Alle forældres mareridt    =    Arto & Ofir !

Analfabeternes Paradis !

 

Pædofile har en let og ubesværet adgang til at udnytte børn på nettet. Hvorfor holder Forældre ikke øje med deres børn? Ubegrænset tilgang til Computer og Mobil er ikke godt for de unge mennesker - uden opsyn. Med få nysgerrige klik ude på de populære internetsider: www.Ofir.dk  og  www.Arto.dk  bliver børneværelset pludselig forvandlet til en jagtmark, hvor voksne sexhungrende mænd ligger på lur som glubske rovdyr.

Jeg så udsendelsen ”Station2”  13.marts 2006, hvor en af landets førende aviser, havde opdigtet en 13-årig pige med navnet Nina Hansen og falsk adresse, for at afsløre hvordan stribevis af danske mænd lokker de helt unge piger med penge for sex.

Således strømmede tilbuddene ind fra flere hundrede mænd.

På få dage gik otte forskellige mænd hele vejen - de mødte op i Ninas fars lejlighed, hvor de troede, de skulle købe den 13-årige pige til sex. Men i stedet blev de mødt af avisens reportere.

Nu er det vel ikke bare opdragelsen af de unge piger der har slået fejl, men da mange af dem virker meget udfordrende, ikke bare på nettet, men også i  opførsel og beklædning i dagligdagen, for ikke at tale om skolen, er det ikke nok med en løftet pegefinger!

Politiet vil gå undercover på nettet

Indland: Rigspolitiet overvejer at udgive sig for at være børn på internettet for at fange børnelokkere, der kontakter deres ofre via chatrooms. Fænomenet "grooming", hvor voksne skaber kontakt og opbygger tillidsforhold til børn for at udnytte dem seksuelt, er i vækst på internettet. Derfor vil rigspolitiet nu have et tættere samarbejde med landets politikredse og overvejer muligheden for at gå undercover som børn på internettet. Til Berlingske Tidende siger politimester Jakob Sharf, Rigspolitiets politiafdeling, at sagerne er så komplicerede, at det er essentielt, at politikredsene fremover bruger Rigspolitiets it-eksperter. Hos Red Barnet mener projektkoordinator Marianne Pihl, at der er behov for, at politiet har indsigt i, hvad der sker i processen, der leder op til forbrydelsen. Børnene bliver bundet i et net af loyalitet og tillid, som de har svært ved at slippe ud af igen, siger hun.

 

     

Sagde du skoleuniform? Tryk her.

 

 

Er godt råd til forældre: Let røven fra sofa og husalter - hold øje med dine børn!

Arto er med til at udvikle ordblindhed og analfabeter. Nedenstående er fra deres egen idiotiske, daglige e-mail. Se her fejlene i teksten:
 
Cowboys  Hvorfor tager en cowboys altid en pistol med ud i ørknen? så han kan skyde gendveje...
 
BLACKOUT I USA
Som i nok husker var der for nogen tid siden et stort blackout i New York. Jeg har under mig over om det nu også var den rigtige forklaring vi fik, så jeg undersøgte det naturligvis. Naturligvis viste det sig at Amerikanerne havde snydt os, det er lykkes mig at finde sandheden om den store strømafbrydelse. Det skynder jeg mig naturligvis at dele med dig, du må heller skynde dig inden CIA mørklægger denne hemmelighed.
 
JEG ELSKER PROBLEMER
Her er en mand der vist  ---- brug for et Kontaktbureau, gerne et der er seriøs med hensyn til dating og kontaktformidling. Med hans indstilling kan hans vist søger længe efter en kæreste. Prøv og se her.
UHELD
De er rygter om at folkeskolernes seksualundervisning er under kritik. Man skulle eller tro at folk fik noget ud af deres skolegang, men her er i hvert fald en som skulle have sine skolepenge tilbage. (Mon ikke redaktøren af Arto, skal holde lav profil?) BB.
 
Så kom vores første nyhedsbrev endeligt på "gaden". Vi holder op til date med de sjoveste flash film, fotos, video og jokes.
 
PETER PLYS CITAT
Hvis der er en figur jeg holder af så der det Peter Plys, denne barnlige naivitet som kan ramme.....
JYSK BOYKOT
Det er lang tid siden jeg har hakke på jyderne, så nu vil jeg lige stikke til dem igen......
 
DET BIOLOGISK UR
Vi har sikker alle hørt om det biologiske ur. Når kvinder komme i en vis alder og deres veninder....

KØB MINE BUKSER
Send du senne side til dine venner og deres meninge om dig vil sikker ændre sig. Skal vi gætte på at det er en mand hvis tøj sælges.....

LYSTFISKER OG SANDHEDEN
Vi kender hvis alle en lystfisker, og har sikker også alle hørt den klassiske historie om den kæmpefisk der lige nåede at undslippe.......

Ugens Joke Der var engang i paradisets have, hvor gud ville give Adam og Eva en gave. Adam randte heletiden rundt og plagede om at få den første gave, så gud gav ham evnen til at stå op at tisse!!! Så sagde Eva: Hvad er den anden gave så? Også sagde Gud: Hjernen Eva Hjernen...

KVINDER OG BILER
Vi mænd ved godt hvordan kvinder køre. Men engang imellem bliver selv vi overrasket, se bare hvad denne kvindelige bilist har rodet sig ud i......

Hvem sagde at jyde ikke var smarte? Se bare hvad en jyde kan få ud af nogle ganske få resurser....

Dagens Sjove: En helt by og meget bedre myde, at lave gaffiti på. Amerikanerne har taget den nye....

STRIP GOLF
Men nu har jeg set lyset, jeg vil også til at spille golf, jeg skal bare lige have overtalt mig kone til at.....

DRØMMEMANDEN
Efter lang tid søgen har jeg endelig fundet alle kvinders drømme mand

ET KOLDT TOILET BESØG
Mener du det er koldt? Så se lige her! Dette skulle kun få enhver til at holde sig lidt længer..

VILD COMPUTER
Jeg ved godt at computere har problemer med varmen, og at man gør hvad man kan for at kløe CPUen

UDSTYR
Der er forskelforskellige lande og deres hære, måske ses denne forskel bedst i de forskellige former for udstyr de forskellige høre har.

VILD DU SE MINE BRYSTER
Titlen siger vel det hele :-) OK denne side er mest til drengene, men der er sikker også....

SÅ SPØRG DOG OM VEJ
Har du nogen sinde været ude og køre med en mand som ikke ved hvilken vej han skal? Stort set alle mænd har meget svært ved at spørge om vej. Måske siger den her side nogen om problemets omfang., se bare her...

KÆRLIGHED VED ANDET BLIK
Du har sikker hørt om kærlighed ved første blik,....

KUN EN SVENSKER
Kan du huske sikkert sætningen "det er en tysker....

ORDSPROG
Her er så et godt gammel ordsprog, eller retter er er næste et gammelt ordsprog

POLITISKE VITTIGHEDER
Finder der noget sjover en politisk vittighed....

HOVSA!
Ja vi kender det hvis alle.

JEG ELSKER PROBLEMER
Her er en mand der vist (?) brug for et Kontaktbureau, gerne et der er seriøs med hensyn til dating og kontaktformidling. Med hans indstilling kan hans vist søger længe efter en kæreste. Prøv og se her.

BLACKOUT I USA
Som i nok husker var der for nogen tid siden et stort blackout i New York. Jeg har under mig over...

LOMMETYV
Her gik jeg og troede man skulle være nervøs for lommetyve, at de var dygtige og kompetente personer, som kunne stjæle tingene fra dig uden du opdagede det, før det var for sent. Men jeg er blevet klogere, der er hvis ikke så meget at frygte, se selv:
 

GÆT EN NØGEN BERØMTHED
OK drenge, så har i mulighed for at gætte en lækker sexet berømthed. Der er naturligvis også mulighed for at se om du gættede rigtigt :) Og til alle jer piger, så tag lige et kik, jeg tror I vil kunne se det morsomme i denne lille hilsen, som i garanteret vil dele med jeres ven. Tro I mig ikke? Så døm selv:

MIN EKS
Ja den kærlighed, den kærlighed. Man går hen og forelsker sig, gifter sig og pludselig så er man havner her:
 

HVOR MANGE HÆNDER?
Kik lige på dette foto og sig mig så lige om der ikke er noget underligt ved det.... Det er næsten som et gammeldags freakshow, hvor man forunder og underlige ting eller personer. 
 

EN FREMMEARBEJDER?
Der kan være mange grunde til at man føler sig som en fremmed i flokken, nogle grunder er måske mere tydelige end andre. (Er Artos Redaktør fremmedarbejder?)

BLONDINER IMOD KRIG
At være imod krig er et ting næsten alle kan støtte, ja selv blondiner går til anti-krigs demonstrationer


GIV HUNDEN SKYLDEN
En af de gode ting ved at have hund er at man kan skyde skylden over på det stakkels forsvarsløse dyr, når man kommer til at prutte. Men mon dog det i dette tilfælde?

JAGT TROFÆ
Nå jæger sætter deres bytte på en træplade og op på deres væg,

EDB NØRD
Hvordan genkender man en rigtig edb nørd? Der findes sikret mange gode bud,

LYSTFISKER
Hvem kender ikke en god lystfisker historie? Well her er en som man vist ikke høre hver dag, prøv selv

TIL DRENGENE
Der skal naturligvis også være noget til os drenge, så jeg har fundet en rigtig lækker sild som vi kan hygge os med, mens pigerne svømmer hen og den anden side.

Har man opfundet en gennemsigtig computer skærm? Nå det har man nok ikke med det er godt lavet

PAS PÅ HUNDEN
Hvis du står og mangler en vagthund, så må det her hvis lige være det rette.

OPPE HOS SANKT PETER
Her gik man og troede alt når man engang var død og kom op i himlen, ville alt være godt og.....

JYSK GAMEBOY
Hvem var det der sagde at jyder er dummer end andre mennesker?

EN DEJLIG RAPAND OG EN LÆKKER MIS
Efter langt tid plagen bringer vi igen noget for husarerne en rigtigt lækker rapand med en sød mis.

ISGLAT
Ja det begynder jo og blive mere og mere koldt, så lads os da endelig tage forskud på "glæderne" og se hvor galt det kan gå:
 

Jeg bliver meget overrasket hvis Arto bare een dag ikke har stavefejl i deres mails!

Arto kan med to sætninger lave tre fejl.

Ingen dag uden Arto-Fejl !

Børneporno eller det modsatte

Dum - Dummere - Arto

Click here to send this page to a friend!
Send til  andre analfabeter

 hidden hit counter
hit counter dreamweave

 

 free counters
 Free counter and web stats

Copyright © 2010 Bent Bay