sin familieferie, efter hun i de seneste dage været i mediernes søgelys på grund af nogle urigtige oplysninger, hun har givet til Justitsministeriet om sin mands ophold i Danmark.
"Der er ikke nogen, der beklager det her mere end mig. Jeg kan godt forstå, at vælgerne synes, det er noget kolossalt rod"," sagde hun videre til TV 2 News.
I lufthavnen beklagede hun især over for hendes partifæller for skattesagen.
"Jeg håber ikke, de her ting ødelægger vores chance for at vinde næste valg," sagde hun.

Tænk dig - en bedrager som statsminister!


Ny drejning i Thornings skattesag
Torsdag d. 29. jul. 2010; kl. 07:30 af krja / ritzau for TV 2 Nyhederne

Socialdemokraternes formand, Helle Thorning-Schmidt, er blevet afsløret i at give modstridende oplysninger til de danske myndigheder.
Det fremgår af en mail, som Helle Thor­ning-Schmidt den 14. oktober 2009 send­te til Justitsministeriet, hvor hun søger tilladelse til, at hendes britis­ke mand, Stephen Kinnock, kan stå som medejer af familiens hus på Østerbro.
Tilladelsen er nødvendig, hvis udlæn­dinge skal stå som ejere af fast ejen­dom i Danmark, når de ikke har boet fem år i landet. Det skiver B.T.
Stemmer ikke overens med forklaring
I mailen, som avisen har fået aktindsigt i, hedder det blandt andet, at Kinnock "er i Danmark hver weekend fra fredag til mandag hele året rundt".
Det betyder, at han opholder sig her i landet i 208 dage om året.
Men oplysningen til Justitsministeriet stemmer ikke overens med, hvad parret for en lille måned siden oplyste til skattevæsnet.
Helle Thorning fastslog dengang over for en række danske medier, at hendes mand slet ikke burde betale dansk skat, fordi han arbejdede som direktør i schweiziske World Economic Forum, men at han ville gøre det, fordi der var tale om en gråzone.
"Vi er kommet frem til, at han er i Danmark 33 weekender om året. Det vil sige, at de tal, der har været fremme om, at han hver weekend og alle ferier var i Danmark, har været forkerte," sagde hun i juli.
Kan straffes med fire måneders fængsel
Skatteadvokat Tommy V. Christiansen mener, at det er uacceptabelt og dybt utroværdigt at give forskellige oplysninger til myndighederne og siger, at virker som om, hun giver de oplysninger, der passer bedst til formålet.
Ifølge juraprofessor Lars Bo Langsted er der i straffeloven klare regler for, at man ikke må give urigtige oplysninger til en offentlig myndighed. Det kan straffes med op til fire måneders fængsel.

Hvis webmaster havde gjort som Helle, var jeg nok kommet i Tugt og Forbedringshus i flere år!


Angav snyd på plejehjem og blev fyret
Fredag d. 23. jul. 2010; kl. 19:36 af krja / daos for TV 2 Nyhederne (opd. d. 23/7 2010; 19:36)
Efter at TV 2 Nyhederne har afsløret snyd med hjemmeplejen har flere kommuner direkte opfordret deres ansatte til at anmelde, hvis de har kendskab til snyd.
I Furesø Kommune har man allerede lavet en hotline, hvor medarbejdere kan henvende sig - også anonymt.
Men i Lyngby-Tårbæk Kommune sidder en mand, der mener, at han netop blev fyret, fordi han i et anonymt brev gjorde opmærksom på, at hans kollegaer på et plejehjem gik hjem før tid
Hans arbejdsgiver siger, at det var på grund af en række andre anklager, men Thomas Scott får støtte af sin fagforening - ikke mindst fordi han skjult optog sin fyringssamtale.


Skattesmæk til hjemmeplejere
Tirsdag d. 27. jul. 2010; kl. 13:57 af Kristian Jakobsen / Daniel Østa for TV 2 Nyhederne
De hjemmeplejere, der tidligere på må­neden blev taget i svindel med arbejds­tiden på deres arbejdsplads i TV 2 Ny­hederne, kan nu se frem til et skattesmæk.
Det sker, efter SKAT har gjort Køben­havns Kommune opmærksom på, at der skal betales til statskassen, hvis kom­munens biler er brugt til private formål.
"Såfremt Københavns Kommunes undersøg­else af sagerne viser, at det er kor­rekt, at kommunens biler er brugt til privatkørsel for de ansatte, skal der ske beskatning i henhold til Lignings­lovens § 16 stk. 4, af de pågældende ansatte."
Sådan skriver SKAT i et brev til borgmester Ninna Thomsen i et brev, som TV 2 Nyhederne har fået aktindsigt i.
Og i Københavns Sundheds- og Omsorgsforvaltnings redegørelse til Socialministeriet fra 16. juli, skriver de:
"Det kan oplyses at alle tilfælde, hvor der kan dokumenteres misbrug af kommunens biler til private gøremål, vil blive indberettet til SKAT."


Tæve aflivet med kæde om halsen
Mandag d. 26. jul. 2010; kl. 10:41 af pmol for TV 2 Nyhederne (opd. d. 26/7 2010; 10:41)
Lørdag aften blev en død schæferlig­nende tævefundet druknet i Limfjorden ved Mors, oplyser Nordjyske Medier.

Vagthavende Bjarne Askholm fra Midt- og Vestjyllands politi oplyser, at hunden havde en kæde med en beton­klods på ca. 10 gange 20 cm om halsen.

Hunden havde været død nogle dage, da den blev fundet.

Politiet hører gerne fra folk, der har kendskab til sagen eller har set noget, der kan sættes i forbindelse med den uatoriserede aflivning af hunden.

Hvis man finder morderen, skal denne have samme beton-klods om halsen og ud i baljen. (Webmaster)


Dødssyg mand skulle i aktivering
Lørdag d. 17. jul. 2010; kl. 19:51 af sosp, nabr for TV 2 Nyhederne

Da Per Michelsen i november 2008 fik konstateret en dødelig hjernesvulst blev han stadig indkaldt til en aktive­ringssamtale hos Næstved Kommune.
"Når de godt ved, at han er syg, så er der ingen grund til at vi skal bruge tid og kræfter på det også. Det er jo vanvittigt," siger den nu afdøde Per Michelsens datter, Lone Michelsen.
Per Michelsen er ikke den eneste døds­syge, som er blevet indkaldt til en ak­tiveringssamtale. TV 2 har i løbet af de seneste par dage modtaget adskilli­ge henvendelser om netop det samme.
Håbløs og forældet lovgivning
Det hænger sammen med, at landets jobcentre skal sende aktiveringstilbud ud til sygemeldte for at få refusion af sygedagpengene.
Erik Nielsen, som er formand for Kommunernes Landsforenings arbejdsmarkeds og erhvervsudvalg mener, at lovgivningen på området er håbløs.
"Vi har et system i Danmark som får Sovjetunionen til at blegne i forhold til mistillid og kontrol som gør at kommunalt ansatte ikke har noget råderum," siger han til TV 2/Nyhederne.


 

Vi hører hvordan medarbejderne i hjemme­plejen ordner private indkøb og tager lange pauser, mens de ældre kun får korte besøg.
Hjemmehjælperne hjælper hinanden med svindelen, som deres leder efter eget udsagn ikke kendte til. Det er jo galt over hele landet.

 

Hjemmehjælper i Tarm på  "Æ GAMMEL LAUGSTOW"  I Tarm går en af hjemmehjælperne på kroen "Æ Laugstow" i arbejdstiden. Hjemmeplejens bil står parkeret ved kroen.

Drikker hun bare en sodavand, eller skal der øl på bordet.  Man ser ofte omtalte hjemmehjælper sidde i bilen og læse ugeblade i arbejdstiden. Hvad laver så kontorpersonalet i arbejdstiden? Se her

 


Set i dagspressen:

Hjemmehjælper: Jeg har også snydt.

Patientklagerådet har nu rettet skarp kritik af hjemmeplejen i Sønderborg efter en sag om en ældre mand, der fik amputeret sit ben på grund af mangelfuld behandling.
Nævnet slår fast, at en 65-årig mand mistede sit ben fordi syv forskellige hjemmesygeplejersker undlod at behandle et lille sår på foden.


"Flere gange var vandet i kanden helt levende - fyldt med slam og store mugplader. Det endte med, at han naturligvis fik problemer med maven og kastede voldsomt op. Jeg måtte bede hjemmehjælperen om at vaske kanden af hver dag inden ny påfyldning af vand."


De ældre vil ikke klage
I flere af de mange mails skriver pårørende, at de ældre er nervøse for at klage, da de er bange for at gøre sig upopulær hos hjemmehjælperne.


Systematisk svindel i hjemmeplejen foregår ikke kun i København, men over hele landet.
Den 81-årige Margrethe Sørensen fra Birkerød har siddet i 16 måneder uden at komme i bad selv om hun havde ret til at blive badet af hjemmeplejen en gang om ugen.


Haandværkerforeningens Hjemmepleje bliver derfor med øjeblikkelig virkning lukket af Sundheds­ og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune. Medarbejderne er netop blevet orienteret.


Timelange pauser, private ærinder og indkøb midt i arbejdstiden. Det er hverdagen for hjemmehjælpere fra hjemmeplejen på Lærkevej i København.


Ifølge en tidligere ansat i Håndværkerhaven, er det ikke nyt, at de ansatte i netop Håndværkerhaven snyder med den tid, de egentlig skulle have brugt på at hjælpe de ældre mennesker der er visiteret til hjemmehjælp, og som dermed har krav på hjemmehjælp.


Afsløringerne af en række hjemmehjælpere fra Københavns Kommune, der bruger arbejdstiden på private indkøb og timelange pauser, får nu kommunen til at politianmelde mindst to hjemmehjæl­pere for bedrageri.


Guide til Facebook-politik

Af Annette Sand 

Udarbejd en politik for hvordan og hvor meget de ansatte må bruge det sociale website Facebook.

Tag udgangspunkt i virksomheden værdier – og lad dem være afsæt til, hvilken brugeradfærd virksomheden ønsker at medarbejderne skal have på Facebook.

Det er vigtigt at have en dialog med medarbejderne, så der ikke blot bliver trukket regler ned over hovedet på dem, som de ofte let kan bryde, hvis de virkelig vil. Lav eventuelt en lille pilotundersøgelse i virksomheden, hvor du spørger dine medarbejdere, hvor meget tid de bruger på Facebook, hvad de bruger mediet til, og hvordan de tror, det kan gøre en forskel for virksomhed. Og tag udgangspunkt her.

Virksomheden bør tage stilling til en række punkter, hvis de vælger at tillade medarbejderne at bruge Facebook i arbejdstiden:

Tidsforbruget – fordi det kan gå ud over produktionen og i øvrigt skabe splid mellem medarbejdere, hvis nogle bruger uforholdsmæssigt meget tid på Facebook.

Sikkerhedsspørgsmål – fordi det kan udsætte virksomheden it-systemer for risici, hvis medarbejderne vælger at downloade fra Facebook.

Kommunikationen – fordi det afspejler sig på virksomheden, når brugere af Facebook snakker løs om, hvad der sker i virksomheden.

Undervisning af medarbejderne er en god ide, fordi mange brugere af Facebook faktisk ikke ved, hvordan de opsætter deres brugerprofiler, så de beskytter bestemte data.

Som udgangspunkt er en profil indstillet helt åben, så brugerne skal selv ind og begrænse andre brugere adgang til informationer, billeder mm.

Det er vigtigt, at dialogen om en Facebook-politik i virksomheden ikke bliver et skræmmebillede for medarbejderne. Der findes endnu få danske eksempler på Facebook-skandaler ud over personer, som er blevet afsløret i at pjække fra arbejdet, fordi de har skrevet på Facebook, at de laver noget helt andet end at ligge syg under dynen, som de ellers har meldt ind til arbejdspladsen.


Toppolitikere har bundet ølglassene
Tirsdag d. 29. jun. 2010; kl. 14:54 af jely / ritzau for TV 2 Nyhederne (opd. d. 29/6 2010; 14:54)
Folketingets formand, Thor Pedersen (V), og to nuværende ministre - justitsminister Lars Barfoed (K) og transportminister Hans Chr. Schmidt (V) - er på en mailliste over 71 medlemmer af Folketingets Øl Laug, som Ritzau har.
Også andre seks tidligere ministre - deriblandt de tidligere partiformænd Mogens Lykketoft (S) og Bent Bendtsen (K) - har som medlemmer ladet sig beskænke med gratis omgange øl af Bryggeriforeningen og en række mikrobryggerier.
Der er politikere fra højre til venstre med på medlemslisten, lige fra Dansk Folkeparti til Enhedslisten.
I en mail til medlemmerne skriver øllaugets oldermand, Kristian Pihl Lorentzen (V), og viceoldermand Benny Engelbrecht (S), at laugets bestyrelse nu i lyset af det offentlige postyr over de gratis omgange vil "gennemgå vores politikker for samarbejde med eksterne partnere for at være sikre på, at der ikke er basis for fornyet kritik".
Sundhedseksperter har kritiseret folketingsmedlemmerne for at undergrave politikernes egne bestræbelser på at nedbringe danskernes alkoholforbrug.
Folketingets Øl Laug blev stiftet den 25. november 2009 med daværende sundhedsminister Jakob Axel Nielsen (V) som dirigent. Som brancheforening har Bryggeriforeningen det som et erklæret formål at varetage bryggeriernes interesser over for Folketinget.


Offentlig jobfest presser spareplan
Tirsdag d. 29. jun. 2010; kl. 08:14 af ritzau for TV 2 Nyhederne (opd. d. 29/6 2010; 08:14)


Antallet af offentligt ansatte er steget med 18.500 på et år. Det presser regeringens spareplan.
Antallet af offentligt ansatte er på blot et år steget med 18.500 og det øger hullet i statskassen med 2,3 milliarder kroner. Det skriver dagbladet Børsen.
Det gør det endnu sværere for regeringen at nå de ambitiøse offentlige sparemål.
Indenrigs- og sundhedsminister Bertel Haarder (V), erkender problemet.
- Det er ikke noget, vi er stolte af. Vores mål er at få det offentlige forbrug ned på 26,5 procent af økonomien, men det ligger nu oppe i nærheden af 29 procent. Det vigtigste er at få privat vækst i arbejdsstyrken, siger han til Børsen.
De seneste tal fra Danmarks Statistik viser en offentlig jobvækst på 18.500 i forhold til for et år siden.
Ifølge Danske Bank er der i øjeblikket 6000 flere ansat i den offentlige sektor, end regeringen selv har forventet. Det vil betyde, at underskuddet på statsfinanserne bliver 2,3 milliarder større i perioden 2010-2013 end hidtil skønnet.
- Den offentlige beskæftigelse er på det seneste steget noget mere, end regeringen har lagt til grund for deres seneste prognose og konvergensprogrammet, siger chefanalytiker i Danske Bank Christian Hilligsøe Heinig til Børsen. Han påpeger, at flere offentligt ansatte historisk har en tendens til at bide sig fast.

Hvorfor der er så mange nye ansatte - Tryk Her


Børn sexmisbrugt hos Børnefonden
Søndag d. 20. jun. 2010; kl. 10:09 af liio / ritzau for TV 2 Nyhederne
Børnefonden skulle have reddet dem fra slaveri, men mindst to piger helt ned til 13-års alderen endte med at blive seksuelt misbrugt af fondens personale. Samtidig var børnene vidne til, at et modtagecenter fra Børne­fonden fungerede som regulært horehus.
Det fortæller ansatte og naboer om et prestigeprojekt udført af den danske ulandsorganisation Børnefonden i Benin fra 2005 til 2007. En sandhed, der aldrig er kommet ud til offentligheden eller de danske myndigheder, selv om Børnefonden kendte til den, skriver Ekstra Bladet.
Det var ellers penge fra gavmilde danskere, der betalte for Børnefondens projekt i Benin. Det skete i forbindelse med tv-showet "DM i Indsamling 2005" på DR, hvor der blev samlet 36 millioner kroner ind - heraf gik 5,2 millioner kroner til flagskibsprojektet "Befri børneslaverne" fra Børnefonden.
Kendskab til sagen i 2007
Børnefonden fik kendskab til sagerne på modtagecentret, hvor 163 børn nåede at bo, helt tilbage i februar 2007. Men organisationen mener ikke, at den burde informere offentligheden.
"Vi mener hensynet til børnene og de ansatte må veje tungere end at skulle fortælle om en sag, der involverer seksuelle overgreb mod et begrænset antal børn i en begrænset periode, og som vi har skredet ind overfor og stoppet," siger direktør Annette Lüdeking til Ekstra Bladet.
Men det er stærkt kritisabelt, mener journalist og ulandsekspert Jesper Søe, der har arbejdet med dansk bistand i 40 år - heraf 10 år i udenrigsministeriet.
"Det er jo helt hovedløst af Børnefonden. Selvfølgelig har offentligheden, der jo har betalt for projektet, krav på at vide, at der har været overgreb og andre seksuelle aktiviteter på Børnefondens center," siger han til Ekstra Bladet.

Jeg er flov over at min 100-kroneseddel gik til sex. Jeg kunne jo have brugt den som udbetaling til eget forbrug. Webmaster


Kontrol afslører ulækkert slagteri
Onsdag d. 2. jun. 2010; kl. 20:12 af jely / ritzau for TV 2 Nyhederne
Syv affaldsbeholdere med mumificeret kødaffald fyldt med maddiker fra bl.a. slagtede svin og lam. Det var en del af det fund, som Fødevarekontrollens Rejsehold gjorde, da det i går sammen med politi og Skat opdagede et ulov­ligt slagteri på Alstruphedevej i Nørager i nærheden af Hobro.
De hygiejniske forhold i slagterrummet var ifølge Fødevarestyrelsen så dår­lige, at kødet kan indeholde sygdoms­fremkaldende bakterier. Desuden har der ikke været lovpligtig dyrlægekon­trol ved slagtningerne.
Derfor kan det heller ikke udelukkes, at dyr slagtet på ejendommen, har været syge inden slagtningen.
Fødevarestyrelsen opfordrer forbrugere, der har fået leveret fødevarer fra adressen til at kassere varerne.
Der venter ejeren af ejendommen bøder, og politiet har konfiskeret alt slagteudstyr på ejendommen.


De offentligt ansatte er steget så meget i løn, at de inden næste års overenskomstforhandlinger skylder 1,2 procents lønnedgang.

Skylder de ikke også at arbejde i arbejdstiden?


Svinetransport væltet på motorvej
En lastbil med svin væltet omkring klokken 07.30 på motorvejen mellem Hobro Nord og Hobro Vest.

Det er næsten dagligt at en ratholder kører galt med et læs grise. Hvorfor. Der kører flere busser end grisetransporter på vejene, og de kører da ikke bare og vælter.


Ledelsen i Guldborgsund beder medarbejderne om at passe deres arbejde i stedet for at hænge på Facebook
09.06.2010 kl. 16.24
Det skal være slut med tjekke private e-mails, lave statusopdateringer på Facebook og sammensætte sit drømmehold til VM i managerspil på internettet.
Sådan lyder budskabet til medarbejderne fra ledelsen i Guldborgsund Kommune.
- Facebook er en tidsrøver. Mens vi forsøger at spare og effektivisere ser det ud til, at der bruges uhensigtsmæssig megen tid på Facebook i arbejdstiden. Spørgsmålet er derfor, om vi ikke skal lukke for Facebook-adgang? Vi går jo ikke på arbejde for at chatte på Facebook, skriver direktionen i en blog om besparelser på kommunens intranet.
It-afdelingen i kommunen anslår, at der bruges ti gange så meget tid på Facebook som på kommunens egen hjemmeside i løbet af en arbejdsdag. Og det er for meget, mener administrerende direktør Ib Østergaard Rasmussen.
- Når selv medarbejderne fortæller om spildtid på Internettet, må vi tage hånd om det, siger han til folketidende.dk.
Pia Schødts Jørgensen er fællestillidskvinde for de HK’erne og næstformand i hovedudvalget i Guldborgsund Kommune. Hun kan sagtens sætte sig ind i problematikken, men ærgrer sig alligevel over, at ledelsen nu vil praktisere kontrol og forbud i stedet for tillid.
- Selvfølgelig skal medarbejderne passe deres arbejde, men jeg kan godt frygte for arbejdshumøret hos de ansatte med sådan et forbud, siger hun.

Hvad er tillid på et offentligt kontor?


Kommunale topchefer stiger i løn
Torsdag d. 10. jun. 2010; kl. 09:31 af trfi / ritzau for TV 2 Nyhederne (opd. d. 10/6 2010; 09:31)
Det kan godt betale sig at være chef i det kommunale system. Eksempelvis har kommunaldirektører fået en lønstigning på 12,6 procent om året de sids­te seneste 10 år, skriver nyhedsmaga­sinet Danske Kommuner. Og de kommunale forvaltningschefer følger også godt med. De er i samme periode årligt steget med 10,4 procent i gennemsnit, viser tal fra kommunernes lønstatistik.
Ser man på lønningerne hos pædagoger og plejepersonale, ligger de et godt stykke under deres chefer. De har i samme periode måtte nøjes med en årlig lønstigning på 4,8 procent.
Ifølge lønstatistikken har kommunaldirektørerne fået 60.000 kroner mere om måneden i løbet af de seneste 10 år. For en dagplejer er tallet 7387 kroner.

Skal vi ikke spare? Hvad laver disse "topchefer"? Ikke en skid! Er de med i Surferklubben?


Christiansborg onsdag den 9. juni 2010
DF: Indsatte i lukkede fængsler bør ikke have internetadgang
Dansk Folkepartis retsordfører, Peter Skaarup, beder nu justitsminister Lars Barfoed svare på, hvordan det kan være, at der skal installeres 400 computere med internetadgang i lukkede danske fængsler. Nyheden er blevet offentliggjort i det seneste nummer af bladet Kriminalforsorgen. Ifølge Kriminalforsorgen vil internetadgang give de indsatte langt bedre muligheder for at uddanne sig under fængselsopholdet.
- Enhver med den mindste smule computerforstand, vil kunne sige sig selv, at internetadgang også kan bruges til at begå kriminelle handlinger, udvikle kriminelle netværk og lave transaktioner, som ikke er indenfor lovens rammer. Derfor er det naivt og blåøjet at udstyre de kriminelle i fængslerne med den slags værktøjer og tro, at det ikke vil blive misbrugt, siger Peter Skaarup.
Trods forsikringer om, at de indsatte kun får adgang til et såkaldt sikkert netværk, er det blevet antydet, at det ikke kræver de store tekniske færdigheder at bryde ud af et sådant netværk. Bl.a. har fængselsinspektøren fra Statsfængslet Østjylland, Jørgen Bang, udtalt, at han har sine tvivl om, hvorvidt indsatte kun vil bruge systemet til at videreuddanne sig med.
- DF støtter, at de indsatte uddanner sig under deres ophold med henblik på, at de efter fængselsopholdet kommer væk fra betændte miljøer, men det kan sagtens ske med de ressourcer, der allerede er i fængslerne.
- Justitsminister Lars Barfoed må derfor svare på om den tilstrækkelige sikkerhed er til stede, så Kriminalforsorgens godhed ikke bliver misbrugt, og hvordan det kan være, at selv en af forsorgens egne fængselsinspektører er utryg ved ordningen. Lukkede fængsler skal ikke gøres til feriekolonier, for det er ikke feriebørn, der sidder i dem, siger Peter Skaarup.


84.000 elever får specialtimer
Specialundervisningen æder næsten hver tredje krone i folkeskolen, og det får undervisningsministeren til at bebude ændringer. Eleverne skal i stor stil tilbage i de almindelige klasser.

Medlemmer af Folketinget trænger også til Specialundervisning. Tænk bare på Lars Barfoed!


30. maj. 2010

For første gang siden Lene Espersens blev konservativ leder i 2008, siger flere lokalformænd nu åbent, at hun ikke er egnet til at stå i spidsen for partiet, skriver Berlingske Tidende.
Lene har ikke gjort det godt og ikke levet op til det, hun burde som partiformand. Hvis man er partiformand, så bør man gå forrest i arbejdet, og det har hun ikke gjort. Hun vil hellere holde ferie, end at passe sit job som udenrigsminister. Det duer ikke. Vælgerne vil have en konservativ partileder, som passer sit arbejde.

Lene er ikke den eneste der klokker i det - Hvad med Lars Barfoed - Hvem passer sit arbejde??


Tirsdag den 25. maj 2010

Da justitsminister Lars Barfoed (K) pinsedag blev beskyldt for at se passivt til, mens dansk politi i mere end et år havde syltet beviser i sagen mod ROJ TV, lød hans forsvar, at han ikke kendte til de afslørende fotos, som Berlingske Tidende kunne offentliggøre.

I dag erkender han, at Berlingske Tidende orienterede ham om billedernes indhold i en e-mail allerede i onsdags - altså fem dage forinden.

Hvad kan man bruge Lars Barfoed til? Få lidt af svaret her!


Helsekostbutikker er fulde af Løgn
Helsekost-butikkerne tager både fusen på og pengene fra slidgigtpatienter, når de sælger og lovpriser fuldstændig virkningsløse produkter.
Ifølge en undersøgelse, som Ekstra Bladet har foretaget, anbefaler 12 ud af 20 butikker fupmidler, når de rådgiver patienter med slidgigt. Det konkluderer nogle af Danmarks førende eksperter i gigt.
De cirka 500.000 danske slidgigtpatienter er i stor fare for at blive fuppet. Der er nemlig ikke en decideret medicin mod slidgigt på markedet, og patienterne er derfor ofte overladt til selv at finde et middel til at dulme gigtsmerterne. Det ser man tydeligt foran mange helsekostbutikker, hvor det vrimler med kunder.
Blandt andet har vi fået prakket alskens virkningsløse produkter på i helsekostbutikkerne Helsemin og Naturpoteket i København, hvor de skjulte kameraoptagelser stammer fra.

Kilde: http://ekstrabladet.dk/kup/sundhed/article1350563.ece#ixzz0orszadEg


Ekstra Bladet har kontaktet 20 forhandlere af helsekost for at undersøge, hvad de anbefaler mod slidgigt. Vi udgav os for at have stærke smerter fra slidgigt og spurgte forhandlerne, om de havde nogle produkter mod dette. Otte var tilbageholdende med at anbefale midler mod slidgigt, mens 12 direkte bryder reglerne for, hvad helsekostbutikker må anbefale og anprise.
Vi har optaget alle samtaler med helsekostforretningerne og bedt Gigtforeningen og læge og chef for Institut for Rationel Farmakoterapi Steffen Thirstrup vurdere vores undersøgele. Eksperterne er ikke imponerede, men dumper 12 af helsekostbutikkerne.
Læs her, hvordan helsekostbutikkerne bryder reglerne:
Urtehuset, Lyngby Presset af kunderne
Bestyreren af Urtehuset i Lyngby Isabelle Svart kender godt reglerne om salg af kosttilskud. Alligevel er hun ikke bleg for at anbefale både en ekstrakt af avokado og soya samt en urtemiks ved navn Reumasal lavet af blandt andet ingefær og gurkemeje.
- Vi bliver presset af kunderne, der vil vide, hvad der virker mod slidgigt. Vi prøver at fortælle, hvad vi selv og andre kunder har gode erfaringer med. Vi siger ikke, at det med garanti virker, lyder forklaringen fra Isabelle Svart. Hun vil nu tænke sig om en ekstra gang, før hun anbefaler sine produkter til slidgigtpatienter.
Helsam, Vejle
Hos Helsam i Vejle får vi anbefalet fiskeolie. Da vi spørger ind til, om ekspedienten er sikker på, at det er mod slidgigt, bekræfter hun. Ifølge eksperter er der ingen dokumentation for, at fiskeolie virker mod slidgigt, kun delvis dokumentation mod leddegigt. Alligevel vil Helsam fortsat anbefale kunderne fiskeolie i form af produktet Pikasol.
- Pikasol er godkendt som naturlægemiddel. På bagsiden står der ikke noget om slidgigt, men at produktet kan lindre ømme led. Det mener vi er det samme, lyder det fra bestyreren af Helsam Mariann Bach.
Helsemin, Århus
Hos Helsemin i Århus får vi anbefalet Omega-3, som der ifølge ekspedienten er lavet gode test på. Desuden virker gurkemejeprodukter og ingefær for rigtig mange af Helsemins kunder - i hvert fald ifølge Helsemins ekspedient.
Gigtforeningen vurderer, at der er stor usikkerhed omkring ingefærs effekt mod slidgigt, og at der er behov for flere undersøgelser på området. Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Helsemin i Århus
Butik Kidmose DK, Randers
Her får vi anbefalet at læse og leve efter bogen 'Spis efter din blodtype' samt at spise glucosamin og hajbrusk. Ifølge Gigtforeningen er der intet, der tyder på en effekt af at spise efter sin blodtype. I forhold til at mindske smerter har studier ikke kunnet vise, at chondroitin sulfat lavet af blandt andet hajbrusk og kyllingebrusk hjælper bedre end placebo. Så det er ikke veldokumenteret, at det virker mod slidgigt.
Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Butik Kidmose DK.
Firkløveren, Helsingør Ingen kommentarer
Butikken anbefaler hyben, ingefær og gurkemeje mod slidgigt. Ifølge Gigtforeningen er der ingen undersøgelser, der viser, at gurkemeje skulle virke mod slidgigt. Ingefær kan muligvis mindske smerterne, men der er stor usikkerhed om resultaterne. Hyben har muligvis en moderat effekt på smerter fra slidgigt, men der er ifølge Gigtforeningen behov for større og længerevarende undersøgelser. Vi forsøger flere gange at træffe butiksbestyreren Elsa Mogensen for en kommentar, men hun nægter at snakke med os.
- Jeg har butikken fyldt med kunder, så jeg løber nu, siger hun og afslutter opkaldet.
Helsam, Køge En misforståelse
Når Helsam i Køge anbefaler at spise kosttilskud som fiskeolie og hyben mod slidgigt, er der tale om en misforståelse fra ekspedientens side. Det fortæller bestyrer Silje Eriksen.
- Der må være tale om en misforståelse eller en fejl. Indimellem kan vi falde i vandet, fordi reglerne kan være svære at gennemskue. Men vi forsøger selvfølgelig at overholde reglerne så vidt muligt, tilføjer Silje Eriksen.
Jordens Frugter Det er en fejl
At ekspedienten i Jordens Frugter i Århus anbefaler os ingefær og fiskeolie, er en fejl. Det erkender indehaveren Bodil Dahl Jensen.
- Man kan selvfølgelig godt sige, at hun (ekspedienten, red.) begår en fejl, hvis hun anbefaler det. Ømme led kan komme af mange ting, men hvis folk virkelig har en diagnose på slidgigt, skal de sådan set ikke anbefales fiskeolie, lyder det fra indehaveren.
Det sunde hjørne Nægter alt
I første omgang anbefaler indehaveren af 'Det sunde hjørne', Sussie Merete Klæstrup, både glucosamin, kyllingebrusk, ingefær, såkaldt Kæmpenatlysolie samt fiskeolie mod slidgigt. Hun vil desuden bestille produkterne hjem til os. Men da vi efterfølgende konfronterer hende med eksperternes kritik, nægter hun alt.
- Jeg fortæller bare, hvad de andre køber. Det går fra mund til mund. Du kan købe det der på nettet, og det er der en del, der gør. Gå ind og få fat i nogle af de rigtig, store helsekostbutikker. De står og anbefaler alt muligt, lyder forklaringen. Sussie Merete Klæstrup hævder i øvrigt, at hun aldrig har tilbudt at bestille noget hjem til os.
Goldenhealth Fjollede regler
Goldenhealth.eu har adresse i Malmø, men sælger til mange danske kunder. Helsekostforretningen anbefaler kyllingebrusk samt det svovlholdige MSM-produkt, som der ifølge Gigtforeningen ikke er lavet tilstrækkelige undersøgelser om, når det gælder slidgigt. Det afholder dog ikke Goldenhealth fra at anprise produktet.
– Mange af vores kunder er glade for produktet. Så når I spørger, om vi har noget mod slidgigt, er det klart, at vi fortæller om vores gode erfaringer. Hvorfor skulle vi holde vores mund? Reglerne er totalt fjollede og er kun sat i verden, fordi nogle ikke ønsker, at der skal være helsekostbutikker på markedet, mener indehaver Christina Larsson.
Helsebutikken, Nykøbing Sjælland
Hos Helsebutikken anbefaler ekspedienten ved navn Elin både Gurkemeje og ingefær. Hun siger direkte, at produkterne er 'smertelindrende', hvilket er et brud på reglerne for salg af kosttilskud. Desuden er der ifølge Gigtforeningen ikke tilstrækkelig dokumentation for, at de to produkter virker mod slidgigt. Da vi ringer og konfronterer Helsebutikken nægter indehaveren, at det er dem, vi har talt med. På trods af, at vi har båndet samtalen.

Kilde: http://ekstrabladet.dk/kup/sundhed/article1350567.ece#ixzz0orsO7csx
------
Koststilskud mod hedeture kan give kræft
Tusindvis er overophedede kvinder tyer til kosttilskud for at få kropstemperaturen til at falde. Men det virker ikke og giver i værste fald kræft
Hos Matas og den lokale helsekostbutik bugner hylderne af kosttilskud, som skal hjælpe kvinder til at undgå hedeture. Men de virker ikke og kan i værste fald være kræftfremkaldende. Mærker som Bidro Original Gelé og Solaray er et par af dem, der indeholder koncentreret soja, og som kan give kræft.
- Soja virker ikke på kvinders hedeture. I dyreforsøg har stoffet vist sig at være kræftfremkaldende, så før vi kender den præcise virkning hos mennesker, bør kvinder ikke tage kosttilskud med de såkaldte soja planteøstrogener, fortæller overlæge i Kræftens Bekæmpelse Anne Tjønneland.
Omkring 80 procent af alle kvinder i den vestlige verden får hedeture i forbindelse med deres overgangsalder. Halvdelen af dem får det så slemt, at de søger medicinsk behandling eller tyer til kosttilskud.
- Pillerne er ude i ganske almindelig handel og bliver også rettet mod andre kvindespecifikke problemer som menstruationssmerter og lignende. Yngre kvinder fylder sig derfor også med dem, og det er problematisk, at der ikke engang er advarsler på, siger ernæringsekspert Per Brændgaard fra Ankerhus Seminarium.
Benzin på kræftcellers motor
Advarslerne mod planteøstrogener som soya kan heller ikke råbes for højt til kvinder med kræft, viser en undersøgelse fra Cochrane Instituttet. Hos kvinder med brystkræft eller forstadier til brystkræft kan planteøstrogenerne virke som benzin på de syge kræftcellers motor. Oplysningerne kommer bag på Matas.
- Det er første gang, jeg ser konklusionerne fra Kræftens Bekæmpelse. Vi kan ikke sidde den type oplysninger overhørig, og det får mig med det samme til at tage kontakt til myndighederne for at finde ud af, hvordan vi skal forholde os, siger kommunikationschef Henrik Engberg Johansen.
- Alene mistanken om, at kosttilskuddene kan fremkalde kræft, bør vel få jer til at stoppe salget med det samme?
- Hvis det er, hvad eksperterne fra Fødevarestyrelsen officielt siger, at vi skal gøre, så gør vi det. Men de her produkter sælges jo også i helsekostbutikker og på apoteker. Derfor bør der komme nogle retningslinjer fra myndighederne, siger han.

Kilde: http://ekstrabladet.dk/kup/sundhed/article970589.ece#ixzz0ortbAby6


20.maj.2010. Kunsttyve har begået et milliardkup i Paris, hvor fem malerier er stjålet fra Musée d'Art Moderne de la Ville de Paris i den franske hovedstad.
Embedsmænd tæt på efterforskningen siger, at de fem malerier har en samlet værdi af omkring 500 millioner euro, eller 3,7 milliarder kroner.
December 2009 fik jeg stjålet min tegnebog med 2.500 kr på Københavns Hovedbanegård. Og hvad så?


SuperBrugsen får bøder for kødsnyd
29. apr. 2010
Forbrugere risikerer stadig at blive snydt, når de lægger turen forbi supermarkedernes kølediske.
Senest har tre jyske SuperBrugsen-butikker fået bøder for at ompakke gamle fødevarer og forsyne dem med nye datomærker.
Den store synder er SuperBrugsen og Kvickly, der begge ejes af Coop Danmark.
De har fået fem sure smil og bøder på 15.000 kroner stykket for fusk og rod.
To Kvickly-butikker er tager for manglende egenkontrol og for at sælge fødevarer efter sidste salgsdato.


Kommunaldirektøren i Kolding mener, at den hurtigste vej til mere velfærd ligger hos medarbejderne. De skal tage sig sammen, pive noget mindre og holde op med at lægge sig syge.

Kilde: http://ekstrabladet.dk/nationen/article1321606.ece#ixzz0jk398KJM  

 
Fuld vagtlæge fældet af blodprøve.
Jeg har altid sagt "Der skal et godt helbred til at overleve en læge" (Webmaster)

Sygefravær lavere på det private arbejdsmarked. På det private arbejdsmarked er det tilsyneladende begyndt at gå den rigtige vej. I en undersøgelse fra erhvervsorganisationen DI svarede hver fjerde virksomhed, at
sygefraværet var lavere i 2009 end året før. Det er fortsat kommunerne, der har det største sygefravær. Her var  medarbejderne i gennemsnit syge 14 dage i 2008, hvor de seneste tal stammer fra. S
urfing på The Beat Post giver vel næsten lige så meget "fravær" !

Hvis vi skal have en højere produktivitet i den offentlige sektor, så skal vi
have en anden arbejdsmoral og et andet engagement.


I Kalundborg koster en enkelt sinds­lidende, voldelig person 7,3 mio. kr. om året. For det beløb kunne man ifølge kom­mun­en alternativt ansætte 22 nye hjemme­hjælpere eller drive en folkeskole med 100 elever, skriver Morgenavisen Jyllands-Posten.
Det får Kalundborgs borgmester, Martin Damm (V), til at opfordre til en debat om den sociale lovgivning. Borgeren er anbragt i et såkaldt enkeltmands­pro­jekt i et parcelhus, og der er ansat 18 personer til at holde øje med borg­er­en, fordi denne har været invol­veret i 153 voldstilfælde de sidste år.

Hvad i hele hule H...... er dette for noget svineri? Ja, det er jo 17 færre arbejdsløse, MEN ? ? ?


Bliver Facebook Kommunal ?

55.000 bruger mere end en halv time af deres arbejdstid hver dag på Facebook. Det svarer til 10,8 milliarder kroner i arbejdstimer.  Man kan ansættes flere "Padlere / Surferer". Med hensyn til økonomien, kan man bare tage noget mere fra pensionister og syge. Og så ellers give fa... i hele Danmark.
Det ligger klart inden for arbejdsgivernes ledelsesret at fastsætte retningslinjer for brugen af Facebook i arbejdstiden.
Hvad så med The Beat Post, er den fritaget?

Det går ud over produktiviteten og kan have en skadelig indflydelse på konkurrenceevnen.
 

 


Fra Webmaster: Nu var det ikke meningen at denne side skulle være til læserbreve som findes her. Jeg ved at mange ser denne side og derfor kommer der lige nogle sandheder med.


Kære Bent.
Jeg har besøgt dit site, og jeg er fuldstændig på din linie. Men jeg har opgivet kampen, og det bliver jo de kommende generationer der skal slås med forfaldet. Ikke engang mine egne børn forstår mig. Så jeg har sagt til min kone at nu vil vi sgu ”skide” på det hele og bare hygge og gøre hvad vi har lyst til i resten af vor tid. Mange hilsener og tak for at du stadig gider. Flemming

 
25.500.
Så mange ansatte i den offentlige sektor vil miste jobbet, hvis finansministerens såkaldte sparekatalog gennemtrumfes

De 25.500 fordeler sig med omkring 6.600 pædagoger i børnepasningen, cirka 2.900 lærere i folkeskolerne, 6.600 SOSU'ere og sygeplejersker i ældreplejen, mens godt 9.400 HK'ere og lignende må forlade deres job i den offentlige administration.


http://politiken.dk/politik/article928112.ece


- så får de da rigtig god tid til at surfe på nettet, holde sig a' jour med vennerne på facebook og twitter, samt måske endda restituere sig fra det stressende, sydomsfremkaldende arbejdspres der gir' sååå mange sygedage..
Cantor
 

Økonomien i Københavns kommune sejler. Det er tilsyneladende ikke lykkedes for den nye overborgmester Frank Jensen, S, at få styr på det gabende hul i hovedstadens budget. Det viser den nyeste skandale, som viser, at børne- og ungdomsforvaltningen har et underskud på 320 millioner kroner.“Ih, hvor er det kommunalt…. Før et valg kan man alt - Der efter ingenting!


søndag, marts 14, 2010 By Cantor
…….undrer det også dig at en henvendelse med et simpelt spørgsmål kan tage uger og måneder at få besvaret, spørgsmål der i al enkelhed kunne besvares med et JA eller NEJ?? eller hvorfor en anmeldelse om de børneRIGE socialpendlere der som flygtninge eller nomader river bopælen op og slår sig ned på en anden kommunes territorium, hvor den samme trummerum med anmeldelser fra andre myndigheder og naboer til “nomadelejren” ikke får nogen op af stolen sådan lige med det samme, mottoet “Ting tager tid” lever fuldt og helt på kommunekontorerne, MEN nu har vi endelig fået syn for sagn om den enorme effektivitet og arbejdsindsats som iflg HK gir’ de ansatte både psykiske og fysiske stresssygdomme, og mange årlige sygedage, følgende link vil give dig indsigt og overblik over en del af en stresset hverdag.
http://www.bentbay.dk/kommunale-visittors.htm

Mon nogen kan sige sig fri for at have tænkt sådan, men har opgivet på grund af koret med sangen om hvor stresset arbejdspresset på kommunekontoret er, det er som om dette mantra har bidt sig fast i offentligheden og er accepteret som eviggylden sandhed der endda eskalerer hver gang der ansættes flere og flere for, ja, netop at lette dette arbejdspres, et stort paradoks.
Hvis man er fra den tid hvor der på “kæmnerkontoret” sad en enkelt dame eller herre, man personligt kunne “snakke” med og i mange tilfælde kunne få svar og ordnet sin sag på stedet, så er det for mig en kilde til stor undren at 50 – 60 års effektivisering af kommunerne nærmest hver gang har ført til forringelser, også selvom de i dag kalder det “BORGERSERVICE” den humoristiske sans ser ikke ud til at fejle noget.
- men kig på listen, den er lang, og se om du kan finde din kommune, er den imellem synes jeg ikke du behøver at finde en grimasse der kan passe til sygebesøg, næste gang du har ærinde til Borgerservice.
Cantor.

P.S. spørgsmålene tårner sig op på linket:
Kan dette kaldes socialt bedrageri?
Personalegoder med fri Internet Café?
Giver ovenstående ikke stof til eftertanke?
Hvem betaler disse surferes løn? Du og Jeg!

This entry was posted on søndag, marts 14th, 2010 at 11:58 and is filed under Nyt på www.sajdet.dk  
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed

-------------------------

Fra Webmaster. Det er tidskrævende at finde disse offentlige "padlere" men da jeg selv er med til at betale for svineriet over skattebilleten, er det faktisk umagen værd. Om jeg er sur? Ja, MEGET bentbay@gmail.com


Hej min ven
Jeg har lige læst, din "lille" kommentar til travlheden på de offentlige kontorer. Jeg er dybt, dybt rystet over, at man sidder og surfer i arbejdstiden for skatteborgernes penge. Når jeg har ringet til et offentligt kontor, har det været så godt som umuligt at få fat i nogen somhelst. Det har hidtil været en gåde for mig, men nu rimer versene bedre. Pensionskontoret på Vesterbro i København V er åbenbart også en legeplads for surfere, for jeg har opgivet at komme igennem der telefonisk, og tager i stedet for på Jarmers plads. Det er meget hurtigere at tage en bus dertil - og så får man svar med det samme. Nu er jeg jo en lidt ældre dame, som ikke kan så meget på grund af huskeren, men skal du i gang med en underskriftindsamling, skal jeg nok skrive under.  Godt gået *ss* Venlig hilsen
Daniella

16.marts 2010 - Igen, igen - Lastbil med grise forulykket.
Kører der virkelig så mange grisetransporter i forhold til Busser, på landevejene?

Det er ofte man høre om "The Pig Killers" Er det bilens fejl hvergang?


En stor lastbil fyldt med levende svin væltede her til morgen på motorvejen  mellem Kolding og Esbjerg
Kort før klokken 7.30 kørte lastbilen galt mellem frakørsel 67 Vejen Å og frakørsel 68 fordi et dæk eksploderede.
Mon ikke det var fordi "styrmanden" i panik knallede bremsepedalen i bund at den væltede?

 
Ældre skal selv betale!
Når hjemmehjælperen svinger støvsuger og gulvskrubbe hos pensionister, bør bland andet Bent Bay selv betale for de rene gulve.  Det mener Horsens' borgmester Jan Trøjborg (S), der i den kommende uge vælges
som ny formand for kommunernes forening, KL. Vi får flere og flere ædre, men har ikke mulighed for at hente flere  indtægter over skatten. Derfor bør vi se på mulighederne for at øge  brugerbetalingen," siger Jan Trøjborg med opbakning fra sin forgænger borgmester  Erik Fabrin (V)
Kunne man ikke sende nogle af de Kommunale "padlere / surfere" ud at hjælpe til?

Hygiejnen på de danske sygehuse er for dårlig. Der er kun halvt så mange
hygiejnesygeplejersker, som der burde være. Det koster liv på sygehusene,
advarer Statens Serums Institut (SSI).


 
Brønderslev blev tidligt advaret. Brønderslev Kommune vidste tidligt, at familie havde problemer, men betragtede ikke sagen som akut.
Professor i socialret Kirsten Ketscher fra Københavns Universitet er stærkt
kritisk over for kommunens sløvhed i sagen Det er helt utilstedeligt, at kommunen først tager på hjemmebesøg halvanden måned efter politiet har advaret dem om de forhold børnene lever under. Kommunen har overhoved ikke opfyldt sine forpligtelser i denne sag," siger  professoren.

5. marts 2010 - I dag er store årsopgørelsesdag for 2009 og det duer derfor ikke, at Skats hjemmeside allerede fra morgenstunden er brudt helt ned, så man ikke engang kan komme ind på den og få oplyst, om man er i plus eller minus for 2009


Facebook kan slå din computer ihjel.
Over to millioner danskere har en profil på Facebook. To millioner danskere er dermed også i risiko for at blive ramt af en enormt virksom virus. Flere har allerede været i berøring med den ubehagelige virus, der kan få ens computer til at gå ned. Man mister alt data på computeren og man bliver nødt til at installere alle programmer igen.
Virussen gemmer sig bag en mail fra Facebook. Det skulle efter sigende ikke være et problem at læse mailen, men hvis man klikker på det link, der står i mailen, går det galt.
Selv om man har et anti-virus-program skal man ikke vide sig sikker. Flere anti-virus-programmer er nemlig ikke i stand til at standse den.

Arbejdstiden benyttes til at surfe privat.
Medarbejdere i danske virksomheder, kommuner og offentlige kontorer surfer flittigt i arbejdstiden. Det medfører ikke kun en sikkerhedsrisiko for virksomhederne, men er reelt også spild af både tid og penge. Bent Bay

20.660.930. Så mange timer bruger danskerne på Facebook hver eneste måned. Tidsforbruget er højere end nogensin­de, men har formentlig ikke toppet, siger eksperter til metroXpress.

Hvor mange af disse timer bruges fra offentlige kontorer?


 
Skattemyndighederne indleder nu et landsdækkende eftersyn af danskernes lønpakker, personalegoder og fryns.Det er nemlig ikke alle frynsegoder, der er skattefrie, men alt for mange arbejdsgivere og lønmodtagere glemmer at afregne skatten.Vi undersøge forholdene på de store danske  virksomheder med mange ansatte, og det gælder offentlige og private.
PS: Mon det også gælder surfing på The Beat Post International?

 


 
Har Brønderslev Kommune flere borgerhenvendelser liggende på andre udsatte børn uden at have reageret?
Ja, det var et godt spørgsmål.

Hvert år deler integrationsministeriet 200 mio. ud til integrationsprojekter i
Danmark. Men hvor mange af pengene, der går til projekter for børn og unge, er
der ingen, der ved. I hvert fald ikke i integrationsministeriet. 
Hvem f.... skulle så vide det?
Nej, det er dog det værste. Hvad betaler det offentlige for Week-End arbejde?
27 February 12:13 Kommunedata I/S, Nykøbing, Storstrom, Denmark
Er det ikke frækt at  surfe rundt på "The Beat Post" en lørdag på kommunens PC
 

 

 
 

Den amerikanske avis Wall Street Journal bringer en lang artikel, hvori den  undrer sig over Danmarks indsats i Afghanistan. Avisen beskriver det paradoks, at Danmark er blandt de lande, der har mistet  relativt flest soldater i krigen, men alligevel har krigen den største folkelige opbakning bag sig.


Nu var det ikke meningen at "læserbreve" skulle på denne side, men
Hej Bent.
Det er et rigtigt godt initativ med sådan en dyreside,og billeder af Hest Kat og Løve er rigtig gode.Men jeg syntes potrættet af dig på samme billed må være taget en dag hvor du var i dårlig humør.Nå nu er det jo ikke noget at sige til at du og mange af vi andre ikke altid går og smiler.Vi går mange af os rundt med kronisk dårlig samvittighed over vores magteløshed over for brutale menneskers adfærd over for de stakkels dyr. Tab ikke modet, du bliver hørt, og set, blandt andet på vore offentlige kontorer. Undskyld spøgen med billedet. Venlig hilsen og på glædelig gensyn her på tråden. Carlo


23. Februar 2010
Danmarks Største Cirkus.
Hvad nytter det at flytte rundt på abekattene, og sætte nye i samme bur? Rigtig Dansk Politik er!
Er det et sammentræf at Zoologisk Have besøgte min side i dag?
23 February 11:42 Zoologisk Have I Koebenhavn, Frederiksberg, Vestsjalland, Denmark
Normalt er det Amt & Kommune der surfer på min side i arbejdstiden. Se ovenfor!
Hullet i statskassen er større end ventet. Hvis regeringens mål om økonomisk balance på de offentlige finanser i 2015 skal opfyldes, skal der findes 31 milliarder kroner.
Webmaster: Start med at fyre halvdelen af de offentlige & kommunale kontorsurfere, der bruger meget af deres arbejdstid på private hjemmesider. Sæt lønningerne på Folketingest medlemmer ned til normal løn og lad dem selv betale deres rejser og hotelophold. Slet folkepensionen.


Kombinationen af sne og hård frost i løbet af vinteren har betydet flere
tilfælde end normalt af pludselige dødsfald. Flere danskere bliver nemlig ramt
af dødelige blodpropper i hjertet, når det er koldt, og de samtidig skovler
sne. Så lad dog sneen ligge, eller arbejd med kommunal fart.


Det kraftige snefald betyder nu, at svømmehallen i Grindsted i Sydjylland lukker og har sendt alle gæster hjem, da der er fare for, at taget ikke kan bære den tunge sne. Er det forbudt at fjerne sneen?

Blot en time efter lukketid begyndte dele af taget i Liva Stormarked i Kolding at give efter for den tunge sne, der snart længe har ligget på butikkens flade tag. Var der ikke ingen som opdagede sneen før nu?

Store mængder af tung tøsne fik fredag taget til at styrte sammen over mellem fem og syv sportsfly i en hangar i Sindal Lufthavn i Nordjylland. Altså må der ha været 6 fly. Hvem skulle se efter taget?


Vidste man ikke at der lå sne på taget?
De store mængder sne i går og i nat har fået flere tage på landbrugsejen­domme i Jylland til at styrte sammen.  Lå Bønderne på sofaen i gerningsøjeblikket?


De store snemængder har fået adskillige tage til at kollapse i løbet af den lange vinter. I januar kollapsede taget over en svinestald i Sindal. Den stod vel tom?


En staldbygning styrtede sent her til aften sammen på en gård i Nørager. Var der ingen dyr i stalden?


Hos Nordjyllands Politi oplyser man, at der skulle være 35 køer fanget i stalden, men der meldes ikke umiddelbart om nogle kvæstede personer. Ikke et ord om køernes tilstand?


I Suldrup brød cirka 900 kvadratmeter tag over en kostald sammen under vægten af sneen. Der var cirka 100 kreaturer i stalden. Hvad skete der med kreaturene?


Ved Brønderslev gik det ud over en svinestald, hvor taget braste sammen over hovedet på cirka 100 grise. Blev de så til "sort" Flæskesteg?Socialdemokratisk fnidder går ud over danske smågrise
Dansk Folkepartis dyrevelfærdsordfører, Marlene Harpsøe, er fortørnet over, at folketingsmedlem Bjarne Laustsen, S, ved flere lejligheder har beskyldt Dansk Folkeparti for, ikke at gøre nok for dyrevelfærden i forbindelse med DFs forslag til forbud mod at kastrere smågrise uden bedøvelse.
- Senest har vi i indlæg i aviser kunnet læse, hvordan Bjarne Laustsen slynger om sig med påstande, som tydeligvis bunder i en begrænset viden på de områder, han udtaler sig om. Han udtaler sig med stor sikkerhed om dyrevelfærd og påståede interne stridigheder i Dansk Folkeparti, men har tydeligvis ikke gjort sit hjemmearbejde, siger Marlene Harpsøe.
Hun undrer sig over, at Bjarne Laustsen kaster sig over DFs bagland, i forsøget på at undskylde sit eget partis vægelsind. Det er dog hans udtalelser om dyrevelfærd, der bekymrer Marlene Harpsøe mest.
- Bjarne Laustsen skriver bl.a., at alle eksperter fraråder bedøvelse af smågrise. Det er passer ikke, fastslår Marlene Harpsøe.
Den korrekte forklaring er, at der fortsat forskes på området, og at eksperterne er uenige om, hvilken type af bedøvelsesmiddel der vil være mest effektiv. Det er dog ikke ensbetydende med, at alle eksperter er imod bedøvelse af smågrise. Nordmændene har allerede et bedøvelsesmiddel, som de har opnået gode resultater med. Der kan Danmark også være med.
- Det er da logik for papkasser, at et kirurgisk indgreb gør mindre ondt med bedøvelse end uden, siger Marlene Harpsøe.
Hun peger desuden på, at Dyrenes Beskyttelse for kort tid siden har været ude og beklage, at Socialdemokratiet er løbet fra deres første udtalelse om at støtte DFs forslag. Dyrenes Beskyttelses direktør, Britta Riis, udtaler, at hun er dybt skuffet over Socialdemokratiets slingrekurs i sagen om bedøvelse ved kastration af smågrise.
- Er det i virkeligheden ikke på din egen politiske hjemmebane der er uro og uenighed, Bjarne Laustsen? Hvor er det en skam, at dit partis fnidder skal være med til at bremse et godt forslag, som kunne have været med til at øge velfærden for smågrisene i de danske stalde, siger Marlene Harpsøe.


8.2.10 - EU's ekspertudvalg godkender enzymet thrombin - også kendt som kødklister - til kødproduktion.
Dermed må Danmark bøje sig, og enzymet vil i fremtiden også kunne bruges i dansk kød.

7.2.10 - Den konservative klima-, energi-, og miljøordfører, Per Ørum Jørgensen, blev tidligt her til morgen
taget for at køre bil med for meget alkohol i blodet. Han tager nu sygeorlov fra Folketinget.

Fra Webmaster: Det er vel ikke en sygdom? Jeg plejer da kun at have lidt ondt i hovedet, dagen efter!


Var dette ikke nok sandheder, så tryk Her

Lad dine venner se lidt sandheder
Click here to send this page to a friend!
 

  Free counter and web stats

 susnet.se tjänster - statistik och besöksräknare utan reklam

 

Different country´s  Index  for The Beat Post International. Click a Flag.

English

American

Canada

Dansk

Norsk

Svensk

Nederland

Chinese

Greece

Germany