English Language  - click here

Jeg købte et fodderbrædt, satte det op I haven og fyldte det med fuglefrø. I løbet af en uge havde jeg hundredevis af fugle, der spiste af maden, fløj rundt og var så glade for den lette måde af få mad på. Men, fuglene begyndte at bygge reder overalt i min have, under husets udhæng, over grillen og i garagen. Efterhånden blev der fyldt med fuglelort på jorden, på græsset, langs husets vægge, og på bord og stole. Fuglene begyndte at hakke efter mig og sked på mig fra luften. Dette til trods for at jeg hele tiden sørgede for at de havde mad nok på fuglebrædtet.. Nogle af fuglede skreg og pippede hele tiden, og det lød som en kommando, om at jeg skulle huske at fylde op med mad.

Efter en tid kunne jeg ikke sidde i min egen have for fuglelort og spetakkel.
 
Jeg tog fodderbrædtet ned, og efter 3 dage  var alle fuglene væk. Jeg gjorde rent efter dem, og fjernede alle rederne som de havde bygget overalt. Snart så haven pæn og ren ud igen. Ingen kommanderede efter mere og mere mad. Hvor var det dejligt.
 
Det som jeg oplevede, kan vel overføres til den danske regering. Den giver jo også gratis mad,
husly, medicin, gratis skolegang og børn født her bliver automatisk danskere.
Derfor kommer de illegale indvandrere i tusinvis. Skatterne stiger, man må vente i timevis for at komme til hos lægen og i skolerne er der 90% af eleverne som ikke forstår vort sprog. Det varer vel ikke længe, inden jeg skal trykke på tast 1, på telefonen, for at få en dansktalene medarbejder i min egen bank!
 
 
Mon ikke snart det er på tide, at den danske regering tager sit fodderbrædt ned?
 
 

Kære Bent.
Jeg har besøgt dit site, og jeg er fuldstændig på din linie. Men jeg har opgivet kampen, og det bliver jo de kommende generationer der skal slås med forfaldet. Ikke engang mine egne børn forstår mig. Så jeg har sagt til min kone at nu vil vi sgu ”skide” på det hele og bare hygge og gøre hvad vi har lyst til i resten af vor tid. Mange hilsener og tak for at du stadig gider. Flemming

Send this page to your friends

Click here to send this page to a friend!
 

 susnet.se tjänster - statistik och besöksräknare utan reklam

eXTReMe Tracker

 free stat counter

Click on a flag      /      Klik på et flag      /      Klik op een vlag
 

English

American

Canada

Dansk

Norsk

Svensk

Nederland

Chinese

Greece

Russian

free counters


 
 
 Copyright © 1997  - 2015 - Bent Bay