Title of Page
 

BILTYVE OG BANDITTER I POLEN
  

Jeg har gennem de sidste 12 år besøgt Polen ca. 50 gange. Kun een gang er min bil forsøgt stjålet. Jeg parkerede, som så ofte før, på torvet i Stettin. Stor åben plads, med Taxi holdeplads og kiosker. Jeg låste omhyggeligt alle døre, og gik over gaden for at veksle til Zlotcy. Kun 5 minutter efter, var jeg tilbage. Alle 4 døre stod åbne, og en falsk nøgle var knækket i tændingslåsen. Alt af værdi var fjernet fra bilen. Efter denne episode, er vi altid to, eller flere, så der altid er een til at passe på. Jeg mistede for 27.000 kroner men fik kun 2.350 kroner af forsikringen.
Hvorfor tager jeg så til Polen?
Jeg har blandt andet hentet 47 stk nyere Harmonikaer, Keyboard, Møbler, Lamper, Telefoner, Krystal, Rav og Guld. Foruden naturligvis cigaretter og vodka. 20 Polske cigaretter koster kun kr. 3,50 og en liter Vodka kr. 40,- Og så spædingen ved at nare de Polske toldere !
For en del år siden havde Polakkerne lidt overskud af penge, og købte diverse "luxus". I dag kan du så købe hele herligheden hos de forskellige pantelånere, for næsten ingen penge.
 

BILTYVEBANDER HÆRGER OVERALT I POLEN

Danske turister, forretningsmænd og lastvognsschauffører er plaget af de udspekulerede og voldelige tyve i Polen. Der stjæles hundredevis af dyre Danske biler i Polen hvert år. Det er helt utrolige metoder biltyvene bruger, for at få fat i de bedre biler.
1. Et af de nyeste påfund, er at køre op bag bilisterne og så smide et kanonslag. Derefter forsøger de at få turisterne til at holde ind til siden, fordi de antyder at det er bilens dæk, der eksploderede. Når turisten i den dyre bil så har gjort holdt, stjæler de bilen.
2. Man kan også blive stoppet af banditter, som har udklædt sig som politibetjente. De stopper de dyre udenlandske biler, og negler dem, når vognen er standset. De går ikke af vejen for at bruge vold.
3. Man kan også komme til et skilt med omkørsel, og havne direkte i en fælde. En bandit, flere kilometer før skiltet, bestemmer sig for en bil. Derefter ringer han på mobilen, til vennerne længere nede af vejen, som så sørger for at få skiltet placeret.
Næsten ingen af de Danske biler, der bliver stjålet i Polen, bliver fundet igen.
Jeg har været i een af de falske politi´s fælder, men da jeg taler Polsk, og påstod at jeg kendte i hvert fald een af dem, klarede jeg frisag.
Jeg fortalte dem simpelthen, at jeg lige havde stjålet den fra en "dum Dansker", der stod 25 kilometer derfra og ringede som en gal til det Polske Policia !


Min Mercedes 300D

     
 Disse betjente er filmet i Bosnien, men kunne ha været i Polen. De Polske betjente gemmer sig bare bedre !


Hvad kalder man en polak med kun en arm?
En enarmet tyveknægt!


Nyt slogan fra Polens turistkontor:
Kom til Polen! Din bil er her allerede!


Hvorfor skal man ikke grine når en polak kører sin bil ind i et træ?
Det kunne være din bil!


 
Send this Homepage to a friend:


  Free counter and web stats

 

English

American

Canada

Dansk

Norsk

Svensk

Nederland

Chinese

Greece

Russian