Polsk kød sælges som dansk !
Skare, der leverer pålæg og kød til blandt andet Coop, Aldi og Netto, er sigtet for at overtræde fødevareloven.


Flere nuværende og tidligere medarbejdere på en af Danmarks største kød-firmaer, Skare, beskylder firmaet for svindel med fremstillingsdatoen og kødets oprindelsesland.

Ifølge medarbejderne snyder Skare med både dato-mærkning men også med hvor kødet stammer fra. Dette bekræfter formand for slagterne i Nærings- og Nydelsesmiddelarbejder Forbundet (NNF) i Esbjerg.

- De fortæller, hvordan eksempelvis polsk kød bliver mærket som dansk eller tysk afhængig af, hvad kunden efterspørger. Det eneste, jeg kan gøre, er, at henvise de ansatte til fødevaremyndighederne, siger Peder Pedersen.

De fire virksomheder Skare Meat Packers, Skare Beef Production, Skare Export og Skare Import-Export på samme adresse i Vejen har ikke haft besøg af fødevarekontrollen siden 13. august 2003. Først i februar i år kiggede fødevareregionen igen forbi Skare.

- Jeg er chokeret og tør slet ikke tænke på, hvor meget ulækkert, ommærket og for gammelt kød, der kan være endt i kølediskene igennem de tre år, siger Elisabeth Geday, fødevarepolitisk ordfører for Det Radikale Venstre.

Desuden beskriver en tidligere tillidskvinde, hvordan mug hang ned ad væggene, og hvordan medarbejderne blev advaret, når dyrlægen, der skulle kontrollere hygiejnen, pludselig dukkede op.

- Når der dagligt var kød til overs, så blev det kørt på køl. Når man så skulle skære af det igen tre dage senere, så fik det samme kød bare en ny dato, siger Karen Cortsen.

Hun bliver bakket op af en hel række medarbejdere.Coop-Danmark vil nu kalde Skare ind til en samtale. Skare, der leverer pålæg og kød til blandt andet Coop, Aldi og Netto, er sigtet for at overtræde fødevareloven.

Mon Skare Meat køber kød af de danske ministre der ejer svinebesætninger i Polen?

Nu ender det nok med at Skare Meat får en symbolsk bøde på noen få tusinde kroner, som de har tjent hjem mange gange på deres snyd og bedrag. Giv dem dog en bøde der vil noget! 1 million kroner er billigt for dem!

Koncernen Skare Meat Packers, beskæftiger knap 500, og den omfatter Vejle Eksportslagteri A/S, Skare Meat Packers K/S i Vejen, Skare Food A/S i Christiansfeld, Skare Fleisch GmbH i Niebøl i Tyskland samt en række eksportkontorer i Europa. Altså er det ikke bare Danmark som spiser Polsk kød forklædt som Dansk. Tyskerne spiser også Polsk kød, men forklædt som Tysk. Alt sammen packet i Danmark. Hører at vi har en minister, som er medejer af en svinefarm i Rusland, så inden længe får vi svinekød mærket med Hammer og Selg +
 
 
Sidste nyt! 28.04.06
Nu har Skare Meat Packers pludselig fået lov til at lave det lort som var forbudt for 8 dage siden!
Loven er som i så mange andre tilfælde lavet om så den passer til forbryderne!
Når de store har overtrådt loven, bliver den bare lavet om så den passer til koruptionen i Danmark.
Hvilken minister har en finger indenfor i Skare?
 
 

24. juni 2006 .

Kunstigt kød på markedet om 5-10 år, spår forsker

Hungersnød og landbrugets problemer med dyremishandling og gylle står til at blive afhjulpet ad åre, når videnskabsfolk har udviklet metoder til at dyrke kunstigt kød fra stamceller.
Om fem til ti år er det muligt at producere kunstigt opdyrket kød fra stamceller med samme egenskaber som fars. Og det er der et kæmpe potentiale i, siger lektor i kødvidenskab på Landbohøjskolen Koira A. Lawson.
Hun forudser dog, at der vil være en lang periode, hvor naturligt kød fra dyr fortsat vil dominere butikkernes kølediske.
Og Landbrugsraadet vil fortsat have kød fra rigtige køer og grise som førsteprioritet. Også Coop Danmark har ringe fidus til kunstigt kød.

Bliver vi til den tid fri for Lars Barfoed?

Hvis ikke Muslimerne kan slå os ihjel, så kan Fødevarestyrelsen, ledet af Lars Barfoed !

Er der igrunden noget vi har styr på i Danmark? Send mig gerne din mening. Vi er rent til grin !

 Meny a´la Lars Barfoed

10 ton Dårligt kød på lager.

Hvad laver Tulip? Tryk her for svaret.
 
Glem ikke at ordet er frit - Tryk på linket.
 
 Indkomne Kommentarer til Svineriet
Lad dine venner se denne side:
Click here to send this page to a friend!


     

Visitors online:  - right now

Free counter and web stats