Your Page Title Here
 

 
PRESSEMEDDELELSE

DF gennemtvinger undersøgelse af dyresex

Dansk Folkeparti har fået tilsagn fra justitsminister Lars Barfoed om, at der nu iværksættes en tilbundsgående undersøgelse af fænomenet zoofili – altså menneskers seksuelle omgang med dyr.

Dansk Folkepartis dyrevelfærdsordfører havde i kølvandet på afsløringerne i TV2-programmet ”Danmark ifølge Bubber” indkaldt justitsminister Lars Barfoed i samråd med det formål at få forbudt menneskers seksuelle omgang med dyr.

- Ministeren og et flertal i Folketinget er tilsyneladende stadigvæk imod et forbud mod zoofili, men nu har vi i det mindste fået gennemtrumfet en ny undersøgelse af fænomenet, siger Marlene Harpsøe, der mener at interessen for at have sex med dyr desværre er stigende.

- Vi ser jo, at der i kølvandet på Bubbers program har været eksempler på, at mænd har voldtaget dyr – og de har sikkert været inspireret af programmet. Det er forfærdeligt for de dyr, det er gået ud over, og hvis der overhovedet skal være nogen mening i at vise programmet, så må det være, at politikerne får øjnene op for problemet og forbyder mennesker at have seksuel omgang med dyr, siger Marlene Harpsøe.

Den nye undersøgelse indebærer, at danske dyrlæger skal spørges om deres oplevelser med zoofili, og det er Dansk Folkepartis håb, at når omfanget bliver kortlagt, så vil der også være en større vilje til at gennemføre et forbud.

Kære Minister - Hvad siger din kone, når dit lem lugter / smager af Ged , Gris eller Hest?


'Det kan simpelthen ikke være rigtigt, at man i dagens Danmark lovligt kan udnytte dyr seksuelt - både i privaten og på bordeller' siger Peter Mollerup formand for Dyrenes Venner og fortsætter: 'Dyr er ikke sexlegetøj' .

Foreningen glæder sig over at politikerne er lydhøre overfor  kampagnenog håber at et flertal i dagens Folketing vil sætte skub i en lovgivning, der gør det ulovligt at have seksuel omgang med dyr.

20.000 dyrevenner har på få måneder skrevet under på kampagnens krav om et forbud. 'Med mange underskrifter kan vi gøre politikerne opmærksomme på, at befolkningen sætter en grænse for, hvad man kan tillade sig at bruge dyr til.' siger Peter Mollerup.

Kampagnen fortsætter året ud, og du kan hjælpe ved at skrive under Her og sende linket videre til alle i dit adressekartotek.
Du kan også printe underskriftslister
Her eller bestille gratis postkort og andet materiale Her

Venlig hilsen og tak for din hjælp.

Dyrenes Venner
dv@dyrenes-venner.dk


Forskere: Sex med dyr er ikke så slemt

 Er dette foto fra Folketinget? Man ser jo næsten aldrig medlemmer i Folketingssalen!
Kan det være formanden for Dyrevelfærd som er til dyre-fucking? Husk at afluse dig!
 
Vil Du giftes med en Ged? Se denne side!

Christiansborg, den 15. oktober 2010/kkb
PRESSEMEDDELELSE
DF: 6 millioner kroner fordelt til dyrevenner
De 6 millioner kroner som Dansk Folkeparti fik afsat i finansloven for 2010 til en dyrevelfærdspulje er nu fordelt.
- Det er selvfølgelig ærgerligt, at vi ikke kan tilgodese alle de mange gode projekter, der er kommet ind i år, men der har været ansøgt om mere end 28 mio. kr. Vi har i år valgt at prioritere de områder, hvor pengene betyder, at dyr helt konkret får det bedre. Tidligere har vi brugt mange penge på konferencer, pjecer og lignende, men vi er enige om, at nu skal dyrene kunne mærke en direkte forskel, siger Marlene Harpsøe.
Blandt de største modtagere af penge fra dyrevelfærdspuljen er Dyrenes Beskyttelse, Dyreværnet, Kattens Værn, Dyrefondet, Danske Dyreværn Århus og Nyt Hesteliv, men også en række mindre organisationer som Dyrenes Hjælpekomité Freja, Pindsvinevennerne i Danmark og Gråzonen – Københavns Vildkatte er blevet betænkt.
- Vi håber også i den kommende finanslov at kunne blive enige om at videreføre puljen og også her er det min opfattelse, at sigtet skal være, at de tildelte midler i størst muligt omfang skal gå til at hjælpe dyr til helt konkret at få det bedre, siger Marlene Harpsøe. Bruger samfundet virkelig penge til den slags forskning, det burde i sagens natur være ganske utænkeligt. Igen et bevis på at Danmark er i forfald.


 Få nu dyresex gjort ulovligt, én gang for alle! Jeg synes det er pinligt at folk valfarter til Danmark for at købe og dyrke sex med dyr, fordi det er ulovligt i deres hjemland. Jeg synes det er groteskt og afskyeligt på alle måder! Og hvad er det for et argument, "Det er ikke så slemt"??!? -Ikke SÅ slemt? Det vil altså sige, at det er lidt slemt, men bare ikke så meget. FØJ !


 
Se også hvor dejligt det er at være
Gift med en Ged

Send denne side til dine Venner

Click here to send this page to a friend!

Visitors online:  - right now

  Free counter and web stats

 susnet.se tjänster - statistik och besöksräknare utan reklam

eXTReMe Tracker

 free stat counter

ReadSign 

Different country´s  Index  for The Beat Post International. Click a Flag.

English

American

Canada

Dansk

Norsk

Svensk

Nederland

Chinese

Greece

Germany

 

 free counters

Copyright © 1997-1998-1999-2000-2001-2002-2003-2004-2005-2006-2007-2008 - 2009 - 2010 - 2011 - 2012 - 2013 - 2014 -Bent Bay