Ved du hvorfor lille prinsen først skulle døbes den 21.?
Klart nok. Som alle andre der er på røven så ventede hans forældre på at
børnechecken kom den 20.
 
 
Til prinsedåben kom der mange gæster, og nogle af dem fik omtale og billeder
på TV, men jeg er meget skuffet over, at det par, der repræsenterede Grønland
ikke blev nævnt. Man så bare tilfældigt et kort glimt af en hvid anorak og en
kvinde i grønlænderdragt passere forbi i baggrunden. Jeg er sikker på, at det ikke
var ment som nogen uartighed fra TV´s side, men jeg følte det alligevel som en
forbigåelse! Efter min mening burde man have vist den smukke dragt frem og
man kunde jo samtidigt have ladet falde et par ord om kronprinsens ophold på
Grønland.
 
 

 
DEN HELDIGE KARTOFFEL

Det var i årene omkring 2014, man talte meget om ulighed i samfundet og selv hos kartoffelavlerne mærkede man de hårde tider. I hver sin ende af landet levede to kartoffelavlere på hver sin måde.

Kartoffelavler (1) levede under trange kår, men havde dog alligevel fundet sin kartoffelwoman (A) og da hun blot var fundet i 7. kartoffelrække i nabolandsbyen havde det ikke givet de store problemer omkring brylluppet og sammenflytning, hun skulle blot melde flytning på det lokale kommunekontor. Kartoffelavler (1) havde dog et økonomisk problem, undertiden kneb det med at få afregnet moms og skat til tiden.
Efter en del år måtte den lille familie opgive kartoffelavlen, TOLD & SKAT havde begæret dem konkurs. De måtte forlade den lille kartoffelgård, det siges at de stadig lever lykkeligt sammen og skulle vist have fundet job i underholdningsbranchen et eller andet sted.


Helt anderledes så det dog ud for kartoffelavler (2), han havde af nogle venner til familien allerede ved sin fødsel fået foræret et hel slot, det var godt nok ikke i så god stand, men det skulle snart ordne sig. Den unge kartoffelavler (2) rejste en del rundt i verden og fandt på den anden side af jordkloden en kartoffelwoman (B), tog hende med hjem og på trods af landets ellers svære familiesammenføringsregler, blev de snart gift. De skulle jo bo et sted og da kartoffelavlerens (2) slot ikke var i så god stand modtog de ved brylluppet en folkegave så de kunne sætte slottet i fin stand. Desværre gik der ikke mange år inden kartoffelwoman (B), ikke længere kunne klare jord under neglene og hun forlod sammen med sine to børn kartoffelavleren (2) Om kartoffelwoman (B) nu som enhver anden fraskilt mor med et par børn måtte leve under trange kår i en lille lejlighed med boligstøtte og forhøjet børnetilskud melder dette eventyr ikke noget om, heller ikke om hun sammen med sin nye mand måtte komme under reglerne for gensidig forsørgelsespligt og dermed miste offentlig forsørgelse.

Kartoffelavler (2) fandt dog snart en ny kartoffelwoman (C). Økonomien på kartoffelslottet var dog efterhånden blevet lidt stram og kartoffelavleren optog derfor en hel del lån i det istandsatte slot.
Folket som havde givet folkegaven til istandsættelsen troede selvfølgelig at alt var godt, lige indtil kartoffelavleren (2) sammen med kartoffelwoman (C) meddelte at de nu af økonomiske årsager ville forlade slottet. Til held for kartoffelavleren (2) havde han dog stadig en hel del rige venner, som blot lavede en fond, som kunne redde kartoffelslottet. Kartoffelavler (2) kunne nu sammen med kartoffelwomen (C) forlade slottet uden en truende konkurs.

 

Send this page to your friends

Click here to send this page to a friend!

 susnet.se tjänster - statistik och besöksräknare utan reklam

eXTReMe Tracker

  Free counter and web stats

 free stat counter

 

Copyright © 2011 -2014 Bent Bay