Some english language down the page.

Top 10 Reasons Not to Eat Pigs

(Look down this page for English language)

Mit liv begyndte med at et menneske smurte kreolin på min navle. Det sved og gjorde meget ondt. Da jeg var nogle få dage gammel fik jeg mine tænder klippe af med en sløv skævbidder. Nogle dage efter fik jeg det halve af min hale klippet af. (dette har været forbudt i over 2 år.) Så blev jeg et par måneder gammel, og fik jeg mine nosser skåret af (uden bedøvelse). Da jeg så vejede 70 Kilo, kom der en stor lastbil, og en sindsyg mand, der sparkede og slog mig, for at få mig op i bilen. Jeg havde jo ikke før set en bil, så jeg var frygtelig bange. Nu ligger jeg halvdød på landevejen. Jeg var sammen med et helt læs af mine venner på vej til slagteriet. En dum Stodder kørte galt med lastbilen, som væltede. Jeg har brækket 2 af mine ben, og blodet løber ud af min mund. En masse mennesker går rundt og ser om mit flæsk har taget skade. Ingen tænker på mine pindsler. Havde jeg da bare været et menneske, og kørt med bus, så havde jeg vidst hvad det hele gik ud på. Hele vejen ville være fyldt med ambulancer og politi. Nu er den fyldt med dumme halvudlærte dyrlæger, ratholdere og folk med geværer.



100 svin aflivet efter færdselsuheld

Fredag d. 29. jun. 2012

En grisetransport er fredag formiddag væltet om på siden ved Gabøl sydvest for Vojens. Transporten var læsset med næsten 500 grise, og cirka 100 er blevet aflivet, oplyser politiet. Chaufføren har forklaret politiet, at et rådyr pludselig sprang frem foran ham, og derefter rev han i rattet for at undgå påkørsel. Men konsekvensen blev altså, at lastvognen væltede om på siden.

Uheldet har ikke ført til de store trafikale problemer, lyder det fra Syd- og Sønderjyllands Politi.

Man river vel ikke i rattet med en stor Lastbil fyldt med grise? (Webmaster)
 
Landmænd mishandler deres dyr
Det står skidt til med dyrevelfærden i danske i svinestalde.
I en kontrol fra Fødevarestyrelsens veterinærrejsehold blev hele 31 ud af 50
landmænd afsløret i at overtræde reglerne for dyrevelfærd.
To landmænd er blevet politianmeldt for særligt grove tilfælde af mishandling.
(Netavisen 9. Juli 2011)

Dyrenes Beskyttelse klager til EU uden nytte!
Gang på gang har Dyrenes beskyttelse gjort landbrug og Politikere opmærksom på, at det er ulovligt at klippe halerne af grisene. 99 pct af de danske grise er stadig halekuperede. Hørte jeg dig sige eller tænke:
"De satans Bønder" ?

Se her hvordan min familie bliver mishandlet når de skal på slagteriet!

foto lånt fra Dyrevennen.

Vi bliver smidt ud i såkaldte ventevogne, hvor vi får lov at være i mange timer på meget lidt plads og uden vand. Vi kan stå her næsten hele dagen, fordi der er ikke plads til at vi kan lægge os ned. Nogle griseavlere har fået bøder for dette, men det er de ligeglade med.
De tjener hurtigt bøderne ind igen.

Svineproducenter anmeldes for dyremishandling!

Har du mod til at se virkelig dyreplageri af en stakkels gris?

Video med engelsk tale!

Dyrlæge Peter Høgedal siger, at de store søer ikke har smerter, og at diskussionen er ude af proportioner!
Arbejder Peter Høgedal for regeringensmedlemmer med grisefarme? Har han prøvet at have disse sår?

12 juli 2007

 

Det kan koste landmanden en bøde på 10.000 kroner, at behandle mig på denne måde.
Men - pengene er sparet ind mange gange ved besparelser på pasning og dyrlæge.
Mange af regeringens medlemmer er griseproducenter, og derfor ingen bøde til vennerne. FØJ !
Antallet af svineproducenter, der bliver anmeldt for dyremishandling er stigende. Det strømmer ind med anmeldelser mod landmænd, der indleverer slagtesøer til slagterierne med skuldersår.
Ifølge Danish Crown er der indtil nu i 2006 foretaget mere end 200 anmeldelser. Sidste år var der 19 anmeldelser.
Formanden for Dansk Svineproduktion, Lindhart Nielsen, mener ikke, at svineproducenterne tager lettere på skuldersår ude i besætningerne. Han mener, det er slagterierne, der er blevet mere kritiske.
Men det afvises af Fødevareregion Syds kontrolafdeling. Problemet skal løses ude i besætningerne lyder det.
Webmaster mener, at de fleste bønder er dyreplagere, og tænker kun på pengene. Grisene har skuldersår, og bønderne har helt sikkert hjerne-sår!
Hvorfor kan man ikke behandle os dyr ordentligt?

Venlig Hilsen fra Grisen.

Sidste Nyt - 23. oktober 2006


Danske svineproducenter har fortsat problemer med dyr der bliver bragt til slagteriet med væskende skuldersår, selv om direktøren for Landsudvalget for svin, Orla Grøn Pedersen, i 2003 lovede at problemet ville blive løst.
Tal fra slagteriet i Skærbæk viser, at antallet er steget voldsomt i år. I 2004 var der 26 anmeldelser, i 2005 21, men i år er der ind til nu indgivet 160 anmeldelser for skuldersår til politiet. Siden 2003 har svinebranchen forsøgt at løse problemet med information, men Orla Grøn Pedersen erkender i dag, at der stadig er problemer.
Orla Grøn Pedersen har da sikkert fået sin løn - for ikke udført arbejde. Typisk for en Dansk Direktør.
Bønder er et utroligt folkefærd. Deres liv er at arbejde med dyr, så hvorfor behandler de så ikke deres
Grise ordentligt?
 

Her er et billede af et familiemedlem.
"Min ejer er bange for at få en dyrlæge til at se på mig.
Jeg har det slet ikke så godt!"

Vil du gerne spise mit kød og flæsk?
Nå, men det bliver nok kun til medisterpølse!

Velbekomme!

Ti-dobling af antal svin med skuldersår på slagteri. 19. februar2007
Stor stigning i antallet af søer, der bliver transporteret til slagteriet med skuldersår. Sidste år politianmeldte Danish Crown i Skærbæk 220 tilfælde af søer med skuldersår. Det er en ti-dobling i forhold til år 2005.
- Det er alt, alt for mange. På en måned havde vi lige så mange svin med skuldersår, som vi havde hele året før, siger afdelingsdyrlæge ved Fødevareregion Syd, Jens Lyhne Christensen til P4 Syd, DR i Aabenraa.
Han tilser slagtesvinene på Skærbæk Slagteri. Det eneste slagteri i Syd- og Sønderjylland, der slagter søer.
- Det er både grad 3 og grad 4 sår, hovedsageligt det vi kalder grad 4. Det er de slemme sår, siger afdelingsdyrlæge, Jens Lyhne Christensen.
Bare bønderne får penge i Banken, så til helvede med grisene!!!


Grisen og damen bliver vasket over det hele, men bønderne vasker kun hænderne og lukker øjnene!


I Kina og andre af østens lande kører en cirkel på 12 år, hvor den historiske Buddha (Født 560 FØR kristus) gav hvert af de 12 år et dyrenavn.

I år den 18. februar fejres det kinesiske nytår, og man er i cirklen kommet til "GRISENS ÅR"

Grisen som er det sidste tegn i den kinesiske dyrekreds symboliserer alt der er fredfyldt og sorgløst.

Da man har tradition i østens lande for at afbilde det pågældende dyr, i mange henseenender.
F.eks. i butikker, i Reklamer og i almindelige hjem, og ikke mindst på TV.

Det er her problemet ligger, nu har den store tv-station CCTV som er et nationalt tv-netværk, (stærkt kontrolleret af kommunistpartiet iøvrigt)  valgt at holde billeder af grise væk fra skærmen, i respekt for etniske og kulturelle traditioner.
Forbuddet gælder også afbildning af grise i tegnefilm for børnene.

Man vil simpelthen ikke støde de 18-20 mio. muslimer der er i Kina. (Over halvdelen af dem er IKKE etniske kineserere)

Kina har 1,3 MIA indbyggere. (2006)

En fremtrædende Imam på Taiwan, følte sig SÅ stødt over at Taiwans udenrigsminister har sendt ham et nytårskort, med billeder af grise på, at har har i en klage frabedt sig sådanne kort, fra ministeren.

(Kilder: Jes Randrup JP/ www. Kinas Astrologi/ Channel News Asin)
 


VIDSTE DU:

Den person der har været mest omtalt i religionsdebatten i Danmark i 2006 er nu afdøde Abu Laban. Hele 754 gange havde Abu Laban ytret sig eller været omtalt i 2006. Det er et godt stykke over nr. 2 listen Ahmed Akkari.
Nr 3 på listen er Kirkeminister Bertel Haarder.
(Kilde Bente Clausen Kristeligt Dagblad)

 


Her er mere svineri:

Mishandling af Får! - Bella efter bil

Hundekoger  -  Hundekvæler  -  Hundekampe  - Lene Espersen/Fischer

Boel/Politi


Læserbrev.

Du er jo syg i hovedet. du ved jo ikke engang hvordan grisene har det på de danske gårde. du har sikkert aldirg været på en og sidder der hjemme og tror kan dømme landmændene for noget som kun nogle få har gjort. ved du overhoved hvorfor en so for skuldersår. NEEEEJ ! det gør du jo ikke en skid derfor skal du tage og lukke røven og se at komme ud og få noget ordentlig dokumentation ellers kan du sku da ikke dømme de danske landmænd du dømmer dem endda på noget som er sket i england og det har jo ikke en skid med danmark at gøre. jeg kan godt fortælle dig hvorfor søer for skuldersår. det er som regel kun de aller bedste søer som for skuldersår og de for det fordi de er rigtig gode til at passe deres smågrise. fordi de er gode til at passe dem ligger de meget ned for at blive malket og derfor får de skuldersår det har ikke noget at gøre med at de ikke ligger på en måtte eller fordi de har det så dårligt at de ikke kan rejse sig op for hvis de ikke kan det har alle gode og økonomibevidste landmænd slagtet dem fordi de sandsyneligvis ikke kan passe deres smågrise særlig gode og ikke kan spise noget. og vi behandler faktisk skuldersår men der er ikke meget som kan få det til at hele. det bedste er faktisk at løbe dem igen. noget som du også har opstillet helt forkert i dit hoved er at det er regeringens skyld at grisene lider hvilket de fleste ikke gør i danmark. du anere ikke hvor meget regeringen har gjort for grisene og har ikke noget at bassere det på det er bare en nem ting at skyde skylden på fordi regeringen har jo gjort alting forkert men du kan ikke dokumentere det. du sidder endda at en gris bliver smurt med kreolin ved følsen. hvad fanden snakker du om er du fra et andet årtusind eller hvad. det er hundred år siden man brugte kreolin og man gør ikke engang noget ved dem idag. de for sjovt nok heller ikke klippet deres tænder og man skære heller ikke nosseren af dem man skære kun stenene ud og skære halen af. for det første er det kun godt at man skære halen af dem ellers bliver den bare bidt af af de andre grise og for det andet har det ikke udvikliede særlig mange nerver og derfor kan de ikke mærke særlig meget. det hele viser at du ikke har styr på en skid og ikke aner hvad der forgår ude ved en landmand.
hilsen kristian
25.september 2007

Svar til Kristian: Jeg tror bestemt at du kan få dine skolepenge tilbage.
Webmaster har været landbrugsmedhjælper i 5 år og Fodermester for 30 køer + opdræt og 20 søer i 4 år!

 

Det er ikke spor sjovt at være en ko på sin sidste rejse! Vil du vide mere, så

tryk her: Slagtehuset.
 




Nedenstående er på "udenlandsk"! Hentet fra PETA U.S.A. Homepage: http://www.peta.org/


Pigs in factory farms are castrated and have hunks of flesh cut from their ears, bits of their teeth cut off with wire cutters, and their tails chopped off - all without any painkillers. Sometimes, the stalls that they are confined to are stacked, and excrement from the pigs in the upper tiers falls onto those below. "Breeding" pigs in factory farms are artificially impregnated several times during their short lives and are confined to stalls that are barely larger than their own bodies; they literally go insane from being unable to turn around their entire lives. These crates have been banned in many countries and will be totally banned across the European Union as of 2013. The accumulation of filth, feces and urine in the sheds causes more than one-quarter of pigs to suffer from agonizing mange, and three-fourths of pigs have pneumonia by the time they reach the slaughterhouse. Drugs and genetic breeding cause pigs to become so lame that they are crippled or, at best, can barely walk. 420.000 pigs a year arrive crippled at the slaughterhouse, and another 1 million arrive dead from the journey. The sheer number of animals killed makes it impossible for them to be given humane, painless deaths. Because of improper stunning, many pigs drown or are scalded to death when they are put, still alive, in the scalding-hot water tanks that are intended to soften their skin and remove their hair.

 


The Hazards of Eating Chickens.

Chickens are now bred and drugged to grow so large, chicken flesh today contains three times as much fat as it did just 35 years ago. The most toxic form of the poison arsenic is used in chicken feed because it promotes faster growth. The National Institutes of Health warns that this cancer-causing chemical is then ingested by people who eat chicken flesh. Men´s Health magazine ranked chicken as the number one food you should never eat because of its high rate of bacterial contamination.
Chickens are genetically manipulated and dosed with antibiotics to make them grow so large so quickly that they become crippled under their own weight.

Top 10 Reasons Not to Eat Pigs

Attention, shoppers: Stop picking up dead “Babes” and “Wilburs” at the grocery store! Here are our top 10 reasons to keep pork off your fork and put delicious Babe-free alternatives on your shopping list instead.


‘Meet Your Meat’: Pigs

Porking You Up
It’s a fact—ham, sausage, and bacon strips will go right to your hips. Eating pork products, which are loaded with artery-clogging cholesterol and saturated fat, is a good way to increase your waistline and increase your chances of developing deadly diseases such as heart disease, diabetes, arthritis, osteoporosis, Alzheimer’s, asthma, and impotence. Research has shown that vegetarians are 50 percent less likely to develop heart disease, and they have 40 percent of the cancer rate of meat-eaters. Plus, meat-eaters are nine times more likely to be obese than pure vegetarians are. Every time you eat animal products, you’re also ingesting bacteria, antibiotics, dioxins, hormones, and a host of other toxins that can accumulate in your body and remain there for years. Learn more about animal products and your health.

Pigs Have Feelings Too
Ninety-seven percent of pigs in the United States today are raised in factory farms, where they will never run across sprawling pastures, bask in the sun, breathe fresh air, or do anything else that comes naturally to them. Crowded into warehouses with nothing to do and nowhere to go, they are kept on a steady diet of drugs to keep them alive and make them grow faster, but the drugs cause many of the animals to become crippled under their own bulk. Learn more about cruelty to pigs. Check out these videos from pig farms in Oklahoma, North Carolina, Nebraska, and South Dakota.

Pigs and Playstations
Think that you can outplay a pig on your Playstation? You may be surprised. According to research, pigs are much smarter than dogs, and they even do better at video games than some primates. In fact, pigs are extremely clever animals who form complex social networks and have excellent memories. Eating a pig is like eating your dog! As actor Cameron Diaz put it after hearing that pigs have the mental capacities of a 3-year-old human: "[Eating bacon is] like eating my niece!" Learn more about pigs.

Pigs Prefer Mud, Not Crud
Pigs are actually very clean animals. If they are given sufficient space, pigs are careful not to soil the areas where they sleep or eat. And forget the silly saying “sweating like a pig”—pigs can’t even sweat! That’s why they bathe in water or mud to cool off. But in factory farms, they’re forced to live in their own feces and vomit and even amid the corpses of other pigs. Conditions are so filthy that at any given time, more than one-quarter of pigs suffer from mange—think of your worst case of poison ivy, and imagine having to suffer from it for the rest of your life. Learn more about what happens to pigs in factory farms. Check out the mange-ridden pigs on these South Dakota and Nebraska pig farms.

Farming Family Values
Factory farms are pure hell for pigs and their babies. Mother pigs spend most of their lives in tiny “gestation” crates, which are so small that the animals are unable to turn around or even lie down comfortably. They are repeatedly impregnated until they are slaughtered. Piglets, who are taken away from their distraught mothers after just a few weeks, have their tails chopped off, their teeth are clipped off with pliers, and the males are castrated—all without painkillers. Learn more about cruelty to pigs.

The Manure Is Blowing in the Wind …
A pig farm with 5,000 animals produces as much fecal waste as a city of 50,000 people. In 1995, 25 million gallons of putrid hog urine and feces spilled into a North Carolina river, immediately killing between 10 and 14 million fish. To get around water pollution limits, factory farms will frequently take the tons of urine and feces that are stored in cesspools and turn them into liquid waste that they spray into the air. This manure-filled mist is carried away by the wind and inhaled by the people who live nearby. Learn more about how factory farming damages the environment.

Bacteria-Laden Bacon and Harmful Ham
Extremely crowded conditions, poor ventilation, and filth in factory farms cause such rampant disease in pigs that 70 percent of them have pneumonia by the time they’re sent to the slaughterhouse. In order to keep pigs alive in conditions that would otherwise kill them and to promote unnaturally fast growth, the industry keeps pigs on a steady diet of the antibiotics that we depend on to treat human illnesses. This overuse of antibiotics has led to the development of “superbacteria,” or antibiotic-resistant bacterial strains. The ham, bacon, and sausage that you’re eating may make the drugs that your doctor prescribes the next time you get sick completely ineffective. Learn more about the effect of eating meat from sick, diseased, and drugged animals.

Hell on Wheels
More than 170,000 pigs die in transport each year, and more than 420,000 are crippled by the time they arrive at the slaughterhouse. Transport trucks, which carry pigs hundreds of miles through all weather extremes with no food or water, regularly flip over, throwing injured and dying animals onto the road. These terrified and injured animals are rarely offered veterinary care, and most languish in pain for hours; some even bleed to death on the side of the road. After an accident in April 2005, Smithfield spokesperson Jerry Hostetter told one reporter, “I hate to admit it, but it happens all the time.” Learn more about cruelty to pigs during transport.

Killing Them Without Kindness
A typical slaughterhouse kills up to 1,100 pigs every hour, which makes it impossible for them to be given humane, painless deaths. The U.S. Department of Agriculture documented 14 humane slaughter violations at one processing plant, where inspectors found hogs who “were walking and squealing after being stunned [with a stun gun] as many as four times.” Because of improper stunning methods and extremely fast line speeds, many pigs are still alive when they are dumped into scalding-hot hair-removal tanks—they literally drown in scalding-hot water. Learn more about what happens to pigs at slaughter.

Ditch the Bacon and Get Fakin’
Save pigs from hell and yourself from bad health by feasting on faux pork products instead. Stuff a sandwich full of Yves brand veggie ham slices, or throw some Lightlife p Smart Bacon into a sizzling skillet—the freezer and “health food” sections of your local grocery or health food stores are packed full of these and other tasty substitutes. Check out VegCooking.com for hundreds of recipes, product recommendations, vegan meal plans, and a shopping guide.

Think before you eat another sausage link—order a free vegetarian starter kit full of delicious and celebrity features today!

 

 

Hjemmeside med alt om vore dyr

Send this page to your friends

Click here to send this page to a friend!

Online Degrees

Historie om Grisen

"Downed Cow"

Fattigdom i Danmark


Send this page to your friends

Click here to send this page to a friend!

 susnet.se tjänster - statistik och besöksräknare utan reklam

eXTReMe Tracker

 free stat counter


 free counters

Copyright © 1997-1998-1999-2000-2001-2002-2003-2004-2005-2006-2007-2008 - 2009 - 2010 - 2011 - 2012 - 2013 - 2014 - Bent Bay