Fra og med 1. Januar 2010, vil der ikke længere komme gaver ind på min side.
Det er ikke meningen at min hjemmeside skal være en gratis "Plakatsøjle"   for andres Hjemmesider. En anden ting er at, hvis man har andet at lave end at sidde ved Computeren, må man nødvendigvis sortere noget fra. En af grundene til at jeg får så mange åndsvage gaver til kendte og ukendte højtider er jo den at jeg har mange besøgende på min hjemmeside, og mange ser det som en gratis reklame. Siderne med gamle "Glansbilleder" vil forsvinde med tiden. Jeg håber I alle har forståelse for dette. Jeg har fuld forståelse for at de dygtige grafikere gerne vil vise andre deres arbejde. Gaver sendt til mig bliver gemt på min computer.
 
 Hilsen Webmaster Bent Bay

Mange tak for årskortet Kajsa!
Hej Bent.
Kände på mig att detta kort skulle passa dig.
Den sidan var bra. Det är helt OK för mig.
Ha det gott
Kram//Kajsa

Ovenstående "Helårshilsen" er en ny og god opfindelse. Nu håber jeg bare på at alle vil følge denne nye mode. At sende og modtage  "Glansbilleder" kun een gang  om året vil lette alle webmasters arbejde ganske betragteligt. Jeg har oplevet at få Julehilsner på over 500kb, tilsendt i PSP eller BMP format og uden medsendt URL.  Dette giver en masse arbejde med at forminske "gaven" og at få den omdøbt til jpg eller gif. Skal man så i tillæg maile tilbage til giveren for at få vedkommendes URL adresse, ja så er det virkelig et surt show. (Tidsfordriv)
Jeg har været på nettet siden oktober 1997, og har i perioder omkring 5.000 -10.000 besøgende i døgnet. Jeg får gaver til alle årstider,  også fra helt ukendte personer, som forventer at jeg vil fylde min hjemmeside med Glansbilleder. Det ville glæde mig meget om jeg kunne nøjes med een gave om året. Specielt fra ukendte personer.

Her er min "Helårsgave" til dig !

Tag min hilsen til en passende årstid og lænk tilbage til:

www.bentbay.dk

 
PS: Når jeg bliver bedt om at give en hjemmeside en Award, ser jeg ikke
på antallet af "glansbilleder" og "reklamer" men om siden har et indhold.
 
 Webmaster Bent Bay

Front of The Beat Post International

Breve til Webmaster

Hej Bent
Jeg forstår godt at du stopper med at dekorere din hjemmeside med andres billeder - det er da også et stort arbejde med alle de hilsner du modtager - jeg syntes såmænd det er alt rigeligt med den smule jeg modtager og ja!, plakatsøjle - det er et godt ord for den slags - ggg! Jeg sender da også Tags til personer der ikke har hjemmeside og det kan da godt tænkes at du modtager Tags fra mig fremover, bla. på din fødselsdag, meeeen de kan jo bare lige nydes og så slettes igen ;-) Det jeg syntes er værst er alle de mærkedage, tulipanens dag, hundens dag osv.,osv. - mange af dem anede jeg ikke engang eksisterede - ggg! og Halloween holder vi slet ikke! Hilsen fra C.R.

Send this page to your friends

Click here to send this page to a friend!

 susnet.se tjänster - statistik och besöksräknare utan reklam

eXTReMe Tracker

 free stat counter

 

English

American

Canada

Dansk

Norsk

Svensk

Nederland

Chinese

Greece

Russian

Copyright © 2015 - Bent Bay